ני.^^
משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ, חבר חדש?^^
הכל כל-כך מושלם, תשמעו, פשוט הכל, הכלהכלהכל, ואני הכי מאושרת בעולם. משהו רע שקרה לך השבוע: מוות לקנאים, וזה כל מה שיש לי להגיד. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק מהמיוזיקל We will rock you, משמע מוזיקה של Queen, וגם I kissed a girl שך Katy Perry, שהוא כיפי לגמרי. התחדשות השבוע: מחברות (בית ספר, ווהו.), מחברת אחת קשיחה כדי לעשות לעצמי רשימות של דברים שצריך לעשות וכאלה (מה, זה ממש כיף!) ו, אמ, נראה לי שזהו. אין לי צורך בשופינג אחרי לונדון.
אה, אמ, והתחלתי קורס תפירה, למרות שזה לא ממש קשור לסעיף הזה, אבל אין משהו שיותר מתאים.^^ תוכנית השבוע: היפה והחנון זה כזה משעשע, אז שיהיה זה. סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט. ספר השבוע: סיימתי את 11 דקות והתחלתי את My so-called life שקניתי בלונדון, והוא ממש חמודי כזה, כמו שרציתי. (בסגנון של ג'ורג'יה ניקולסון, רק שהוא כמובן לא משתווה לג'ורג'יה, שהיא, כידוע, אלילה. אה הא.) מאכל השבוע: גלידת שוקולד בצבע לא שוקולדי שנזלה על כל הבגדים שלי.
ואני כן יודעת לאכול גלידה, אבל נו, אם מסתכלים עליי ואני מדברת אז הכל פשוט נוזל. יציאת השבוע: טיילת לואי עושה קאמבק, בעיקר עם החבר.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר, ענת, נועהענברשרון (ביחד.) ולא יודעת, נו, אנשים בכלליות, אבל אלה ספציפיים שאני סופר רוצה לראות השבוע. ציטוט\\\\\\יציאת\\\\\\מילת השבוע: זה מהדברים שמצחיקים באותו רגע, את האנשים שהיו שם, אז זה לא יצחיק אתכם. תמונת השבוע: שעשועים עם המצלמה או משהו. התוכניות שלי לשבוע הבא: להיפגש עם החבר, לעבוד עם נועה על העבודה באמנות (והפעם באמת על העבודה ולא על שטויות, מה זה, אנחנו בחיים לא נסיים אותה ככה.), ללכת לאכול פיצה עם ענבר, נועה ושרון; קורס תפירה, לקנות בד לחצאית, לסיים את החצאית הנוכחית (בד גולמי, אין מה להתלהב.), לראות את החברות שלא יצא לי השבוע ו, אמ, לא יודעת, מה שיבוא יבוא או משהו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ההרגשה הכללית היא מושלם מצד אחד, ומצד שני שימותו הקנאים, אבל זה לא פוגע במושלם או משהו כזה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ, חבר חדש?^^