סיכום שבועי :)

Sacred Lie

New member
סיכום שבועי :)

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: מזכירה לחדשים ולמי שלא קרא את חוקי הפורום - לקרוא אותם!

shaharory

New member
../images/Emo221.gif

שם: שחר גיל: 14 אזור: כפר סבא שיר השבוע: if i were a girl חח זה פארודיה לביונסה ביו טיוב- http://www.youtube.com/watch?v=hWhKdXcqYeU&feature=fvst להקת השבוע: ליידי גאגא סרט/סדרת השבוע: שעות נוספות (שנגמר :( ) והאנשים היפים שזאת סידרה קורעת והישרדותתתתת!!! כ-ו-ל-ם להצביע לאריק!!!!
ספר השבוע: ניו מון משהו טוב שקרה השבוע: דברים מעטים! משהו רע שקרה השבוע: לא התקבלתי למגמת קולנוע, הייתה אזעקה בכפר סבא שהייתה סוג של תרגיל ונלחצתי לגמרי, אני לא יוצאת לטיול שנתי בגלל מורים מפגרים דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני מתכתבת עם הבת של הבן החורג של בת דודה של סבתא שלי (משהו כזה) שהיא גרה בשיקגו והיא בת 13 והיא חיה בהייסקול מיוזיקל נראה לי חחח תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: DO YOU SEE WHAT YOU GET, CARLA??? DO YOU SEE WHAT YOU GET WHEN YOU MESS WITH THE WARRIOR?!?!? סקראבס חח

Galuush

New member
עונה

שם: גל גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: רומיאו של יהודה פוליקר להקת השבוע: Scorpions סרט/סדרת השבוע: חצי מאמא מיה
ספר השבוע: BD משהו טוב שקרה השבוע: נגמר השבוע! משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה שלי דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: אין

Aeon

New member
במבבבבייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Aeon

New member
../images/Emo171.gifעונה../images/Emo171.gif

שם: מיטל.
אזור: גבעתיים.
שיר השבוע: King Diamond - Sleep Tight Little Baby
להקת השבוע: היהודים.
סרט/סדרת השבוע: מסודרים 2.
ספר השבוע: E אני ממש לקראת הסוף
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את דודה שלי ונסענו יחד (+אמא) לת"א...
משהו רע שקרה השבוע: החום הזה!!!.... איכס!!!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: גיליתי שחברה שלי בהריון.
תמונת השבוע: חייב......
ציטוט/י שבוע: You loved me as a loser, but now youre worried that I just might win" "...You know the way to stop me, but you don't have the discipline

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

שם: טל גיל: 14 אזור: חולון שיר השבוע: Johnny Cash - Hurt
כל כך מרגש. Nirvana - Come As You Are למדתי לנגן בגיטרה D: Queen & Elton John - The Show Must Go On מהמופע לזכרו של פרדי מרקורי
Metallica - Nothing Else Matters להקת השבוע: Queen סרט/סדרת השבוע: גאווה ודעה קדומה
כל הכבוד לאמא שלי שהכריחה אותי לראות את זה XD ספר השבוע: ---
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדתתתתתתתתת
באמת שהיה כיף. ובד"כ הימי הולדת שלי ממש לא מלהיבים XD משהו רע שקרה השבוע: כלום.היה אחלה של שבוע
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:-- תמונת השבוע: הייתי חייבת
ציטוט/י שבוע:---

../images/Emo221.gif אני מתה על ג'וני קאש ../images/Emo47.gif

ומטאליקה
הלהקה האהובה על הוריי..

Aeon

New member
קרוב לוודאי שיש לך את ההורים המגניבים בעולם!

../images/Emo221.gif חח הם תמיד אומרים

שהסדרה שנות ה70 הייתה מבוססת עליהם. יש להם לפעמים יציאות טובות.. רוב הזמן הם מעצבנים

OverAndOver

New member
קום אז יו אר../images/Emo99.gif |במבה||מטריה|

וקווין ואלטון ג'וןןןןןן
וג'וני קאש

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מה העניין שאת הפנים שלו מאפרים

אבל משאירים הבדל בינם לבין הצוואר?

orw93

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

שם: אור גיל:16 אזור:עמקים וסביבה שיר השבוע: Heartless-Kris Allen
Know Your Enemy-Green Day להקת השבוע: Kris Allen וכל מיני אמריקן אידול Blink 182
סופסוף מרגישים שהם חזרו סרט/סדרת השבוע: אמריקן אידול
לשם שינוי אני לא כועסת על האמריקאים
ג'יי לנו! בלינק הופיעו! פעמיים!!!!!!!!!!!!11
ספר השבוע: שומרת אחותי משהו טוב שקרה השבוע: לא היו מבחנים בכלל בכללD: משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע טוב חוץ מאתמול חח דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: יצאתי לגן ורדים. הייתי מאגניבה/m\ נמ לא חוזרים לשם
תמונת השבוע: אין במחשב הזה כלום ציטוט/י שבוע: בשיעור הסטוריה "מי היה מנהיג המורדים?" "פאבלו" XD

למעלה