סיכום שבועי

orald

New member
מי דיבר...

על רובוטים?

דרוש שם

New member
אני מבין ש....

את "מנדבת את גופך למדע" ע"מ לבדוק את יכולת ההרכבה מחדש שלי עליך?

queen helen

New member
השבוע שלי

לא המון דברים דרמטיים ~קרו~, אבל כמה דברים נאמרו (שאולי ישפיעו על השבועות העתידיים, ואולי לא).
~ יום ראשון היה יום גיבוש מחוץ למשרד. רדפנו אחרי עיזים וכבשים ועוד שטויות (אולי זה שייך לקטגוריית הדברים הרעים, עדיין לא החלטתי). בנוסף קיבלנו פליזים שענקיים עלי ב10 מידות לפחות, אבל הם כ"כ מחממים...
~ אני מכבבת בסכמ"ש של הקציצה. ייאייייייי... ~ יצאה הכרזה של מי שיהיה המנהל הזמני הבא של החברה שבא אני עובדת. הוא בן אדם מקסים, וינהל את החברה למופת (שלי זה מצויין, כי ככה הבוסית שלי תהיה מרוצה, ולא תעשה לי את המוות), הבעיה היא שהמינוי הוא זמני, ולא ברור לכמה זמן, ומי יחליף אותו. ~ סוף סוף הבראתי! ~תפסתי יוזמה והחלפתי 2 מנורות שנשרפו בבית כמעט בו זמנית ומנורה אחרת שהבהבה כמה שבועות, וחשבתי שהיא הולכת להתפוצץ (מה שקרה הרבה יותר מדי פעמים בבית שלי).
~אחרי שהחלפתי את המנורות, אחת הבהבה ומיד נשרפה, אחרת המשיכה להבהב. הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שהבית שלי רדוף רוחות רפאים (או שדים, או משהו). כנראה שאני אצטרך לראות זוג משמיים כדי לגלות איך מבריחים אותן.
שיר

XDDDD את צריכה להוסיף את יום הגיבושון

תחת קטגוריה "דברים מצחיקים"
אני חושבת שלאחרונה את מככבת ברוב הסכמש"ים שלי
(תאשימי את הרובוט
) ד"א, לגבי הנורות. יש מצב שזו בעיה של בתי הנורה. אולי צריך לעשות להם איזה ניקוי או להחליף. נראה שיש לך שם מגע רופף. תזמיני חשמלאי שיסדר לך. מזל טוב שחזרת לבריאות

אם נורות שנהרסות אלו הרוחות שאת רוצה לגרש

אני חוזרת בי מההמלצה לראות את 'זוג משמיים' כדי ללמוד כמה טכניקות על גירוש רוחות. (אבל עדיין ממליצה על הסרט. כי הוא פשוט משעשע ומתוק
) יותר פשוט, כמו שאמרה המבורגר, להזמין חשמלאי. נראה שיש לך בעיה בחשמל בבית ואני מאמינה שזו בעיה מערכתית יותר, אם זה קרה בכמה מקומות ולא בבית הנורה. בתור התחלה, בדקת שבכלל הכנסת מנורות מתאימות? (שההספק שלהם לא גבוה ממה שבית הנורה מתאים לו) ויכול להיות שיש לך בעיה בזרם החשמל שגורם לזה. קיצר, חשמלאי יגרש לך את הורחות

אם הייתי עושה התמחות בחשמל ולא במיקרו מעבדים

אולי זה היה עוזר לך.... והמבורגר עשתה בכלל בעיבוד אותות... אל תאמיני למה שכותבים בדיפלומה של אנשים

את באמת רוצה לדעת?

טוב, אם את מתעקשת... מיקרו מעבדים זה בגדול המוח של המחשב שלך. יש לזה מלא ישומים אחרים, אבל זה אחד הנפוצים והמוכרים. לקחתי גם קורסים במיקרו אלקטרוניקה, שזה איך עושים מבחינה כימית את 'הפלסיקים' = המצע, של הג'וקים האלה שאח"כ קוראים להם מעבד. זה היה משעמם טיכו! שונאת כימיה
אז מה שהפנמתי מהקורסים האלה, זה במה אני ~לא~ רוצה לעבוד. עיבוד אותות זה קשקושים באורכי גל שונים
אני אשאיר למסטר להסביר לך למה היא היתה צריכה הרבה סטטיסטיקה.

queen helen

New member
ממש לא!

תודה על ההשקעה - לא הבנתי כלום! אבל את ממש מזכירה לי את אבא שלי.
(וגם אני שונאת כימיה)

דרוש שם

New member
עזבי אותך ממהנדסי חשמל

אלו חטיארים שלא ברא השטן.... מה שאת צריכה זה פיסקאים עם נסיון טכני. עכשיו הסבירי לי נא: 1. אילו מנורות נשרפו (הכוונה איזה סוג, לא איפה) 2. את בטוחה שחיברת את המנורה לבית נורה שמספק את המתח וההספק הנכונים לנורה הספציפית? 3. האם היו ברקים ורעמים בזמן השריפה 4. האם עוד מכשירי חשמל הופרעו בקפיצה הזו של החשמל זה הכל לבנתיים....

למעלה