ילדת הסוכר המרחף
New member
אסכם את השבועיים האחרונים.
אם אפשר בכלל. דברים רעים אני חולה!
היה היום אירוע משפחתי שגזל ממני כוחות, והיה עוד יותר קשה מכיוון שהייתי חולה. הלכתי לישון שעה וחצי אל תוך האירוע, כי לא יכולתי להחזיק את עצמי, וביקשתי שיעירו אותי בשביל הקינוחים. אבא שכח, ועד שקמתי כל עוגת הגבינה שהייתה מקור הנחמה היחידי שלי היום כבר נגמרה
דברים טובים התחלתי בשבועיים האחרונים עבודה כמזכירה במכון לפילאטיס. ממש נחמד ושקט שם, ואני מקווה שימשיך להיות ככה גם בהמשך. ביום ראשון אני מתחילה עבודה נוספת, בעמותת "אתגרים", עבודה שאני מאמינה שאצליח בה. זה כיף לי שסוף כל סוף התקבלתי לעבודה שאני לא OQ עבורה ושאוכל ללמוד ממנה הרבה! וגם כיף לי נורא להתקבל למקום שמסתכל על ההתנדבויות והאקטיביזם שלי כמשהו חיובי. הא-מיניות עלתה בראיון העבודה (כפי שתמיד קורה בעבודות עם הסתכלות חברתית...) והפעילות שלי ממש הרשימה אותם, אני חושבת. זה כיף להתקבל לעבודה בגלל דברים שאני באמת גאה בהם ועבדתי עבורם, ולא בגלל דברים שכל אדם בגילי יכול לעשות. יש לי סוגשל חבר חדש בשבועיים האחרונים. עוד מוקדם מכדי להבין כל מיני דברים, והפחד של איך הכל יעבוד או מתי ולמה זה יגמר מרחפים מהשניה הראשונה מעל ראשינו. אבל בסה"כ מאוד טוב לי איתו בינתיים. יש משהו מעניין נורא במערכת היחסים הזו, דווקא מכיוון שביחס אליי - היא כל כך נורמטיבית. אבל היא ~טובה~ בסטנדרטים הנורמטיביים שלי, וזה משונה לי קצת. אני לומדת, בעיקר. על עצמי, על שנינו. יש בזה משהו מרתק. התחלתי לחפש דירה ביחד עם חברה. עוד לא מצאנו כלום, מן הסתם (חיפשנו רק יום אחד בינתיים) - אבל עצם ההחלטה לצאת מהבית והצעד הראשון לקראת זה משמחים אותי. הנה, זה כבר קורה. החיים שלי משתנים, ואני צריכה רגע לעצור ולעכל את הכל. אחת לכמה זמן אני פתאום חוששת ורוצה לקחת צעד אחורה ולא להיכנס לכל הדברים החדשים האלה עכשיו, אבל אני מתגברת על הפחד וממשיכה קדימה. הגיע הזמן שהחיים שלי ינועו קדימה. ד"ש עם שיר אחת ההתמכרויות האחרונות: http://www.youtube.com/watch?v=lpc_2h9shrM
אם אפשר בכלל. דברים רעים אני חולה!