סיכום שבועי.

Blue mai

New member
כן,הוא דיי מצחיק../images/Emo82.gif

אבל זה מעצבן להתקע עליו כל השבוע.וגם לשווים של רן דנקר הזה[אבל זה רק בגלל ששרו את זה בטקס של רבין בבסיס לפני שבועיים,וזה מה זה לא קשור!].

וואע מזל טוב!

אני בטח אראה את ההודעת תשובה שלך רק ביום חמישי אבל בכל זאת... מתי את בלכת? ואיפה תשרתי עכשיו בסדיר? שנים שלא חפרנו במסנג'ר אה? שתהיה רגילה מהנה כפרות

Small talk

New member
"מה שאני רוצה זה לקום בבוקר

ולחשוב על משהו יפה..." משהו טוב שקרה לך השבוע:מלא קניות,זה שדיי נקבע לי טסט,בן דוד שלי התקשר להגיד לי שהוא סידר לי זימון ליחידה שלו,קיבלתי משכורת. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אח שלי, עיפות מטורפת כל השבוע,אני לפני מחזור. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני גשש חיוור. התחדשות השבוע:גומיות לשיער,שפתון ליובש,sandisk sansa e260 fm,חולצה סגולה ארוכה (30 שקל) טוניקה כחולה (זו שבתמונה- 10 ש"ח) טוניקה אדומה (10 שקלים). תוכנית השבוע: המשרד!!! מסכים. סרט השבוע: סרטי הולמרק. ספר השבוע: לא קראתי
. מאכל השבוע: פיצה. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת לאח שלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אם הוא בגד בך הוא לא אוהב אותך, אם הוא לא אוהב אותך הוא מניאק.... מסקנה - אל תשתו מים!". תמונת השבוע: הטוניקה הכחולה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד,לעבוד (גם בפיצה וגם אני ממלצרת ביום שלישי),שיעורי נהיגה, יום הולדת לאח שלי, אולי להבריז מבית ספר ביום שני כי אין לי כוח. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

התחיל החודש האהוב עליי :]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ משוכרת? משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה לא היה איי איי אבל בסדר. נגמר. עברנו שיר שלא הפסקת לשמוע: הביצוע של חן אהרוני ל"עכשיו" התחדשות השבוע: סווטשירט מפוקס, כפכפים יפים מת.מ ת"א תוכנית השבוע: למי היה זמן סרט השבוע: כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע: יותר מידי אוכל. לא היה משהו ספציפי יציאת השבוע: אגאדיר, ספגטים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיתחיל בצפר האמת|: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אם יתחיל בצפר, אז אותו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לודעתתת תמונת השבוע: מהיום הולדת של גילוש התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד..ולהנות מהשבוע האחרון שלי בתור קטינה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ1 עד 10 אז 6

N o o s h y

New member
אני לבד עם הסמים

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה של אביב ללא ספק, בייביסיטר על ניביק, היציאה עם בת אל וגם עצרת רבין. עד כמה שזה נשמע רע, אני אוהבת את העצבות הזו. משהו רע שקרה לך השבוע: הבן של הרוצח. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'חשיש' ו'מלח הדמעות' של אביב. התחדשות השבוע: המכנס המדהים שנעה הכינה לי. תוכנית השבוע: ראיתי את הגמר של טעם האהבה 2. סרט השבוע: בופור ספר השבוע: רודף העפיפונים שלקחתי מגיא מאכל השבוע: של ממי. יציאת השבוע: ההופעה של אביב כמובן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההפגנה מול כלא הדרים מחר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו ספציפי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אין לי חברה ואין חברים, אני לבד עם הסמים" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חוץ מההפגנה מחר, כלום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע של כלום עם סופש מוצלח.

איך היה בהפגנה?

היו הרבה אנשים? ותקשיבייי, ניסיתי להתקשר אלייך כמה פעמים שהגעתי לכיכר, ללא יותר מידי הצלחה לא יודעת, היה לך צלצול מוזר שניסיתי לחייג ואז זה העביר אותי לתא קולי.

N o o s h y

New member
היו 30 שפויים ו15 כהניסטים בערך.

והיה בעיקר מעצבן. ומוווווווווזר... חבל שלא נפגשנו בסוף, דווקא ממש רציתי.

איך כל פעם אני תאהב...../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי היום נעליים בגזית ועגילים במיכל נגרין. ואני ועוד 2 חברות אכלנו מלא סושיייי [
להמחשה
] והיה לי מוי כיף
וגם הוא חמוד
אה. ושכחתי-התקבלתי ללימודים
ווהו- בפברואר אני מתחילה ללמוד:] משהו רע שקרה לך השבוע:הוא לא דיבר איתי כל יום! מה נראה לו! אבל הוא חמוד.
וגם אם שמעתן היה פצוע לפני כמה ימים בשכם מגבעתי...חטף כדור בצוואר-אז זה המפקד הקודם של האקס שלי-אז זה לא נעים... שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'ירפות-747 וגם "אבסורד" לא ברור למה-אבל זה מפיל אותי מצחוק התחדשות השבוע: נעליים, עגילים תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: רקוואים לחלום [לא ברור למה צפיתי בזה שוב] ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: סושי יציאת השבוע: לסורס ביום שישי. היה מממממש כיף:] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני נוסעת לבקר בלשכה ביום רבעי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
אבל לא נראה לי זה יקרה. וגם את כל החברים והמפקדים מהצבא-וזה יקרה ביום רבעי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: i got it from my mama חחחח
תמונת השבוע: מאתמול בסורס...אני קצת מסובבת...
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד בעיקר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

עדיב4

New member
היה פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסתפרתי:), להקה
, הוא
בערך
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם חברה וסתם שעמום והוא
שיר שלא הפסקת לשמוע: עד סוף הקיץ התחדשות השבוע: התספורת
תוכנית השבוע: משמורת
סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מאכל השבוע: הממ סנדוויץ' ארומה
יציאת השבוע: היום
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להקה, אימונים, ביה"ס ומבחן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: -- תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו ציפיותי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגניב

יאללה נו...

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע היה ממש ממש טוב משהו רע שקרה לך השבוע: המחשב שמת. אבל הוא כבר חזר
שיר שלא הפסקת לשמוע: Like This - Mims, וכל השירים בפלאפון שלי... (בעיקר שירי מסיבות) התחדשות השבוע: כובע מפוקס, סריג ריצ'רץ לבן מפוקס ושרשרת ענקית כסופה מטופ טן. תוכנית השבוע: סיינפלד כרגיל! סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע:( ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע - אשכול נבו מאכל השבוע: אמ.. אכלתי כל יום שניצל בערך. אז נניח שזה יציאת השבוע: רביעי, וגם לצ'ס במוצ"ש, למרות שהיה ממש חלש והיו רק ערסים (כאילו, ראינו את עידן יניב פתאום בשירותים. רק להמחשה..) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סתם, מה שכתבתי בתכנ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החתיכי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: *בקול הכי הומואי אי פעם*: "איך אפשר סטוצים...? זה חייתי, הנפש נקרעת!..." [הטכנאי בוינגייט חולק איתנו את רגשותיו לגבי סטוצים. אמא שלי בתגובה, אחרי ששמעה אותי מספרת את זה - "רק דרוזים עוד יכולים להתייחס לזה ככה!"
] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו תכנ"ש! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

אין לי תמונה P:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש דפנטלי משהו רע שקרה לך השבוע: השעמום הנוראי הזה בקורס אלוהים שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של אחת הבנות מהחדר התחדשות השבוע: שני סריגים חמודים, אחד ירוק כהה ואחד צהוב תוכנית השבוע: שנות ה70 ב-vod סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: כל מה שהוא לא אוכל צבאי יציאת השבוע: שישי עם הבנות לvelvet ומוצ"ש עם 2 חברות בקניון, אבל בעיקר שישי- היה מצחיק פשוט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגידו לי שאני יוצאת משם וימצאו לי מקום טוב
אלוהים בבקשה |אמוטיקון מתחנן| אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברות בחמשוש ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היו כ"כ הרבה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להשתעמם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הסופש מעולה

אחד כזה שלא מדברים עליו ../images/Emo10.gif

בוחני תחמושת אווירית, שיא השפל. משעמם ואנשים שם בעלי מנת משכל ירודה משל הנעל בית שלי

RainbowL

New member
קצת באיחור

משהו טוב שקרה לך השבוע: פעולת בנות, ובכלל היה כיף משהו רע שקרה לך השבוע: החניכים הדפוקים שלי. והבנתי כמה דברים שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משהו מיוחד התחדשות השבוע: אין. פאקינג אין כבר איזה 3 שבועות ואמא לא קולטת את זה. תוכנית השבוע: האי!!!!!!!!!! לא האמנתי שמשהו ישתווה לשמינייה
סרט השבוע: קרליטו משהו. ספר השבוע: אין (כבר יותר מדי זמן, אני צריכה למצוא משהו) מאכל השבוע: שקשוקה מעולה שאילי הכין יציאת השבוע: נראה לי שהיום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של אריק ברמן ואילת!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבירם, דולב, נועה. להפגש ולרדת לעומק העניין. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: דיברנו על כשרות וכמה שעות שומרים אז... אני: כמה את שומרת? (לחברה) חברה: אני? כל החיים!! (ושאלתי אותה כמה שעות היא שומרת, זה היה מצחיק באותו הרגע) תמונת השבוע: מהגיחה, לא רואים כלום זה סתם אנחנו
התוכניות שלי לשבוע הבא: שתי ישיבות, פעולה, יומולדת, הופעה של אריק ברמן, ואילת כל המשפוחה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

OverSharing

New member
אני לאאאא נרדמת../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אה..אה.. היה לי שישי לפנייייים משהו רע שקרה לך השבוע:עמרי קצת הרגיז אותי היום:\ ולא הייתי בחד"כ אפילו פעם אחת:| שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע:פייסבוק! חח וסווטשירט חתיך תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע: יציאת השבוע: מסיבת גיוווס. פררר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור נהיגה+תאריך לטסט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:יעלי, אני חייבת!!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: תמונות הפייסבוק שליP: [חח אני כזאת מושפעת,שלום!] התוכניות שלי לשבוע הבא: ישבצים, צו ראשון[
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואע, אני לא זוכרת אותו בכלל. אז בטח סבבה:)

למעלה