סיכום שבועי.

yaeli87

New member
spider pig spider pig...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ברית,קצת שינויים,קצת הרזייה,פחות אוכל...אה...והאקס התקשר ועכשיו ישבנו איזה 10 דקות ודווקא היה נורא נחמד...מוזר קצת. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם מלא ריבים איתו,אבל נראה לי שזה נגמר. שיר שלא הפסקת לשמוע: ספיידר פיג,חחח סתם לא...של ג'סטין ופיפטי התחדשות השבוע: פונינט!!!!! אני כ"כ אמיצה תוכנית השבוע: עדי אשכנזי,רק בישראל
,חברים,שנות ה-70 סרט השבוע: אממ...לא יודעת ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מקדונלדס יציאת השבוע: אתמול אולי...או ביום שלישי לפאב איתו ועם עוד זוג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר ויהיה קליל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא,שבת,זהו... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+-

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצלחתי ללמוד:) וזה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משהו מסויים. שיר שלא הפסקת לשמוע: 1,2,3- מטרופולין, אין לי מקום- מטרופולין, אף אחד משנינו- עברי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: נמלטים. סרט השבוע: גבעת חלפון אינה עונה. ספר השבוע: לא קראתי. יציאת השבוע: האמת שלא הייתה יציאה מיוחדת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו ספציפי. לימודים בעיקר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "העולם מצחיק אז צוחקים.." התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:) טוב שהוא נגמר.

טוב נו

משהו טוב שקרה לך השבוע: כרגיל נהנתי בבסיס, היציאות של רביעי [סוניה אם מישי מכירה עם הבנות מהבסיס^^] וחמישי [מסיבת חנוכת בית של מישו מהבסיס שהיה אדיר ממש], השיחות טלפון עם אלכס כפרעליה, העובדה שלמרות הנשירה המטורפת השיער שלי ממש יפה לאחרונה:O משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא אפרט פה אבל היה משו שכנראה השתפר אז חפיף[?], אה, וה-6 מבחנות שהוציאו לי, והעובדה שהיד שלי עדיין כחולה מזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה משו מסויים התחדשות השבוע: ביום שישי שעבר זה נחשב? 3 חולצות ופיג'מה חמודהה:] אה וצמר, זה גם מהשבוע... ומתנה להוא מהחנוכת בית תוכנית השבוע: רק בישראל? סרט השבוע: לודעת ספר השבוע: לא קראתי כלום השבוע.. מאכל השבוע: בראוניז
יציאת השבוע: מה שפירטתי עליו בסעיף הראשון... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאלכס יוצאת הבייתה, אולי להפגש עם חברה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אלכס וחברה שלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היו מלאאאאאאאאD: האחד הנבחר מתוך הכינוי שלי במסנג'ר - "כשאת הולכת לישון, תפליצי בשמיכה, תני לזה כמה שניות ואז תכניסי תראש ותריחי" [אל תשאלו] תמונת השבוע: היא לא מהשבוע אבל נו טוב התוכניות שלי לשבוע הבא: יש לי לילה אחד, ואולי ביום שאחריו אני אפגש עם חברה, ומעבר לזה לא תוכנן כלום עדיין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה:]

THE ronch

New member
אני בקושי זוכרת מה עשיתי כל השבוע. ../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו לי כמה ימים ממש טובים עם אודליה, שרה, בנג'ו ואסף משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר רע לא ממש קרה. אה רק שלא יכולתי לישון אצלו וזה קצת ביאס, אבל בתכל'ס- היה שבוע סבבה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Stay של עומר וOne eyed woman של תמרלין התחדשות השבוע: תכל'ס לא קניתי כלום.
כאילו חוץ מאלכוהול ביציאות וכזה. תוכנית השבוע: עדי אשכנזי!!!! סרט השבוע: אההה, לא יודעת. לא ראיתי סרט (ניסינו
) ספר השבוע: ונוס בפרווה שאסף השאיל לי ממש מזמן ולא קראתי. מאכל השבוע: סלט
יציאת השבוע: אתמול הייתה מעולה! סתם שרה ואני נפגשנו, ישבנו עם אודליה, ואז אצל בן עד איזה 4 בבוקר. תכל'ס כמו כל יום שישי, אבל היה נחמד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה של עומט.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הממ, האנשים הרגילים איי גס. ואת איילת גם, לא שזה אומר לכן הרבה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אוקיי אתמול קרה משהו גדול! ישבנו לקטנה באיזה מקום שנראה מאוד מפוקפק באיזור אלנבי, חיכינו לידיד. היינו שרה, בנג'ו ואני. שני אנשים מתקרבים אלינו, אחד עם פנס. "שלום, נעים מאוד. משטרה." כולי נכנסתי ללחץ. הם מראים לנו תעודת שוטר ומתחילים להאיר עלינו ולשאול שאלות. "בן...אתה נראה לי מוכר. נחקרת פעם במשטרה?" "כן" "וואלק. אני זוכר אותך. אתה גר ב****." "עוד מישהו פה נחקר במשטרה?" *מסתכל עליי* "אההה. אני?" "על מה?" "סמים" בלה בלה בלה שאלות עניינים. השוטר אומר לבן לרוקן את הכיסים ובן מוציא חבילת קלפים מהכיס "מה זה?" "קלפים" "אפשר לפתוח את החבילה?" "ברור, אני גם אעשה לך קסם אח"כ" בקיצור, בסוף כל הלחץ הזה השוטר מתיישב ובן עושה לו פאקינג קסמים ב3 בלילה באלנבי! אתן קולטות איזה מלך?
וואי אבל באמת שזה היה ממש מפחיד.
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, הופעה של עומר, אסף, קפה עם איילת, קניות עם סיון, קניות עם שרה, סוּרִי עם בנג'ו, שיעור קרטה בבית של אודליה!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ליגה!

GoOni

New member
b-o-r-i-n-g-!

משהו טוב שקרה לך השבוע: השגנו עוד קצת כסף לסרט, התקדמתי עם עניין השחקנים, עשיתי לשם שינוי כמה דברים למסיבת-גיוס-כספים, הייתה פגישה נחמדה עם הפסיכית (אבל באמת שזה כבר קצת פוינטלס), הייתי עם שירה בקניון רמת אביב יום שלם בערך והיה הכי כייף בעולם וזה תמיד ככה איתה:] אה, וגם הייתה פגישה ממש ממש כייפית עם חברים ממזכרת, וגם עשיתי 42 סקרים במשמרת אחת (שתבינו, הממוצע זה איזה 10-12, שניים בשעה וגם זה בקושי) משהו רע שקרה לך השבוע: היה די משעמם, שוב לא נפגשתי עם החברים מתלמה, משמרת מזעזעת, שוב הברזתי מצילום ואני ממש לא מבינה למה אני עושה את זה, הבריזו לי איזה שלוש פעמים ולא סיימתי את התסריט, ודיי כבררר הגיע הזמן. שיר שלא הפסקת לשמוע: mika- relax התחדשות השבוע: וואו יש הרבה, מעיל אדום מהמם מזארה, חולצה קצרה עם שרוולים תפוחים וכפתורים מטופשופ, מכנסיים עם פסים באפור-שחור מבלו בירד (אני צריכה להחליף, אין לי מושג למה קניתי אותם.. זה לא מתאים לכלום), משקפי שמש גדולים עם פרחים מאלדו. אני די צריכה להפסיק לקנות בגדים. תוכנית השבוע: אנערף.. OC, בנות גילמור. גם ראיתי די הרבה חדשות. סרט השבוע: נקודת מפגש של וודי אלן. סרט שמתחיל ממש טוב והוא ממש כייפי, אבל נגמר כל כך מעצבן. והוא אמריקאי מידי. ספר השבוע: יער נורווגי של הרוקי מורקמי, בפעם השנייה. הספר הכי יפה בעולם. מאכל השבוע: יופלה מוס פסיפלורה קפוא. יציאת השבוע: לא ממש היה דבר כזה. רק פגישות עם חברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתגמר השביתה כבר. ואם לא, אז להתקדם מלא בכל ההפקות ובמסיבה. אה, ושאני ארגיש שיש לי חברים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחרי 21 יום ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרתP: תמונת השבוע: איזה מוזר, נכון? אבל זה לא מהשבוע. התוכניות שלי לשבוע הבא: אודישנים לשני הסרטים, לארגן מלא דברים למסיבה, לסיים את התסריט שלי (לכתוב עוד שתי סצינות), להיות עם בן:] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די משעמם.

aYaLoLy

New member
And your days are not of muse breaks

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי שלשוש, לא אכלתי סרטים על אף אחד והיה השישי בנזונה! משהו רע שקרה לך השבוע: העירו י מלא על שהשמנתי שיר שלא הפסקת לשמוע: cuban pete - jim carrey התחדשות השבוע: כובע מגניב על!!!!! כרטיסים לאינפקטד תוכנית השבוע: לא ראיתי טלווזיה סרט השבוע: משוה על איזה מישהו שמנסה לגרום למישהי לחייך ולא הול לו ואז הוא מתאהב בחברה שלה ומתחיל לצייר עליה ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: גבינה לבנה עם ריבה יציאת השבוע: אתמול בערב!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתלבט הרבה עם מי מהם להיפגש בסופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את שניהם
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כשללללללל על ים כינרת תמונת השבוע: מאתמול/היום בבוקר = אני ודורינקילה התוכניות שלי לשבוע הבא: צבאצבאצבא וסופשבוע כיפי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נפלא

סוף סוף באמת יש לי מה לכתוב פה...

משהו טוב שקרה לך השבוע:הייתי אצל חברים מיום שני עד חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: החבר של אמא שלי נפצע והווא צרילך לעבור ניתוח קצת מסובך. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני התחדשות השבוע: בושם תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע: אממ מה שמו עם קמרון דיאז ואלפי..
(אני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו) ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: כל השבוע הייתה יציאה אחת גדולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי להתחיל שיעורי נהיגה, הניתוח של בנזוג של אמא,יומולדת לתומס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אוף היו כל כך הרבה, אני כבר לא זוכרת תמונת השבוע: היה מצחיק
התוכניות שלי לשבוע הבא:כתבתי כבר לא? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההה

svety

New member
טרהלהלה!../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע מגניב! הכירו לי את הבחור הכי יפה בעולם
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי צרודה לאללה, אז בקושי עבדתי, וזה מה זה לא לעניין. אני צריכה כסף.
שיר שלא הפסקת לשמוע: עדיין תקועה על 'חיות שעירות, ומכוערות, אני כל יום מזיין אותכן מכות!!!... אההההה טפו עליכן!!!!'
התחדשות השבוע: שלושה ספרים חדשים-ישנים. חולית/פרנק הרברט, ושני ניל גיימן: לעולם לא עולם ואלים אמריקאיים.
תוכנית השבוע: אהבה גדולה
וגם דירת המצויירים.
סרט השבוע: אה, אני רואה בחלקים את 'אדמה משוגעת', זה נחשב?
ספר השבוע: סיימתי את הארי פוטר 7!!!
מאכל השבוע: טוסט שמן
יציאת השבוע: אתמול, לפאב המקומי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להחליט לגבי הדירה המדהימה שראינו ביום חמישי.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אה, שקד?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'S כמו תחת'
'שימי כובע ותחזרי לישון'
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אנאערף.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה פנאן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

vashla

New member
העתקתי מפורום מחול ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ נפגשתי עם החבר, בייביסיטר מציחק עם הבן דוד
משהו רע שקרה לך השבוע: אבא עבר תאונה שיר שלא הפסקת לשמוע: "כל החבר'ה" -מוניקה סקס התחדשות השבוע: אההה אין? תוכנית השבוע: גם אין סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי : \ מאכל השבוע: איך לא, שוקולד נוטלה, והפעם עם פנקייקסס!!! יציאת השבוע: באוטו... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהדלקת המעפנה בגיד תעלם,לעבור תמבחנים בשלום, להיפגש איתו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בר את אוצה עגויייה? את אוצה קקר? את אוצה חמאה? את אוצה עוגה? ממה לא?" עמריקי מנסה לפתות אותי בארוחת הבוקר שלו תמונת השבוע: -> התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי שיעור בלט, קב' מיקוד, עבודה....זהו? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס אך נגמר מעולה:)

Fragile rose

New member
איה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אע, יום ראשון בהופעה של היהודים, יום שלישי בעבודה, רביעי-חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: החברים הדפוקים שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: Drowning pool - boodies התחדשות השבוע: צוואר תפוס תוכנית השבוע: אנערף סרט השבוע: אנערף ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: עוגת ביסקוויטים
יציאת השבוע: מוסד, דע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת מהבית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים, אנערף ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "You are such a bitch, I like you so much" [אמא של חברה שלי] תמונת השבוע: סרט אימה משהו התוכניות שלי לשבוע הבא: אע, לשרוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד לעיתים

טוב, שניייים

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממש כיף בצופים ואני חולה על השכבה שלי. ושחר באה לת-אביב[אבל הייתי כזאת מתה וחולה וממש -לא כיפית. אז אני מצטערת] משהו רע שקרה לך השבוע: מיום שני הייתי חולה מתה מתה חולללהה. דלקת גרון הרסנית]; גרר נמאס לי להיות ילדה חולנית. שיר שלא הפסקת לשמוע: אה,מממ לא יודעת זה משתנה. אבל את הרמיקס האדיר של סלבריה-דסטניישן. זה ענקק! התחדשות השבוע: קלגרון, אקמול, אופטלגין וטונות של מים בטעם תפוח [חייתי על זה במשך 3 ימים. היה כיףכיףכיף] תוכנית השבוע: עדי אשכנזי מה זה השטויות האלה. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: קופסה שחורה עמוס עוז. מאכל השבוע: תה ודבש [גועללללללל נפשששששששש] יציאת השבוע: איזה יציאה ! כל השבוע אני במיטה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות בריאה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת . ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חחח וואייי היה דווקא הרבה. אנשים כל כך הצחיקו אותי בטלפונים "תרגישי טוב" וסתם השכבה שלי כלה. אבל זה לא יצחיק אתכן אז עדיף שלא. תמונת השבוע: אני אעלה יותר מאוחר. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת, אין משהו מיוחד. נ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מחלה קשה הייתה לי.

adiss90

New member
"קולי נלאם; לבי נרגש" {בא לשכונה בחור חדש../images/Emo3.gif}

משהו טוב שקרה לך השבוע: גם באופטימי וגם בפסימי-עברתי ראיון אישי. היה סבבה,ראיתי חברים וזה... משהו רע שקרה לך השבוע: עברתי ראיון אישי(אאל"ט?מה זה בכלל אאל"ט?), השביתה ממשיכה. שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: 50 דיסקים לצריבה, מזוודה כסופה שהולכת היישר לביתצבי, כרטיס ל"קאטס"(לשישי הבא) תוכנית השבוע: עדי אשכנזי(למרות שכמעט נרדמתי!) סרט השבוע: לא יצא לי. רציתי לקחת אבל לא היה לי זמן. ספר השבוע: עכבר העיר(עיתון) מאכל השבוע: מין בראוניז\מאפינס ,נוזליות יחסית, של חברה. יאמי!!! יציאת השבוע: הרבה. והיום עוד פעם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ספורט. זנחתי את העניין הזה השבוע. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יעיל ולא מועיל.

adiss90

New member
אהההה אז זה לא. חחח !!!

תחליפו את זה ב: "כמצויין למעלה"
אבל זה לא בראוניז!! זה פי 1000 יותר שווה!!!

Blue mai

New member
לשבוע הזה מגיע סיכום../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי את קורס של חצי שנה!+שבירת דיסטאנס עם המפקדים
משהו רע שקרה לך השבוע:קצת עצוב לסיים את זה... שיר שלא הפסקת לשמוע:"קיץץץ קיץץץץ...נמאס לי ממעיל ונמאס ממטריה היום אני מראה את הטוסיק בבריכה",שיר מעפן של איזה אחת פרחה שמישהי בחדר חרשה עליו. התחדשות השבוע:לוח שעם עם השם שלי עליו,דיסק עם סרטון של הקורס,ברכה מושקעת מהמפקדים,תמונה של כל הקורס-כל זה מהמפקדים.ספר מחזור שאני ועוד כמה בנות הכנו,חולצות של הקורס,בוקסר של הקורס ועוד כמהP: ספר השבוע: ספר מחזור
מאכל השבוע:סיני יציאת השבוע: עם המפקדים לסינמה סיטי!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רגילה!במיוחד במסיבה בלכת עם כל הקורס והמפקדים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:^ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"בואנה הודיה,יש לך ביצים,איזה אס"ק עשית לנו השבועD: " תמונת השבוע: P: התוכניות שלי לשבוע הבא:להנות ברגילה[: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה קשה לעזוב את כולם אבל כיף מצד שני לראות אותם ולסיים את הקורס.

למעלה