סיכום שבועי :)

evening rose

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע? חופש. אני אוהבת חופש. משהו רע שקרה השבוע? כעסים על העבודה בתחילת השבוע. עוד לא החלטתי מה גרוע יותר, התלמידים או המורות. שיר השבוע: כל מיני שירים נוסטלגיים לא קשורים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דוקטור הו, בעיקר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי כמעט שני ספרים השבוע! אני משתפרת. או שסתם היה לי זמן בעבודה. משהו עם טמפלרים. בילוי השבוע? יום העצמאות? לא עשיתי הרבה, אבל ביליתי את הערב עם חברה שלא יוצא לי לראות מספיק בזמן האחרון, אז היה כיף. ציטוט השבוע? "את מכניסה לי את הקוספליי לאוכל. לא. את האוכל לקוספליי. לא. התבלבלתי". אני לאמא שלי, היום. זה היה בקטע של צביעת בדים, באמת שזה לא מוזר כמו שזה נשמע. קוספליי השבוע? אוי, היו הרבה השבוע.. http://www.cosplay.com/photo/2518592/ ו http://www.cosplay.com/photo/2524656/ לא צריך להסביר למה. רוצה גם. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע ?תיקנתי את הבגד ים של Lebreau, בעיקר. לא ברור למה לא חשבתי על זה בפסח. אבל עדיף ככה, עוד היו זורקים עלי אבנים בפארק. למה מצפה בשבוע הבא? רעיונות להגשה הגדולה שתגיע שבוע אח"כ? תמונה?

Blackice

New member
עונה (ועוד ביום שישי!)

משהו טוב שקרה השבוע? הוסמכתי צולל הצלה ^_^ משהו רע שקרה השבוע? התקררתי ואני חולה
אבל טרי פה
שיר השבוע: עלמה זהר - שיר אהבה אינדיאני (מיגל) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ממממ... מרלין עונה 2? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? american gods של ניל גיימן, בפעם המי יודע מה (2
) בילוי השבוע? המוןהמוןהמון צלילות ^_^ ציטוט השבוע? "יש דבר כזה בתולות ים! זה כתוב בגמרה, אם לוקחים זרע של גבר ומפרים דולפינה, מקבלים בתולת ים. אם כי בכתובים השם הוא בת- ים." (נאמר בשיא הרצינות ע"י דוס מחמד שעשה איתנו את הקורס) (שכמובן לאחר מכן כל צלילה התחילה ב "אם מישהו מזהה דולפינה, נא להודיע ל...") למה מצפה בשבוע הבא? מילואים! ניווטים! ובתקווה, סופ"ש קצת יותר ארוך עם טרי תמונה? עקבה, לפני שבועיים

akane

New member
גם אתה נפלת קורבן למרלין?

צריך להרחיק את עיינה מאנשים :ם

string chan

New member
נצנצים!!

משהו טוב שקרה השבוע? הוא היה ארוך כזה וכיפי, ובלי יותר מדי דברים מעיקים. וקנינו לחברה פיגר קליימור כוסיט בגובה 20 ס"מ *O* משהו רע שקרה השבוע? יומיים באתי לבית ספר סתם. באמת שלא למדתי כלום. באחד מהם באתי אשכרה לשעתיים חלון (כלומר, המורה אמרה שהיא לא מסכימה ללמד חמישה תלמידים והלכה). הצלחתי להשתזף בטקס הממש ארוך ביום שני >_<;; אה! וקיבלתי 87 במגן של F.
שיר השבוע: "חופים הם לפעמים" סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: La Corda D'oro למרות שתכלס במהלך השבוע לא ראיתי כלום, ואת זה ראיתי 18 פרקים רק היום. במקום לפתור מיקודית. יופי מיתר, חכם. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מיקודית 006 :D (וגם "בשורות טובות" ניל גיימן וטרי פראטצ'ט (זה כזה, גיימן וחברים XD)) בילוי השבוע? ארר... עצאמות!! היה הזוי וכיף D: ונחלה, לא שעשיתי שם משהו מיוחד, אבל זה היה עדיף מלפתור מיקודית. אתם רואים מגמתיות? ציטוט השבוע? "Watashi wa seme dayo!!" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2512524/ זה ממש חמוד! *ך* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פירמידותתתת >D למה מצפה בשבוע הבא? מגן במתמטיקה ;;; תמונה? לול, סקרינשוט ראנדומלי שמצאתי על המחשב. זה היה ממש מזמן. וזה עדיין מטריד.

Lightning9

New member
מסכמשת~~

משהו טוב שקרה השבוע? וואע המון! שלוש משמרות ערב עם נהגים נהדרים, אני ושני בחיפושי לוקיישנים, יום העצמאות שהיה מאמם, ואתומל חברים חברים חברים. גם היו יהיה נחמד משהו רע שקרה השבוע? מתכונת במתמטיקה. אבל לא מדברים על זה. שיר השבוע: Gives you hell - The All American Rejects סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואע דוקטור הו החדש. למרות שהוא לא דיוויד, אני מתחילה להתרגל אליו גם ^^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין לי זמן לקרואאאא>: אני חייבת לסיים את צילה של הרוח כבר בילוי השבוע? יום הצעמאות בהחלט ציטוט השבוע? "אני אוכל אורגני!!!" קוספליי השבוע? X: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עשיית מקל לתמרור בעיקר, שני עשתה תמרור. למה מצפה בשבוע הבא? משמרות~ קורס חונכים! יומולדת לידיד שצריכה להיות סופר כייפית ולישון קצת הרבה. תמונה? שיזו כועסס D~:

CibiHeart92

New member
תפוז O____O

בחיי, שהאוטו הזה ישאר שם עוד כמה שבועות, זה יהיה פשוט גאוני.

סכמ"ש..

משהו טוב שקרה השבוע? יומעצמאות, דה :) וגם נחלה ביום רביעי עם שרון, סתיו, עדי ושני. היה נחמד. בדים לאפודה של טסונה D: משהו רע שקרה השבוע? יום הזיכרון היה מעעע. שיר השבוע: Listen to the stereo, השיר פתיחה החדש של ריבורן D: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: האקוקי וריבורן 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? נאדה. בילוי השבוע? נחלה, יומעצמאות בלה בלה בלה. ציטוט השבוע? לאדעת, יש יותר מדי ם: קוספליי השבוע? איןליכוח להביא קישור. ממממקיי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צבעתי ציור:) כמעט סיימתי! למה מצפה בשבוע הבא? כלום...? =\ תמונה? כי רציתי לראות אם הפאה של לן תתאים וכי... :) ממ.

chibi ritsuka

New member
סיכומית

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי טסט@$$^#$#$^ משהו רע שקרה השבוע? נשארתי ער כל הלילה ללמוד למתכונת בלשון. שיר השבוע: בזכות קיק-אס! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: P-P-P-P-POWER ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? The sky in a room בילוי השבוע? הלכתי לראות אתמול קיק אס! זה אחלה סרט ציטוט השבוע? "Fuck this shit, I'm getting the bazooka!" ציור השבוע? המונה ליזה למה מצפה בשבוע הבא? להצליח במתכונת במנהל עסקים.

למעלה