סיכום שבועי

orald

New member
אני אישית לא אוהבת "פרוטזות" ותוספות.

אני מעדיפה מראה טבעי, גם אם זה אומר שלא יהיה לי חזה עצום. ובכלל, אני לא בקטע של חזה ענק, זו נראית מחלה זכרית בד"כ בגלל קיבעון ההנקה שיש להם, ומעולם לא היה אכפת לי במיוחד מזה, למרות שאני בהחלט חובבת נשים מאז ומתמיד. נשים(או נשים טרנסיות) רוצות חזה גדול, לדעתי, בד"כ בגלל שזה מה שהחברה הזכרית מאדירה ומכתיבה להן. אני לא מתכננת לשפץ את החזה כמו הרבה בחורות טרנסיות, ואני לא מאמינה בתצוגת שווא של פוש-אש/מרופדות שיורדות ומגלות שלשקר אין רגליים. הכוונה בחזות הייתה שיש בגדי נשים, רובם, למען האמת, שמתוכננים לחשוף את מה שאין לי(ואני לא אוהבת חשוף בכל מקרה, מעולם לא אהבתי), או לא יושבים עלי כמו שצריך בגלל שאין חזה מספיק גדול למשל שיתפוס אותם במקום הנכון.

כן, את כמובן צודקת

ועדיין הבגדי נשים בנויים כך שכן יהיה לך חזה. למרות שבתוך תוכי אני לא ממש מרגישה אישה. אני חושבת שהבגדים של נשים עדיפים על פני אלו של הגברים (כמו שהסברתי קודם, הם יותר מעניינים ומגוונים). מה גם, שאני אוהבת להתאפר ולצייר על הציפורניים. בשבילי זו הזדמנות להשתמש ביכולות הציור שלי גם עלי, ולא רק על הבד (אני חושבת שזה אחד היתרונות היחידים של הנשים על הגברים).

Berethor

New member
אבל היא לא דבר על גדול

גודל זה דבר יחסי. בעיקרון אני מסכים איתך שגברים שבקטע רק של חזה מאוד גדול אוליי יש להם שריטה כלשהי, אבל בעיקרון זה שגבר יעדיף אישה עם חזה על פני מישהי שכמעט/בכלל בלי, זה טבעי. חזה נשי אחד הסממנים הנשיים, ודבר טבעי לאישה, לא מבין נשים שמתביישות בכך שיש להן חזה, זה טיפשי מצידן, שיגידו תודה שיש להן LOL. אני נוטה להכים איתך לגבי הפוש אף, זה דיי פשוט דבר שיקרי, אם כי אני מבין שיש שעושות רק בשביל 'הלוק הנשי' ולא כדי לשקר מישהו. הדעה שלי לגבי חזה היא כזאת, נכון שחזה נשי זה יותר נשי, אבל גם פה לא צריך להגזים, בטח שלא באופן מלאכותי, מי שבורכה בורכה סבבה, אבל בדרך מלכותית לסחף, אין לזה גבול, ובסופו של דבר גם יראו שרוב הסיכויים שזה לא טבעי וממש מוגזם. מי שנולדה עם חזה קטן/בלי חזה בכלל, נו טוב אין מה לעשות, ככה היא נולדה והיא גם לא היחידה, אם כי לפעמיים דברים כאלה גם מושפעים מדברים כגון רזון קיצוני/אנורקסיה.

Berethor

New member
ענף ענף, לא בול ../images/Emo6.gif

holy shit את משתמשת בטריקים האלה של החזיות פוש-אפ? מי היה מאמין, למה לעבוד ככה על גברים תמימים?
. בכל אופן נורא הצחיקה אותי 'הביקורת' העצמית שלך LOL, להסתיר את מה שאין לי, הרג אותי. תכלס לנשיות יש גם יתרונות וגם חסרונות, במחינת מראה בסחברה ובני זוג בעיקר חסרונות, מבחינת נוחות אישית, אני מניח שיש יתרונות, אם כי נשים עם גוף נורא נשי, רגילות לעצמן, אז אני בטוח שאין להן כמעט בעיה.

Berethor

New member
אם כי לגבי שמלות וחצאיות

הבעת העתיקה היו לא מעט חברות שלגברים בא היה לבוש שדומה לזה. כנראה שהסיבה שבימנו זה נראה בלעדי לנשים, קשור גם לעיצוב של זה, שכמעט תמיד נראה נשי, אבל גם לתפיסות מגדריות.

Berethor

New member
יש לבוש שגם גברים ונשים לובשים

אבל יש לבוש שרק נשים לובשות..

המלכה תחזור בסופ"ש, אם אני לא טועה ../images/Emo45.gif

אז אצלי: ח-ו-פ-ש!!!!!!!!!!!1 אני אחזור שוב: ח-ו-פ-ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה, שהחופש התחיל מ- 02.10 ומאז בקושי התקדמתי עם הציורים. במיוחד בתחילת החופש בגלל "בעייה" משפחתית שתפסה אותי לא מוכנה נפשית וזה גרם לי לחוסר יכולת להחזיק מכחול ליותר מחצי שעה במשך השבוע וחצי והראשונים. שזה עוד יותר ביאס אותי וגרם לי עוד פחות לרצות לצייר. ואח"כ כמובן, כמה ימי פורום בלתי נשכחים ומהנים
שבהם רק איששתי את האשמותיה של המנצנת כמה אני חסרת סבלנות ולא מנומסת (בלשון המעטה)
(למרות שבשירשור הפלצת "ההוא" דווקא הוכחתי יכולת איפוק די מרשימה - זה רציתי להוכיח לה שאני יכולה, אם אני רוצה. אבל אני לא רוצה!!!!!
). אז עכשיו אני לאט לאט חוזרת לעצמי. נשארו לי עוד כשבועיים לנסות לפחות לסיים את הציור הנוכחי. כולי תקווה שאספיק גם את הציור של המנצנת (שהוא יהיה יותר קשה, לדעתי). הציור עצמו הוא בעייתי. בגלל שאני לא מציירת על בסיס קבוע, אני שוכחת את הטכניקות ויוצא שכל פעם אני צריכה ל"גלות" או "ללמוד" את הטכניקות מחדש. שזה בכלל מעכב אותי נורא (לנסות לצייר, ולמחוק, לצייר ושוב למחוק...) וכמובן שכל יום עושים לי השקמה בסביבות 8:30, משפצים את הבית הסמוך... לא נורא
אז יאללא, חזרה לציור

inbardaf

New member
היה ממש כיף בסוף השבוע הארוך

אני אוהבת את חג סוכות - לאכול בסוכה וקישוטים
מחכה לסוף השבוע הארוך הנוסף. הצילומים מתקרבים ואני קצת לחוצה. חוץ מזה הכל רגיל.

מעורב (ולא ירושלמי..)

הלכתי סוף סוף לביקורת אצל רופא נשים והוא רצה (ועשה..) שוב בדיקה לסרטן צואר הרחם. מהיום שגיליתי את הא-מיניות, אני לא מקיימת יותר יחסי מין. גיליתי שלא חייבים
חשבתי שזה יפתור אותי גם מהבדיקה הזו, אבל כששאלתי אותו הוא אמר שלא. כי ברגע שבעבר קיימתי יחסים - כבר יכול להיות שנדבקתי וזה שהיתה בדיקה טובה לא אומר כלום, כי הוירוס הזה יכול לשבת לו רדום ויום אחד להתעורר. זה ממש ביאס אותי לדעת שאני אצטרך עכשיו כל החיים לעבור את הבדיקה הזו
החג היה כיף. ואני מנסה למצוא זמן לכל הארגונים של שבוע המודעות שהוא שבוע הבא..

נו, כנראה שיש איזה שהוא חיוב

להישאר בתולה זקנה
ומה לגבי החיסון נגד הוירוס שהיה. לא אפקטיבי?

Berethor

New member
רואה מזה?

טוב לפחות עכשיו את יכולה לקיים יחסים בלב שקט, במלא מאוחר מדיי XD

קיום יחסים מעלה את הסיכון, כי הוא מוסיף סיכון

חדש. אז לא הייתי אומרת שאני יכולה לקיים יחסים בשקט..

../images/Emo45.gif למרות שלא הייתי מונעת מעצמי קיום יחסים

בגלל זה. הייתי פשוט עושה את זה בשכל... אבל שמחה שכל זה נחסך ממני!!

למעלה