שמלות, חצאיות, בגדים צמודים יותר לבנות.
כרגע אני לובשת לעבודה ג'ינס צמודים(לא מההדוקים לגמרי, אני לא אקריב נוחות מסויימת רק בשביל האופנה...והם גם ככה לא יעלו עלי כמו שצריך בגלל הפרופורציות הדמיוניות שלהם, וכי לנשים ביולוגיות יש פרופורציות שונות) ונעלי בד פשוטות שאמורות להיות יוניסקס בערך. לעבודה אני לובשת עם זה חולצת בי"ס פשוטה ורחבה לבנים(מעבר למידה שלי, כדי להסתיר שינויים שהגוף שלי מתחיל לעבור)...מחוץ לעבודה אני לובשת חולצות בי"ס(אני מעדיפה חולצות פשוטות בכל מקרה, וגם יש לי בעיה תקציבית בינתיים, שלא לדבר על כך שפשוט אין טעם בחולצות מסויימות כי אין לי חזה מפותח שדרוש ומצופה בהן) של בנות, הדוקות יותר ולמידה שלי, שעוקבות אחר צורת הגוף. אז האם מישהו בעבודה חושב שאני גבר-גבר? בוודאי שלא, הם כולם(חוץ ממי שכבר סיפרתי לה) בבירור מצפים שאצא כסתם איזה הומו נשי סטריאוטיפי. בינתיים אני מעדיפה להימנע מבגדי יוניסקס כי אני רוצה לחקור את האפשרויות הנשיות שלי, וכי בגדים כאלו יהפכו אותי ליוניסקס, בעוד אני רוצה להשיג מראה נשי. כן, זה אירוני שאני מסכימה שכל הקטע הזה עם מראה "נשי" לעומת "זכרי" הוא קצת מגוחך ובעייתי, אבל אני רוצה לעבור בסביבה כאישה.