סיכום שבוע.

במיוחד בשבילך....../images/Emo23.gif

בלי אייקונים או תמונה כי כבר מאוחר.. משהו טוב שקרה לך השבוע: דיויד ודיויד ומצאתי בייביסיטר מגניבה
. חגגתי שנה באותו מקום עבודה יאי! משהו רע שקרה לך השבוע: אמאבא, הם בחיים לא יפסיקו להציק, לא משנה בני כמה אתם! שיר שלא הפסקת לשמוע: koi kana התחדשות השבוע: חבר
תוכנית השבוע: אנימה עם זין ענקי שמתקיף בנות תמימות...מי ממציא את הדברים האלה??? סרט השבוע: מה שראינו היום, אפשר לראות שוב כי.... ספר השבוע: צ'יפופו ביוון LOL מאכל השבוע: רביולי יציאת השבוע: בלאקבוק, וסתם להיות איתך... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותך... ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: "תפסיקי להיות כזאת סקסית, אז נוכל לראות סרטים" תמונת השבוע: אחת התמונות הטובות שלי בתור סקול גירל התוכניות שלי לשבוע הבא: עוד לא עשיתי משקפיים, ואני חייבת לך גלידה. עוד הצעות יתקבלו בברכה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בעיקר טוב...למרות חוסר בשינה

sonaku

New member
יפנים חולי נפש בני 70?D:

סקס עם דיונונים זה יותר חולני.

innocence

New member
"את זה"?

טוב שזה לא ז'אנר שלם עם מליון סרטים בסגנון @_@ זה נקרא הנטאי אלטרנטיב, אם בא לך לחפש עוד מידע P:

DFubar

New member
סקס עם תמנונים

הוא שום דבר חדש ומשהו ששווה לנסות, לא? מצורפת תמונה שצייר הוקוסאי סביב שנת 1800.

last day

New member
אם כבר אז tako ga suki desu ../images/Emo3.gif

ו..איכס יא סוטה. אחרי שראיתי את זה אני לא רוצה שום קשר עם תמנונים @_@;;;;

last day

New member
"אני אוהב תמנונים"

ואחרי התמונה הזאת אני לא מתקרבת לטאקויאקי!

last day

New member
למה תמיד להאשים את היפנים? |זהירות!!!!!|

התמונה הבאה יכולה לפגוע בחלק מהמשתמשות, ראו הוזהרתן אז נכון הם סוטים בטירוף ויש להם מקדש שסוגד לאיבר מין הגברי. אבל תראו תרבויות אחרות! גם להם לא חסר מוזרויות (ולא רק אסיה, אתם צריכים לראות איזה מוזרים היו הצרפתים במאה ה16) (תמונה מהמוזיאון לאירוטיקה בברלין)

sonaku

New member
כן אבל את מדברת על אחד סטנדרטי

ולא אסייאתי XD בכל מקרה,סטיות יש בכל מקום..ביוון ורומא היו נערים בגילאי העשרה שהיו סוג של זונות,מאז מתמיד בכל אירופיה היה סחר בילדות קטנות (קטנות זה מ10 עד 15),אז אצל יפנים זה דיונונים ובמקומות אחרים זה חיות אחרות (אפילו חרקים וג'וקים..שזה באמת מטריד) נ.ב תמונה מדהימה נינה DDDDD:

למעלה