סיכום שבועי :)

orw93

New member
עוד מעט../images/Emo205.gif

הוא די קצר..בטח שבוע הבא אני אסיים

OverAndOver

New member
איזה ציטוט XDDDD |במבה||מטריה|

גרין דיי

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הציטוט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שומרת אחותי../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif

orw93

New member
חברה שלי החליטה לספר לי את הסוף../images/Emo205.gif

והוא כלכך גרוע שאני שוקלת לא להמשיך

Emergency Exit

New member
ותמיד יעטוף אור אין סוף..../images/Emo204.gif

שם: ליאור גיל: 16 ו5 חודשים בול היום!
אזור: נתניה
שיר השבוע: השירים מההופעה של התקווה6
Broken strings - james morrison ft. nelly יאיר זיו - כשהכל יגמר The Saturdays - Just Can't Get Enough התבלינים - אין סוף
להקת השבוע: התקווה6, פראמור..
סרט/סדרת השבוע:
האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, נמלטים הפרקים האחרונים
, גיבורים
ספר השבוע: "ואז הוא נפל לי לתוך היד" (סופסוף השגתי אותו
)
משהו טוב שקרה השבוע: סיימנו עם המתכונת בהיסטוריה \ יםםםם
\ הופעה התקווה6 בצליל
משהו רע שקרה השבוע: חרישה לא נגמרת \ מתמטיקה למדנו חומר שכרגיל אנלא מבינה
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: יום צבעוני לא הדרכתי ישבתי כל הפעולה היה הזוי
תמונת השבוע:
יום צבעוני בשבט - אני הימנית חח
ציטוט/י שבוע: אני וחברה רצות מהר כדי להגיע להופעה בזמן ושומעות ברקע "אט, אט, שוועיה שוועיה" ומתחילות לקלל ת'שיר חחחח

orw93

New member
למה יש לך אדום בעניבה?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

כאילו אני יודעת מהזה, אבל זה לא של שמיניסטים?

Emergency Exit

New member
הסברררררר. ../images/Emo204.gif

עניבה אדום ירוק זה מחסנאים\פעילים ולא, אני מדריכה. זו עניבה שאני וחברות שלי תפרנו במיוחד, כי אנחנו 'פולגניקיות' שזה חבורה כזו שפעם כולם חשבו שאנחנו עשירות מפונקות אז הוצאנו את זה כבדיחה כי עכשיו כולם מתים עלנו
אנחנו לא מדריכות איתה (רוב הזמן. לפעמים כן.XD) כי אסור אבל באותו יום היה יום צבעוני (שכולם מתחלפים בתפקידים) וכולנו הינו פעילות בצוות שבט אז הרשנו לעצמנו להתפרע
עניבה בהוצאה מיוחדת זה אדיר
וזובי על הערכים

orw93

New member
אבל באמת יש כזאת עניבה../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

היא פשוט של שביעיסטים-שמיניסטים אז לא הבנתי מה זה עושה עלייךXD

../images/Emo221.gif0123456789

שיר השבוע:
Busted – 3 am Crazy town – butterfly Eminem – beautiful Eminem – 3am Adam lambert – feeling good Kris allen – falling slowly Kris allen – aint no sunshine Kris allen – heartless
להקת השבוע:
אמינם
סרט/סדרת השבוע:
אמריקן איידול  הישרדות טוקנצ'ינס  גוסיפ גירל האנטומיה של גריי אני לא מאמינה שכלללל הסדרות שאני רואה נגמרו השבוע WTF??? KNOWING
אחלה סרט
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:
הזוי שאדם לא ניצח מצחיק שלא הצביעו לו כי הוא הומו ונראה איך שהוא נראה מוזר שאמריקה אמורה להיות המדינה הכי ליברלית בעולם
ציטוט/י שבוע:
You really think she's hot?" "Are you kidding? If I wasn't married she'd be rejecting me right now." - Rachel and Chandler in The One With Phoebe's Rats "If she wants to go out there kissing guys that she barely knows, then so will I!" - Ross in The One Where Monica Sings "They shouldn't be having S-E-X around the B-A-B-I-E!" - Joey in The One With The Blind Dates

orw93

New member
לא בגלל זה לא הצביעו לו../images/Emo205.gif

אני מקווה
אבל התיאוריה שלי זה שכל מעריצי גוקי ומסתבר שיש הרבה, פשוט הצביעו לכריס. אומגד הוא היה כזה חמוד. הוא בכה ואמר שמגיע לאדם יותר. למרות שזה לא נכון

למעלה