סיכום שבועי :)

Kienai Negai

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? יום העצמאות!! היה ענק :) משהו רע שקרה השבוע? פאה שלי לא הגיעה, פאה שניה נתקעה במכס >: איזה מזל רע. שיר השבוע: Last Regrets - LIA סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קאנון 06, בא לי ריווץ' רביעי 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? משחק כי הוא נחשב קריאהXD - סטארי סקיי. זה כל כך מגוחך שזה כייפי XD בילוי השבוע? שני הימים של יום העצמאות :) מסיבות והופעות וכו' ציטוט השבוע? אין קוספליי השבוע? http://LithiumFl0wer.deviantart.com/art/Sheryl-Nome-155703197 נתקלתי בזה ממש בדיליי XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אסקה ואסתר~ למה מצפה בשבוע הבא? שהפאות יגיעו >: והחדר גם. תמונה? חח העלתי אותה ליותר מידי אתרים השבוע XD

Grell

New member
סטארי זה משעשע

הם מנסים להרשים אותך בדרכים משעשעות.XDD הנרי סמואל XD

Mana Sama

New member
מסכמת ^^

משהו טוב שקרה השבוע? עצמאות! היה ממש כיף! ^-^ וראיתי סופסוף קיק אס D: משהו רע שקרה השבוע? הצטננתי,בתוספת כאב גרון ואוזניים. אה,ונמחק לי הזיכרון של המשחק של אדג'וורת' שניה לפני שסיימתי את הקייס האחרון~!! >< שיר השבוע: השיר של לולו מהקומדי סטור: http://www.youtube.com/watch?v=BlWKzEw8l3Q סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מאקרוס פרונטייר וקיק אס,סרט גאוני XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום בילוי השבוע? גלאם או רמה *-* ציטוט השבוע? אבא שלי שר לאחיין שלי איזה שיר של דני סנדרסון:"כבר צריך להתעורר,כבר צ..כבר צ..כבר צ.." אחייך שלי:"קוורצה של זה שם של שחקן כדורגל!" חחח עזבו,זה היה מש מצחיק באותו רגע XDD קוספליי השבוע? כלומ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציור ראנדומלי ומכוער למה מצפה בשבוע הבא? להבריא ;; וללכת לחדש את הפוני וההימה קאט כי עוד לא עשיתי את זה X.X תמונה? 3:

SunsRequiem

New member
תרגישי טוב ;;

והגיע הזמן שתראי מאקרוס פרונטייר! כמה זמן עבר מאז מפגשי צוות תפאורה?

Mana Sama

New member
תודה 3>

חחח אממ לא יודעת נו כי כנען אמרהה לי שזה דפוק ושלא כדאי לי לראות..אבל החלטתי בכל זאת ואני ממש נהנת מזה,ובגלל זה נטשתי את גיאס (תמיד קורה לי כשאני מתחילה כמה אנימות במקביל שאחת ננטשת לגמרי,אני אחזור אליה אחר כך)

Apushu

New member
סכמ"שון

משהו טוב שקרה השבוע? סמינר שפיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע? העבודה לא שומרים לי מקום לשבועיים בין הולנד לארה"ב אז אני מתפטרת מוקדם יותר מהצפוי;;;; שיר השבוע: "מה העדה הטובה ברמה? עדת הניצנים! לומדים, משחקים, שמחים להיות יהודים טובים, גדולים וחזקים! נהיה תמיד הראשונים!!" HELL YEAH רעללל סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: !J#@K$J!$I!J אין. לול ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אני עדיין קוראת S. לא יוצא לי לקרוא ;;; בילוי השבוע? סמינר שפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ציטוט השבוע? "הוא סידר אותך" (אמריקאי) קוספליי השבוע? אין; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הגלופה לחולצה של קורס אביחי. למה מצפה בשבוע הבא? יום שני בערב ב"תמול-שלשום" עם המשלחתת 3>>>>> החדשים כאלה חמודיםםםם תמונה? הכלב שלי גם לובש כחול לבן D:

S.Riddle

New member
בוקר~~

משהו טוב שקרה השבוע? ציונים טובים + גלמורמה~~~~ משהו רע שקרה השבוע? מישהו שהיה (יש) לי קראש עליו כבר המון זמן סיים את הלימודים שלו פה וחזר למדינה שלו... ~___~ שיר השבוע: Give a Reason - Shokotan Version (האנימה האהובה עלי בעולם + הזמרת היפנית האהובה עלי = PROFIT) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: התחלתי לראות House of Five Leaves וזה יפיפה ברמות.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האקלברי פין, ולא מתוך בחירה. :< *מסתכלת לבדוק אם העבודה לאוניברסיטה כבר כתבה את עצמה* בילוי השבוע? ברביקיו ענק עם חברים טובים :} ציטוט השבוע? TIGER TIGER, JIRAATIGER! (נגַאסֵה, אהובי...!
) קוספליי השבוע? http://kosupurei.blogspot.com/2008_10_01_archive.html יום אחד אני אעשה את הקוספליי הזה *______* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? Nein, Yugi. Nein. למה מצפה בשבוע הבא? מפגש ל"ג בעומר אצל חברה טובה :> תמונה? One day, I will own this. MARK MY WORDS.

למעלה