Now I'm twisted up when I'm twisted with you.
Brush so lightly. And time trickles down, and I'm breathing for two. Squeeze so tightly.
שם: שיר.
אזור: רעננה.
שיר השבוע: לא היה ממש שיר ספציפי.. נגיד ש- Dance Inside - The All-American Rejects Dirty Little Secret - The All-American Rejects Play My Music - Jonas Brothers
להקת השבוע: מקפליי, האחים ג'ונאס, AAR וסאם 41.
סרט השבוע: קלולס, שוב בן 17, אלאדין ומלך האריות 2. חח שמו באוטובוס בטיול שנתי!
סדרת השבוע: אמריקן איידול, גריק, 90210 (חח איזה סדרה גרועה!!), ג'יימי אוליבר, הישרדות וחשופים.
ספר השבוע: קסנוסייד.
משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי! וטוויטר חחחחחחחח עלובת נפש שכמותי.
משהו רע שקרה השבוע: מחזור בטיול שנתי. >< במקלחות משותפות!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שדאגי ממקפליי קורא את הסאגה. הוא כרגע בניו מון. :| אין אדם יותר אנאלפבית ממנו!!! חחח רציני לא נותר בן אדם אחד בכל רחבי העולם שלא קרא את הסאגה!
תמונת השבוע: יש 2. D: קושקושוניייייי
ציטוט/י שבוע: נטע: "מגרד לי הגב." אני: "מגרד לי הירך. ... אני רוצה שזאק אפרון יבוא ויגרד לי את הירך." נטע: "אוו. אני מוכנה לפתח גירוד בירך בשביל זאק." אבא: "לי מאוד כאב ששמתי בפעם הראשונה טמפון." ~בטיול שנתי באוטובוס במשחק זיהוי ערים~ מדריכה: "עיר של בחורות מבולבלות." ילד: "תל ברוך!!" ~תלמיד היה צריך להחזיק מפה של ישראל והחזיק אותה עקום~ ארז המדריך (המושימושלם): "בגיל 17 אם אתה לא יכול להעמיד אותו זו כבר בעיה רצינית."
~דו-שיח בטוויטר בין טום פלטצ'ר ממקפליי וחברה שלו ג'יואבנה~
Gio: If you could BE anyone, dead, alive or fictional, who would it be and why? Xx Tom: I'm tempted to say Edward Cullen but I'm sure there's a better one... Gio: God honey, even I'd like you to be Edward Cullen for the day!! Haha!! Xx
אוו ועוד משהו, כי הם מושיים.
ורקע.. מקפליי בסיבוב הופעות והם לא ראו אחד ת'שני כבר איזה שבוע.
Gio: Just told Tom I am meeting him in Newcastle tomorrow.He asked me 2bring Breaking Dawn...I think he was more excited about that! Ha!xx