סיכום שבועי :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לאדעת, אני בכלל לא רואה את זה XD

אבל עם כל ההיסטריה הזאת אין לדעת, יש מתמודדים שזכו שאני בכלל לא יודעת כי הם לא מצליחים

MeItOsH

New member
*אוף זה תמיד קורה לי* -תיאוריה שלי לגבי הזכיה

במהלך כל הצפייה בגמר [שהיה מ-ד-ה-י-ם-!] ידעתי שקריס יקח. משום מה הייתה לי תחושה שבגלל שאדם היה הכי בולט,קריס הוא זה שינצח בסוף. לא מזמן ראיתי ראיון של קלי,והיא אמרה שאצלה,הצביעו לאלה שפחדו שילכו..אז יכול להיות שכולם אמרו -היי,זה אדם,כולם יצביעו לו אז באו נצביע לקריס. למרות שבתכל'ס,שניהם מוכשרים בעיניי,והעונה הזאת הייתה אחת הטובות.רובם היו פשוט כל כך טובים. מה שבטוח,לא צריך לדאוג לאדם שיצליח,כי הוא יצליח. לא משנה באיזה מקום הוא.גם דיוויד ארצ'ולטה הוציא אלבום,והוא זכה רק מקום שני..

../images/Emo221.gif אוף כתבתי הודעה ארוכה והוא לא שלח

בקיצור אמרתי שאת צודקת, אמריקה אוהבת אנדרדוגים וקריס הוא האנדרדוג האולטימטיבי, אדם קיבל פורומים כבר אחרי שבוע הוליווד שזה הזוי!!! שניהם יצליחו מאוד ולדעתי אדם אפילו יותר, כי אני די בטוחה שקריס זה הקליי אייקון הבא (המנצח מעונה 2 אם אני לא טועה) שהוא אחד האמנים המצליחים באמריקה אבל בשאר העולם לא ממש, ואדם יהיה יותר אמן בינלאומי ומצליח נורא, you will see.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif3am זה השיר הכי אהוב עלי ביקום.

ואני לא מגזימה.. אין שיר שאי פעם הצליח להתעלות על הרגשות שהשיר הזה מעורר בי. ואני מטורפת על באסטד :] always and forever

../images/Emo221.gif !!!!!

אמינם יז באק!!! אחד השירים הטובים שלו, חולני בטירוף וקליפ חולני עוד יותר, כמו שרק המוח הפסיכופטי של אמינם יכול ליצור. אבל אני יותר אוהבת את ביוטיפול
וזה השיר הכי טוב של באסטד. נקודה.

sweet shir

New member
3 AM של באסטד או אמינם? חח

כי על באסטד אני מסכימה במליון אחוז.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאה, באסטד.. ברור

חח לא שמתי לב בכלל שיש לאמינם גם שיר כזה X3 בגלל זה לא הבנתי למה היא הגיבה לי על אמינם ורק בסוף כתבה משהו על באסטד חח

שבוע טוב לכולם D:

שם:טלי גיל:14 אזור:מרכז שיר השבוע: Akon - Beautiful Flo-ride - You Spin Me להקת השבוע: Chris Brown סרט/סדרת השבוע: הלוחשת לרוחות. 90210 תיכון השיר שלנו. ספר השבוע: "אחת שיודעת". משהו טוב שקרה השבוע: היום הולדת משפחתי - חגגנו לי , לאמא , ולאחי. קיבלתי 500 שקל , כרטיס מתנה לקאסטרו , וגלוס. משהו רע שקרה השבוע: מיצ"ב במדעים. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ישבתי באוטובוס בדרך הביתה בכיסאות של ה4 , ו3 זקנות יושבות איתו מדברות ברוסית: -"היא בת 18" -לא היא גדולה יותר" -"איזה גדולה יותר , היא בבצפר יש לה תיק" -"מזה משנה , היא ישנה" ~ואז אני כזה כמה מהמקום כדי לצאת ואומרת ברוסית :כן גמאני חושבת ככהXDDDD תמונת השבוע: אני צלמתי אתמול ביום הולדת. ציטוט/י שבוע: "לנו יש אינסטינקט נשי , אנחנו יכולות לראות איזה בנים יהיו הומואים , ומתי הם יצאו מהארון" -"אז אני יהיה הומו?" "אתה תצא מהארון עוד 3..2..1.." XDDDDDDDDDDDDDDDDD הודגש באמצעות מדגישטור
שבת שלום 3>

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif i love HIM ../images/Emo23.gif

שם: קארין גיל: שבוע הבא 16 :) אזור: אשדודה שיר השבוע: Avenged Sevenfold - Eternal Rest, Lost Bring Me the Horizon - Chelsea Smile, Diamonds Aren't Forever Bullet for My Valentine - My Fist, Your Mouth, Her Scars HIM - Vampire Heart Linkin Park - New Divide Mayday Parade - Miserable At Best Kyosuke Himuro feat. Gerard Way - Safe and Sound Tamerlane - Cause They Said, Come Back, Circles The Confession - Through These Eyes Lovex - Bullet for the Pain להקת השבוע: כל מיני D: לא היה משו מיוחד חח סרט/סדרת השבוע:
- איך פגשתי את אימא 1.
משהו טוב שקרה השבוע: שבוע טוב בסך הכל, היו מלא דברים טובים. משהו רע שקרה השבוע: אני מעדיפה לא להיזכר, זה די נדיר שהשבוע עובר טוב. XD דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לבהות בבנים, רציני נו חח תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: אני: "למה אין לך סמיילים?" אמילי: "כי אני במסן הכי ישן שקיים, זה ישו המציא" והבית השולט הזה -
We all carry these things inside that no one else can see. They hold us down like anchors. They drown us out at sea. I look up to the sky, there may be nothing there to see. But if I don't believe in him, why would he believe in me?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הוו שכחתי את נמלטים 4, שקצת עיצבן אותי

אבל אולי אני אתנחם בסרט <:

../images/Emo221.gif מה? סרט לנמלטים? או שאני דפוקה

והבנתי לא נכון?! ומה בדיוק עיצבן הסוף של הסדרה עצמה? סיימת לראות? ואני מתה על HIM במיוחד על beautiful שלהם. נדיר ששיר גורם לי לבכות .

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כן יוצא סרט, אבל לא משו מיוחד

נראלי שזה רק מסביר את מה שקרה ב4 השנים שחלפו... זה יוצא בכמה מדינות ובDVD אם הבנתי נכון.. והסוף עיצבן אותי
מדHIMים

Emergency Exit

New member
יואוווו כן הסוף בעיקר עיצבן אותי!../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

מה הם הורגים את מייקל כוסאמאשלהםםםםםם למרות שזה היה טיפה צפוי.

למעלה