סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo95.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

EVE Lights

New member
ברררר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: בשני בחתונה היה ממש כיף
יום רביעי, בית ריקקק משהו רע שקרה לך השבוע: העלאת מבצע מזעזעת (כרגיל), המשך משקעים מהריב עם בלה שיר שלא הפסקת לשמוע: Gregorian - Stairway To Heaven התחדשות השבוע: חוששני שלא היה דבר כזה. אולי קרם ידיים בריח וניל? תוכנית השבוע: עדי אשכנזי סרט השבוע: קיוב
ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: אייס שוקו מארומה, אז מה אם זה לא נחשב מאכל יציאת השבוע: אתמול עם ענברי לקפה קפה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כרגיל אביב, אין שום דבר מעניין אחר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני אקנה לך מחסום לפה" "בכיף, אבל כזה עם כדור באמצע" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה ראשון-רביעי, אביב, אולי בחמישי מפגש נוסטלגי עם החברים מהצבא. לא בטוח. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה+

EVE Lights

New member
חח ועוד ציטוט מאתמול... ../images/Emo6.gif

"אתה חייב ללמוד את משמעות המושג compromise!!!"

Bitch47Percents

New member
יופי די דו

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חופש בהפתעה משהו רע שקרה לך השבוע: התפרצות בכי במשרד ביום שני, 3 שעות המתנה לרופא במרפאה שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת התחדשות השבוע: שתי שרשראות יפות-יפות שהכנתי לבד! תוכנית השבוע: משמורת סרט השבוע: סהרה ספר השבוע: אותה האהבה, כמעט מאכל השבוע: מקדונלדס יציאת השבוע: בר מצווה לבן של הבוס [
] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התחלה של החפיפה! המשך הרחבה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המחליפה שלי! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל בחפיפה, לקחת את הסוודר מרעות, להרחיב את האוזניים עוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.

little shorty

New member
יש לי מלא תמונות

אבל אני לא יכולה להעביר אותן למחשב מהפלאפון כי נדפקה לי התוכנה אוף. משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי הרבה עם ידידים שלי, המסיבה של אתמול, עבדתי הרבה, היה שבוע טוב כזה. משהו רע שקרה לך השבוע: אמא יצאה עליי קצת, הרבה שקרים, הברזתי מהעבודה היום. שיר שלא הפסקת לשמוע: ביג גירלס דונט קריי התחדשות השבוע: אמממ לא נראה לי שקניתי משהו תוכנית השבוע: לא משו מיוחד סרט השבוע: לא יצא לי לראות טלוויזיה בכלל ספר השבוע: עשרה קילו קוקאין - שרון יצחקי מאכל השבוע: שניצל מהקיוסק יציאת השבוע: המסיבה של אתמול, מיני מסיבת גיוס לידיד שלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ידיד שלי בא לרגילה, מקווה שנצא שוב כי יש עופר ניסים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ידידים שלי שחוזרים מהצבא. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אחותי התחתונים שלי בתקרה!" "שמע אתה גמד." "אז מה גם יולי" "אבל יולי כוסית ככה שזה בעיה" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, שיעורי נהיגה, למצוא צימר ולקנות מתנה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לאללה

mayhaktana

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אצל חן בישוב,היום גם היה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע:לא מצאתי עבודה,צו ראשון. שיר שלא הפסקת לשמוע: היו הרבה. התחדשות השבוע:אין. תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:האא..שניצל תירס או משהו בסגנון. יציאת השבוע: לא רציני. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא עבודה,לרכב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא משהו מסויים. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:לא יודעת.. תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא:הכל פתוח
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

MaddyD

New member
235ככככ

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרתי לחבר שאני אוהבת אותו בגיחוך ילדותי . זה היה משעשע משהו רע שקרה לך השבוע: הרדמנו את שוקי שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה טראק שחתך חבר של חבר שלי.. משהו גאוני.. התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: מחשבות פליליות סרט השבוע: 88 דקות. משהו מעפן על ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: לא יודעת יציאת השבוע: אממ לא יצאתי השבוע בכלל.. כמה מוזר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום רביעי אני טסה.. אז ברור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. להיות איתו כל השבוע מבחינתי.. מסריח לי שאני נוסעת עכשיו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: לא יודע התוכניות שלי לשבוע הבא: לטחון צבא ולטוס מפה לשלושה שבועות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה. די מגעיל האמת

Summer moved on

New member
../images/Emo29.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:קיבלתי צ'ק! 1,025:) צילמתי את הילדים בצהרון ופיתחתי את התמונות ותליתי אותן על הלוח שעם בחדר, סידרתי ת'חדר, יציאה כיפית עם הבנות. משהו רע שקרה לך השבוע:עייפות... שיר שלא הפסקת לשמוע: Embrace - Gravity. שיר מצויין. התחדשות השבוע:נאדה:( תוכנית השבוע: המורדים בVOD חח סרט השבוע:- ספר השבוע: התחלתי את "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו. מאכל השבוע:שניצל. יציאת השבוע: עם הבננות לבית קפה שכונתי. היה כיפי ביותר:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד עבודה=עוד כסף. אבל דוגרי? בא לי כבר לימודים שוב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אף אחד מיוחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:אם השביתה ממשיכה- לעבוד, ללכת לבנק להפקיד כסף, ולצאת פה ושם. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Liraz 6q

New member
../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לעבוד, קניתי ממלא בגדים
משהו רע שקרה לך השבוע:סיימתי לעבוד ואני צריכה לקבל מחזור ואני במנצ'ס נוראי
שיר שלא הפסקת לשמוע: אם תפסיק לאהוב של האלכס הזאת.. התחדשות השבוע: 2 טייצ'ים 6חולצות ג'קט מהמם וסריג תוכנית השבוע: ברור שעקרות בית נואשות..
סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:מרק תירס של ג'ינג'ר יציאת השבוע: בטח תהייה היום..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לאחוווווווווווותי כבר אעעע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא.. ברור שהוא.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ".. מילאתי, מלאתי- זיינתי!!!!! מזה משנה העיקר שזה מלא בסוף??" תמונת השבוע: אעע בחיים אין לי משהו מעניין.. היום אני לוקחת מצלמה ואני אצלם!!!
התוכניות שלי לשבוע הבא:ראשון שני לא לעשות כלום ושלישי לנסוע לאחותי עד סוף החודש.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב פלוס

Ms Kuolema

New member
I will not hide myself for your peace of mind

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה נסיעה ממש מגניבה לאשדוד בשעור הנהיגה שלי, נהגתי שעתיים וחצי ואת רובן העברתי ב110 קמ"ש בכביש 6 :) משהו רע שקרה לך השבוע: הברזות של חברות ותחושת אי שייכות. שיר שלא הפסקת לשמוע: הרבה שירי ג'סטין טימברלייק. התחדשות השבוע: שי חזיות עם פרחים, את הגרביים הכי נוחות בעולםםםםם ^^, חולצה תחתונים סקסיות לקראת שובו של החבר D;. תוכנית השבוע: וורוניקה מארס. אין אני פשוט מכורה, היא אח המגניבות. סרט השבוע: סרטי מלחמת הכוכבים. ספר השבוע: הקיסרית/ שאן סה. ספר טוב, למרות שאמאשלהחבר אמרה שהוא לא משהו. מאכל השבוע: האמת שזה שתייה השבוע, וזה XL. אין, אני מכורה. יציאת השבוע: לא הייתה כזאת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קוקי חוזר וקוקי חוזר. ואני הולכת לקניות עם בתאל ביום ראשון [לזכור לקנות גלולות], והיה מגניב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: קוקי שלי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואלה לא זוכרת. תמונת השבוע: קיצי שלי במצב גוש. אללעי! ===> התוכניות שלי לשבוע הבא: קניות, קוקי, להתחיל ללמוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה. מלא געגועים אבל סבבה.

MC SammY

New member
You can be sure that it will only get better

משהו טוב שקרה לך השבוע: ברזילי ודיקסי אחרי זה בשבת, הייתי אצלו והלך סבבה
, הוא היה אצלי
. משהו רע שקרה לך השבוע: היא שיר שלא הפסקת לשמוע: קנדוג וליאור צ'רניקוב-בא לי מקופלת
התחדשות השבוע: מגף מרוקטדוג תוכנית השבוע: חבריייים סרט השבוע: "בנעליה" [הקטע עם הרגאיי בסוף עשה לי את כל הסרט בתכל'ס
] ספר השבוע: השטן לובשת פראדה מאכל השבוע: פיצה האט יציאת השבוע: ברזילי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבווווודה, להיות איתו ולצאת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מקווה מאד שיהיה לי זמן לזה
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אז אני אהיה בהודו. -בשביל מה? הודיות?
"
זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם אבל לא משנה. תמונת השבוע:
נדב מנסה לתפוס חיוך למצלמה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו, לצאת, לפגוש אנשים, אולי לראות רופא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה++

AnGeL DoLlY

New member
if it makes you happyyy

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני והידיד כמעט הכי טוב שהייתי מאוהבת בו חזרנו לדבר אחרי שנה.. וכ"כ הוקל לי שאתן לא מבינות בכלל.
.. דודה שלי שהיא כמו אחותי חזרה היום מארה"ב, עבדתי כל השבוע והרווחתי 500 שקל, היו 2 שיעורי נהיגה השבוע (הצלחתי לשכנעעעע), קפיצה ספונטנית ללייט נייט במוזס, המון עם חברים, קיבלתי עוד סולו בתוכנית :) היה שבוע מעולה. משהו רע שקרה לך השבוע: הצטרדתי. למרות שזה לא נורא עד כדי כך. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל פלייליסט MP3 בעבודה (שכולל קאונטינג קראוס, אבריל לאבין, אואזיס, רדיוהד, אריק ברמן ואחרים). התחדשות השבוע: מייקאפ+סומק ב10 ש"ח מREVLON ושניהם פשוט מעולים. וגם ספריי לשיער. תוכנית השבוע: נמלטיםםם סרט השבוע: אסקימו לימון P: ספר השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול מאכל השבוע: המבורגריםםם. מוזס וקולומבוס
יציאת השבוע: אממ לייט נייט מוזס בספונטניות ב1 בלילה אני חושבת. זה היה במקום[: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש מצב לאילת מחר עם מור ועוד חברה..!! מאוד מקווה שיצא לפועל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי את הבחור אם זה יזרום ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואלה דווקא היה אחד השבועות המצחיקיםםםם ביותר, אבל אף פעם לא עולה ציטוט ספציפי.ממ אני זוכרת משהו עם המורה נהיגה. הבנאדם מלך, אוקיי?.. חח ואני והוא מדברים על כל הדברים האפשריים. אז שיעור שעבר סיפרתי לו איך הצטרדתי. שימו לב אני: "סמי אתה לא מבין איזה קטע. הייתי חולה לאיזה יום וחצי לפני שבוע, אמא שלי נדבקה ממני, ועכשיו נדבקתי ממנה שוב ותראה איך הצטרדתי.." סמי: "נו אביב באמת" אני: "מה נו באמת?" סמי: "אז זה אומר שאנחנו לא יכולים להתנשק עכשיו?!"
תמונת השבוע: מלפני שבוע וקצת אבל בא לי, כי היא נחמדה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לרדת לאילת, שיעור נהיגה, לתקן פאקינג פרוג'קט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלםםםםםם.

למעלה