איבדתי את היומן. ;[
[ובאיחור מסויים
] משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו, זה היה שבוע מוצלח! ^^ התחלתי ללמוד בקמרה, הכרתי הרבה אנשים חדשים, יצאתי די הרבה, הוזמנתי בהתלהבות ע"י אחת הבנות בכיתה [פאנקיסטית רוסיה יפהפיה ודי ביצ'ית, למען האמת] לשבת בבאר איתה ועם חבריה, היה לי קטע עם מישהו שזה די מטריד אבל תמיד משעשע, המשכתי לקבל סמסים מהתייר השוויצרי [מטרידים משהו בבוטות שלהם, אבל עדיין מחמיאים], ובכלל... פשוט כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם השותפה [די חד-צדדית, בעקרון. היא לגמרי עלתה לי על העצבים, אבל לא ממש היה לי אומץ להגיד לה את זה...], רבתי עם אמא, השתכרתי קשות ביציאה עם הפאנקיסטית ויש חשש מסויים שעשיתי בושות [אבל זה עבר ונשכח וממש לא רלוונטי], נאלצתי לבלות הרבה יותר מדי מזמני הפנוי עם החונכות, וגיליתי לדאבוני שסגנון הכתיבה שלי [ניו-ג'ורנליזם, לצורך העניין] הוא לגמרי במקרה בדיוק זה שכל מורי בית הספר מתעבים מיסודו. וגם אבד לי היומן. ;[ שיר שלא הפסקת לשמוע: שטויות של Seeed, שתמיד מעודדות אותי, וקצת The Shins ו-Pop Levi. התחדשות השבוע: אעע, שבוע שעבר? [אוף, קניתי אתמול, רציתי להתלהב גם פה. חפיף] 2 צעיפים מפולאנ'בר- כאפייה לבנה עם כבשים וסוג-של-כאפייה [מטפחת?] שחורה עם הרבה סמיילים ירוקים, ופריטי לימודים כמובן- קלסר סגול דק, שמרדפים שקופים, דפדפות, עטים, מחורר, מחדדים ופנקס ציורים כתום. תוכנית השבוע: "החיים הפשוטים". עצוב, אך עם זאת כה מצחיק. סרט השבוע: "בתול בן 40", אבל אתמול ולא בשבוע שעבר. לא נחשב. אז אני פשוט לא זוכרת.

ספר השבוע: טרם התחלתי לקרוא, אבל קניתי אתמול [שוב אתמול! אין לי בושה!] את "חוג הסרטן" של הנרי מילר [משורר השבוע, לעומת זאת, הוא חזי לסקלי. איזה חמוד!
] מאכל השבוע: גלידות דלות קלוריות... יציאת השבוע: אותה יציאה אווילית לבאר עם הרוסיה, שהובילה בעיקר לשיכרות חריפה וטלפון של בחור שאין לי מושג מה שמו אבל מאוד מחבב אותי ואת זיקתי הוותיקה לפרוגרסיב [ויודע בעל פה את קורות חיי, כמו כל בנאדם שנתקל בי לגמרי במקרה במדרגות הנעות, נניח. פתטי], וכן יציאה נוספת לבאר השכונתי עם כמה ידידים וותיקים וחמודים מכפי שזכרתי. העיקר שתמיד מצחיק.

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים, יהה! ^^ בחיי. ועזבו את זה שאני חצי מבריזה היום, זה חלק מהעניין. ובמיוחד לביקורת על הקטע שלי ביום חמישי [קוטלת, מן הסתם, אבל נחוצה]. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני. אבל בעיקר..אעע...לצאת עם הפאנקיסטית שוב. אולי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מורה תמהוני-אך-מגניב: "מה שלסקלי אומר פה, בעצם, זה שכמשורר אתה צריך לצאת נגד עצמך, נגד המקום ממנו אתה בא, נגד..." תלמיד ספק-רפה-שכל-ספק-סתם-הזוי: "כמו בר רפאלי!!" [אבל בכלל היו הרבה יציאות מצחיקות השבוע. קשה לזכור את כולן. אוף, אני נהנית מדי, זה לא מסתדר לי עם הדי.אן.איי] תמונת השבוע: [אחת החולצות שקיבלתי מסבא וספתא'לה ששבו מלאס ווגאס] התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, לכתוב לקרוא- ולהמשיך להיות מאושרת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מדי בשבילי... המשך שבוע נאה ומעונן חלקית לכן! ^^ [סתם, לא מעונן. כל המכנסיים הארוכים שלי כבר קצת צמודים עליי. לא נעים]