סיכומשבועי

Summer moved on

New member
באיחור קל, אבל חפיף.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ מפגש-משלחת חביב, יציאה עם הבנות, סופ"ש אצל בני דודים בצפון, היה ממש כיף ומצחיק:) משהו רע שקרה לך השבוע: פתאום קלטתי שהחופש עומד להסתיים:| שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: ספרים לבי"ס? תוכנית השבוע: האלופה 2. סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל. יציאת השבוע: כמה מפגשים נחמדים עם חברים, וסופ"ש אצל בני דודים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד ולהרוויח טוב טוב, תל אביב ומקווה שקניות עם הבנות:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבנות. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואי יש כלכך הרבה של בן דוד שלי שאני כבר לא זוכרת. תמונת השבוע: צילום שלי. אני קוראת לזה A rotten king. התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שכתבתי בציפיות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
באיחור אבל תיקראו!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש בגולן היה מעולה,הצו ראשון היה ממש טוב (פרופיל 97, נראה לי שיהיה לי קב"א נורמלי,דיברתי עם בנות שאני לא מכירה בכלל וזה עשה לי טוב לדעת שהביטחון עצמי שלי עולה טיפה) עברתי תאוריה ראשונה,החמיאו לי שרזיתי, המתנה של אמא יצאה יפה, כל מיני הצעות צבאיות (לא קשור לצו ראשון). משהו רע שקרה לך השבוע: אמא ואבא רבו מלא, וזה שבאמצע הלילה אתמול זרקו לנו פצצת סירחון לחדר בצימר. שיר שלא הפסקת לשמוע: יש שיר שלא מפסיקים להשמיע בגלגל"צ זה הולך משהו כזה "לא נשאר זמן לשיר אחרון...". התחדשות השבוע: מתנות לאמא, מחזיק למברשת שינים מחוצות היוצר. תוכנית השבוע: כוכב נולד כמובן (אוף אם מרינה הייתה מתחלפת עם אליסיה זה היה מושלם, אבל בועז ושלומי זה גם וטב), ניפ טאק,פעם בחיים,המשרד,איך פגשתי את אמא שלך,אנימל פלנט (היה לנו יס בצימר וזה היה בערך הערוץ היחידי שצפיתי בו, שאין לי בבית). סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: הנעלמים של הרלן קובן באנגלית. מאכל השבוע: צ'יפס! על כל גווניו וסוגיו (באמת, כמעט כל סוג צ'יפס שתוכלו לדמיין אכלתי השבוע) והצ'יקן בורגר בברבורגר בירושלים. יציאת השבוע: לא יצאתי ואני שמחה על זה, אני עייפה לגמרה ולא נותר לי שקל בארנק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו וון ספשיל ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה מגן תחתון?" (מעט מופתעת שהאח בן ה10 שלי יודע לזהות ולדעת בשם מזה מגן תחתון) "כן" "אתן שמות את זה כדי שהתחתונים שלכם לא יפלו?"
. תמונת השבוע: נכון שאני נראית ממש כוסית בתור צל ?
מתצפית שעשינו באיזה מוצב בגולן על סוריה (הבתים שרואים שם בצד זה כבר בתים סורים). התוכניות שלי לשבוע הבא: יש אבל אין לי ממש כוח לפרט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמעט בכולו מעולה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

JamicaniT

New member
".. תן לי ראגאמאפין עם הקצב של הבלקן,

אני בועט בטם-טם אם לא אני לא נשאר כאן .." משהו טוב שקרה לך השבוע: סופש שלם של טיולים בעיר הקודש. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: המיקסטייפ של פלד ואורטגה. D: התחדשות השבוע: צלצול לפלאפון נחשב? תוכנית השבוע: - סרט השבוע: דוגמה. ספר השבוע: - מאכל השבוע: גבינת שום שמיר!!!! יציאת השבוע: מדורה בכרם ענבים בשורש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לארוז תיקים. [בליעיןהרע] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דניאל. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אוזן ארי אפריקני זה לא רק צמח מרפא. תמונת השבוע: יש וידאו האמת. אבל הוא מפליל קצת. אז עזבו. התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום. אין תוכניות :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

Tears Dont Fall

New member
יוליה, היא רוסייה?

משהו טוב שקרה לך השבוע: ניצנים, לונה פארק. משהו רע שקרה לך השבוע: הילדים בלונה פארק. שיר שלא הפסקת לשמוע: קול גלגל - שוטי הנבואה התחדשות השבוע: לא משו מיוחד. תוכנית השבוע: מסכים סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: אורז של אמא
יציאת השבוע: ניצנים <סוגשל>, אתמול לראשון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד חח. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האמת שהוא. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'וזה כואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ.' <פרוזאק
> תמונת השבוע: נחשוב עליכן. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

שבוע בסדר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אעע, היה שבוע סביר מסוגו. אני מניחה שהבונוס הכפול שקיבלתי בעבודה [וכל חוויית העבודה כשלעצמה, שהיא תמיד מהנה ביותר! ^^] והפגישה המעודדת עם הבחור מ"קמרה אובסקורה", שגרמה לי להאמין שאוליאוליאולי עוד יש לי סיכוי איתם... משהו רע שקרה לך השבוע: סתם. כל הפגישות בעמותת הפרעות אכילה. לא ממש כיף, נו. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של שלומי שבן, בעיקר. התחדשות השבוע: וואלה, נראה לי שלא קניתי כלום. ;[ לא מתאים לי. ;[ תוכנית השבוע: "מהדורה מוגבלת"?
נו, אני כמעט לא רואה טלוויזיה, אני מסמנת לעצמי רק דברים ספציפיים! סרט השבוע: "צ'ייסינג איימי"! יום אחד אני וקווין סמית' נפרווש לגור בבית קטן בכפר עם שניים וחצי חתולים. :] [מישהי ראתה את ההרצאות שהוא עשה לסטודנטים ששודרו פעם בהוט פאן?... אדיר לגמרי!] ספר השבוע: "נדודים" של הרמן הסה מאכל השבוע: שוט מרק פלפל אדום וטפיוקה ביומולדת 70 של ספתא. היה טעים, נו. :p יציאת השבוע: חצי דקה בעיר הבירה ועידוד ביליארד בבר השכונתי הקבוע בחמישי. סתם משעמם, כרגיל, אבל היו אחלה אנשים ושועשעתי קלות. מה גם שלא חזרתי הביתה שיכורה ונגררת על הרצפה כמו תמיד [וכמו אתמול, בטח. אוף, אני שונאת לא לזכור כלום!], כך שהיה בזה מין החידוש... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישה עם חברה מהצבא, פגישה עם חברה נוספת, ו..אעע..נו, פסיכיאטר. ומשמרות, נו. אני אוהבת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חח, חברה מהצבא, חברה נוספת, ו..אעע...פסיכיאטר? :p [הייתי רוצה גם לבוא למפגש, אבל יום רביעי הוא אחד העמוסים...] ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בטח משהו על לוויתנים. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: נו, כבר עניתי על זה 7 פעמים. אתמול הייתה פגישה בקמרה, היום פסיכולוג, מחרתיים יותר מדי פסיכולוגים ועבודה, ואח"כ שוב עבודה. וגם אנשים באמצע, יהיה נחמד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. סביר כזה. עליות ומורדות, כמו תמיד.

greeneye

New member
ברור שראיתי!

[קווין סמית בהוט פאן..] אחד הדברים היותר מצחיקים שיצא לי לראות. וראיתי את זה איזה פעמיים שלוש ככה. [והחלק שיש סטודנטים בחוץ שרוצים להכנס באמצע ההרצאה מצחיק אותי כלפעם מחדש..]

למעלה