סיכום שבועי.

באיחור קל

משהו טוב שקרה לך השבוע: המבחן אמצע שעבר סבבה, הקניות ביום ראשון ושבת, כל הסופ"ש הזה
משהו רע שקרה לך השבוע: לא רע, אבל העצרת הייתה ממש קשה לי שיר שלא הפסקת לשמוע: cry me a river התחדשות השבוע: 6 חולצות חדשות, מראה, שעון קיר, סט ווים לתליית תיקים, סוף סוף! תוכנית השבוע: עדי אשכנזי
, הרווק, מסגד קטן בערבה סרט השבוע: מיליון דולר בייבי ספר השבוע: פסיכו מאכל השבוע: גלידת קפוצ'ינו+טרמיסו, יאמי יציאת השבוע: לא יצאתי אבל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תכלס, את הנסציונים. נראה אם זה יצא לפועל. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני לא סטייליסט!!!" :[ [ידיד שלי היה מתלבש כמו סיירותניק ממוצע, עד שהוא הכיר מישהי נחמדה שעשתה לו שינוי תדמית
] תמונת השבוע: לא מהשבוע, אבל מהזמן האחרון. התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ הרבה פסיכו, וביום חמישי להפגש עם רעות, בתקווה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

אויש תודה רבה :]

[ד"א, לא התעדכנת על האמריקאית שצריכה להגיע אלייך... או שלא ראיתי?]

קניתי בACE אם אני לא טועה..

פשוט הסתובבנו בנוסף גם בהום סנטר, ואני לא זוכרת מה קנינו איפה אבל תנסי, יש גם שם וגם שם וזה לא עולה יותר מידי וכן, הסט הוא גדול מספיק, יש עליו 4 ווים ומכל אחד יוצא עוד וו, אז בעקרון זה 8 :)

איבדתי את היומן. ;[

[ובאיחור מסויים
] משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו, זה היה שבוע מוצלח! ^^ התחלתי ללמוד בקמרה, הכרתי הרבה אנשים חדשים, יצאתי די הרבה, הוזמנתי בהתלהבות ע"י אחת הבנות בכיתה [פאנקיסטית רוסיה יפהפיה ודי ביצ'ית, למען האמת] לשבת בבאר איתה ועם חבריה, היה לי קטע עם מישהו שזה די מטריד אבל תמיד משעשע, המשכתי לקבל סמסים מהתייר השוויצרי [מטרידים משהו בבוטות שלהם, אבל עדיין מחמיאים], ובכלל... פשוט כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם השותפה [די חד-צדדית, בעקרון. היא לגמרי עלתה לי על העצבים, אבל לא ממש היה לי אומץ להגיד לה את זה...], רבתי עם אמא, השתכרתי קשות ביציאה עם הפאנקיסטית ויש חשש מסויים שעשיתי בושות [אבל זה עבר ונשכח וממש לא רלוונטי], נאלצתי לבלות הרבה יותר מדי מזמני הפנוי עם החונכות, וגיליתי לדאבוני שסגנון הכתיבה שלי [ניו-ג'ורנליזם, לצורך העניין] הוא לגמרי במקרה בדיוק זה שכל מורי בית הספר מתעבים מיסודו. וגם אבד לי היומן. ;[ שיר שלא הפסקת לשמוע: שטויות של Seeed, שתמיד מעודדות אותי, וקצת The Shins ו-Pop Levi. התחדשות השבוע: אעע, שבוע שעבר? [אוף, קניתי אתמול, רציתי להתלהב גם פה. חפיף] 2 צעיפים מפולאנ'בר- כאפייה לבנה עם כבשים וסוג-של-כאפייה [מטפחת?] שחורה עם הרבה סמיילים ירוקים, ופריטי לימודים כמובן- קלסר סגול דק, שמרדפים שקופים, דפדפות, עטים, מחורר, מחדדים ופנקס ציורים כתום. תוכנית השבוע: "החיים הפשוטים". עצוב, אך עם זאת כה מצחיק. סרט השבוע: "בתול בן 40", אבל אתמול ולא בשבוע שעבר. לא נחשב. אז אני פשוט לא זוכרת. :p ספר השבוע: טרם התחלתי לקרוא, אבל קניתי אתמול [שוב אתמול! אין לי בושה!] את "חוג הסרטן" של הנרי מילר [משורר השבוע, לעומת זאת, הוא חזי לסקלי. איזה חמוד!
] מאכל השבוע: גלידות דלות קלוריות... יציאת השבוע: אותה יציאה אווילית לבאר עם הרוסיה, שהובילה בעיקר לשיכרות חריפה וטלפון של בחור שאין לי מושג מה שמו אבל מאוד מחבב אותי ואת זיקתי הוותיקה לפרוגרסיב [ויודע בעל פה את קורות חיי, כמו כל בנאדם שנתקל בי לגמרי במקרה במדרגות הנעות, נניח. פתטי], וכן יציאה נוספת לבאר השכונתי עם כמה ידידים וותיקים וחמודים מכפי שזכרתי. העיקר שתמיד מצחיק. :p משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים, יהה! ^^ בחיי. ועזבו את זה שאני חצי מבריזה היום, זה חלק מהעניין. ובמיוחד לביקורת על הקטע שלי ביום חמישי [קוטלת, מן הסתם, אבל נחוצה]. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני. אבל בעיקר..אעע...לצאת עם הפאנקיסטית שוב. אולי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מורה תמהוני-אך-מגניב: "מה שלסקלי אומר פה, בעצם, זה שכמשורר אתה צריך לצאת נגד עצמך, נגד המקום ממנו אתה בא, נגד..." תלמיד ספק-רפה-שכל-ספק-סתם-הזוי: "כמו בר רפאלי!!" [אבל בכלל היו הרבה יציאות מצחיקות השבוע. קשה לזכור את כולן. אוף, אני נהנית מדי, זה לא מסתדר לי עם הדי.אן.איי] תמונת השבוע: [אחת החולצות שקיבלתי מסבא וספתא'לה ששבו מלאס ווגאס] התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, לכתוב לקרוא- ולהמשיך להיות מאושרת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מדי בשבילי... המשך שבוע נאה ומעונן חלקית לכן! ^^ [סתם, לא מעונן. כל המכנסיים הארוכים שלי כבר קצת צמודים עליי. לא נעים]

למעלה