סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר עליכם השבוע האחרון? דברים טובים
דברים רעים
ד"ש עם שיר!

אה... יש דברים מעניינים

דברים רעים: 1. ראש הצוות שלי בהריון. אף אחד לא יודע מי יחליף אותה כשתצא לחופשת לידה (גם ככה היה לי קשה להתרגל אליה אחרי שראש צוות, הקודם, המדהים שלי עזב). והחשש שאיזו פוסטמה מעצבנת מהקבוצה תקבל את התפקיד O_O 2. יש לי ADHD (בעצם זה ADD כי אין לי היפראקטיביות). עשיתי אבחון להפרעות קשב וריכוז לפני שבועיים וביום רביעי קיבלתי תוצאות "סופיות". כל האבחון הזה ואח"כ השיחה עם הרופאה, היה נראה לי לא ברמה ולא שווה את כל הכסף. הם רצו בדיקות דם וכל מיני דברים שהנחתי שיבחנו ויחד עם הכל יישבו ויבחנו את העניין. כשבאתי מול הרופאה, נראה שהיא לא עשתה כלום חוץ מלהסתכל על התוצאות של מבחן TOVA, שלא לדבר שהיו כמה שאלות באבחון שרצתה שאחזור עליהם "כי התשובות שלי, אז, היו מוזרות". זה היה נראה לי כמו "רמאות". אם התשובות היו מוזרות, למה לא לבדוק את הסיבה? אז היא רצתה לוודא שאני עונה "נכון" אחרי הרמזים שלה. זה הרגיש כמו "ניפנוף". מעבר לכך היא שאלה אם אני בריאה, ואיך בדיקות הדם שלי. מה שעוד העלה תמיהה, הרי הבאתי להם את כל החומר לפני שבועיים, למה את לא עושה שיעורי בית? הלכתי לאבחון מכיוון שהרופא של נצנץ טען שזה אבחון מאוד מקיף ורציני שגם בוחן את הפן הפסיכולוגי. אבל הרגשתי שזה עוד אבחון "מנפנף" שבא לקחת ממך כסף ולתת לך פיתרון שכל נורולוג יכול לתת מבלי לשלם לו 1800 ש"ח
3. בעקבות "אכזבת" האבחון בסעיף 2, שקיוויתי שבו יעלו גם על עניין "ההבנה" המוזרה שלי (קוויני ונצנץ יעידו על כך), נאלצתי להירשם במכון ניצן לאבחון דידקטי. עוד 1500 ש"ח
4. לאורך החודש וחצי האחרונים התחלתי לראות היבהובים ארעיים בצבע כחול. נצנץ הכריחה אותי ללכת לרופא. זה הסתיים ברשימת בדיקות: CT, EEG, ותהודת עורקים... לא אוהבת בדיקות
דברים טובים: 1. שלחתי מייל לרווחה שלנו בעבודה ושאלתי אם הם יכולים להציע דיל לעובדים עבור הרובוט שמנקה אבק (כמו של קוויני). לשמחתי, הנציגה ענתה לי מיד שהיא בדיוק בקשר עם ספקים ובחודש הבא יציעו לעובדים את הדיל!!!! איזה יופי!
מקווה שזה ישתלם
2. יש לי ADHD - זה מסביר למה לא הצלחתי, בד"כ, להשיג יותר מ- 70 בלימודים, לא משנה כמה ישבתי על הטוסיק ולמדתי. זה אישור רישמי, למה שהאמנתי בו כל החיים, אני לא הבלה!!!!!!!!!!!!!!1 XDDDDDDDD 3. נרשמתי לאבחון דידקטי. זה אבחון של ליקויי למידה. המכון שמאבחן, הוא מכון רישמי שנותן "אישור" להארכות זמן או מה שזה לא יהיה, המקובלים במוסדות הלימוד. שזה טוב, כי אם אקבל איזה שהוא אישור, זה אולי יעודד אותי לחשוב להמשיך ללמוד לתואר שני או תואר אחר. דבר שנמנעתי ממנו, אחרי הקושי של תואר ראשון
4. סיימתי את כל התקלות שהיו לי בעבודה
ישבתי עליהן הרבה זמן. אבל בסוף הצלחתי
עכשיו נחכה לבודקים שימצאו לי תקלות חדשות XD שיר: שיר המוקדש לגבר המצ'ואיסט
יש lyrics שמופיעים מעל, אם אתם רוצים לשיר יחד XD

הניורולוג שאבחן אותי המליץ עליהם

לא רופא המשפחה. ובאמת נשמע מאכזב לעומת איך שהוא הציג את זה. טוב, נראה מה יגידו בניצן... ולגבי הרובוט: על תשכחי לבקש שהוא יהיה ורוד מנצנץ כמו של קוויני, אחרת אין עסקה!

אויש.. לא נראה לי שיציעו משהו וורוד ומנצנץ

את צריכה לזכור שרוב העובדים שם הם "גברים"... >.< אבל גם אם לא. אני חייבת משהו שינקה קצת את הבית.

דרוש שם

New member
המבורגר

את תדפקי את החישני IR שברובוט ככה!!!! זה מעוצב עם מטרה ספציפית ומכויל להחזרה של הפלסטיק!!!

orald

New member
אה, הוא בטח מתכוון שכל המשטח החיצוני...

משמש לחישוב המיקום ע"י חישוב פגיעת הקרינה ה-IR גם במשטח החיצוני ה"רגיל". באסה.

דרוש שם

New member
נכון!

אתה חייב לחשב את ההחזרה של המשטח הפוגע כולו כשאתה עובד עם מערכת רובוטית על מנת להגיע לתוצאות יפות... ז"א אור שפוגע במשטח ה"רגיל" ומחוזר פעמים לחיישן עלול לבלבל אותו לגמרי במקרים מסוימים....

דרוש שם

New member
עכשיו שמתי לב שההודעה מיועדת ל orlad

ועל כן קבלי את התנצלותי על שימוש במגדר שגוי...

queen helen

New member
יא קציצה!

ברור שאת לא הבלה! ~טוב, קצת כן...~ את רוצה לעשות תואר שני?
במה???

נורא רציתי להמשיך בתחום של

עיבוד אותות בחשמל. זו היתה ההתמחות שלי דאז. אבל אחרי שאכלתי קש מהמנחה המחורבן שלי (ז"ל) - שעכשיו אני מבינה למה לא הסתדרנו, הנחתי שיהיה יותר בעייתי בתואר שני. חוצמזה, רציתי לעשות גם תואר במשפטים.. יו נו למה
(אבל זה אני ממילא לא אעשה לבד. רק עם נצנץ XD)

Dark gray

New member
....

. היה שבוע יחסית טוב . בכללי. פגשתי מישהו חדש . אני בדיוק ירדתי במעלית והמעלית בכלל עלתה לקומה 7
ופתאום נכנס מישהו ו.. אממ נחמד כזה לא ממש ציפיתי ליותר מדי כולה מעלית! ואז נפגשנו באותו יום בסופר כשהלכתי לקניות גם הוא היה שם ויצא שנתקעתי מ6 בערב עד 10 בלילה בקניות בסופר איתו ביחד אממ דיברנו כזה וזה . הוא בכלל תפס אותי מחפשת אבקת כביסה הוא טפח לי על השכם ואמר "היי זוכרת אותי אני מהמעלית היום"? ואני כזה לעצמי "WTF " קיצור התרוממתי והבטתי בו כזה ואמרתי כן וזה נזכרתי כולה מעלית מה הסיפור........ קיצור אממ עשינו את הקניות ביחד וגם נסענו באותה דרך אנחנו סוג של שכנים הוא גר בשכונה קרובה לשלי בכללי נחמד ככה לפגוש אנשים. אממ קניתי בד קנבס לציור שנורא בא לי לצייר נראה אולי יצא מתישהוא טוב שיש בבית. וקניתי גם כמה צבעים , הלכתי השבוע לאירוע מהעבודה חברה שלי התחתנה
. למרות שאני לא חושבת שבגילה היא אמורה להתחתן(30) אבל שיבושם לה
. הלכתי השבוע לקנות מעיל ולא מצאתי כי אני לא אתפשר על משהו פשוט אני רוצה משהו איכותי וטוב. לא מצאתי כפפות אבל מזל שיש לי משנה שעברה. הראתי השבוע שני ציורים שלי לאמא והיא צחקה עליי(סגנון ילדותי משהו
) ניסיתי לעשות הליכה ובמקום זה קיבלתי כאבי רגליים והרגשה כללית רעה(הליכה ממש ולא הליכה מהרכב לבית
) ד"ש עם שיר? לאמא באהבה אני יודעת שהיא אוהבת את השיר הזה מאוד ורקדה לצליליו http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ&ob=av3e שיהיה שבוע מעולה ובעיקר עם בשורות טובות לכולנו

Dark gray

New member
אממ היא אמרה

שזה סגנון מאוד לא מוגדר וקשה לה להבין מה אני מביעה בציור. זהו לא משהו רציני פשוט היא טענה שזה לא מקצועי ומעט ילדותי.. לא נורא אני הפסקתי להפגע מאנשים מזמן וזה המזל..

"לא מקצועי"?

אז מה זה "מקצועי" בשבילה? וואן גוך? גם וואן גוך לא הצליח בימי חייו. אף אחד לא ראה בציורים שלו "מקצועיים". ואף אחד לא התרשם ממנו. הוא התפרסם רק אחרי מותו. יודעת מה אני חושבת? באמנות "מקצועי" זה כמה השפעה וכח לפרסם את הציורים שלך ולשכנע את כולם שזה "מקצועי".

Dark gray

New member

את צודקת כנראה שהיא מושפעת מדי מעולם הציור "המקצועי" כיבכול. אבל שתגיד מה בא לה במילא זה לא משהו שיעבור לקטע מקצועי זה רק תחביב ורק כשיש לי זמן פנוי(ובקושי יש)

למעלה