סיכום שבוע.

סיכום שבוע.

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

../images/Emo97.gifאבלו אספניול? ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א בחמישי עם הבנות
אוהבת אתכן המונימים. משהו רע שקרה לך השבוע: כולם גורמים לי להרגיש נורא טיפשה ושטחית וזה עושה לי רע
שיר שלא הפסקת לשמוע: death on two legs - Queen התחדשות השבוע: גופיה מנומרת בחינם מהפאפי שקיבלתי בתמורה על זה שעזרתי להדביק אותיות לשלט
(ייאי! קייטנת שרון
) תוכנית השבוע: סקס והעיר הגדולה
סרט השבוע: קלולס
ספר השבוע: סינפלד ופילוסופיה בפעם השנייה
מאכל השבוע: גלידת תות
יציאת השבוע: לת"א עם מיכלה ואליס *-* אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את טבטי ולידור (ייאי לחברים הפסיכיים
) ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: "ילדה! זה פאה?
" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לראות את הארד דייז נייט עם טבטי ולידור, לסיים את שיעורי הבית לחופש ולכתוב קצת כי לא כתבתי המון זמן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די סבבה בהשוואה לאלה שבאו לפניו

Pumpkin Pie

New member
^_^../images/Emo214.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ אני שוב מרגישה שאני משתנה לטובה ^_^
משהו רע שקרה לך השבוע: הערה מטומטמת מהחבר הכי טוב שלו שהרסה לי
שיר שלא הפסקת לשמוע:
irvine kelly clarkson
התחדשות השבוע: iPhone!!!
תוכנית השבוע: מגרש ביתי 5,כמוו תמיד
מאכל השבוע: עגבניה
יציאת השבוע: אממ אתמול אני מניחה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה במצב לא טוב...
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:
"יש לך טעם טוב בפה!" XDD
"פיצה!"
תמונת השבוע: האייפון הנסגד *-*
התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א,לא הייתי כל השבוע...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם

תגידי..

רציתי לשאול מישהו שמבין בזה אז אם יש לך אז אני מניחה שאת אולי תוכלי לעזור לי אני גם רוצה לקנות איי פון ואין לי בעיה עם כסף אבל יענו לא עדיף לקנות סתם פלאפון טוב, או שבאיי פון יש משהו מיוחד..? XD

Pumpkin Pie

New member
האמת, ../images/Emo214.gif

אין משהו מיוחד,זה פשוט מגניב,המסך מגע וזה.אבל חוץ מזה אין משהו מיוחד...

אייפון זה בעיקר איכות.

תכלס, הכל כל כך מושלם באפל. הם מייצרים הכל בדייקנות והכל יפה וחלק ומושלם
וכן...אייפון זה שם.

מיוחד?

המסך ענק ואיכותי, יש שמה אינטרנט שנחשב לאינטרנט הכי טוב למכשיר נייד (עובד על Wi Fi), נגן שהרבה יותר טוב משאר הטלפונים האחרים (היי! זה אפל שמייצרים את האייפודים) ואותי אישית מחרפנת האיכות מוזיקה בפלאפונים, גם במתקדמים. נגן וידאו מדהים עם איכות טובה וגודל מסך שבאמת נוח לראות. אם תהיי מוכנה להשקיע עוד קצת כסף יש לך משחקים ממש מגניבים, ואני לא מדברת על אלה של הדמקה... יש שמה משחקים של SEGA וכאלה שאם את לא יודעת סגה היא אחת החברותה גדולות לייצור משחקים. אומרים שהאיכות שמיעה בספיקר של הפלאפון לא משהו, בשביל שהיא תהיי משהו תצתרכי לקנות אייפון דור 3. את יכולה לבדוק מייל ולראות סירטונים מ-יו טיוב (כשאת מחוברת לאינטרנט) כמובן שתמונות נורא נוח לראות על הנגן. ויש לך שמה את כל הפיצ'רים הריגילים של יומן, מזג אוויר, מחשבון וכו'. והדבר הכי חשוב, הממשק הכי טוב שיש לכל דבר ודבר ממה שהזכרתי.. שבעצם כל דבר נורא קל לעשות ונורא כייפי לעשות... הממשק הכי טוב שיש לדעתי. המצלמה סבירה. לי אייפוד טאצ' שזה ממש דומה לאייפון הראשון (וגם די לדור שלישי) ואני מכירה כמה אנשים עם אייפון... בגלל זה אני יודעת. אני בחרתי באייפוד טאצ' כי אני ידעתי שאם יהיה לי אייפון והוא ייפול (כמו שהפלא שלי נופל לי בערך כל שנייה) אני אמות חח. שורה תחתונה- המכשיר מדהים ומלא בפונקציות שמנצחות את כל שאר הפלאפונים בקלות, המכשיר הכי טוב. אבל צריך לחשוב אם באמת תשתמשי ברוב הפונקציות שתיארתי כאן... כי אם את לא שומעת יותר מידי מוזיקה או שאת לא מבדילה באיכות מפלאפונים אחרים, לא רואה סרטים ואינטרנט צמוד זה לא ממש חשוב לך... המכשיר הזה מיותר לחלוטין בשבילך, שיקול שלך. חחח איזו חפירה אבל שמחתי לעזור!! :) מקווה שעזרתי למישהו ולא חפרתי לעצמי.

OutOfUse

New member
לא יכלה לכתוב את זה יותר טוב!! :) מוסיפה משהו

את צריכה לשלם שיחות מן הסתם אל תשכחי את זה כי המחיר של האייפון לא זול ובטח עם האינטרנט וזה אל תשכחי שיש על זה גם מצלמה לא רעה... ^ ^ אפל זו אחת ה חברות!! חבל שהרוב עובדים עם ווינדוז וזה לא ממש מתחבר עם מאקינטוש...

svety

New member
מיאו ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

אני אנסה לסכם את כל הטיול שלי בחו"ל, שבועיים וחצי
משהו טוב שקרה לך השבוע: מליון שופינג...! הייתי באמסטרדם וממש נהנתי, ואז נסעתי לברלין, משם לדודה שלי ללילה, ואז לוואקן, ושוב חזרה לדודה שלי. והכרתי מלא חברים חדשים וראיתי להקות שאני אוהבת וטיילתי והיה לי כל כך כיף. ארבעה ימים עשינו קמפינג ואז התחילו ההופעות ובאמת ש, כמה שנאי לא אכתוב על זה, היה הכי מדהים בעולם. ממש פחדתי לשהות בקאמפ עם BOB ואני שמחה שבסוף הייתי איתם. היה פשוט מדהים. ואז מהטיסה הבחור אסף אותי וכ"כ התגעגעתי אליו!
משהו רע שקרה לך השבוע: וואקן נגמר .
שיר שלא הפסקת לשמוע: Stand up and cheer, Bandits Of Beer, 'till the morning we will rob, beer, beer, BEER!!!!
התחדשות השבוע:
אוי מאיפה להתחיל? קודם כל - 5[!!] כוסיות וודקה לאוסף שלי, חולצה מאמסטרדם [Good girls go to heaven, bad girls go to Amsterdam], 2 חולצות של וואקן, ג'קט של וואקן, תליון ממש יפה שהיה לי פעם בארץ והוא נשבר ומאז לא הצלחתי למצוא אותו כאן שוב ומצאתי במרקט בוואקן, נעלי צבא גבוהות [20 חורים], 2 שלים ממש יפים - אחד שחור ואחד צבעוני, חולצת פולו שחורה, טוניקה בשחור לבן עם שרוולים 3/4 , ג'ינס, 2 זוגות מכנסיים - שחור וחום כהה, כפכפים ממש מגניבות [בירקנשטוק כאלו], 3 טבעות, נעלי עקב מהממות, מעיל עור, 2 סטים סקסיים לאללה של חזיה ותחתונים, מליון לגיז, מצלמה דיגיטלית, שתי שרשראות... בטח יש עוד |מרושש|
תוכנית השבוע:
אורות ליל שישי
סרט השבוע:
אין. מתה לראות כבר את הבטמן החדש.
ספר השבוע:
אלף שמשות זוהרות, באנגלית. וגם, קוסמו גרסת אנגליה
מאכל השבוע:
בירה
זה אוכל? אם לא אז - סוכריות גומי! ונקניקיות והמבורגרים.
יציאת השבוע:
וואקן כאילו שיואו כאילו דה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
לחזור לשגרה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
את החברים מהעבודה.
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:
וואו יש מליון. החל מScream for me wacken , דרך השיר של הבנדיטס, לThis is my road!! If you wanna pass - you need to pay והמון שטיוות מפול מטאל ג'קט.
תמונת השבוע:
הקובץ גדול מדי, למישהי יש מושג איך מקטינים?
התוכניות שלי לשבוע הבא:
לחזור לעבוד.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מדהים-מדהים-מדהים. קראת? בבקשה תגיבי

נשמע שנהנת ../images/Emo13.gif

רק אני נשארת בארץ ובשגרה... אני מקווה לראות אותך ביום שבת במסיבת תחפושות

svety

New member
אני מאוד אשתדל להגיע ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

רק למה אני אתחפש לעזאזל?

טיםטים

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקרתי את כיני
ולמרות שהייתי בדיכי אז בכ"ז עבדתי ועכשיו אני לא מתחרטת כי היום משכורת שבועית ווהו!D: משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי איזה יום אחד ממש קקי..ואז שהייתי עצבנית ורציתי לאכול אז באתי להוציא את הסיר מהמקרר ואז כל מה שהיה במקרר נפל, שעה ניקיתי הכל ואז באתי לפתוח את הסיר והאוכל היה מקולקל-_- והזעתי רצח בעבודה והלכו 200 שקל כי הבאתי לאחי ליומולדת שיקנה לו WII, אה ומה2 קילו שהורדתי העלתי אחד ואמא שלי והדיאטנית סתם ניסו לעודד אותי שזה רק כי אכלתי לפניי שנשקלתי וכו, ואתמול היה לי דיכי רצח בלי סיבה אז היה לי מן בולמוס חד פעמי אחרי איזה חודש-חודשיים ועכשיו חזרתי למסלול שיר שלא הפסקת לשמוע: רדיו שירים ישנים יאא התחדשות השבוע: תיק ו2 שרשראות תוכנית השבוע: האנה מונטנה! סרט השבוע: מדגסקר והוא יצא מכל החורים ספר השבוע: עיתון סוף שבוע אבל התעצבנתי כי לא היה את החוברות של הקניות חח מאכל השבוע: סלט ארומה זה משהו יציאת השבוע: ממ לכיני מיני כמובן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כיני[זה לעולם לא ישתנהXD], לידיה, ואנשים במסיבמבה:) ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: איזה אישה אחת באה לקנות ג'חנון ופחדה מהעגילים שלי ואז היא נבהלה מההרחבה והיא עשתה כזה "אההההההה$^$&" אז בעלה כזה רץ אליה "מה קרה!?!?!? נגמר הג'חנון?!?!!?!?!?!?" באותו הרגע זה היה קורע ממש כמו בסרטים חחח תמונת השבוע: אין תמונות חדשות תתמודדו התוכניות שלי לשבוע הבא: רופא, עבודה, שוק, עבודה, לידיה, מסיבה^_^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד לא הכי טוב עכשיו אני כותבת את זה כי בידיוק אח שלי נכנס ואיזה עצבים שעה לקח לי להפרד מה200 שקל וכל העולם הביא לו כדיי שיחסוך לWI המזדיין עכשיו הוא בא אליי ומראה לי משחק מחשב שהוא קנה בכסף יאו אני רציתי לקנות לו משחק והוא התחיל לבכות לעולם שהו רוצה WII!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כוס אמק יאו ביי ביי סליחה על ההוצאת עצבים^.^

קראתי את זה "כיני חזירה"

כן גם נכון בכל אופן החזרתי.. זה מה שקורה אחרי יומיים עם קורו שהיא... שופעת בפירסינג=) והפעם זה ישר חח ~.

Shusho

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo205.gif../images/Emo41.gif פינגרס. ../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בהופעה של היהודים אתמול בקריז של רגע, 12 שעות מראש ראיתי מודעה בשעה לילות שיש הופעה, קניתי כרטיסים.
משהו רע שקרה לך השבוע: מה לא.
תוכנית השבוע: התכנית הסבר על סין של ערוץ 11
סרט השבוע: וול-E
ספר השבוע: קפל בזמן
מאכל השבוע: שוקולד
יציאת השבוע: מ כבר כתבתי.
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגיל, להתייבש בבסיס. אז איפה הייתי. ניתקתי את עצמי מהאינטרנט משתי סיבות: האחת - תקופת מעבר מאד לא קלה בצבא שבסופה הצלחתי להשיג את מה שרציתי (תפקיד מעניין, שכולל בעיקר מקצוע מחוץ לצבא) אבל זה לא קרה בלי הרבה בלאגן ואי נעימויות ובכלליות ממש קשה לעזוב שגרה ונוחות ומה לא... עזבתי את המשרד שבו הייתי 12 שעות ביממה או יותר כל יום, את המפקד הכי אהוב עלי אי פעם, את החברות... אגב, חתמתי קבע כדי לקבל את מה שרציתי, מה שאומר שאני משתחררת רק עוד (קצת פחות מ) שנתיים. ממ. הסיבה השניה - לבדוק את עצמי. נורא מגניב להגיע למסיבות ולהגיד "הייייייי" לכולם ולהסתכל על מה כולם לובשים ולשבת שעות בבית ולתכנן מה לתפור ומה להכין ומה אני אקנה ואיך אעשה את זה ואיזה כיף יהיה אבל אז כשאני יוצאת מהמסיבה אני מרגישה חתיכת ריקנות כי האנשים שרוקדים איתי שם לא יחליפו איתי יותר ממילה וחצי מחוץ לה, האינטרנט זה מקום רעוע וחברים אמיתיים הם לא שם... במילים אחרות - רציתי לראות מה קורה אם אני לא כותבת בפורום חודש. מה שקרה זה שאף אחד אפילו לא הרים טלפון, או שלח הודעה, או משהו
. כאילו כשכיביתי את המחשב כיביתי את עצמי. עוד לא הסקתי מסקנות מזה אבל סביר להניח שהפואנטה הובנה.

דווקא חשבתי לעצמי לאן נעלמת...

בהחלט ניסוי מעניין...גורם לחשוב קצת על ההבדלים בין העולם הוירטואלי לבין העולם האמיתי מן מטריקס כזה....
מצד שני חברי אינטרנט יכולים בקלות להפוך לחברי אמת גם במציאות. זה קרה לי כמה פעמים כבר...

למעלה