סיכום שבועי

Berethor

New member
צודקת

יפה שלמרות כל הקטע שלך עם מגדר, את לא נסחפת עם הדבר הזה
. אני בכלל לא מוצא את נעלי העקב כמשהו מושך, לא מבין איך זה אמור להיות מושך יותר מנעל רגילה. בעניי זה סתם דבר לא נוח ומזיק, וזה גם מוכח רפואית. כאשר אופנה מסויימת סותרת בריאות אני מאמין בבריאות, אז כן אני לא תומך גם במחוכים, וגם לא חושב שיש בזה משהו מיוחד כל כך. כנ"ל לגבי האופנות של האנורקסיה המודרניות, איכס. יש דרכים פחות פוגעניות לראות 'מושכת' לא.

באמת לא הבנת אותי ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את הצבעוניות והמגוון שיש בבגדי נשים. אבל ביומיום - אני לגמרי איתך! לא אוהבת עקבים מחפשת נוחות ותמיד באס אותי שלגברים כ"כ קל לקום בבוקר לזרוק חולצה וג'ינס רחב והם נראים סבבה. ורק אני צריכה להסתבך שעות כיהחולצה הזו לא מתאימה למכנסיים האלה שאין בהם בכלל כיסים!! למה לבנות לא עושים כיסים בבגדים?? ובגדול אני בעד בגד פרקטי ונוח. אבל זה כיף ללבוש לפעמים בגדים יפים ובכל מקרה אני אוהבת לראות את זה על אחרים - לא בהכרח על עצמי. פשוט כי זה יפה.

../images/Emo45.gif

אני באמת מחפשת תופרת אמיתית (לא כזו שרק "מתקנת") שתוכל לתפור לי בגדים והם יהיו עם כיסים, לשם שינוי. כבר עדיף להשקיע את הכסף בבגד שיהיה בגודל שלך, ובהתאם לנוחיות ו"התנאים" שלך.

כשתמצאי את מוזמנת לספר לי

אני מחפשת תופרת כבר שנים. כל חייט/תופרת שהגעתי אליהם אמרו שלא משתלם לתפור בגד מאפס...

אה... אני חושבת שזה כבר תלוי בעיני המתבונן

אבל, לפחות יצא המסר שהאישה היא זו החזקה שהצילה, לא משנה איך היא נראית (עדינה ושברירית), מה היא לובשת (בגדים יפים ומפוארים) ואזו תסרוקת יש לה (אני תוהה אם לעשות לה פן או תלתלים כאלה עם כתר על הראש)...

orald

New member
שיער חלק עד הפה וגלי משם ומטה.

כמו באחת התמונות של גאיה, כשהוא חצי עף ברוח.

Berethor

New member
לא מסכים!

גבר זה הרבה יותר קול, שווה ומגניב! ובמיוחד רוב הדברים המגדריעם שמיוחסים לגבר ביחס למול אלה שלנשים..

orald

New member
אם כן את מוזמנת לבקר ולהצטרף לקבוצה הזו:

שוויון הלבוש, אם את עדיין לא חברה בה(אם היית אני מניחה שכבר היית מזהה אותי. אני חייבת רק לציין שהקבוצה הזו לא ממש מדברת לליבי, ולטעמי נוטפת ממנה מיניות ברמות מבחילות לעיתים, בייחוד בפרסומות למועדוני הפאטיש השונים. אני עדיין חברה שם כי האידאל עדיין נכון לדעתי, גם אם אני לא מחשיבה את עצמי לגבר שאוהב ללבוש בגדי נשים.

Berethor

New member
דיי הזוי

אבל בסדר
. בתכלס שחושבים על זה, נשים בחברה המודרנית באמת יכולות ללבוש כמעט הכל, יעני זה לא כל כך מוזר לראות אישה בלבוש כמו של גבר. מצד שני לראות גבר בלבוש נשי, זה עדיין נראה נורא משונה, גם בעני החברה וגם בעניי אישית.

orald

New member
ואני כן מתלבשת כמו בת.

כבר מיולי אני מתלבשת כאישה באופן בלעדי בפומבי, חוץ מבעבודה. רק שם זה נתקע כמו עצם אחרונה בגרון. אולי בקרוב, נראה.

חייבת לשאול

מה זה אצלך "להתלבש כמו בת" ומה זה "כמו בן"? הרי יש "לבוש" שגם בנים וגם בנות לובשים (פשוט בגלל מבנה הגוף הפיזי שלהם, רואים את ההבדלים בין המינים).

orald

New member
שמלות, חצאיות, בגדים צמודים יותר לבנות.

כרגע אני לובשת לעבודה ג'ינס צמודים(לא מההדוקים לגמרי, אני לא אקריב נוחות מסויימת רק בשביל האופנה...והם גם ככה לא יעלו עלי כמו שצריך בגלל הפרופורציות הדמיוניות שלהם, וכי לנשים ביולוגיות יש פרופורציות שונות) ונעלי בד פשוטות שאמורות להיות יוניסקס בערך. לעבודה אני לובשת עם זה חולצת בי"ס פשוטה ורחבה לבנים(מעבר למידה שלי, כדי להסתיר שינויים שהגוף שלי מתחיל לעבור)...מחוץ לעבודה אני לובשת חולצות בי"ס(אני מעדיפה חולצות פשוטות בכל מקרה, וגם יש לי בעיה תקציבית בינתיים, שלא לדבר על כך שפשוט אין טעם בחולצות מסויימות כי אין לי חזה מפותח שדרוש ומצופה בהן) של בנות, הדוקות יותר ולמידה שלי, שעוקבות אחר צורת הגוף. אז האם מישהו בעבודה חושב שאני גבר-גבר? בוודאי שלא, הם כולם(חוץ ממי שכבר סיפרתי לה) בבירור מצפים שאצא כסתם איזה הומו נשי סטריאוטיפי. בינתיים אני מעדיפה להימנע מבגדי יוניסקס כי אני רוצה לחקור את האפשרויות הנשיות שלי, וכי בגדים כאלו יהפכו אותי ליוניסקס, בעוד אני רוצה להשיג מראה נשי. כן, זה אירוני שאני מסכימה שכל הקטע הזה עם מראה "נשי" לעומת "זכרי" הוא קצת מגוחך ובעייתי, אבל אני רוצה לעבור בסביבה כאישה.

רק שתדעי

שגם הגוף שלי לא נראה כל כך נשי. בגלל שאני כל כך רזה, אין לי כל כך את הקימור "הנשי" הטבעי. אני די מכנה את הגוף שלי כ"בול עץ" XD וכמובן שחזה כמעט ואין לי (וזה רק לטובה. זה שירת אותי נאמנה בתחרויות הספורט). בסופו של דבר מצאתי בגדים שיכלו להחמיא לי ולהסתיר את המבנה הפחות נשי שיש לי (או יותר נכון, "להבליט" את המבנה הנשי שאין לי). וכמובן, אין כמו חזיות פוש-אפ מרופדות ("פרוטזות" כהגדרתי) שמוסיפות את החסר - למרות שידיד טוב שלי ששמע שיש את החזיות האלה, שאל אותי מדוע אני לא משתמשת בהן, והיתה עלי אחת באותו רגע!!!!
(כמובן שהוא לא ידע איפה לקבור את עצמו כשאמרתי לו את זה XD) קיצר, אין מה לעשות. יש נשים שהחזות שלהן יותר "נשית" ויש כאלה שפחות. לי טוב באמצע. לא יותר מידי. לא פחות מידי. למרות שלפעמים אני יוצאת החוצה עם מכנסיים קצריים ורק גופיית ספורט צמודה. ואז אני באמת שטוחה לגמרי. ותכלס.. זה נורא משחרר וכיף (כי החזיות נורא מכאיבות וחונקות אותי כמעט, שלא לדבר שבגלל שאין לי כמעט כלום, הן לפעמים זזות ולא יושבות טוב וזה נורא מעצבן!!!!)

למעלה