סיכום שבוע.

DFubar

New member
גם ../images/Emo204.gif

הוא סוג של ג'וק. באיזה מקומות זה חרקים וג'וקים? אני סקרןןןןן...

sonaku

New member
אני יודעת שיש באמריקה

ובחלקים מסויימים באירופיה. אבל סביר להניח שיש את זה בכל העולם..כמו כל דבר. ואני לא יודעת לגבי פרפרים,אני יודעת שאני מדברת על זחלים,ג'וקים,נמלים,עכבישים וכד'.

DFubar

New member
"המכירה של משקאות אלכוהוליים..."

"...מותרת מגיל 18 ומעלה בלבד!" גשי לחדר המנהל ותחשבי טוב טוב על מה שעשית!

Evil Kittie

New member
חייבת לשאול:]

דיויד זה הילד שלך?=) כי ראיתי פה בר נראהלי שכתבת את השם הזה=)))

בלובלובלו../images/Emo221.gif../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
את האמת , דווקא היו מלא דברים מעולים:) האמריקאים שומרים על קשר ויצא לי לדבר עם כמה מהם. היום נסענו אני אמא אבא ואח שלי הגדול לבקר את האח האמצעי שלי בצבא והיה כ"כ נחמד
. אח"כ הלכנו לאכול בKFC שלא ממש עזר לי לשומנים
אה! והיינו יום חמישי במפעל של עלית
ויש לי בגדים ותכשיטים חדשים וכמובן - המשקפיים של פרינס
משהו רע שקרה לך השבוע:
סתם המחזור הזה
שיר שלא הפסקת לשמוע:
היו כמה. איימ יורס.. של .. שכחתי
אימ סו סיק - ניאו . איזה נוסטלגיה . אול איי אוור וונטאד- גם שכחתי. אבל אני מתה עליו
סטי וויד מי - שוב שכחתי
התחדשות השבוע:
משקפיי שמש של פרינס יומן מתוקי עגילי חישוק כוכב 4 סיכות של פרחים - שני ורדים וסתם 2 כתום סתפר שהספקתי לסיים יום שישי - נקנה ביום רביעי.
תוכנית השבוע:
פרוייקט מסלול וחשופים .
סרט השבוע:
לא ראיתי.
ספר השבוע:
ואיי שכחתי. אבל הוא היה כ"כ חמוד!
מאכל השבוע:
KFC
יציאת השבוע:
כל פעם שישהנו כל החברים והם קרעו אותי. במיוחד אתמול .
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ברור שאת ונג'י . ואת אח שלי
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:
"מה קורההההה?" ואיי אפחד לא יבין אותי
"מהמם! " "מהמם!מת!"
"יאללה דיי לחפור" "סליחה שלקחתי לך את התואר מלך החפרנים! סלח לי מלכי!"
תמונת השבוע:
חחח סתם אני
התוכניות שלי לשבוע הבא:
שונג'י תבוא ונעשה צחוקים שאח שלי יחזור לשבת שלא ניסע בסוף..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
היה בסדר ^^

!@

משהו טוב שקרה לך השבוע: אח שלי מתחתן, למרות שזה לא מהשבוע. אבל היי, מזמן לא כתבתי פה סיכום שבוע!
משהו רע שקרה לך השבוע: *הוא מתחתן ב1 לספטמבר, ביום שאני אמורה להתחיל שירות. *הבנות שעושות איתי שירות לא בדיוק מסוג הבנות שבא לי להתקע איתן בדירה. *לא אמרו לי עדיין מה התפקיד שלי. (&$#@$#^!@*) *אני חולה כבר מלא זמן *אני בצום
שיר שלא הפסקת לשמוע:אבות ובנים-אביתר בנאי
התחדשות השבוע: אין התחדשויות ב9 הימים
תוכנית השבוע: הפוליגרף(האמריקאי)/היפה והחנון
סרט השבוע:-
ספר השבוע: החיים הסודיים של הדבורים (מומלץ בחום)
מאכל השבוע: עוגת שוקולד
יציאת השבוע: פתח תקווה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ששש..
ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: -
תמונת השבוע: החלק הקדמי של ההזמנה לחתונה.. למרות שהתמונה פשוט עושה לה עוול. היא כל כך הרבה יותר יפה במציאות....
התוכניות שלי לשבוע הבא:לגשת לתיאוריה, לסדר אישור רפואי לשירות, לקנות בגדים לחתונה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כואב ומעייף. (מעייף להיות חולה
)

my evalin night

New member
סורי שבאיחור:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי מהעונש המזורגג, ה"סרט"-למרות שבסוף לא ראינו אותו בכל זאת היה סבבה, יש לי כסף! ודיברתי עם בן דוד מאמריקה^^, הוא חזר לניקרגווה משהו רע שקרה לך השבוע: וויכוח קטנטן עם ההורים..זה פשוט משהו שאי אפשר לחיות בלעדיו
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא באמת היה, שמעתי הרבה..אבל אולי nightwish-ghost love score התחדשות השבוע: תיק בד ממש חמוד
וכסף! תוכנית השבוע: ממ.."הפוליגרף"...נראה לי שזה הדבר היחיד שראיתי סרט השבוע: קונג פו פנדה שאליו לקחתי את הבן דוד והאחות והוא היה כזה חמוד
ספר השבוע: the curious incident of the dog in night-time מאכל השבוע: אה, לחמניות תוצרת בית
יציאת השבוע: הוונאבי סרט אצל ג'ןXD אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני רוצה לפגוש הרבה אנשים :) ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: "או, הלוואי והיה לי מוח" תמונת השבוע: מחשב של סבתא, אין תמונות התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א ולהתחיל מתמטיקה...והמשיך בתנ"ך ועוד איזו יציאה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Blue Emptiness

New member
באיחורון;;

משהו טוב שקרה לך השבוע:וואע אמ, הוא כי הוא חמוד!(L) ואמ, הועידה תאמול כי גם אתן חמודות
ואמ, שמח לה והיא שמחה ואתי ופוצי כי אני מתה עליה והיה חזרה לנהוג!D::: משהו רע שקרה לך השבוע:אני נקשרת מהר מדיי לאנשים, וסתם היו לי כמה ימים מעפנים וגרמו ליל הרגיש אוויר אבל לא משהו רציני. שיר שלא הפסקת לשמוע:פיף יותר מדיי, שלחו לי לכ ךכ הרבה מוזיקה בזמן האחרון התחדשות השבוע:שני ספרים יומן ושני עטים תוכנית השבוע:הפוליגף האמריקאי?XD סרט השבוע:מהומה בקולג'2
ספר השבוע:מלך החומוס ומלכת האמבטיה, בנתיים זה נחמד~ מאכל השבוע:קוראסון שוקולד יציאת השבוע:אין אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:דנוצקע!!!!!11 ושהם ומריהD: ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע:"עזוב, לא תאמין" "אני מאמין לכל מה שאת אומרת, כבר סיכמנו את זה לא?" ;; תמונת השבוע:דאמ הוא פשוט מושלם
התוכניות שלי לשבוע הבא:יואו לשם שינוי הרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:הכל מהכל

למעלה