סיכום שבוע.

ני.^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ, חבר חדש?^^
הכל כל-כך מושלם, תשמעו, פשוט הכל, הכלהכלהכל, ואני הכי מאושרת בעולם. משהו רע שקרה לך השבוע: מוות לקנאים, וזה כל מה שיש לי להגיד. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק מהמיוזיקל We will rock you, משמע מוזיקה של Queen, וגם I kissed a girl שך Katy Perry, שהוא כיפי לגמרי. התחדשות השבוע: מחברות (בית ספר, ווהו.), מחברת אחת קשיחה כדי לעשות לעצמי רשימות של דברים שצריך לעשות וכאלה (מה, זה ממש כיף!) ו, אמ, נראה לי שזהו. אין לי צורך בשופינג אחרי לונדון.
אה, אמ, והתחלתי קורס תפירה, למרות שזה לא ממש קשור לסעיף הזה, אבל אין משהו שיותר מתאים.^^ תוכנית השבוע: היפה והחנון זה כזה משעשע, אז שיהיה זה. סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט. ספר השבוע: סיימתי את 11 דקות והתחלתי את My so-called life שקניתי בלונדון, והוא ממש חמודי כזה, כמו שרציתי. (בסגנון של ג'ורג'יה ניקולסון, רק שהוא כמובן לא משתווה לג'ורג'יה, שהיא, כידוע, אלילה. אה הא.) מאכל השבוע: גלידת שוקולד בצבע לא שוקולדי שנזלה על כל הבגדים שלי.
ואני כן יודעת לאכול גלידה, אבל נו, אם מסתכלים עליי ואני מדברת אז הכל פשוט נוזל. יציאת השבוע: טיילת לואי עושה קאמבק, בעיקר עם החבר.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר, ענת, נועהענברשרון (ביחד.) ולא יודעת, נו, אנשים בכלליות, אבל אלה ספציפיים שאני סופר רוצה לראות השבוע. ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: זה מהדברים שמצחיקים באותו רגע, את האנשים שהיו שם, אז זה לא יצחיק אתכם. תמונת השבוע: שעשועים עם המצלמה או משהו. התוכניות שלי לשבוע הבא: להיפגש עם החבר, לעבוד עם נועה על העבודה באמנות (והפעם באמת על העבודה ולא על שטויות, מה זה, אנחנו בחיים לא נסיים אותה ככה.), ללכת לאכול פיצה עם ענבר, נועה ושרון; קורס תפירה, לקנות בד לחצאית, לסיים את החצאית הנוכחית (בד גולמי, אין מה להתלהב.), לראות את החברות שלא יצא לי השבוע ו, אמ, לא יודעת, מה שיבוא יבוא או משהו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ההרגשה הכללית היא מושלם מצד אחד, ומצד שני שימותו הקנאים, אבל זה לא פוגע במושלם או משהו כזה.
 

OutOfUse

New member
הו, איזו מתוקה את בתמונה.^^

תתחדשי.
למרות שכזה כבר אמרתי והכל חח. אני שמחה לשמוע שאת מאושרת כי מגיע לך.
קווין!
ו ו ו, מי הקנאי?
אנשים לא יודעים לפרגן. (כמוני.
)
 
תודה.:)

ולא יודעת, מלא אנשים ממש מחורבנים בקטע של לפרגן ולשמוח בשביל שנינו. (מה כמוך?)
 

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifסליחה על הדיליי..

אבל מתי נפרדתם? ה' כמה זמן לא הייתי כאן!
מצטערת לשמוע שנפרדתם..אבל שמחה בשבילך על החבר החדש
מזל טוב!
 
לפני חודשיים וחצי ככה.

ותודה, למרות שאני כבר לא מצטערת על זה בכלל. ברצינות שעדיף לי ככה הרבה יותר, ואני באמת באמת מאושרת עם המצב הנוכחי. תודה.
 

מורני666

New member
גם אני הייתי בWe Will Rock You בלונדון :)

ופשוט התאהבתי בחולצה שבתמונה שלך. יש מצב את מעלה תמונה שלה, רק כדי שאוכל להזיל ריר?
 
יש תמונה בשרשור שואו אוף.:)

היא די בסוף, אחת משלושת האחרונות לדעתי, מצולמת עם עוד שתי חולצות מפוספסות. אם תרצי אחת יותר ברורה אני אצלם היום ואעלה יותר מאוחר. תודה.
 

sonaku

New member
;; המשקפיים...

יא קייט פרי כזאת מגניבה! זה אחד השירים הטובים,אני חורשת עליו המון...
 
Moi. ../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחותי טסה לחו"ל לשבוע, יום חמישי שהלכתי עם תמר
לפאפי, ואחר כך גם נפגשתי עם אליס והלכנו לשופינג והיה ממש כיף.
התחלתי לתפור חצאית ורודה שבנתיים נראית לא רע.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא ממש בא לי לחזור לבצפר.. מסיבות שלי... וגם לא עשיתי הרבה בשבוע הזה, ובכלל בחופש וזה ממש מבאס, אין לי כסף, אמא שממש מעצבנת ואבא שהבטיח לי שוב דברים שהוא לא מקיים. אבל לזה אני רגילה. וסתם הרגשתי הרבה שאני מכוערת.
שיר שלא הפסקת לשמוע:
Nancy Sinatra - These Boots Are Made for Walking ששמעתי הרבה בפאפי.
the joker
התחדשות השבוע: בדים, טבעת דג ורודה, טבעת דג ירוקה, שמלה לוליטית, עוד שמלה שחורה חמודה שקניתי היום, לק אדום, לק כחול ושרשרת מקסימה מאליס.
תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול.
יציאת השבוע: פאפי ואליס בחמישי.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולם!
באמת. בא לי לראות את כולם.
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: יש מלא, אבל אני לא זוכרת.
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום, כלום וכלום.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמט.
 

OutOfUse

New member
הורים זה לא נחמד.

ז"א, אצלי לפחות ברוב הפעמים. גם אני רגילה ל א-קיומים, למרות שזה מרגיז כל פעם מחדש. ואמא שלי מתנהגת כמו ילדה בת 6. |: ואת בכלל לא מכוערת!
להפך. והטבעת דג הזו, זה כזה שלד של דג בצבע כלשהו על גבי שחור?
 

OutOfUse

New member
לא הבנתי על מה ה"ממש".../images/Emo122.gif אבל,

אם זה על זה שאת ההפך ממכוערת, אז כדאי שתשתקי.
אני מקווה שתתעודדי אפילו עוד יותר.^^
ו ו ו, מגניב! גם לי יש את הטבעת הזו, בורוד ובכחול.^^
 

oFka7

New member
מה מכוערת??כפרעלייךך../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את יפייפיה
שבוע טוב D:
 
למעלה