b-o-r-i-n-g-!
משהו טוב שקרה לך השבוע: השגנו עוד קצת כסף לסרט, התקדמתי עם עניין השחקנים, עשיתי לשם שינוי כמה דברים למסיבת-גיוס-כספים, הייתה פגישה נחמדה עם הפסיכית (אבל באמת שזה כבר קצת פוינטלס), הייתי עם שירה בקניון רמת אביב יום שלם בערך והיה הכי כייף בעולם וזה תמיד ככה איתה:] אה, וגם הייתה פגישה ממש ממש כייפית עם חברים ממזכרת, וגם עשיתי 42 סקרים במשמרת אחת (שתבינו, הממוצע זה איזה 10-12, שניים בשעה וגם זה בקושי) משהו רע שקרה לך השבוע: היה די משעמם, שוב לא נפגשתי עם החברים מתלמה, משמרת מזעזעת, שוב הברזתי מצילום ואני ממש לא מבינה למה אני עושה את זה, הבריזו לי איזה שלוש פעמים ולא סיימתי את התסריט, ודיי כבררר הגיע הזמן. שיר שלא הפסקת לשמוע: mika- relax התחדשות השבוע: וואו יש הרבה, מעיל אדום מהמם מזארה, חולצה קצרה עם שרוולים תפוחים וכפתורים מטופשופ, מכנסיים עם פסים באפור-שחור מבלו בירד (אני צריכה להחליף, אין לי מושג למה קניתי אותם.. זה לא מתאים לכלום), משקפי שמש גדולים עם פרחים מאלדו. אני די צריכה להפסיק לקנות בגדים. תוכנית השבוע: אנערף.. OC, בנות גילמור. גם ראיתי די הרבה חדשות. סרט השבוע: נקודת מפגש של וודי אלן. סרט שמתחיל ממש טוב והוא ממש כייפי, אבל נגמר כל כך מעצבן. והוא אמריקאי מידי. ספר השבוע: יער נורווגי של הרוקי מורקמי, בפעם השנייה. הספר הכי יפה בעולם. מאכל השבוע: יופלה מוס פסיפלורה קפוא. יציאת השבוע: לא ממש היה דבר כזה. רק פגישות עם חברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתגמר השביתה כבר. ואם לא, אז להתקדם מלא בכל ההפקות ובמסיבה. אה, ושאני ארגיש שיש לי חברים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחרי 21 יום ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרתP: תמונת השבוע: איזה מוזר, נכון? אבל זה לא מהשבוע. התוכניות שלי לשבוע הבא: אודישנים לשני הסרטים, לארגן מלא דברים למסיבה, לסיים את התסריט שלי (לכתוב עוד שתי סצינות), להיות עם בן:] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די משעמם.