סיכום שבועי :)

adi dion

New member
לאאאאאאאא רציני? ../images/Emo7.gif

טוב גם אמרו גם שסיימון עוזב וכנראה שהוא לא... אי אפשר לדעת אצלם עד הרגע האחרון ><

orw93

New member
הקטע שסימון עוזב באמת מחורבן../images/Emo205.gif

עם סימון יעזוב וקרלה לא אז אין מה לראות את התוכנית
כל הקטע בשופטים זה שיש את רנדי הסתום (יו דוד יו ור גוד דודXD), פאולה שתמיד אומרת דברים טובים וסימון הרע. ובעונה הזאת היתה גם את קרלה ששיחקה אותה סתומה. אז אם סימון עוזב יהיו 2 סתומים ואחת טובה וזה יהיה פשוט משעמם

adi dion

New member
הוא לא עוזב, אל תדאגי ../images/Emo3.gif

לפחות זה מה שהוא אמר.. הוא היה אתמול בתכנית של אלן ששודרה פה והוא אמר שהוא חוזר לעונה הבאה (מקווה שזה לא סתם כדי להשתיק שמועות או משהו כזה...) חחחחחח רנדי.. יו דוג!!
דווקא פאולה מעצבנת אותי קצת.. היא לפעמים נתקעת ולא מצליחה לדבר וזה משגע אותי.. קארה חמודה ממש! הכרתי אותה לפני איידול ואהבתי אותה אז היא בכלל לא עצבנה אותי ואני לא מבינה למה אנשים כל כך שונאים אותה

orw93

New member
כי אין בה שומדבר מקורי../images/Emo205.gif

היא פשוט חיקוי מזוויע של כל השלושה. היא אף פעם, בהדגש על האף פעם לא אומרת משו שהשופטים לא אומרים. במקרה יצא שהיא תמיד מדברת אחרי רנדי, אז איכשהו תמיד(!!!!!!!) היא אומרת מה שרנדי אומר. רק בלי הדודיםXD (הסימן שלה הוא הידיים וכל המידלדלים
) וזה יכול לשגע.

adi dion

New member
טוב אין מה להתווכח על טעם חחח

חחחחחחח המידלדלים
לא יודעת לדעתי ת'כלס כולם תמיד אומרים אותו דבר (חוץ מסיימון שתמיד חייב להיות עם דעה אחרת XD) פשוט כל אחד מסביר את זה בצורה אחת ובמושגים שלו.. היא לא חיקוי, זאת לא אשמתה שהיא האחרונה שהצטרפה ושיש לה אותה דעה כמו לאחרים. אם היא היתה שם מהעונה הראשונה בטח לא היית אומרת את זה
אבל כן, לפעמים היא קצת מעצבנת כמו שלפעמים כל השאר מעצבנים אותי..

sweet shir

New member
סיימון די רמז אצל אלן שהעונה הבאה תהיה העונה

האחרונה שלו.. וקארה אמרה מלא פעמים שזו *הייתה* חוויה מדהימה. תקשיבו, אם סיימון יעזוב פשוט יבוא מישהו אחר בןזונה שאומר את האמת בפרצוף חחחחח ות'אמת שהעונה האחרונה הייתה ממש עלובה מצד השופטים, אפילו סיימון. לא עניינו, לא חידשו כלום. פאולה הגיעה לשיאים חדשים של להראות מסוממת ומטורפתXD

adi dion

New member
כל עוד סיימון נשאר לעוד עונה-

אין לי בעיה
לפחות שנדע שלטווח הקרוב הוא עוד נשאר! אני מקווה שמשם הוא ימשיך עם איידול הלאה גם לעוד עונות אבל יש לנו עוד הרבה זמן לחשוב על זה :) מה שמצחיק זה שלקחו שופט בריטי לאמריקן איידול שחושב שהוא האיידול שם חחח חמוד
פאולה... אוי ואבוי XDD

sweet shir

New member
חח מלעשות סיימון השופט היחידי שתכלס נחשב.

ומה שפאולהאומרת לא מעניין כי גם אם יקיאו לה בפרצוף היא תגיד שזה מקסים ומדהים ושהוא לבוש יפהXD ואני דווקא מחבבת את רנדי, אבל הוא לא מעניין גם. XD

orw93

New member
חחחחחחחח../images/Emo205.gif

פאולה תמיד מצחיקה אותי ברמת הכמה סתומה אפשר להיותXD

sweet shir

New member
../images/Emo41.gif מממ סיכום שבועייי. DD:

שם: שיר. גיל: 16.5 אזור: רעננה. שיר השבוע: Mad World - Adam Lambert להקת השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אמריקן איידול, בנות גילמור, גוסיפ גירל, המשרד, גריק, פרוייקט מסלול, הכי גאים שיש, חברים, הישרדות וחשופים. ספר השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: הוגשתי על 100 ב03 ו92 ב05 (למרות שזה מלווה בביאוס כי קיבלתי במתכונת 85 אבל סבבה..) ואדםםם כי אני באדם אטאק והוא מושלם!
משהו רע שקרה השבוע: הלך לי חרא בבגרות באנגלית ולא ראיתי את הדיוידי של מקפליי אצל ליאן חחח דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: זה שקריס זכה. >< תמונת השבוע: אדמווווווווש.
ציטוט/י שבוע: אמא שלי: "תגיד סבתא מלכה!" אח שלי (בן שנה וחצי): "קקה!"
"It's a sensible question. I'm just asking Danny from McFly why he likes being on top so much."​
.*naf Shir אומר/ת (22:30): לאן את הולכת? Olivia אומר/ת (22:31): למסיבה כזאת Olivia אומר/ת (22:31): אבל של אנשים .*naf Shir אומר/ת (22:31): כי חשבתי שאת הולכת למסיבה של חיותXDD משפט חזקק

School is breaking my spirit. Every single day telling me things I don't know, it's making me feel stupid.​
~אמא שלי בדיליי של הלייף קולטת שאדם צ'אבי~ "הוא שמנמן! יווו איזה מאמי! עכשיו אני עוד יותר אוהבת אותו!" ~על הביקיני גירל~
Ryan: "I was gonna ask you what's new, but I think I know."​
אבא שלי לאח שלי: "יש לך ד"ש מכריס גוקי." אבא שלי נכנס לחדר בשיא האי קשירות ואומר: "החליטו שהייתה טעות ומירית זכתה. וגם אדם זכה!" *naf Eileen אומר/ת (01:18): אני אוהבת את זה שאדם אף פעם לא אומר בפנים שהוא הומו *naf Eileen אומר/ת (01:18): זה מוסיף למיסתורין:p *naf Eileen אומר/ת (01:19): סתם נו שיגיד כבררר *naf Eileen אומר/ת (01:19): XD אני: "איזה מושלם הילד הקטן ששלחת לי!!!!"
Adam: "My 3 guilty pleasures are ice cream, Britney Spears and Gossip Girl. *laughs* I love Gossip Girl, it's amazing."​

xXx Lilo xXx

New member
באיחור ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 18 אזור: אי שם בלב היער ;) שיר השבוע: jason mraz-make it mine jason mraz- I'm Yours jason mraz- lucky Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - Shake It Metro Station - California Metro Station - Disco Metro Station - Kelsey the cab - zzzzz the cab-bounce להקת השבוע: המון XD סרט/סדרת השבוע: האנטומיה, נד, גריק
, הגמר של אמריקן איידולללל
היה אחד השווים!!!! קיס הופיעו וגם קווין וגם ג'יסון מארוז ועוד מלאאא
ספר השבוע: מת' LOL משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת
פאלפון חדש!!!! N95 מתוסבך אחו@#$% אבל שיהיה XD לפחות הוא עובד משהו רע שקרה השבוע: הבגרות באנגלית אני משערת דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היומולדת שלי
תמונת השבוע: ~תגובה מהירה~ ציטוט/י שבוע: לא עולה לי כרגע

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifטיינקס! גמני חח

מה שעצוב זה שהתחברתי לשיר הזה כל כך אחרי שחבר שלי נפרד ממני ואז שמתי את זה בחתימה.. וזה היה לפני שנים X3 אולי מתישהו יהיה לי חשק להחליף אותה אבל בנתיים אני עוד אוהבת את השיר בלי קשר חח :]

למעלה