סיכום שבועי

Berethor

New member
העניין הוא

שאני לא מכיר כמעט שום תקופה שידוע שכבר לבשו בא ורוד, ושהיה דבר נפוץ כזה. נגיד גברים לבשו גם הרבה צבעים בתור מדים, היו תקופות שלכל מדינה היו מדים בצבע שונה, וורוד לא היה שם, היה אדום(אנגלים למשל), כחול(צרפתים), מה שנכון לגיבהם אגב לפחות מימי הבניים ועד לאחרי המאה ה19, אני מאמין. וככה היה עם עוד צבעים לעוד מדינות. מה שאת מתארת אם אכן היה, נשמע בעצמו דיי מודרני, ונראה כמשהו שיכול היה לתרחש רק במאות 17-19, תקופה דיי מטרוסקסואלית לכל דבר ועניין, אז לא הייתי שופט יותר למדיי לפי תקופה קצרה זאת.

Berethor

New member
אגב אין דבר כזה צבע גברי

בעיקרון איזה יכולה ללבוש כל צבע ולא לראות מוזר איתו, מצד שני גבר שלובש ורוד, זה כבר נראה משונה..

orald

New member
אני חשבתי שלא אוהב בגדים נשיים ממש.

אבל גיליתי שאני חולה על שמלות(אני אגנוב לגאיה את המלתחה!), וחצאיות במיוחד מרגישות לי הרבה יותר נוחות(לובשת אחת ברגע זה). כמובן שעכשיו עם התקדמות החורף אני עדיין צריכה לעדכן מלתחה, ויכול להיות שאשתמש יותר בגי'נסים(צמודים!) ומכנסי נשים אחרים בגלל הקור, אבל כבר נראה. כן, בגדי גברים נוחים יותר בפשטות שלהם, אפשר לזרוק מה שרוצים, ואני תמיד הייתי שלומפרית, אז קשה להתעדכן ולחשוב על שילובים שעובדים. הסיבה היא שגברים אינם נראים כאובייקט מיני כמו נשים. בגדי נשים הדוקים לרוב ועוקבים ומדגישים את הגוף שלהן, גם בדוגמאות, בצבעים ובחתך(חשיפת עור היא מרכיב נפוץ), בעוד בגדי גברים הם מגושמים, רחבים, מרובעים ובאים להרחיק את את העין ממבנה הגוף של הגבר, ומקסימום הריבועיות והנוקשות משמשות להאדרת ה"כוח" במבנה שלו(כתפיים רחבות בחליפות, בייחוד המרופדות), האפשרות שלו לשלוט באחרים, אבל לא המיניות שלו. ואת יכולה להאשים את הויקטוריאנים הארורים בכל זה, ובהרבה תפיסות של הדחקת מיניות באופן כללי.

צודקת

הגיע הזמן להדק את הבגדים של הגברים גם כן!!!!!!!!!!!!11 לגבי שמלות. בצעירותי אולצתי ללכת רק עם חצאיות ושמלות (הייתי בפנימייה דתית). וראיתי בזה רק דבר מגושם ומסוכן שעלול לגרום לי ליפול (לא הלכתי עם חצאיות עד הברך כי זה נראתי בהן מגוחך, אלא רק עד הריצפה). מעבר לכך ראיתי בזה לבוש שקל לגברים לתקוף את האישה (להרים את החצאית ו...). דווקא עם מכנסיים הרגשתי יותר מוגנת. גם ביסודי הבנים תמיד היו מרימים לבנות את החצאיות, ובגללם התחלתי ללכת עם מכנסיים קצרים מתחת (עד היום, ד"א). קיצר, שמלות וחצאיות מבחינתי זה רק לארועים. ליום-יום, רק מכנסיים. מרגישה יותר בטוחה איתם
טראומות... טראומות... XD

orald

New member
אל דאגה,אני יודעת טוב מאד מה זה לחשוש מהסביבה

עדיין קשה לי להתרגל לעובדה שלא כל אחד ברחוב, ובמיוחד לא כל חבורת נערים, נמצאים שם בשביל להטריד ולתקוף אותי. גדלתי בשכונה של ערסים, את יודעת... באופן מפתיע, למרות שחיבבתי בנות מהיסודי כבר, ולמדתי בבי"ס דתי, לא הרמתי אף פעם שום חצאית, למיטב זכרוני. אולי חינכו אותי טוב יותר. מצד שני, הייתה לי חברה בכתה ב' והיינו מתנשקים על הלחי(היא רצתה פעם על הפה אבל סירבתי), אז אולי לא חינכו אותי מספיק טוב.
ועדיין, עושה כושר בחוץ רק עם תרסיס פלפל ביד, ומבטים לכל הצדדים.

XDDDD

כן. אצלינו הילדים בביה"ס היו "שובבים", אעלק. כמובן שזה חינוך מהבית, ואני יכולה להצביע על כל ילד שהיה מרים חצאית שבא מבית עם הורים שצריכים, בעצמם, חינוך מחדש. אני חושבת שחונכת יפה מאוד

orald

New member
כן, באופן ממפתיע.

זה אחד הדברים היחידים שאני יכולה להודות להוריי, שלפחות חינכו אותי לא להיות ברברית דוחה. כמובן שזה גם קשור לאישיות באופן כללי, ולפעמים חינוך לא מספיק.

Berethor

New member
לא נראה לי שאפילו הורים של ערסים

מחנכים אותם לעשות את זה, זה לרוב פשוט דבר גנטי ואישיותי, וגם סביבתי, אבל בעיקר אישי. אתה זוכר שמתיי שהוא חינכו אותך לא לעשות את זה? כי אני לא.

inbardaf

New member
אם זה היה בעיקר גנטי ולא סביבתי

זה לא היה תרכז 'בשכונות' מסוימות.. ברור שלחינוך יש כאן את ההשפעה העיקרית. אם כל הכבוד לגנטיקה...

Berethor

New member
לא נראה לי שזה קשור לחינוך

אלו שעושים את זה הם לרוב חראות של אנשים עמוק בפנים, ככה הם פשוט נולדו. פלוס אפשר לחשוב שרק לבנות עושים דברים כאלה, אז זהו שממש לא, לבנים למשל אותם החראות מושכים במכנסיים...

Berethor

New member
מבין אותך

אבל אם רוצה להרגיש בטוחה באמת, אז את צריכה גם חגורה, כי גם מכנסיים רגילים אפשר רק למשוך ו..

inbardaf

New member
נכון שלגאיה יש שמלות מהממות?

אני מוכנה לעזור לך במבצע הפשיטה בתנאי שמתחלקים בשלל
וג'ינס צמוד זה כ"כ לא נוח....

orald

New member
יש צמוד ויש צמוד.

ורוב הצמודים שבטח היית קוראת להם לא נוחים בכל מקרה לא עולים עלי ממש. זה פשוט ג'ינס צר ולא רחב וקופסתי כמו הגירסה הזכרית. אני צריכה למצוא אחד עם bell bottom, מתרחב למטה כזה. נתחלק חצי-חצי, אבל אני גם אקח את כל האיפור/לקים שיש לה, עוד אין לי באמת שום דבר במחלקה הזו.

inbardaf

New member
איפור אני לא סובלת - אז תרגישי חופשי

מכנסי פעמון - יש לי כמה בארון שאני לא לובשת, כימאז שהשמנתי הם לא עולים עלי
לא יודעת מה המידה שלך, אבל אם זה יתאים לך, את מוזמנת בכיף לקחת אותם. עלי יושב הכי נוח רק מכנסי הסיגר הגבריים. יש לי מבנה מזרחי טיפוסי (אגסי..) ולכן כל מכנס צמוד יושב עלי צמוד ~מידי~ ומציק לי. מכנסיים זה אחד הדברים שבהם אני הכי מקנאה בגברים. למה לנשים לא מייצרים מכנסיים כאלה?

Berethor

New member
למה יש לי הרגשה

שלא באמת השמנת, אלא שעכשיו את במשקל יותר תקין..

inbardaf

New member
הייתי אז בנורמה ואני עכשיו בנורמה

פשוט אז הייתי בחלק התחתון של הנורמה ועכשיו בעליון. אצלי כל 3 קילו זה מידה במכנסיים...

למעלה