סיכום שבועי

avi1283

New member
סיכום שבועי

בהיעדרה של המלכה הלן, התנדבתי(?) לפתוח את הסיכום השבועי אז איך עבר לכם השבוע?

מעניין!

אני משחקת בסרט סטודנטים, שבו אני צריכה להתחפש לבחור. Long story short, מצאתי את עצמי השבוע מודדת פיאות של שיער קצר. היה משעשע
שלא לדבר על החזרות עד שלוש בבוקר אתמול. כבר הייתי מחוקה לגמרי החל מאחת והאמת שהייתי קצת עצבנית בגלל זה וחבל לי, אבל בסה"כ אני ממש שמחה להיות חלק מהחוויה הזו. זה לא משהו שתכננתי או ששאפתי אליו, אלא משהו שנחת עליי בהפתעה - וזה מגניב אותי לאללה. בנוסף, בשבוע שעבר הייתה אליפות העולם בהתעמלות מכשירים. אעההה! שעות של צפייה כיפית בהתעמלות משש בבוקר דרך האינטרנט ^_^ היה מופלא.

וואו, אני ממש אוהבת התעמלות קרקע

זה כל פעם מקסים אותי מחדש: "איך לעזאזל הם עושים את זה?! זה לא מפחיד אותם??!?!?" גבר-גבר! בהצלחה בסרט הסטודנטים!

orald

New member
ואני...

משחקת בסרט החיים, שבו אני צריכה להתחפש לבחור וללבוש בגדים מזוויעים. למזלי לפחות איני צריכה לללבוש פיאה קצרה. סתם חשבתי שזה...מצחיק.

חחחחח

האופנה של הגברים באמת איומה. כל כך משעממת וקודרת. בימי הביניים היו להם בגדים הרבה יותר מעניינים (וצבעונים!)
אז מתי את משילה מעצמך את התחפושת?

../images/Emo6.gif

למה בעצם את לא מתלבשת כמו בת? בשביל זה לא חיים ניתוח. יש לי וידוי - לא יודעת למה, אבל אני משוגעת על גברים שמתלבשים בשמלות! זה כ"כ קול בעיני. יש בזה משהו כ"כ מגניבי ושובר מוסכמות ו.. לא יודעת - כיף! הבת שלי אמרה לי בדיוק השבוע: דני [שם בדוי של בן מהכיתה שלה] התחפש בפורים לנסיכה [בכיתה ד']. בגלגול הבא אני רוצה להיות בן ולהתחפש לנסיכה גם. זה מגניב. כי אם את בת, את לא ממש יכולה להתחפש לבן... כנראה שזה עובר בגנים

לא. אני רוצה שיהיה ברור מי הגבר ומי האישה!

ושיהיה ברור שלהיות אישה זה הרבה יותר קול, מגניב, שווה וטוב!

לא מבינה אותכם!

בגדים של נשים זה סבל! זה צמוד, זה מציק. זה לא נוח. הלוואי עלי רק ללבוש ג'ינס רחבים וטי שרט בלי שיחשבו שאני מוזנחת. שמלה ונעלי עקב זה סיוט!!

אבל זו נסיכה שמצילה את הנסיך

היא חייבת ללבוש את השמלה עם המלמלות וכל הקישוטים כדי שיזהו ש"זו הנסיכה" ושהיא "הצילה את הנסיך"...
ואל תדאגי לגבי הנעלי עקב. אם בסרט הרובוטריקים 3, הבלולנדה רצה יחד עם כולם עם הבגדים הצמודים שלה ונעלי עקב ולא התעקבה מאחור, כנראה שזה "כן אפשרי"...

לא מדברת על הציור שאין לי מושג בכלל עליו.

דיברתי בכללי על זה שאתם חושבות שבגדי נשים עדיפים על בגדי גברים. רובוטריקים זה לא בדיוק מדד טוב למציאות. וגם לא אמרתי שאי אפשר לרוץ על נעלי עקב, כנראה אפשר, רק שזה לא נוח.

חחחח, כן, את צודקת מבחינת נוחות ../images/Emo13.gif

רוב בגדי הנשים באמת לא נוחים (גם שלהם פשוט איומים, ומגרדים). לי אישית מאוד קשה למצוא בגד שבו אני מרגישה 100% נוח וגם שיחמיא (אני ממש לא בקטע להסתיר את המבנה ה"נשי" שלי - זה מה שיש. עם זה אני אחיה ואוציא את המירב). אני רק חושבת שהבגדי נשים קיבלו יותר תשומת לב מבחינת סטייל ואופנה. יש יותר גיוון אופנתי והמעצבים מרשים לעצמם להשתגע ולהוציא את המקוריות עם בגדי הנשים ולא עם של הגברים (אני אוהבת בגדים מעניינים) מגוון הצבעים בבגדי הנשים, כמעט, מכסה את כל צבעי הקשת. בניגוד גמור לצבעי הבגדים של הגברים שרובם דכאוניים (צבעי אדמה, אפור, שחור) או פסטליים (שגם הם מדכאים כי אין בהם "שמחה"). ותיקון: אי אפשר לרוץ על נעלי עקב (לפחות, לא ריצה ארוכה). אני סתם הייתי צינית XD

נדמה לי שראיתי פעם איזה תוכנית על דוגמניות

וגלית גוטמן עשתה איזה ניסוי. היא התחרתה עם ספורטאיות באיזה ספרינט, בהתחלה בנעלי עקב. כמובן שהם אכלו אותה בלי מלח. ופעם שנייה היא התחרתה איתם בספירט שכולם נעלו נעלי עקב והיא ניצחה אותם בנוק אאוט. מן הסתם אי אפשר לעשות מרתון עם נעלי עקב, אבל מי שרגיל אליהם יכול ללכת איתם הרבה, וגם לרוץ קצת. הייתה תקופה שהייתי הולכת הרבה עם פלטפורמות, אבל כאלה עם שיפוע ממש כבד, ממש כמו נעלי עקב, ויכלתי ללכת איתם קילומטרים. היום, שנים לא נעלתי נעלים שהם לא סניקרס , אז יהיה לי קשה מנסתם. לא יודעת מה יכול להיות לא נוח או מגרד בג'ינס רחבים וטישרטס. אני אישית הרבה יותר אוהבת אופנת גברים. חולה על בגדים של גברים, לא רק בגלל הנוחות, בגלל המראה בעיקר. ואני חולה א-ב-ל חולה על נשים עם מראה נערי. שיער קצר ובגדים גבריים.

Berethor

New member
מבין אותך

שחושבים על זה נעלי עקב זה המצעה יחסית מודרנית, במלא. בתור מי שמתחבר נורא לעבר, אני מניח שזאת עוד סיבה שאני לא מתרשם מזה.

ברומבית

New member
ראיתי לאחרונה (בטלויזיה) כמה גברים עם ורוד

ורוד "רציני", לא חיוור. ואחד עם סגול ממש ממש יפה. יפה להם
אבל כן, יש הרבה פחות גיוון לגברים באופן כללי.

orald

New member
רק שתדעי שמבחינת הצבעים.

ורוד נחשב לצבע גברי עד תחילת המאה ה-20, בעוד כחול נחשב לצבא נשי. מבט בציורים היסטוריים חושף זאת בקלות. הסברה היא שהמדים הזולים שניתנו למלחים ונצבעו בכחול(הצבע שהיה הכי זול בזמנו) הם שגרמו לפופולריות של הצבע בקרב זכרים, מה גם שהייתה אופנה שלמה בהשפעת בגדי מלחים, בעיקר לילדים, כמדומני.

Berethor

New member
מאיפה את מביאה את זה

מתיי ראית שגבר יהיה במדים ורודים?
, בטח כלל שגבר לובש ורוד זה מעלה אסוטיאציות הומוסקסואליות.

orald

New member
חפש בויקיפדיה לפני שאתה שואל ומתבדח.

ורוד כאסוסיאציה נשית והומוסקסואלית היא המצאה חדשה בדיוק בגלל מעבר האסוסיאציות שתיארתי.

למעלה