סיכום שבועי

חצוף!

ואת סעיף 2 כבר שאלתי אותה... (ובחינתי 1 הוא תת סעיף של 2
) אני יוצאת מהנחה שאם היו עוד מכשירי חשמל שנשרפו היא היתה אומרת.

דרוש שם

New member
מה חצוף?

ראית איך המכשפה הרעה מגיבה לאנשים עם התמחות במערכות רובוטיות.... זה רק פייר להחזיר לכן באותו המטבע
1 ו 2 הם סעיפים נפרדים מבחינתי, כי אתה יכול להשיג מנורה מכל סוג, מכול הספק , ולכל מתח .... ולגבי ההנחה שלך: assume nothing !

אין לי בעיה שאתה מתמחה ברובוטיקה

כל דבר שקשור לאלקטרוניקה זה מגניב. יש לי בעיה עם רצח של רובוט שעובד XD

queen helen

New member
אז ככה

1. ליבון (וזאת שהתחילה להבהב היא הלוגן) 2. איך בודקים את זה? 3. לא 4. לא תודה, קבל שוקולד עם צימוקים!

queen helen

New member
תפסיקו לשלוח אותי לפח הזבל

לחפש שוב את האריזות של המנורות. זה לא נעים לי! והבית הגיע עם בתי הנורה. זה לא שאני מחליפה אותם בשביל הכיף...

XDDDDDD

על הנורות ~עצמן~ כתוב את כל הפרטים שלהם. לא צריך לחפש את האריזה. אם זה עדיין לא נמחק, זה כתוב. ואם זה חדש, זה כנראה לא נמחק... אם ההספק (W) שלהם גבוה, נסי להחליף למנורה עם הספק נמוך יותר. ושימי לב שמה שחשוב זה ה-W ולא ה-V. כי המתח בכל מערכת החשמל בבית זהה. מכשירים שזקוקים לרמות מתחים וזרמים אחרים משתמשים בשנאי (כמו המטענים של הטלפונים הניידים. החלק השמן שמתחבר לשקע הוא שנאי) מה שכן חשבו לזכור, זה שמוצרים מחו"ל (בעיקר אירופה) לא מתאימים למערכת החשמל בארץ. (כי הסטנדרט שם שונה מכאן)

על כל נורה כתוב את כל הפרטים שלה

כמה הספק היא צורכת, כמה מתח וזרם היא צריכה (זרם מיוצג באות A) תבדקי אם רשום לך על בית הנורה גם. אם מדובר בבית נורה רגיל בתקרה, זה אמור להיות סטנדרטי כשקונים בית נורה (למשל עכשיו קניתי לבת שלי בית נורה עם קליפ כדי שתוכל לקרוא בלילה במיטה בלי להפריע לאחותה הקטנה. בית נורה זה מה שרוב האנושות מכנה בטעות מנורה. בדף המצורף לבית הנורה היה כתוב את כל הפרטים הטכנים שלה)

ברומבית

New member
משהו

טובים: (בנימה שלילית כי אין לי מצב רוח
) טכנית התקשרתי. בדקתי שוב את התמונה מתוך האוטובוס למרות ששכחתי את המשקפיים, וצדקתי. עכשיו נשאר "רק" להביא מצלמה. כלומר, לזכור להביא מצלמה. אוכל טעים. זה תמיד יהיה, יש ביטוח. רעים: לא באמת היתה שיחה. ניתקו לי (גם) בפעם השניה כי התמהמהתי בדיבור, ולא היה לי נעים להתקשר שוב. אני אתקשר מחר, אבל עד אז אני לחוצה כי אני רוצה להגיע לזה כבר. אני מקוה שאוכל להעביר את יום העבודה בלי להיות במצוקה שאני עושה משהו "רדוד", "בִמקום" לעשות את "השיחה הגורלית" (במילא לא הייתי מתקשרת בזמן העבודה, כי יש סיכוי טוב שגם הוא בעבודה...) - (כן, הייתי צריכה את כל המרכאות
). גם בתוך תוכי אני עדיין פוחדת שאני לא אצליח, כי אני יודעת שקשה לי לדבר חזק וברור, ומעצם זה שהשיחה כל כך חשובה לי. ואני לא מצליחה להוריד ממנה משקל, לא לעשות ממנה את הדבר הכי חשוב בעולם... ואני מפליגה הרחק הרחק בפנטזיות. אבל זה דוקא לא מסוכן הפעם, אפילו לא מייאש. -- שכחתי המון דברים
נמאס לי שכל דבר שאני רוצה לעשות אני צריכה לרשום לעצמי, ולפעמים זה לא מספיק. זכרתי לקחת את המשקפיים מהמכונית עשר דקות לפני שיצאתי מהבית, וכשהגעתי למכונית, ברגע האמת, שכחתי. נזכרתי רק כשעליתי לאוטובוס. -- קנאה. נמאס לי

ברומבית

New member
שכחתי, למרות שהיה חזק

חליתי. למחרת כבר הבראתי, אולי כי ישנתי המון (12 שעות ברוטו שאפשרו 9 נטו, אחרי שמורידים התעוררות בגלל האף)

למעלה