סיכומשבועי

סיכומשבועי ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכולנו סופשבוע נהדר ושבת שלום :)

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי מישהי שלא ראיתי כבר מלא זמן:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: פסק זמן- קרן פלס, הכעס- רוקפור, לראות את האור- אפרת גוש תוכנית השבוע: מתחילות מחדש סרט השבוע: מועדון ארוחת הבוקר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המפגש:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתן. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ומפגש. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:)

Bitch47Percents

New member
את יפה, כלכך יפה, הכי יפה בעוווווווווולם

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה הרבה.. הפגישה עם המיתולוגי, הרבה זמן עם רותם, חידוש של העגיל, עיר הבירה עם טל.. משהו רע שקרה לך השבוע: כשגיליתי שהוא עבר תאונה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מה שגלגלצ טחנו הכי הרבה. לא זוכרת. התחדשות השבוע: עגיל בפיטמה!!! תוכנית השבוע: הפרלמנט של רייכר
סרט השבוע: אנערף ספר השבוע: עדיין שומרת אחותי
מאכל השבוע: פיתה עם צי'פסלט ושיפודי לבבות.. יציאת השבוע: תלאביב עם רותם, עיר הבירה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות מה נסגר עם הקבע.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איתי איתי איתי. הלוואי שזה יקרה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הוא בדיון כרגע, מי זה?" תמונת השבוע: אין!! התוכניות שלי לשבוע הבא: לסדר טבלאות חדשות לדוחות.. מעניין ממש
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש כיף!

SuGaRBabe1

New member
בני השש ובני השבע

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבחורצ'יק שלי בסוף לא סוגר שבת :) ובינתיים כל התוכניות שלי יצאו לפועל, שזה נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: חברה ממש טובה של המשפחה נפטרה בפתאומיות מטורפת..... :( שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ אין משהו מיוחד התחדשות השבוע: מכנס עד מעל הברך מפול אנד בר תוכנית השבוע: כוכב נולד... מי העלה את מרינה המעאפנה הזאת?!?!?? :(( סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אמממממ לא יודעת! יציאת השבוע: אתמול בעל-האש היה כיף... ונקווה שגם היום במסיבה יהיה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיבטלו לי את המשפט :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אמממממ... תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס וזה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר+

קקהפקה

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה מצחיק משהו רע שקרה לך השבוע: שתיקות מעיקות כאלה ודכאונות. שיר שלא הפסקת לשמוע:סטופיד גירל של גרבג', חרא להקה. התחדשות השבוע: דיסק של גרבג', כאילו עד שאני קונה דיסק הוא מחורבן, מה הקטע, אלומים בהפתעה אמורים להיות בני זונות.. זונות. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויז'ן ועכשיו אני חוגגת עם דיאט קולה [איזה אימו קרא לי שמנה והוציא סיגריה מהפוני;$ הלוואי שקיבל פזילה] [2: מה הקשר?!?!] אז סביר להניח שהשרמוטה תדלק בשלב מסויים. סרט השבוע: לע ספר השבוע: נייט מאכל השבוע: עוגותתתתתת וקוקטיילים. רגע רגע ===בירה חינם==== ובכמויות.. שמנהאני. יציאת השבוע: חח היום יצאתי פעם ראשונה בערב כאילו, השבוע, בארץ, והיה מסריח.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למותתתתת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בא לי לשבת בבית וזהו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היה מלא וואי.. חח נראה זה שההורים שלי נדרסו ע"י אוטו גלידה *פורצת בבכי* והצלם רץ אחרי חחח תמונת השבוע: אמשלי זונה התוכניות שלי לשבוע הבא: לרזות כשואמאשלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא זוכרת

../images/Emo203.gif...

משהו טוב שקרה לך השבוע: כנסיית השכל ואביב בחוצות היוצר, היה מעולה, והפגישה עם שמואל.
משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים, אובססיביות. שיר שלא הפסקת לשמוע: גן החטאים. הכי מרגש בעולם. התחדשות השבוע: משקפי שמש, MP3, מצעים תוכנית השבוע: האלופה. סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סלט!! יציאת השבוע: חמישי עם שמואל. לא עשינו כלום תכלס, רק ישבנו באיזה דשא והיינו ביחד והיה הכי נעים בעולם. וכמובן, ההופעות- כי אין דבר יותר טוב מהופעות.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האמת שכלום, שיעבור וששמואל יחזור מהצבא, אפילו אין לי איזה הופעה טובה לחכות לה כי הכל נגמר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שמואל... אבל לא יהיה כי הוא בצבא. אז לא יודעת, מירב, תמר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני אוהב אותך".. :) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין כלום! באמת! רק שיעבור כבר כי כבר אין לי כוחות לזה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה המון טוב ורע, הרבה רע אבל בדברים שהיה טוב היה מעולה, הכי טוב בעולם. סה"כ היה שבוע טוב והיו בו דברים של מצוין ודברים של רע. :)

moruush

New member
../images/Emo90.gif"יום שישי את יודעת.. אווו אההה"

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי הביתה, סינמה,פגשתי ידיד מאיטליה, קנייה ענקית בישראדאנס :) משהו רע שקרה לך השבוע:יום ראשון
,אנשים איכזבו אותי,חצ'וקוניקס.. שיר שלא הפסקת לשמוע:דווקא היו הרבה :] התחדשות השבוע: קנייה בישראדאנס :] -דיי הרבה
- תוכנית השבוע: שכחתי איך קוראים לה
ביססטארס1 סרט השבוע:מבול של צרות ספר השבוע:
מאכל השבוע:רוגלעך יציאת השבוע:כוכב נולד:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקוווורס מתחיל!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מסויים ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היה לי כמה ושכחתי
תמונת השבוע: אין לי, אז בטח לא נכנסתן כי כולם נכנסים רק לכאלו שיש תמונות
התוכניות שלי לשבוע הבא:הקורס הקורס והקורס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

|שקל|

[טוב, עדיין אין אייקון כזה. אבל לי יש כזה במסנג'ר!] משהו טוב שקרה לך השבוע: ירושלים
ברי בחינם!
, יומולדת לאסף:) משהו רע שקרה לך השבוע: משהו מהכפר בראשון, ביטלתי עבודה בגלל דלקת גרון.. שיר שלא הפסקת לשמוע: עידן יניב - "את יפה", Muse - Can't take my eyes of you. התחדשות השבוע: חזיה+שמלה חמודהP: תוכנית השבוע: חברים. סרט השבוע: הסימפסונ'סP: ספר השבוע: "חתונות של אחרים"/נואה הלי[?] מאכל השבוע: ג'חנון
יציאת השבוע: אתמווווווווווול! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדתתתתתתתת[: ופגישה עם הרכזת אזור המעפפפפפפפפנה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אסף?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "קוראים לו שלומי שבן. ש-ב-ן! תחשבי על זה, יש משפחה שלמה שקוראים לה משפחת שבן!"+"מצידי אני נרדם פה." תמונת השבוע: תכףP: התוכניות שלי לשבוע הבא: וואי לא יודעת עדיין. אולי טיול מוסד, אולי ירושלים-ת"א-תימורים... נראה כבר. בשישי פגישה עם הרכזת אזור ובערב חוגגים לי מומולדת[: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדי

OverSharing

New member
ואז תבואיייייייייי, תבואי אלייייייייי../images/Emo103.gif

תבלה משהו טוב שקרה לך השבוע: מדריד:):):) משהו רע שקרה לך השבוע: אזכרה לשי. התגעגעתי לבנות ולעמרי כמו שלא התגעגעתי מעולם]: בהחלט גיליתי סף חדש לגעגוע.. אוווווווווווווף די. שיר שלא הפסקת לשמוע: לודעת>: התחדשות השבוע: שלוש גופיות,חולצה, 2 מיניג'ינס, שרשרת, נעליים..:p תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: אני קוראת את אה.. סיפור כתוב במניפה/ליסה סי שהוא חמוד מאכל השבוע: הרררררר של טבעות בצל. חח אכלתי פעמיים במסעדת הבשר ואני צמחונית
יציאת השבוע: קניות במדריד כמובן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דרום אפריקה [לצלם] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי, אבל בטח ולא יצא:(:( ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"english?" "a litlle.." "that's enough:)" "perfect! so.. you'll stay in spain and i'll learn english" "no possible:p" "porrrrrrrrrfavor|!!1" חח איזה מוכר גלידה נסה לשכנע אותי להשאר במדריד והבטיח שהוא ילמד לדבר איתי:p תמונת השבוע:
[עומר ואני.. חח הוא לא מתגלח! למרות שאנחנו בכלל לא בפוקוס אבל היא חמודה] התוכניות שלי לשבוע הבא: יוהנסוברג, לכתוב מערך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חמוד ברובו:)

"והימים.. ימי ראשית הקיץ.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני חושבת שיום רביעי, ההופעה המעולה, וגם אתמול, היה ממש ממש טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משהו ספציפי, פשוט הרגשת מועקה שכזאת, שלא עזבה עד אתמול בערך. שיר שלא הפסקת לשמוע: נגיעות - ברי. התחדשות השבוע: לא נראלי שהייתה כזאת.
תוכנית השבוע: מרתון האלופה?
סרט השבוע: סוף העולם שמאלה. ספר השבוע: אין, וזה רע. המלצות? מישהי? :) מאכל השבוע: אורז לבן.
יציאת השבוע: ההצגה ביום רביעי, וההופעה אתמול. ללא ספק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בעיקר לסיים כל מיני דברים שדחיתי. P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המוניייייים. כל מי שלא יצא בחופש בערך.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "ניסו תשמע, תהיה מלחמה.."
תמונת השבוע: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים כל מיני דברים שדחיתי?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ההתחלה שלו הייתה דיי נוראית, סופו היה מעולה. D: שיהיה לכולנו סופשבוע נהדר ושבת שלום :) אמן. :]

אוקיי

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנתי אצל הבסט פרנד
, נפגשתי איתו
וראיתי חברה שלי
שלא ראיתי חודש וחצי כי היא הייתה באמריקה. משהו רע שקרה לך השבוע: התווחכתי עם חברה, אותה חברה נסעה לכינרת, לא ראיתי 2 חברות טובות שלי כל השבוע [וזה לא ממש משהו רגיל], לא הלכתי לבריכה כי אחותי קיבלה מחזור. שיר שלא הפסקת לשמוע: הרואין - אביב גפן. התמכרתי התחדשות השבוע: כלום, רק הרבה אוכל תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע:שניצל צ'ילי חריף חדש של טבעול. וואי זה ככ טעים
יציאת השבוע: ממ שהיינו למטה כמה חברים [אני, הבסט פרנד וידיד], ושהלכתי היום [אתמול... נו, שישי] איתו אל החברה שהייתה באמריקה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי מפגש פורום
, לקנות לו את המתנה, לפתח את התמונות וכו', אולי לונה פארק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכן
! את החברות, אני מקווה, ואותו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני לא מבדיל בין ירוק לכחול. זתומרת, לוקח לי שנה להבדיל. לא, זה לא נקרא עיוור צבעים, זה פשוט נקרא אידיוט!!!"
תמונת השבוע: אכן תמונות קשות התוכניות שלי לשבוע הבא: הכל בעיקר "אולי" - אולי מפגש פורום, אולי לונה פארק, לקנות לו את המתנה בטוח. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

SomebodyElse

New member
../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זוכרת. משהו רע שקרה לך השבוע: הצבא והמשרד וכל החרא שהולך שם. נמאס לי נמאס לי ונמאס לי ואני לא רואה את זה הולך להשתנות ומגעיל לי להיות שם ואני לא יודעת איך אני אצליח עכשיו לעבור ככה את החצי שנה שנשארה לי. פשוט סיוט. שיר שלא הפסקת לשמוע: Rosey - Love [השיר של מסכים]. התחדשות השבוע: ממ קיבלתי חולצה מנו ניים וצמיד חרוזים ממש יפה מאחותו של החבר. תוכנית השבוע: מסכים ואיך פגשתי את אימא [
]. סרט השבוע: אוףףףףףף רציתי לראות אתמול את המרתון קווין סמית שהיה והתחלתי ואז פשוט נרדמתי. זה באמת הסופש הכי נורא שהיה לי בתקופה האחרונה. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: סושי. יציאת השבוע: ביום רביעי נדמה לי יצאנו לפרוק את העצבים קצת בפאב והיה ממש מוצלח. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסופ"ש, כמובן. בכל שאר השבוע אני לא רואה אפילו נקודת אור אחת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לצבא ולהתחיל לספור שניות עד השחרור. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא חרא חרא חרא חרא חרא. שיהיה לכולנו סופשבוע נהדר ושבת שלום :)

adiss90

New member
הפרוייקט הודפס בסביבת דוס

משהו טוב שקרה לך השבוע: היתה יומולדת לסבתא[בעצם זה לא כ"כ טוב], היה שיעור טימטומטיקה ועכשיו אני יודעת לפתר תרגילים!! משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול הייתי כל היום חולה ממש, לא היה בייביסיטר שיר שלא הפסקת לשמוע:\\\ התחדשות השבוע: ירקות ופירות משוק התקווה. תוכנית השבוע: ממ סתם זבל סרט השבוע: היו המון. "הכוכבים של שלומי"{פעם ראשונה בחיים שאני מקדישה מזמני לסרט ישראלי, וגם זה רק כי הגיבור חתיך}, "אמן האשליות"{הוא טוב} ואל תראו בחיים סרט עם מדונה!! ספר השבוע: מוסיקת המקרה- פול אוסטר מאכל השבוע: סבתא לוקחת בשנית. יציאת השבוע: נערף, פה ושם. ושיעורי מדרגה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש!! (מי לא אמרה?מי?) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכן, כפרות. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אתן לאאאא רוצות לדעת.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי בית בטימטומטיקה, 200 עמודים של עיצוב תכנה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

adiss90

New member
אוקיי אז היה בסוף בייביסיטר.

ותוסיפו להתחדשויות 45 ש"ח.

e l u l a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי קניות בת"א והיה ממש כייף, שתיתי פעמיים, עשיתי בייביסיטר וקיבלתי העלאה של מ20 ל25 משהו רע שקרה לך השבוע:ניצנים ביום ראשון היה גרוע, עיר הבירה נדחה פעמיים ובסוף לא הלכנו, אמא קנתה משקל חדש וגיליתי שאני שוקלת איזה שני קילו יותר ממה שחשבתי[וגם ככה ידעתי שאני צריכה להרזות...]. שיר שלא הפסקת לשמוע:לא היה כזה. התחדשות השבוע: שרשרת מניצנים שהספיקה להאבד כבר באותו יום, שטויות מת"א-ג'ינס, מיליון מדבקות, קלמר, בדים לתפור תיקים. תוכנית השבוע:האקס המיתולוגי בבייביסיטר. סרט השבוע:בבייביסיטר-מת לצעוק 3, אבל זה היה מצחיק לראות את זה איתם כי זה שני ילדים בכתה א' שלא יודעים אנגלית ולא מספיקים לקרוא את התרגום ואין להם מושגג מה קורה בסרט והם רואים אותו רק כי הם בטוחים שזה מגניב. קיצר יש איזה קטע שסמרה יוצאת מהטלוויזיה ואחרי כמה זמן היא חזרה אחרי שהרביצו לה או משהו כזה, ואז צחקתי ואחד הילדים שאל מה מצחיק והשני אמר שזה שהיא חזרה לטלוויזיה חח. כל מיני שטויות כאלה, היה מצחיק איך שהם פירשו כל דבר
. ספר השבוע: מי קוראא..:p מאכל השבוע:אמ האמת שלא היה משהו.. אבל סתם קטע מצחיק- חברה שלי היתה רעבה ורצתה בשר אבל לא היה לה בבית כלום, אז באתי אליה והבאתי בתיק שניצל קפוא בשקית
. חח אז שניצל? יציאת השבוע:ישבתי שלוש פעמים אצל אנשים, עוד פעמיים שתיתי, ופעם אחת ניצנים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ישיבת שכב"גראשונה, יציאת צוות עם הצוות הישן, ישיבת צוות עם הצוות החדש, ללמוד לתאוריה ולגשת, שיעורי נהיגה, כנרת[הלוואיייי שלא יתבטל ובאמת ניסע!!]. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא:כבר כתבתי-תאוריה וגם לגשת, כנרת, שיעורי נהיגה, יציאת צוות וישיבת צוות.

למעלה