סיכום שבועי!

YuvalSP

New member
There is no love here... ../images/Emo203.gif

שם: יובל גיל: אני קרובה ל14 D: אזור: צפון שיר השבוע: No love של סימפל פלאן להקת השבוע: סימפל פלאן וגוד שארלוט סרט/סדרת השבוע: שודדי הקאריביים ספר השבוע: The Host משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי ^^ משהו רע שקרה השבוע: >< דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הייתי אצל חברכה שלי ורצינו לצאת למרפסת, אז רצתי לשם, נתקעתי בחלון ונפלתי על הרצפה XDDDD ויש לי עכשיו סימן במצח מזה ^^ חחח אני פשוט חייבת להתקע בדברים. תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: אני זוכרת רק אחד- "אה! סלע מצוי!!!" ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ !

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: 16 אזור: יקנעם שיר השבוע: כאן שם בכל מקום-יובל בנאי The Mark, Tom and Travis Show-Blink 182 להקת השבוע: Blink 182 יובל בנאי ולהקתוXD Deep Purple Ramones סרט/סדרת השבוע: Harper's Island-סדרה גאונית ברמות גאוניות ואני אפילו לא אוהבת אימה. אמריקן אידול-הם שרו פלייבק
איך לזרוק בחור ב10 ימים-כי לא היה משו יותר טוב לראות אתמול בלילה
ספר השבוע: שכחתי ללכת לספריה
משהו טוב שקרה השבוע: ועידה מעולה, אני מרגישה חשובהXD יד ושם היה מעולה משהו רע שקרה השבוע: אבא עושה בעיות עם רוק"צ הייתי בצופים, היה נורא, ועשיו נזכרתי שיש עכשיו יום כיף לשכב"ג חחח דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: עזרתי לאבא עם הגינה כחלק ממסע התחנפויות חחח לא עשיתי מגיל 6 וקיבלתי אז 10 שקל חחח דווקא אימא כן בעד שאני אלך לרוק"צ. בדרך כלל זה הפוך
תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: "וואי ניב אחש לך הקטן לא מספיק לקלל, איך הוא יצא ככה עם אח כמוך?!" "קורה" "אני קוראת!!!" ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! לא איכ אני רוצה גשם מבול ארוך

orw93

New member
טוב, ישלי ציטוט חדש../images/Emo205.gif

הקומנרית שלי לשעבר התגייסה אז היא סיפרה לי מה קורה שם בטירונות: איזה אחת נרדמה אז המ"פ מעיר אותה אומר לה תשמעי חמודה אני חושב שכדאי שתלכי לשק"ם תקני בלונים כדי שתוכלי לחגוג יומולדת 61 למדינה ביחד עם חיל האויר בבסיס חחחח עדידי אומר/ת: חחחח או שאחת הבנות התחצפה אז המפקדת אומרת לה רדי ל8 חחחח אז היא אומרת לה שמעי נשמה אין מצב, את רוצה תרדי את

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חחחח

אחותי סיפרה פעם שבטירונות אז עמדו ב-ח' ואז אמרו להם ללכת אחורה ואז אחת הלכה אחורה ממש לתוך שיח ומאז כולם קראו לה תמרה חחח (אם אני לא טועה. וכן אני מודעת שתמר זה עץ)

Black Inside

New member
איזה שישי מצוין.

שם: מיטל גיל: 16 אזור: ת"א שיר השבוע: הרבה, בעיקר מהחדש של Mastodon להקת השבוע: מההופעה אתמול- The Fading, Betzefer וWhorecore שנתנו בראש. סרט/סדרת השבוע: סרט- אימפקט 1+2 סדרה- עקרות בית נואשות. ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעות ביום שישי, פסטיבל המטאל בין הגדולים שידעה ישראל. היה פשוט מטורף [1700 איש.] משהו רע שקרה השבוע: נשבר לי כבר מללמוד למתכונת במתמטיקה, סעמק. ההורים שלי אסרו עליי ללכת לסמינר סיכום לפולין כי הם רצו שאני אתאמן, ובגלל זה לא ראיתי פול אנשים שממש התגעגעתי אליהם. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כלמיני. תמונת השבוע: מאתמול... ציטוט/י שבוע: "...אנומה..אליש!" ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! באלי חופש

Emergency Exit

New member
ס'כיף, ס'כיף!../images/Emo204.gif

שם: ליאור
שיר השבוע: Akon - beautiful שובי אל ביתי - עידן רייכל אלוהים - מוקי שבק מיוזיק - מוקי ושבק ס' כל השירים של התקווה6 שהיו במסיבה בשישי
להקת השבוע: התקווה6, WE THE KINGS
סרט/סדרת השבוע:
מהיר ועצבני4
ליפסטיק
ספר השבוע: NM
משהו טוב שקרה השבוע: היה כיף במסיבה של חברה בשישי
, היתה פעולה ממריצה בשבת!
משהו רע שקרה השבוע: מתמטיקה
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: פעמיים הינו בדוכן של המחליק החדש בקניונים חחח וחפרו לנו טילים על הויטמנים והקרמיקה וצחקנו ואז היא שאלה למה אנחנו צוחקות אז אמרנו שלמדנו על זה בביצפרXD
תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: "יש יום מאושר או עצב שחוזר פתאום".. ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ! גםלי בא קיץץץץץץ

xXx Lilo xXx

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: עוד פחות מחודש 18
אזור: ראשון
שיר השבוע: David Archuleta - Touch My Hand David Archuleta - Crush Lily Allen - Who'd Have Known Pink - Please Don't Leave Me The Fray - You Found Me הפרויקט של עידן רייכל - שובי אל ביתי Pet Shop Boys - loveetc Paramore - Decoy Nirvana - Smells Like Teen Spirit להקת השבוע: פארמור, לילי אלן, וארצ'לטה או מה שמו XD סרט/סדרת השבוע: סרטים: מלחמת האופל 3, שוב 17 (חח ראיתי אותו כבר פעמיים XD), טוויליט. סדרות: הקניון
ספר השבוע: מיקודית במת'. ממולץ לשאלון 005 XD משהו טוב שקרה השבוע: ת"א
המצברוח עלה קצת
משהו רע שקרה השבוע: 2 מגנים באנגלית. יום השואה. הרגשתי חרא באותו יום אז הלכתי הביתה ועכשיו אני לא יודעת מה הציון שלי במגן בחיבור
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ת"א. כ"כ. יום זהוי וכיפי בטירוף! והמגנים באנגלית. הראשון הלך כ"כ טוב (תודה לאל) והשני הלך כ"כ חרא כי המורה ממש הפחידה אותי :S תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: אני: ~צרחות מטורפות~ חברה שלי: מה קרה?!?!?! אני: קניתי את הדיוידי של פארמור@#%@$@ המוכר הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח. והוא כזה "ואוו. את הראשונה שנכנסה לחנות שלנו ויצאה בפחות מ2 דק' ממנה עם משהו" XDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בטקס יום השואה. אני וחברות שלי מתיישבות ואז חברה שלי "ליאת, תיראי מי על הבמה" אני: "לא, לא שוב הכינור." XDDDD (ידיד שלי מנגן בכינור, ודופחפים אותו לכול טקס אפשרי מאז שאנחנו יחד מהחטיבה הוא מנגן עליו.) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~הטלפון מצלצל~ אני: שלום. מישהו-לא-מזוהה: או היי ליאת מה קורה? אני ~זורמת~ "בסדר, אתה?" אותו אחד: הכול טוב, את לא מבינה אני בראשון יש מצב אני בא אלייך? אני ~נכנסת לפאניקה~ "אמ אוקיי. אני חושבת." הוא: את עסוקה? אני ~לא מבינה עדיין~ אמ לא. הוא: אז חצי שעה ואני אצלך? אני ~מנסה עדיין להבין מה הולך~ או-קיי. הוא: אה כן, זה גיא, כאילו שמת לב נכון? אני: כן.... כאילו בטח.... (מזה לא XD) זאת הייתה אחת השיחות המוזרות שהיו לי בחיים שלי. אני שונאת שאנשים עם מספר חסום מתקשרים בלי לומר מי זה ואז אני צריכה לנחש XDDDDD

sweet shir

New member
Now I'm twisted up when I'm twisted with you.

Brush so lightly. And time trickles down, and I'm breathing for two. Squeeze so tightly.
שם: שיר. גיל: 16. אזור: רעננה. שיר השבוע: לא היה ממש שיר ספציפי.. נגיד ש- Dance Inside - The All-American Rejects Dirty Little Secret - The All-American Rejects Play My Music - Jonas Brothers להקת השבוע: מקפליי, האחים ג'ונאס, AAR וסאם 41. סרט השבוע: קלולס, שוב בן 17, אלאדין ומלך האריות 2. חח שמו באוטובוס בטיול שנתי! סדרת השבוע: אמריקן איידול, גריק, 90210 (חח איזה סדרה גרועה!!), ג'יימי אוליבר, הישרדות וחשופים. ספר השבוע: קסנוסייד. משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי! וטוויטר חחחחחחחח עלובת נפש שכמותי. :) משהו רע שקרה השבוע: מחזור בטיול שנתי. >< במקלחות משותפות! דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שדאגי ממקפליי קורא את הסאגה. הוא כרגע בניו מון. :| אין אדם יותר אנאלפבית ממנו!!! חחח רציני לא נותר בן אדם אחד בכל רחבי העולם שלא קרא את הסאגה!
תמונת השבוע: יש 2. D: קושקושוניייייי
ציטוט/י שבוע: נטע: "מגרד לי הגב." אני: "מגרד לי הירך. ... אני רוצה שזאק אפרון יבוא ויגרד לי את הירך." נטע: "אוו. אני מוכנה לפתח גירוד בירך בשביל זאק." אבא: "לי מאוד כאב ששמתי בפעם הראשונה טמפון." ~בטיול שנתי באוטובוס במשחק זיהוי ערים~ מדריכה: "עיר של בחורות מבולבלות." ילד: "תל ברוך!!" ~תלמיד היה צריך להחזיק מפה של ישראל והחזיק אותה עקום~ ארז המדריך (המושימושלם): "בגיל 17 אם אתה לא יכול להעמיד אותו זו כבר בעיה רצינית." ~דו-שיח בטוויטר בין טום פלטצ'ר ממקפליי וחברה שלו ג'יואבנה~
Gio: If you could BE anyone, dead, alive or fictional, who would it be and why? Xx Tom: I'm tempted to say Edward Cullen but I'm sure there's a better one... Gio: God honey, even I'd like you to be Edward Cullen for the day!! Haha!! Xx​
אוו ועוד משהו, כי הם מושיים.
ורקע.. מקפליי בסיבוב הופעות והם לא ראו אחד ת'שני כבר איזה שבוע.
Gio: Just told Tom I am meeting him in Newcastle tomorrow.He asked me 2bring Breaking Dawn...I think he was more excited about that! Ha!xx​

orale12345

New member
משכמת בדיליי

שם: אור גיל: 19 אזור: רמת גן שיר השבוע: THE KOOKS-YOUNG FOLKS להקת השבוע: THE BEATLES סרט/סדרת השבוע: עונה 3 של בוורלי ספר השבוע:--- משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי הרבה, אכלתי סושי ועשיתי כסף משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שישי על היום בצפוני היה הזוי ברמות מטורפות תמונת השבוע:--- ציטוט/י שבוע: המצלר:"אז מה קורה עם הלקוחות האהובות עלי? חכו רגע סיימתי משמרת אני בא לשבת איתכן" אני וחברה נשכות על החול מצחוק ושתי חברות אחרות מבקשות מהר חשבון(חבל היה כיף)

למעלה