סיכום שבועי :)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאההה... אז לא שווה.

חשבתי שהיא מיוחדת והכל.. שהוא כל כך התלהב ממנה שהוא נהיה המנהל שלה..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהוא עושה את זה עם פייבוריטים שלו

גם בX פקטור הבריטי, לפחות הפעם היחידה שראיתי, עם ליאונה, הוא כל הזמן ביקש שיצביעו לה ואמר מלא פעמים שאנשים חושבים שאם יש מישהו שהוא פייבוריט כמה תוכניות אז הוא SAFE ולא מצביעים לו ושזה לא נכון ושיצביעו לה ובלה בלה בלה ובסוף הוא נהיה המנהל שלה גם..

Fall Out Liel

New member
חחח סיימון אמר XDD../images/Emo168.gif

סיימון אמר להרים ידיים, סיימון אמר לשים ידיים על הראש, סיימון אמר להצביע לאדם, לא הצביעו לאדם- כולם פסולים!

sweet shir

New member
חחח ממש יום אחרי בערך... לפחות זה מה שהיה

כתוב בטוויטר חדשות שלו. חחחחחח בגלל זה אמא שלי התחילה עם קונספירציות מטורפות שסיימון רצה אותו מלכתחילה ושהם שיבשו את התוצאות כדי שהוא יהיה מקום שני. היא מדמיינת לעצמה סרטים. XD

sweet shir

New member
הומו.

קריס לדעתי ממש לא יצליח חחחחח נו אופנס הוא פשוט זמר ממש בינוני בעיניי. ^^

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gif מנצחי איידול מהעונות האחרונות

לא מי יודע מה מצליחים. חוץ מזה את ג'ניפר העיפו והיא זכתה באוסקר וגראמי,אז זה ממש לא משנה חח,מי שמוכשר יצליח

sweet shir

New member
חחחח כן, למשל דוגמה משנה שעברה.

ארצ'י עושה סיבוב הופעות עולמי וקוק סיבוב הופעות בקולג'ים בארה"ב... ואני אוהבת יותר את קוק, אגב חח

../images/Emo221.gif מה? דייויד קוק מכר מעל

מיליון עותקים מהאלבום שלו... זה הרבה! וג'ורדין ספארקס גם מצליחה. הסינגל האחרון שלה נטחן כרגע ברדיו..

kay12

New member
על מה את מדברת

קודם כול דיויד קוק מכר בתוך פחות משלושה חודשים מיציאת האלבום מספיק עותקים להגיע לפלטינה ואילו ארצו'לטה לא הגיע אפילו לפלטינה עדיין וזה 7 חודשים אחרי שהדיסק שלו יצא. דיויד ארצ'ולטה לא ממש עושה סיבוב עולמי הוא הגיע סה"כ לבריטניה - והוא בעצם רק מופע פתיחה של מישהו אחר. דיויד קוק בחר (כן בחר) לעשות סיבוב בקולג'ים כי הוא רצה לתת חזרה לקהילת הסטודנטים והוא לא פותח לאף אחד אחר (זה שלו בלבד) חוץ מזה הכרטיסים לכל הופעה נמכרים לגמרי תוך דקות ספורות ויש לו סיבוב הופעות עם לו"ז מטורף כל הזמן מזמינים אותו לעוד מקום. מה עוד שהם היו יחד עכשיו בהופעה במנילה וארצ'ולטה הופיע ראשון בהופעה של חצי שעה ולאחריו עלה קוק עם הופעה של שעה. לקוק יש שני סינגלים שאחד מהם הוא כבר פלטינום והשני, שיצא לא מזמן, כבר ממש קרוב לפלטינום.

orw93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

דיויד ארצ'ילטה לא עושה כלום בתכלס. אני כלכך שונאת אותוXD

sweet shir

New member
לא זלזלתי בו או משהו וזה גם לא הייתה הצהרה...

זו באמת הייתה שאלה כי אני לא מבינה מה היחס מכירות לאנשים שם... על ארצ'י זה מה שהיה כתוב באינטרנט חח וכן אני יודעת הוא מחמם את מקפליי. כל מה שכתבתי זה מדברים שהיה כתוב באינטרנט, במקום אחד, אז הגיוני אם זה לא נכון... אני בכלל לא אוהבת את ארצ'י ואוהבת את קוק אז כאילו זה ממש לא בא ממקום של זלזול~

kay12

New member
לא חשבתי שזלזלת ../images/Emo13.gif רק רציתי

לתקן את הרושם. אני חולת דיויד קוק אז אני מכירה את המספרים וכ'ו...

kay12

New member
וחוץ מזה

יש 20 אומנים סה"כ שהצליחו לעבור השנה את המיליון במכירות קוק הוא אחד מהם ארצ'ולטה ממש לא...

למעלה