סיכום שבועי :)

Serf SaN

New member
סיכום שבועי :)

להתמקח עם מוכרים פרסים בנחלה זה משעשע. P: תודה קורל! משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

Serf SaN

New member
אני. :p

מזמן לא עניתי על אחד, נדמה לי. משהו טוב שקרה השבוע? גאנדם. יום העצמאות עם מפגשהם ועם החבר'ה אצל מעיין. גאנדם. דברים נחמדים שעשיתי בבסיס. גאנדם. יום העצמאות בעיקר. בית קפה עם מפגשהם. גאנדם. ואחרי זה הסתובבות בנחלה, מזמן לא עשיתי את זה. אה, וגאנדם. משהו רע שקרה השבוע? היא לא הגיעה לארץ. :X שיר השבוע: כל שיר של גאנדם 00 בערך? סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:I kill you! מכירים? P: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מנגה של בלאד פלוס כשאני הולך לעשות את צרכיי בשירותים. היא כבר יושבת שם ומחכה לי כל פעם. D: בילוי השבוע?יום העצמאות והיום מרכז ת"א~ ציטוט השבוע? אפשר "חיקוי השבוע?" - קורל מנסה לחקות גאנדם במשחק מפורסמים. קוספליי השבוע? יותר מדי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? :O למה מצפה בשבוע הבא? שיהיה קצר ויגיע הסופ"ש שוב. לול. תמונה? מיום העצמאות, נגיד.

SunsRequiem

New member
טיהי~

משהו טוב שקרה השבוע? צבא. הרבה תפירה. משהו רע שקרה השבוע? צבא. שיר השבוע: התקף נוסטלגיה - http://www.youtube.com/watch?v=LL1ETOk1DZY&feature=related סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שוב פעם, דברים מטרידים מדי. הפכתי להיות אובססיבית ממש עם הטרילוגיה הזו... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? לשחק The World Ends With You שוב, ולנסות להשיג את כל הסיכות. זה ממש קשה! ציטוט השבוע? לא משהו שיבדר אתכם. קוספליי השבוע? אז.. חיפשתי קוספליים לשמלות כלה (אל תשאלו) ו... אממם.. כן. http://www.cosplay.com/photo/1438420/ עד כמה שהדמות סתומה, ממש אהבתי את הקוספליי הזה תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפירה 3>> אני לא אוהבת חולצות, או האקאמה לצורך העניין. אני מעדיפה וסטים וחצאיות. למה מצפה בשבוע הבא? צבא 333333333>>>>>>>>>>>>>

Serf SaN

New member
וואי, זה אפשרי בכלל?

כאילו, בדוק זה אפשרי XD אבל בטח קשה טילים. לא טרחתי לנסות את זה אפילו.. במשחק היה לי כמה סיכות שאהבתי ושיחקתי איתם לכל אורך המשחק. והאק GU מבוסס על משחק.. הבנתי שהמשחק דיי מוצלח ושהסדרה דיי קשלה. תנסי את המשחק, זה יכול להיות אחלה קוספליי :D

SunsRequiem

New member
הבעיה היא לעלות על איך לפתח את הסיכות

יש כאלה שהן רק על ידי זמן, ויש כאלה שרק על ידי לחימה... ויש כאלה שעדיין לא עלילתי על איך לפתח אותן, או איך לא לפתח אותן >< אני כרגע ב200 סיכות, שזה... משהו כמו 70% =/

CibiHeart92

New member
ערב טוב

משהו טוב שקרה השבוע? יום הולדת לאבא משהו רע שקרה השבוע? מלחמות של שעות מול הסטארי סקיי, בסוף הפסדתי. הוא לא עובד. XD שיר השבוע: הפתיחה של קאמן ריידר דנ-או. אי ג'אן, אי ג'אן, סוגה ג'אן! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וורקינג. זה כיף לצפות. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האנאה קימי במרתון מחודש D: לקומיקאזה אין את כרך 12...בוז. בילוי השבוע? יום העצמאות עם הדאן, להטריל מופעי מחול בכרמיאל, יאא ציטוט השבוע? "זה רק תחביב!!" מסתבר שזה עובד על כל דבר קוספליי השבוע? האחד החלופי שהחלטתי לעשות במקרה והמלכה לא תופיע. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציור בטאבלטטט 333> למה מצפה בשבוע הבא? ציפיתי לשבוע נורמאלי בלי חגים או כלום אבל לאאא תקעו ישיבה ביום בו אני לא עובדת... תמונה?

Grell

New member
ליייקקקק

לקוספליי בתמונה, ולקוספליי שהחלטת לעשות אם לא תהיה מלכה. על כל פנים את שלי hehee

CibiHeart92

New member
אני ואת נעשה כ''כ הרבה תמונות D:

בין עם בחיבוק או בניסיון להוריד לך את הראש P:

Grell

New member
אוף אי אפשר לאיים עלייך במספריים~

מלא תמונות אונס לא תמימות עם נאקו 3>

CibiHeart92

New member
תודה על ההתחשבות ;_;

ונראה אותך אונסת אותי עם מה שאני אלבש, זה חגורת צניעות בהארדקור!

CibiHeart92

New member
תשאלי במסנג'ר XD

אני סתם לא אוהבת לכתוב על גבי פורומים מה אני עושה כ''כ מוקדם, אבל אין לי בעיה לספר ם:

Grell

New member
קאוואבאנגההההה

משהו טוב שקרה השבוע? לא זוכרת האמת |: משהו רע שקרה השבוע? המגן שלי ביחידת מעבדה בביולוגיה 80 ): שיר השבוע: הפתיח של דיג'ימון טיימרס XD; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ריוואץ' לדיג'ימון~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כמה מאנוות~ Say SaySay מאתמול~ בילוי השבוע? אצל הילה :O ציטוט השבוע? "I'm singingggg in the raaaaaaaaaain" בזמן ריקוד הומואים קסומים בגשם קוספליי השבוע? אין לי כוח תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממ נגעתי במארי כדי לשים על הגוף... אבל רק בסיס. למה מצפה בשבוע הבא? מתכונת בתנ"ך |: תמונה? 3>

Inimi

New member
סיכמו"ש מפואר

משהו טוב שקרה השבוע? כל השבוע בערך O_O יום ראשון היה כזה... יום ראשון רגיל. יום שני היה מרגש בטקס ואז נסעתי לתחנה מרכזית וראיתי שמלה שאני אזמום עלייה כשיהיה לי כסף (כי היא עולה איזה 200 ש"ח אבל היא כ"כ יפה עליי ;__; ). ואז פאקינג עצמאות מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם היה כ"כ כיף. סם את חרא שלא באת. היה אחד החזקים וזה היה כ"כ שווה לישון בשק שינה שאח"כ כל הגב שלי כאב אעהההההההה והיו זיקוקים יפים ומלא אוכל וכיף ומה לא!!! והשתכרתי חעח. ואז בשלישי הלכתי לישון מוקדם אז ישנתי ממש טוב עד יום רביעי 333> ואז יום הולדת של חברה שלי ברביעי בפ"ת והיה כ"כ טעים וכיף והיה לי שוט בחינם אבל הוא יותר עייף אותי מאשר שיכר XD ואז הייתה לי הסעה עד הבית 333> (כפרה על ויטל). חמישי היה מצחיקקקקקקק התחרפנתי כל היום ואז יצאתי הביתה מוקדם D: ועכשיו סופ"ש אז כן היה לי שבוע מדהים. משהו רע שקרה השבוע? אבא כעס על יום העצמאות >_> סגרתי בבסיס ביום רביעי אז יצאתי רק באיזה 8 הביתה. הרגל שוב התחילה לכאוב ;A; אבל כל זה הוא כאפס אפסים לעומת כל השבוע הזה 333> שיר השבוע? אין ממש ]: יותר מידי גלגלצ -שומעת דרך המחשב- סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע? אמממ אין ממש S: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לטר בי ווליום 2 שעדיין לא יצא לי לקרוא שאלעד המדהים הביא לי ביום העצמאות 333> כפרה עלייך בילוי השבוע? כל השבוע!!!! קוספליי השבוע? ]: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs376.snc3/24076_381449304101_738224101_3899582_2972853_n.jpg זה אומנם מיום שבת אבל זה נחשב! : D זה היה בלילה << למה מצפה בשבוע הבא? שיעבור מהר ושאני אתאפס על הקוספליי קיץ שלי, אם יהיה לי בכלל .__. עוד פגישה של אוטאקו-קון תמונה? אין ]:

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מסכמ"שת שבוע עמוס...

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי עבודה! (ואז עבדתי המון) משהו רע שקרה השבוע? כמעט נתקעתיבתל אביב בגלל זה (אפילו רואים את הראש שלי כמעט נדרס בין כל האנשים בסרטון...) כשהייתי צריכה להגיע לעבודה ביום למחרת שיר השבוע: גבעת הגובלינים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בנות גילמור! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הארי פוטר 3 :) בילוי השבוע? אה, שקר-קון ביום העצמאות, וגם המדורה על החוף בלילה לפני...או והארוחת בוקר הסופר מגניבה והלא כשרה בין שניהם. ציטוט השבוע? "אה, כובע גדול, זקן ארוך, התנקשו בו, דמבלדור?" (גיק מנסה לנחש במשחק פנטומימה גיקי במיוחד, התשובה הייתה לינקולן) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הנסיון שלי ללמוד לתפור מחוך כמו שצריך. למה מצפה בשבוע הבא? הממ אני לא בטוחה, ככל הנראה הצגבה של בית ספר למשחק בב"ש ואולי עוד עבודה. תמונה?

SHE RA

New member
סיכום שבועי ../images/Emo3.gif

אז מה היה לי השבוע אמממ
הרבה זמן גם שלא כתבתי פה ... משהו טוב שקרה השבוע?משנו טוב אני מניחה שהחופש של יום העצמאות
משהו רע שקרה השבוע? בוחן בפסיכולוגיה :-\ שיר השבוע:Scissor Sisters - I Can't Decide סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נ-א-רוטו
פרקים ברצף! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע?יציאה עם ידידים בעצמאות :) ציטוט השבוע?לא עולה לי כלום לראש .. קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?הבגרות בגרפיקה
מקווה שיש לי ציון טוב....
למה מצפה בשבוע הבא?מתכונות מבחנים עוד מתכונות
תמונה?

Ayelet chan

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי הרבה אנשים והיה נחמד~ משהו רע שקרה השבוע? חבל שלא הלכתי לרוק"צ ונשארתי ברעננה, אבל לא נורא. 3: שיר השבוע: Gives you hell - The all american rejects סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: על טבעי. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנפיקים של... דברים. אממממ... בילוי השבוע? אני מניחה שהיום עצמאות. ציטוט השבוע? "This ain't no peep show man!" קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ~ למה מצפה בשבוע הבא? פרק של על טבעי וגלי~ תמונה?http://ayechanit.deviantart.com/art/I-got-laid-160968383

למעלה