סיכום שבועי

דרוש שם

New member
קווין, אני לא אומר לך במה לעבוד לפרנסתך

אז אנא , אל תטיפי לי במה לעבוד לפרנסתי.... תודה מראש הנהלת המשתמש "דרוש שם"

אתה מעודד רצח רובוטים!!!!

דרוש שם

New member
והיא מעודדת אנשים לקחת את הכדור שצבעו כצבע

השמים. רק שרובוטים אפשר להרכיב מחדש, ומהפירוק שלהם אפשר ללמוד משהוא ולשפר את איכות החיים של כולנו (כן, גם של פנאטים ומכשפות כמוך). למי תרומה גדולה יותר לחברה? להוא שמפרק ומרכיבים רכיבים טכנולוגים שיוצרו ע"י האדם למתרות חינוכיות או להיא שמוכרת טבליה , שאני לא צריך להזכיר לך מה היו המחשבות עליה בקרב חברי הפורום הזה בשרשור המתאים....

מה הבעיה בטבליה?

המטרה שלה חיובית. זה שמוכרים אותה לאנשים שלא צריכים אותה זה לא אשמתה. זה אשמת מי שמשווק אותה בצורה כזו עקומה. ואם לא שמת לב, קוויני מאוד נגד השיווק הזה. אז למה אתה משבש ומעוות מציאות?
לגבי פירוק רובוטים. היית רוצה שיבוא חייזר ויפרק אותך רק בשביל ללמוד איך להרכיב בן אדם בצורה "יותר טובה"?... למה לפרק רובוט שעובד? מילא אחד מקולקל... חוצמזה, אפשר תמיד לקחת את השרטוטים של המעגלים שלו וללמוד איך הכל עובד. בלי לפרק.

דרוש שם

New member
אני לא רוצה לחזור על השרשור ההוא, אבל הסברתי

שם את הבעיות שלי איתה... לגבי שאלותייך: החיזר לא תכנן, יצר ובנה אותי, אבל אדם (וזה לא משנה שזה לא אני) הוא זה שבנה ויצא ותכנן את הרובוט הזה... לכן בני אדם יכולים לא רק לפרק את הרובוט ולהחזיר אותו למצב תקין אח"כ, או אפילו לשפר אותו.... למה לא לפרק רובוט שעובד? מה שווה לפרק רובוט שלא עובד? לקרוא שרטוט של מעגלים לעולם לא יהיה שווה לפירוק של רכיב אלקטרוני כדי ללמוד עליו . זה פשוט לא זה...

דרוש שם

New member
המבורגר, את קורא יותר מדי מד"ב

את מתיחסת לרובוטים שלא בנמצא היום... רובוטים שמסוגלים לחשוב. ולהרגיש... אין חיה כזו, רובוט הוא מכונה שעושה עבודה בעזרת חישה ובקרה, לרובוט של קווין יש בבקר פשוט סט של הוראות שניסח המתכנת, מה לעשות כאשר החישן אומר לו שהוא מתקרב לקיר, או לחפץ אחר...

ולמה בן אדם לא יכול להיות מכונה

פשוט מתוכחמת יותר
הרי כל הרגשות ואופי של בן אדם אפשר ליצור ע"י תכנות מאוד מתוחכם. אני זוכרת שהיה לי ויכוח על זה עם המפקד הגאון שלי. שהוא אטאיסט ולא מאמין בכלום חוץ ממה שהוא רואה, וטען שבני אדם הם רובוטים מתוחכמים. והתחיל לספר לי על ספר אחד שמוכיח את זה, אבל ממש לא טרחתי לזכור את שם הספר...

דרוש שם

New member
לא קשור

ברובוט אני יכול להתקשר ולדבר עם המתכנן שלנו לשאול מה הרציונלים של הבנייה... לכן אני יודע בוודאות את זה, לגבי האדם השאלה פשוטה (מה הטלפון של ה' או ה FSM לבחירתך?)

למה לא קשור?

אלוהים מתקשר לחבר שלו, שואל אותו איך תיכנת את הבני האדם הלא מתפקדים האלה. שואל אם אפשר לקבל גירסה יותר טובה כי יש יותר מידי באגים. כמו מייקרוסופט, רק עם מערכת הפעלה יותר אמינה. זה שאתה "לא יודע" מה קורה מאוחרי הגב שלך בגלל, שכמו הרובוט, אתה לא מסוגל להבין מעבר למה שתיכנתו אותך, לא אומר שלא קיים.

דרוש שם

New member
את נכנסת לתאולוגיה

וזה נושא שאני לא רוצה להיכנס אליו, בכל מקרה, רובוטים אני אמשיך לבנות ולפרק, ומה שאת תגידי לא ישנה את זה...

דרוש שם

New member
הבדל קל

אני לא יכול לפרק אותך, ואז להתקשר למהנדס, לקבל שרטוט, לבנות הכל , ואז הכל יעבוד כאילו לא נגעתי בכלום לרובוט אני יכול לעשות את זה

orald

New member
תמיד אפשר לנסות...

כמה אפשר לפרק ולהחזיר חזרה עד שאי אפשר יותר?

דרוש שם

New member
הכל למעט קבוצה זניחה ...

למרות שאם מוכנים להזמין חלקי מעגלים מודפסים ולהרכיב לבד אז אפשר להחזיר כל מצב...

למעלה