../images/Emo41.gif מממ סיכום שבועייי. DD:
שם: שיר.
אזור: רעננה.
שיר השבוע: Mad World - Adam Lambert
להקת השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: אמריקן איידול, בנות גילמור, גוסיפ גירל, המשרד, גריק, פרוייקט מסלול, הכי גאים שיש, חברים, הישרדות וחשופים.
ספר השבוע: -
משהו טוב שקרה השבוע: הוגשתי על 100 ב03 ו92 ב05 (למרות שזה מלווה בביאוס כי קיבלתי במתכונת 85 אבל סבבה..) ואדםםם כי אני באדם אטאק והוא מושלם!
משהו רע שקרה השבוע: הלך לי חרא בבגרות באנגלית ולא ראיתי את הדיוידי של מקפליי אצל ליאן חחח
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: זה שקריס זכה. ><
תמונת השבוע: אדמווווווווש.
ציטוט/י שבוע: אמא שלי: "תגיד סבתא מלכה!" אח שלי (בן שנה וחצי): "קקה!"
"It's a sensible question. I'm just asking Danny from McFly why he likes being on top so much."
.*naf Shir אומר/ת (22:30): לאן את הולכת? Olivia אומר/ת (22:31): למסיבה כזאת Olivia אומר/ת (22:31): אבל של אנשים .*naf Shir אומר/ת (22:31): כי חשבתי שאת הולכת למסיבה של חיותXDD משפט חזקק
School is breaking my spirit. Every single day telling me things I don't know, it's making me feel stupid.
~אמא שלי בדיליי של הלייף קולטת שאדם צ'אבי~ "הוא שמנמן! יווו איזה מאמי! עכשיו אני עוד יותר אוהבת אותו!" ~על הביקיני גירל~
Ryan: "I was gonna ask you what's new, but I think I know."
אבא שלי לאח שלי: "יש לך ד"ש מכריס גוקי." אבא שלי נכנס לחדר בשיא האי קשירות ואומר: "החליטו שהייתה טעות ומירית זכתה. וגם אדם זכה!" *naf Eileen אומר/ת (01:18): אני אוהבת את זה שאדם אף פעם לא אומר בפנים שהוא הומו *naf Eileen אומר/ת (01:18): זה מוסיף למיסתורין

*naf Eileen אומר/ת (01:19): סתם נו שיגיד כבררר *naf Eileen אומר/ת (01:19): XD אני: "איזה מושלם הילד הקטן ששלחת לי!!!!"
Adam: "My 3 guilty pleasures are ice cream, Britney Spears and Gossip Girl. *laughs* I love Gossip Girl, it's amazing."