סיכום שבועי

אסכם את השבועיים האחרונים.

אם אפשר בכלל. דברים רעים אני חולה!
היה היום אירוע משפחתי שגזל ממני כוחות, והיה עוד יותר קשה מכיוון שהייתי חולה. הלכתי לישון שעה וחצי אל תוך האירוע, כי לא יכולתי להחזיק את עצמי, וביקשתי שיעירו אותי בשביל הקינוחים. אבא שכח, ועד שקמתי כל עוגת הגבינה שהייתה מקור הנחמה היחידי שלי היום כבר נגמרה
דברים טובים התחלתי בשבועיים האחרונים עבודה כמזכירה במכון לפילאטיס. ממש נחמד ושקט שם, ואני מקווה שימשיך להיות ככה גם בהמשך. ביום ראשון אני מתחילה עבודה נוספת, בעמותת "אתגרים", עבודה שאני מאמינה שאצליח בה. זה כיף לי שסוף כל סוף התקבלתי לעבודה שאני לא OQ עבורה ושאוכל ללמוד ממנה הרבה! וגם כיף לי נורא להתקבל למקום שמסתכל על ההתנדבויות והאקטיביזם שלי כמשהו חיובי. הא-מיניות עלתה בראיון העבודה (כפי שתמיד קורה בעבודות עם הסתכלות חברתית...) והפעילות שלי ממש הרשימה אותם, אני חושבת. זה כיף להתקבל לעבודה בגלל דברים שאני באמת גאה בהם ועבדתי עבורם, ולא בגלל דברים שכל אדם בגילי יכול לעשות. יש לי סוגשל חבר חדש בשבועיים האחרונים. עוד מוקדם מכדי להבין כל מיני דברים, והפחד של איך הכל יעבוד או מתי ולמה זה יגמר מרחפים מהשניה הראשונה מעל ראשינו. אבל בסה"כ מאוד טוב לי איתו בינתיים. יש משהו מעניין נורא במערכת היחסים הזו, דווקא מכיוון שביחס אליי - היא כל כך נורמטיבית. אבל היא ~טובה~ בסטנדרטים הנורמטיביים שלי, וזה משונה לי קצת. אני לומדת, בעיקר. על עצמי, על שנינו. יש בזה משהו מרתק. התחלתי לחפש דירה ביחד עם חברה. עוד לא מצאנו כלום, מן הסתם (חיפשנו רק יום אחד בינתיים) - אבל עצם ההחלטה לצאת מהבית והצעד הראשון לקראת זה משמחים אותי. הנה, זה כבר קורה. החיים שלי משתנים, ואני צריכה רגע לעצור ולעכל את הכל. אחת לכמה זמן אני פתאום חוששת ורוצה לקחת צעד אחורה ולא להיכנס לכל הדברים החדשים האלה עכשיו, אבל אני מתגברת על הפחד וממשיכה קדימה. הגיע הזמן שהחיים שלי ינועו קדימה. ד"ש עם שיר אחת ההתמכרויות האחרונות: http://www.youtube.com/watch?v=lpc_2h9shrM

וואו! כמה דברים!

המון המון המון הצלחה בעבודה החדשה, בזוגיות החדשה ובדרכך החדשה לעצמאות. מקווה שתמצאי דירה מתאימה בקרוב. נשמע שאת עוברת דברים טובים סה"כ, אם כי אני יכולה לחוש הזדהות ם תחושת הקושי שיש בתקופות כאלה. אני קוראת לזה כאבי גדילה
אז אל תתני לפחד להכניע אותך ומנגד תזכרי שמותר לנוח מידי פעם ולאגור כוחות מחדש. (רק לא לפספס את עוגת הגבינה
) ואיזה שיר בחרת
היתה תקופה ששמעתי אותו בלי סוף! שיר כ"כ יפה ועם משמעות מדהימה!

כן, המון משתנה בתקופת זמן קצרה.

זה מפחיד ומהנה ביחד. אני לא נכנעת לפחד, וזה מאפשר לי לנוע קדימה. הפחד בעורקיי, אבל הוא לא משתק. הידיעה הזו כשלעצמה מעניקה לי תחושה נעימה
ותודה על איחול ההצלחה! אני מקווה שכל החיוביות והחיוניות הללו ימשיכו ליותר משבועיים תמימים... אוי, אני שומעת את השיר הזה לאחרונה בלופים

queen helen

New member
וואו - מלא דברים טובים!

מה ההגדרה של מע' יחסים נורמטיבית בסטנדרטים שלך? ב~מקרה שלך~ המשפט הזה קצת מבלבל אותי, אבל שיהיה המון בהצלחה!

ארר

ובכן, זו מערכת יחסים עם סטרייט שאין לו שום קשר לקהילה הגאה והוא איננו נכה חברתית. זו כבר התחלה נורמטיבית ביחס אליי... אבל מעבר לכך, אפילו שעבורו זו ודאי אחת ממערכות היחסים היותר הזויות שבהן הוא היה בחייו, מכיוון שמראש הכל היה קצת אמורפי ולא ברור ואנחנו עדיין מנסים לבדוק איך זה עובד (עם הא-מיניות והפוליאמוריה, כמובן) - בשבילי משהו בזה מאוד יציב, כבר. כמעט כל יום נפגשנו, ובילינו אולי שלושה לילות בנפרד. פתאום, בשבועיים, משהו בינינו נוצר כשלד לחיי היום-יום שלי, ואני חושבת שמשם תחושת הנורמטיביות מגיעה. זה לא רע, זה פשוט שונה בשבילי.

וואו הרבה מזל טוב!

1. לחבר - מקווה שמערכת היחסים תצלח!
2. לעבודות. "אתגרים" נשמע באמת עבודה שתהני ממנה ותקבלי סיפוק
3. דירה משלך! איזה כיף!
צר לי שפיספת עוגות גבינה... לא משוגעת על עוגות, אז לא יכולה לאמר שאני "מ, ודרשנו מהבינה" XD ודבר אחרון אחרון, השיר שבחרת!!! מקסים! מתה עליו! כשלמדנו ריקודי-עם בפנימייה, זה היה אחד הריקודים הכי קשים ודרשנו מהמדריכה ללמד אותנו, והיא לימדה וזה הפך להיות אחד השירים שהכי אהבנו לרקוד. וכמובן הביצוע המהמם (לדעתי, כמובן). איך המלווים של דץ יצרו מצב של "גשם" עם הקולות שלהם. לייק!!!!

אוח. התחרבשו לי המשפטים >.<

התכוונתי ש-לא לא משוגעת על עוגות, אז לא יכולה לאמר שאני "מבינה" וכמובן, בהצלחה!!
(שמת לב שכולנו התחלנו ב"וואו"???
)

ברומבית

New member
וואו, את גדולה מהחיים

(בשביל הרצף, כי המבורגר שמה לב
) אני אומרת את זה בעצם מתוך קנאה (כזאת אני
), אבל זאת מחמאה
--- את השיר אני לא אוהבת (שמעתי עכשיו פעם ראשונה, ולא עד הסוף), אבל זה היה צפוי, אני מ"סוג אחר"
(ביחס למוזיקה באופן כללי)

שלי

דברים טובים: 1. סיימתי את כל הפרוייקטים בעבודה, מה שאפשר לי לקחת יום חופש להכנות לבת מצווה ובכלל להרגיש פחות לחץ. 2. היתה אחלה הרצאה באיגי.
3. ניסיתי לארגן ערב גיבושון לצוות שלי בעבודה 'לרגל' יום ההולדת של שלושה חברי צוות. מסתבר שזה הרשים את הבוס.. דברים רעים: 1. לקחתי יום חופש, אבל אין לי באמת ימי חופש. מה שאומר שהמינוס שלי הולך וגדל...
2. הערב שניסיתי לארגן לא יצא לפועל, כי החבר'ה בצוות ממש כבדים
3. אני חולה
ביום רביעי בערב התחלתי להשתעל. ביום חמישי כל העבודה השתעלתי ופחדתי שלא אצליח להעביר את ההרצאה. בהרצאה נכנסתי 'לטריפ' אז היא עברה בסדר, אבל בבוקר קמתי ממש בהרגשה חולה.. ד"ש עם שיר: !Help

queen helen

New member
אווווווווווי - תרגישי טוב!

ושיר מעולה! הוא הופך יותר טוב כשצורחים אותו בקולי קולות (מניסיון!)

אחד השירים הבודדים של הביטלס

שהייתי מוכנה לסבול XD. זה היה לפני תקופת ה"טריפים" ההזוייה שלהם (יחד עם שירים הזויים לא פחות). את צריכה לשים קודם את הדברים הרעים ובסוף את הדברים הטובים!!! הניסיון שלך באירגון מסיבות מגיע מאירגון מפגשי הפורום- את צריכה להודות לנו
ושוב את חולה. את מוכנה להפסיק עם זה?! מה עם הנטורופטית ההיא שהצעתי לך? תרגישי טוב!

דרוש שם

New member
באשר אבדנו , אבדנו

דברים טובים: בעבודה מעולה, קיבלתי תרומה ממש גדולה, אז אני יכול לשפץ את החדר שבו אנחנו עובדים כבר הזמנתי שלושה שיפוצניקים להצעות מחיר נראה מה הבוסית שלי תאשר , הוצאתי גם הזמנה גדולה לציוד רובוטי חדש מארה"ב , חלק ממנו זה דברים שקראתי עליהם אבל מעולם לא עבדתי איתם ככה שאני ממש מתרגש (התלמידים שלי מתרגשים אבל יותר ממני). חוץ מזה בלימודים אצלי הכל כרגיל וכיפי! דברים רעים: האמת השבוע לא היו לי כאלו מאוד בולטים.... סתם שיר (אני אוותר על הד"ש הפעם)

דרוש שם

New member
זה תלוי על מה אני עובד

בילדים קטנים מאוד יש דברים שנכתבים לגיל הזה, ולבקרים הספציפים שלהם עם התיכוניסטים שלי אני בעיקר עובד על lab view של NI (ומגוון עם קצת C++) ולשאלה הבאה, התשובה היא כן.....

שאלתי בעיקר בגלל שאני יודעת ש-LabVIEW

חזקים בתחום ויש להם תחרויות ואת הלגו המגניב שלהם שמתוכנת בתוכנה הזו. אני עובדת עם LabVIEW בעבודה בתכנות של ציודי בדיקה ואני מאוד אוהבת את התוכנה הזו אתה מגיע ל-NI-DAYS?

דרוש שם

New member
בלגו עובדים עם משהו קצת אחר דווקא

אבל הוא נגזרת של LV ככה שאין בעיה לעבור אליו מ LV לגבי NI-DAYS הייתי לפני שנתיים בת"א. לא הלכתי מאז, אולי אני אלך השנה ..... מנסיון שלי, LV היא השפה הכי נוחה כשמגיעים לרובוטיקה, ולא בגלל שהיא וויזואלית אלא דווקא בגלל הקונספט של ה data-flow שממש מתאים לרובוטיקה וממש נוח כשמדברים על מערכת רובוטית...

ל-LV יש הרבה נגזרות וכולן מבחינתי אותו הדבר..

(FPGA, REAL-TIME ועוד...) זה היופי בשפה הזו
בין השאר... אם תגיע ל-NIDAYS אני אהיה שם. אני שם כל שנה. גם בת"א וגם בחיפה. אז נוכל להפגש
אני מאוהבת ב-LV. משוגעת על התוכנה הזו. כ"כ כיף וקל לתכנת בה. זה כ"כ ראש אחר מתוכנה 'רגילה'.

דרוש שם

New member
LV זו שפה מדהימה במיוחד לרובוטים

אני מנחש אבל שאת לא מכירה את הגרסאות "החינוכיות" כמו Mindestorms או WE-DO (זה מותאם לילדים, ומאוד מאוד נוח. הבעיה היא שהן נכתבות לבקרים ספציפים שזה די מעצבן) אני כנראה לא אגיע השנה ל NIDAYS (זה יוצא בתאריך לא טוב מבחינתי) אבל אני לא פוסל עדיין במאה אחוז ככה שיתכן ונוכל להיפגש שם
האם יש לך קשר ל NI ? (כאילו מעבר לעובדה שאת עובדת עם LV, והולכת לימים שלהם
)

לא מכירה מקרוב, כי לא עבדתי עם הגרסאות האלה

אבל ראיתי אותן בפעולה. אני מגיעה לכל הכנסים של NI, כך שאני מעודכנת בכל הגירסאות. הקשר שלי אליהם הוא כלקוח שמשתמש במוצרים שלהם כבר כמעט 10 שנים. (לא רק LV) הם כבר חברים טובים
קיצר, אם תגיע ל-NI-DAYS אשמח לראות אותך

למעלה