סיכום שבוע.

mirymoo

New member
רק התעוררתי, וואו אני צריכה להפסיק לישון../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי הרבה שעות בעבודת מחויבות האישית שלי.
משהו רע שקרה לך השבוע: העייפות.
שיר שלא הפסקת לשמוע: big mouth strikes again-placebo- קאוור של the smiths.
התחדשות השבוע:יומן בית ספר של קרמיט הצפרדע.
תוכנית השבוע: התוכנית החדשה ביס סטארס-ריל על דוגמנים.
סרט השבוע: לא יודעת איך קוראים לו, אבל ראיתי קטעים ממנו YES1 רק כי ברני מ"איך פגשתי את אמא", והילד מ"שני גברים וחצי" משחקים שם. :
ספר השבוע:נערה עם עגיל פנינה/טרייסי שבלייה- אני באמצע ,והוא ממש טוב.. אני רוצה לראות את הסרט אחרי זה .
מאכל השבוע:סנדויץ' גבינה מהחנות הקטנה שבמרפאת זבולון.
יציאת השבוע:אתמול, גם היציאה היחידה, בערב לים למין מיני מסיבה שחברה אירגנה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בנות מהפורום במסיבה
.
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:"אתה אחרי ניתוח?"/"יש משקפיםם למרחק?"/"את רואה את המספרים באור?"...בדיקת ראיה..
תמונת השבוע:קראו לה "המונה ליזה של הולנד", לדעתי, כי כל כך הרבה יותר יפה.
התוכניות שלי לשבוע הבא:מסיבה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מהר, מעייף, אבל נחמד בסך הכל.

Life in Plastic ~ it's Fantastic! ../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
ה-VINTAGE SUMMER SALE שערכנו בפאפי.
גם כי הייתי דבוקה לשרון במשך שבוע שלם (עזרתי לאסוף בגדים, לייחצן, להדפיס את הפלאייר וכמובן - בחגיגות הוינטאג' עצמן בחנות, תופרת ומארגנת בטירוף
), , גם כי פגשתי המון אנשים חדשים וכיפיים (ליה
גל
), וגם כי פגשתי המון אנשים שאני מכירה ואוהבת בטירוף (זו רשימה ארוכה מדי אבל כולכם מקבלים "
"!). היו כל מיני פאשלות קטנות ובפעם הבאה יהיה הרבה יותר טוב (הכינו את עצמכן
), וחזרתי הבייתה מפורקת מעייפות, אבל האירוע הזה החזיק אותי השבוע מליפול לדיכאון טוטאלי. לראות את החנות שאני כ"כ אוהבת מפוצצת באנשים, ולראות אנשים יוצאים עם חיוך על הפנים (ולדעת שזה קצת בזכותי..
), זה תמיד דבר טוב. היה נורא מוצלח!
חוץ מזה, התחנפתי קצת לאמאשלי והיא נרגעה (יחסית) והתחילה לעזור בקטנה עם העניינים של הדירה. היא כבר מצאה לי בין החברות שלה מיקרוגל וכיריים
בחיים לא חשבתי שאני אשמח כ"כ מדברים כמו מיקרוגל וכיריים!
אני אפילו טיפה מתבאסת מזה שהיא נוסעת ביום שישי לחודש לארה"ב ולא תהיה כאן לעזור במעבר עצמו.
ביום שישי הקרוב הדיירים עוזבים את הדירה ויש לי פגישה עם הקבלן כדי להחליט מה בדיוק צריך לשפץ ואיך לצבוע, ואני קצת בהיסטריה.
אבל יהיה בסדר.
משהו רע שקרה לך השבוע:
אני לא אכתוב את זה שוב. אני לא אכתוב את זה שוב. אני לא אכתוב את זה שוב. אני לא אכתוב את זה שוב. אני לא אכתוב את זה שוב. (ואני נותנת לכן ניחוש אחד במי מדובר
)
שיר שלא הפסקת לשמוע:
nancy sinatra - these boots שהוכתר רשמית כשיר שלי!
כל השירים של AQUA
הלקה הזאת פשוט גאונית
ובעיקר - barbie girl, candyman, doctor jones, my oh my - ותודה לנדב שהופך אותי ליותר ויותר פקאצית
התחדשות השבוע:
המגפיים השחורים שלי הגיעו מאיביי
20 ס"מ עקב של הדבר הכי מושלם בעולם...
סרט השבוע:
הסרטים שהוא מכניס אותי אליהם?
מאכל השבוע:
עוגת שוקולד וכדורי שוקולד שאמא של שרון הכינה. יאמממ!
נודלס עם שרימפס ברוטב תאילנדי!
פסטה עם שמנת ובטטה!
פרנץ טוסט בקינמון ומייפל וביצים אלומות עם בייקון!
פלאפל ג'ינה! (כןכן היה לי שבוע משמין אבל ירדתי קילו אז מותר לי
)
יציאת השבוע:
אני מחזיקה את עצמי למסיבה ביום שבת
מזמן לא יצאנו למסיבה אמיתית...
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
את כולם במסיבה!
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:
"את מבינה שעל היצור הזה כל המהומה?" (גיא
)
תמונת השבוע:
SEX AND THE PUPPY!
התוכניות שלי לשבוע הבא:
לתפור את התחפושת למסיבה - כבר יש לי רעיון ואני מקווה שלא אתעצל להוציא אותו לפועל
אה ויש איזה מישהו שפגשתי במקרה השבוע ואני מקווה שיתקשר
אבל הוא בטח לא.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
קוטבי

o0Invisible0o

New member
אפשר לשאול לאן את עוברת?

לת"א אני מניחה.. אבל לבד?חברה? מישהו זר? איך את מממנת? יודעת שאת עובדת אבל גם בצבא לא? וסליחה על התחקיר פשוט זה אההההההה!!! קיצר, רוצה לעבור אבל נראה לי גדול עלי ורוצה לשמוע קצת חוויות וסיפורים..

האמת שאני נשארת בחולון, מחפשת שותף/ה.

אני בצבא וגם עובדת, כנראה אתחיל בקרוב עוד עבודה כדי שיהיה לי עוד קצת כסף. גם הצבא עוזר בקטנה. ו-זהו.

minnie me

New member
מסכמש"ת

משהו טוב שקרה לך השבוע:כסף ,חצאית, ביקיני פרפל פאפי דוג!
משהו רע שקרה לך השבוע:בחילה מטורפה בכל נסיעה וכאב ראש
שיר שלא הפסקת לשמוע:jason mraz-im your's
התחדשות השבוע:חצאית עיפרון מדהימה ובגד ים חדש סופסוף אה וגם מפרטים לשרשראות שנראלי שאיבדתי...
תוכנית השבוע:שמש
סרט השבוע:שודדי הקאריביים 3
ספר השבוע:יש ילדים זיגזג
מאכל השבוע:טוסט עם גבינה צהובה ועגבניה
יציאת השבוע:פרפל פאפי דוג בחמישי!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אוריה 3>
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:אחותי הקטנה -סנדלים we en live in a yello לצלילי הביטלס
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:לחרופ,לחנוך את בגד הים,ולהכיר עוד יצורים מהפורום...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגוע מידי אך מהנה

מורני666

New member
עורי עור. ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואלה, לא מצליחה לחשוב על אחד... משהו רע שקרה לך השבוע: -הוא- שיר שלא הפסקת לשמוע: Morcheeba - Otherwise Coldplay - Viva La Vida Nouvelle Vougue - Love Will Tear Us Apart Again התחדשות השבוע: שמלת וינטאג' מ- Purple Puppy Dog, טוניקה וג'ינס קצר מ- TFS, טופ מהאנס. תוכנית השבוע: שני גברים וחצי. סרט השבוע: כנפיים שבורות. ספר השבוע: "רכות של זאבים" / סטף פני מאכל השבוע: טבעול.
יציאת השבוע: כל יום היה משהו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד. ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: "הראש שלי כמעט נפלה! מזל שהוא מחובר לשני הכתפיים." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות פלאפון, לבלות הרבה עם חברים (אני כ"כ צריכה את זה עכשיו), טיול לכנרת עם החברים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ינקיפנק

New member
../images/Emo41.gifמחירות לעבדות החל ממחר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: תנו לי לחשוב. אני לא בדיוק צלולה כרגע ולא זוכרת את השבוע בשיט. רק זכור לי שיש לי בחור מדהים ומסובך נורא לפיענוח, עבודה לשבוע החדש, והאלבום "The dark side of the moon" של פינק פלויד. משהו רע שקרה לך השבוע: המצברוח שלשום ואתמול, שכחתי לקחת את המרשם והוא כמעט פג, אני בהתלבטות לגבי התחפושת ו"ווג" עולות 22 עכשיו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Devils Dance-Asaf avidan & the Mojos התחדשות השבוע: נעלי עקב שחורות דמוי זמש מTO GO, חולצה אפורה פשוטה מפוקס, בד מהמם בצבע כחול רויאל מבריק שאין לי מה לעשות איתו, וקריסטלים. תוכנית השבוע: דוקטור הו. סרט השבוע: אהמר על הסרט הפריקי שראיתי אתמול, "עיניים סגורות לרווחה" אם אני לא טועה. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: מיונז. יציאת השבוע: ... תמונת השבוע: היא כאן> התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד כמו שצריך ולקבל את ה800 ש"ח, לא למות במהלך זה, המסיבה המתוכננת ולהיות קצת איתו, בין לבין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אפור לבן.

בואנה, אחי, קלוט

כלב ים.
משהו טוב שקרה לך השבוע:
אנלא זוכרת שומדבר שקרה לפני יום שלישי אז נתחיל משם- ראיתי חברה שלא ראיתי כבר חודש וחצי.
היה שיחה ממש מצחיקה XD
מצברוח מעולה ^^
בייביסיטר מצחיק רצח XD
ישמצב שיש לי הפרעות קשב וריכוז
משהו רע שקרה לך השבוע:
פפף. חפירות של בנדוד שלי.
מצברוח קקע
שיר שלא הפסקת לשמוע:
-
התחדשות השבוע:
2 חולצות ^^
תוכנית השבוע:
הפתיחה של האולימפיאדה
סרט השבוע:
100 בנות
ספר השבוע:
סיימתי את מלאכים ושדים.
מאכל השבוע:
-
יציאת השבוע:
מבחן של הפרעות קשב וריכוז עם אמא וארבל
טבריה עם מרג
קצרין עם שירה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
בעיקר אנשים חדשים D:
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:
"אני תורם איברים, מישהו רוצה את המערכת סטריאו שלי?"
"נו, ותתרום גם את השיער שלך?" *מסתכל עליי* "רוצה?"
"איפה את גרה?" "שם" *מצביעה* "אני רוצה לראות את הבית שלך." "אבל אני לא יכולה עכשיו, אני שומרת על אחיה." "אז תביאי את הבית לפה!"
"יש כאן מישהו שלא יודע מה זה אימפוטנציה?"
"הבנים נהיים יותר תשוקתיים..." "חרמנים." "כן, תודה."
"אני חצי פולנייה, רבע איטלקייה, ורבע אוסטרית." "מה, עשו אותך באו"ם?"
תמונת השבוע:
חח אימא
התוכניות שלי לשבוע הבא:
היום בערב ירושלים
מחנה עד שבוע הבא.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מעולה <:

o0Invisible0o

New member
**חפירה דכאונית**

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חופש בחמישי משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה בשישי, לא לעשות כלום בסופ"ש, בכי היסטרי ומביך ברמות בשלישי שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: כמה קילוגרמים סביר להניח תוכנית השבוע:weeds סרט השבוע:גם הנקוק שראיתי וגם זוהאן היו ממש גרועים.. ספר השבוע: מכתבים מהתיכון של אחותי שקראתי מאכל השבוע: סלט חצילים? יציאת השבוע:כ"כ אין אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשי עבודה שאני אוהבת! חברההכיטובה שלא ראיתי יותר משבוע..חברים מהצבא ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:אין לי כוח תמונת השבוע:ואני ואחותי ז"ל. בשיט אגמים באנגליה כשהייתי בת 5 בערך.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולתמרן בין לבין ארגונים לאזכרה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא. יותר מדי שעות עבודה, יותר מדי דברים על הראש, מעט מדי זמן..וכמובן יותר מדי קילומטראז' על הכביש.
שונאת לנהוג

../images/Emo97.gif../images/Emo201.gif

מה קרה לאחותך? ואני בטוחה ששבוע הבא יהיה טוב יותר. מהמיץ של האיכס אפשר רק לעלות

oFka7

New member
פלמ פלמ../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:~סיפרתי לאמא, איים אבודים בסינימה סיטי
איזה סרט מדהים, החברות הנחמדות של טלי שבאו הנה
, ליל חמישי
משהו רע שקרה לך השבוע:~היה אמור להיות משישוסי אבל מסוף לא היה
שיר שלא הפסקת לשמוע:~moving mountains של usher
התחדשות השבוע:~סיגריות
תוכנית השבוע:~
סרט השבוע:~איים אבודים
ספר השבוע:~
מאכל השבוע:~הכדורי עוף מהסינימה סיטי!
יציאת השבוע:~סינימה סיטי XD
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:~ שלוווו כפרות עליו
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:~ וואי לא זוכרת כלום
תמונת השבוע:~ סתם תמונה ישנה שאני אוהבת
התוכניות שלי לשבוע הבא:~סופרלנד!!!
, עבודה, גשר למטה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:~כיף D::

TV casuality

New member
marry me BATMAN

משהו טוב שקרה לך השבוע: רזיתי ב3 קילו, הרווחתי 600 ש"ח בשלוש שעות
משהו רע שקרה לך השבוע: הוא נסע לחו"ל, הגעתי למסקנה שאני לא עושה כלום עם החיים שלי, ואני משערת שצום תשעה באב יהיה קשה.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Misfits- Saturday night
התחדשות השבוע: סקיני אורגזמיות עם צד אחד וורוד וצד אחד ירוק. אני מאוהבת בהם.
תוכנית השבוע: נשואים פלוס
סרט השבוע: איים אבודים
ספר השבוע: עדיין "אדון החצר"
מאכל השבוע: תפוח עם מילוי חמאת בוטנים.
יציאת השבוע: שומקום, זה אלקנה פה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניקי. למרות שאין סיכוי, הוא בחו"ל
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: שיחה עם חברה שלי מלפני שנה במסנ:
אני: איך אמרת שקוראים לו?
חברה: ניקי
אנחנו לא נסתדר
למה?
יש לו שם של חשפנית
היום הוא חבר שלי
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: תאמת שאין לי יותר מדי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיעמום.

Unaffected

New member
../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשה משפחתית שכזו. הווווו ואבא מרשה לי להתחיל ללמוד נהיגה סוףסוף!
משהו רע שקרה לך השבוע: חשבנו שפרצו לנו לבית אז היה לחץ-ריבים-חזרה מוקדמת יותר. אבל בקטנה,לא קרה כלום בסוף
שיר שלא הפסקת לשמוע: No Use For A Name - Pacific Time Standart התחדשות השבוע: כלום,אבל בטח השבוע יהיו כמה דברים
תוכנית השבוע: או.סי. סרט השבוע: - ספר השבוע: twilight,עדיין. מאכל השבוע: וואפל בלגי
יציאת השבוע: יםD: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אורקי כפרעליהD: ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: (אני לאחשלי) : "...ואתה גם מאומץ." (אחשלי): "לא נכון!!!!111111
" (אמא משתפת פעולה): "מה,אתה לא רואה שאתה לא דומה לאף אחד מהמשפחה?" (אחשלי): "לא נכון!!!!111111
די!!!1" *אחרי כמה דקות* (אמא): "סתם,סתם. נראהלך? *מתחילה לפרט במה הוא דומה* "...והצוואר הארוך.." (אחשלי): "את רומזת שאני דומה לג'ירפה!?!?!?!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה,ת"א עם אורקי, ושיעורי נהיגה ראשוניםD: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסיידרD:

למעלה