סיכום שבועי

Berethor

New member
אם חשבו שאת בחור

אני מניח שהיית הרבה מתחת לנורמה
. אבל את יכולה לאמין במה שאת רוצה
. בכל אופן לא נורא, הגיע הזמן להחליף תמידות שלך בארוך, ולהבא פשוט לא לקנות בגדים במידות קטנות מדיי, ואפילו לקנות כמה מידות מעל, תמיד טוב...

inbardaf

New member
למה אין בחורים שמנים? פשוט הייתי שטוחה

וזה לא קשור לרזון. הייתי שטוחה כי ככה הייתי. יש לי חזה מאז שילדתי.

Berethor

New member
לא קשור לשמנים

פשוט בחורות שסובלות מרזון יתר לא נראות נשיות כל כך. נראות יותר כמו בחור שחיף
. אז חשבתי שאוליי זה גם המקרה כאן, במיוחד שאת כל הזמן מתלוננת שהשמנת ולי לא נראה שבאמת השמנת, אלא שבעבר זה מה שהיה לא בסדר, אם כבר
. חזה מאז הלידה? אממ א' ברכות
, ב' כנראה הטבע הבין שאחרת הילדות ימותו מרעב..

Berethor

New member
הלבוש צריך להתאים לאדם ולא להפך

זה הפלוסופיה שאני מאמין לבא. אם משהו לא עולה עליך הוא לא בשבילך..

inbardaf

New member
אבל זה עלה עלי ../images/Emo3.gif

וכמו שאמרתי: אני לא מוצאת מכנסיים שמתאימים לי וזה מעצבן אותי! אני ממש לא מנסה להתאים את עצמי לבגדים...

אח, איפור... לקים.... ../images/Emo99.gif

יש לי את הציוד המקצועי של האיפור ("המזוודה"), וכמובן שתי מגרות מלאות בלקים וכל הפיצ'יפקס שמדביקים על הציפורניים (שמשום מה אני לא מצליחה להדביק. זה כל הזמן נופל!!!! >.<) אבל המידות שלכם בכלל מתאימות?

orald

New member
לפי התמונות, אני צריכה להיות בערך במידה של...

גאיה. היא בטח יותר רזה אבל, וכמובן שהרבה יותר חיננית ממני בשמלה. אני אכולת קנאה.

orald

New member
אז אל תנעלי נעלי עקב, הן סתם מיותרות.

נעלים עקב הן השפעה חברתית שאומרת שעליך להיראות כך וכך בשביל שהחברה(ובעיקר גברים) ימצאו אותך מושכת ומטופחת. הן לא שונות מקשירת הרגליים ההיסטורית בסין(כריכה הדוקה של כפות הרגליים עד כדי שבר ועיקום כף הרגל לחלוטין, חפשי foot binding והכיני שקית הקאה בצד), המחוך הצר וההדוק עד כדי מחנק והתעלפות שהיה נהוג בחברה המערבית או ניקוב האוזניים לעגילים שמחייבים בערך כל ילדה לעבור כי זו הנורמה(וברית מילה לגברים זו גם נורמה, נפלא ממש). הן הורסות לך את הגב, הן לא נוחות, הן אינן מאפשרות חופש תנועה, והן מ-י-ו-ת-ר-ו-ת.

מסכימה עם כל מילה

ולכן הנעלי "עקב" היחידות שלי הן נעליים של "טבע נאות" עם עקב שלכשני סנטימטר וסוליה מדהימה בנוחיותה!!!!

לא נועלת..

שמעתי על קשירת הרגליים. אם להיות קטנונית, זה כן קצת שונה, לפחות נעלי עקב לא גורמות לרגליים שלך להתנוון ולהינמק. אבל כן, זו אופנה דיי מעצבנת..

orald

New member
שונה רק בדרגת הסבל והנזק, וזה דופק את הגב.

קשירת רגליים היא הקיצוניות של הקיצוניות. ניתן אולי להשוות אותה לנשים שנאלצות לשים חישוקי מתכת על הצוואר ולהגדיל את מספרם כך שהצוואר "מתארך" ונמתח, באפריקה, נדמה לי, אבל די בטוחה שגם בדרום-מזרח אסיה.

Berethor

New member
הרבה מהאופנות באפריקה

הן דווקא בכוונה לראות יותר מכוערת ולא יותר יפה, ככה הבעל הפחדן יכול להיות בטוח שכמעט אף אחד לא ירצה לקחת אותה ממנו..

inbardaf

New member
פעם פרסמו כתבה בפורום פמיניזם על שחקנית

או זמרת.. קיצר, מישהי מפורסמת שנאלצה לעבור ניתוח(!) בכף הרגל בגלל המנהג שלה ללכת בנעלי עקב ממש גבוהות! אז אני לא בטוחה בכלל שנעלי עקבי שונים בהרבה מקשירת רגליים... זה פשוט פחות 'נוקשה' מבחינת המנהג. כלומר: לא בהכרח כל הנשים הולכות עם נעלי עקב, וגם אלו שכן לא תמיד ולא בכל גובה וכו'.. אבל אם זה היה גורף כמו בקשירת הרגליים, הנזקים לא היו שונים בהרבה.

Berethor

New member
זה דיי שקוף שנעלי עקב זה לא דבר בריא

כי המשקל של הגוף נופל באופן לא מאוזן בכף הרגל, בנוסף שמעתי שזה גם גורם לבעיות בעמוד השידרה. אני עדיין לא מבין למה זה נחשב ליפה או/ו מושך, בתכלס אני לא מוצא שום דבר מיוחד בנעלי עקב או במישהי שלובשת אותן, אם היא באמת יפה היא תהיה יפה ומושכת, בלי קשר לאיזה נעליים היא לובשת לדעתי..

inbardaf

New member
נעלי עקב מבליטים את הישבן והחזה

בגלל העמידה שהן מאלצות את מי שנועל אותם. בנוסף הן יוצרות לרגל צורה מתוחה שנחשבת ליפה.

Berethor

New member
תודה על ההסבר

האמת לא ממש שמתי לב לזה, אבל עכשיו שאת אומרת נשמע הגיוני. בכל מקרה מה שאמרתי לגבי יופי נכון גם פה, למי שיש ישבן וחזה, לא חייבת להבליט אותם כל כך, זה מספיק בולט גם ככה, ולמי שכמעט ואין אז אין. אז מה במקור נעלי עקב הומצאו לנשים בעלות גוף נשי? אז איך בדיוק זה מסתדר עם אופנת התת משקל המודרנית, שכמעט ולא נשאר שם שם מה להבליט, אני מניח שזה מאיזשהו נסיון נואש. רגל מתוחה נחשבת ליותר יפה? אממ זה אני לא מבין לחלוטין, מה הכוונה רגל מתוחה, הרגל מספיק ארוכה אצל רבים מאנשים גם ככה.

Berethor

New member
צריך גם לציין

שבעניי אותה עמידה שנעלי עקב מאלצות עליהן היא לא מושכת. מעדיף לראות אנשים שעומדים בנוח.

למעלה