מיאו ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif
אני אנסה לסכם את כל הטיול שלי בחו"ל, שבועיים וחצי
משהו טוב שקרה לך השבוע: מליון שופינג...! הייתי באמסטרדם וממש נהנתי, ואז נסעתי לברלין, משם לדודה שלי ללילה, ואז לוואקן, ושוב חזרה לדודה שלי. והכרתי מלא חברים חדשים וראיתי להקות שאני אוהבת וטיילתי והיה לי כל כך כיף. ארבעה ימים עשינו קמפינג ואז התחילו ההופעות ובאמת ש, כמה שנאי לא אכתוב על זה, היה הכי מדהים בעולם. ממש פחדתי לשהות בקאמפ עם BOB ואני שמחה שבסוף הייתי איתם. היה פשוט מדהים. ואז מהטיסה הבחור אסף אותי וכ"כ התגעגעתי אליו!
משהו רע שקרה לך השבוע: וואקן נגמר .
שיר שלא הפסקת לשמוע: Stand up and cheer, Bandits Of Beer, 'till the morning we will rob, beer, beer, BEER!!!!
התחדשות השבוע: אוי מאיפה להתחיל? קודם כל - 5[!!] כוסיות וודקה לאוסף שלי, חולצה מאמסטרדם [Good girls go to heaven, bad girls go to Amsterdam], 2 חולצות של וואקן, ג'קט של וואקן, תליון ממש יפה שהיה לי פעם בארץ והוא נשבר ומאז לא הצלחתי למצוא אותו כאן שוב ומצאתי במרקט בוואקן, נעלי צבא גבוהות [20 חורים], 2 שלים ממש יפים - אחד שחור ואחד צבעוני, חולצת פולו שחורה, טוניקה בשחור לבן עם שרוולים 3/4 , ג'ינס, 2 זוגות מכנסיים - שחור וחום כהה, כפכפים ממש מגניבות [בירקנשטוק כאלו], 3 טבעות, נעלי עקב מהממות, מעיל עור, 2 סטים סקסיים לאללה של חזיה ותחתונים, מליון לגיז, מצלמה דיגיטלית, שתי שרשראות... בטח יש עוד |מרושש|
תוכנית השבוע: אורות ליל שישי
סרט השבוע: אין. מתה לראות כבר את הבטמן החדש.
ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות, באנגלית. וגם, קוסמו גרסת אנגליה
מאכל השבוע: בירה
זה אוכל? אם לא אז - סוכריות גומי! ונקניקיות והמבורגרים.
יציאת השבוע: וואקן כאילו שיואו כאילו דה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לשגרה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברים מהעבודה.
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: וואו יש מליון. החל מScream for me wacken , דרך השיר של הבנדיטס, לThis is my road!! If you wanna pass - you need to pay והמון שטיוות מפול מטאל ג'קט.
תמונת השבוע: הקובץ גדול מדי, למישהי יש מושג איך מקטינים?
התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לעבוד.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים-מדהים-מדהים. קראת? בבקשה תגיבי