if it makes you happyyy
משהו טוב שקרה לך השבוע: אני והידיד כמעט הכי טוב שהייתי מאוהבת בו חזרנו לדבר אחרי שנה.. וכ"כ הוקל לי שאתן לא מבינות בכלל.
.. דודה שלי שהיא כמו אחותי חזרה היום מארה"ב, עבדתי כל השבוע והרווחתי 500 שקל, היו 2 שיעורי נהיגה השבוע (הצלחתי לשכנעעעע), קפיצה ספונטנית ללייט נייט במוזס, המון עם חברים, קיבלתי עוד סולו בתוכנית

היה שבוע מעולה. משהו רע שקרה לך השבוע: הצטרדתי. למרות שזה לא נורא עד כדי כך. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל פלייליסט MP3 בעבודה (שכולל קאונטינג קראוס, אבריל לאבין, אואזיס, רדיוהד, אריק ברמן ואחרים). התחדשות השבוע: מייקאפ+סומק ב10 ש"ח מREVLON ושניהם פשוט מעולים. וגם ספריי לשיער. תוכנית השבוע: נמלטיםםם סרט השבוע: אסקימו לימון P: ספר השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול מאכל השבוע: המבורגריםםם. מוזס וקולומבוס
יציאת השבוע: אממ לייט נייט מוזס בספונטניות ב1 בלילה אני חושבת. זה היה במקום[: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש מצב לאילת מחר עם מור ועוד חברה..!! מאוד מקווה שיצא לפועל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי את הבחור אם זה יזרום ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואלה דווקא היה אחד השבועות המצחיקיםםםם ביותר, אבל אף פעם לא עולה ציטוט ספציפי.ממ אני זוכרת משהו עם המורה נהיגה. הבנאדם מלך, אוקיי?.. חח ואני והוא מדברים על כל הדברים האפשריים. אז שיעור שעבר סיפרתי לו איך הצטרדתי. שימו לב אני: "סמי אתה לא מבין איזה קטע. הייתי חולה לאיזה יום וחצי לפני שבוע, אמא שלי נדבקה ממני, ועכשיו נדבקתי ממנה שוב ותראה איך הצטרדתי.." סמי: "נו אביב באמת" אני: "מה נו באמת?" סמי: "אז זה אומר שאנחנו לא יכולים להתנשק עכשיו?!"
תמונת השבוע: מלפני שבוע וקצת אבל בא לי, כי היא נחמדה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לרדת לאילת, שיעור נהיגה, לתקן פאקינג פרוג'קט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלםםםםםם.