סיכום שבועי!

Galuush

New member
בהתחלה או לקראת האמצע/סוף?

אני לא יודעת אם כבר קראתי או לא. בדיוק הגעתי לפרק 6

MeItOsH

New member
אממ..אני חושבת שהתחלה-אמצע כזה..../images/Emo58.gifBD

זה באיזה שיחה שלה עם ג'קוב.. יכול להיות שזה בספר שלו,אני לא בדיוק בטוחה.. אבל אחרי שהיא אמרה לו אתזה והוא צחק היא אמרה לו שזה בכלל מהסימפסונ'ס..

MeItOsH

New member
חחח.

תומר בדיזניגוף סנטר. יש שם פוסטרים מהממים! יש גם אחד לרוחב של הסצנה שאדוארד מציל את בלה מהמכונית,קלאוז אפ על הפנים שלהם..ממש יפה..אבל לא היה לי מספיק מקום אליו..
אבל יש עוד כמה סוגים.

shaharory

New member
../images/Emo221.gif פוסטר שווה!!

לי יש פוסטר חדש של מלקולם באמצע על הקיר :) כאילו קניתי אותו באוגוסט ורק עכשיו תליתי

YuvalSP

New member
יש לי פוסטר כזה ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

טיפה יותר גדול, אבל כזה שתולים על הקיר עם מסמר ובלי רקע לבן XD על איזה פוסטר דיברתם שיש בראש1?

MeItOsH

New member
פוסטר של רוב.

הרקע הלבן זה קרטון שאבא שלי הביא לי... ומז"א תולים עם מסמר? כאילו קשיח? כי גם שלי תלוי עם מסמר..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifעוד חודשיים טסה!!../images/Emo41.gif D: ../images/Emo168.gif

שיר השבוע: כמה של אוונסנס
, השיר החדש של אמינם
[קורע וממכר ברמות
], וכמה האלבום החדש של פו"ב
. להקת השבוע: למעלה ^^ סרט/סדרת השבוע: ראיתי רק את ילדת פרא עם אמה רוברטס השבוע.. וסדרה- חברים
, צ'אק העונה החדשה
. ספר השבוע: T והתחלתי היום עם NM, ואני מרגישה כאילו זו פעם ראשונה שלי [גם כשקראתי פעם ראשונה ידעתי מה הולך להיות, כי הסקרנות הדפוקה שלי גרמה לי לקרוא ספוילרים
]. ד"א מרקוס, ארו וקאויס מוזכרים בT, אמנם לו מרחיבים אלא רק אדוארד מספר לבלה [בפרק 'קארלייל'] שקארלייל חי איתם כמה עשורים, והוא נפרד מהם בגלל הדרך שבה הוא חי [הצמחוניות], וכו'.. משהו טוב שקרה השבוע: העניין עם הויזה מתקדם, ואם הכל ילך כמתוכנן אני טסה לפילדלפיה לחצי שנה ביולי!!!!!!! חלום חיי משהייתי בת שמונה *-*
משהו רע שקרה השבוע: ריב עם אבא שגרר למשהו שהכניס אותי ללחץ מטורף, אבל אני מקווה שסידרנו את זה.. ועכשיו נפל לי האסימון שאני לא אראה את המשפחה והחברות שלי חצי שנה, אני אהיה שם לבד, והחגים יגיעו ואני אהיה לבד
, והאחיינים שלי הם הדבר הכי חשוב לי בעולם/בחיים/ביקום ולא לראות אותם חצי שנה זה פשוט דיכאון
וחברות שלי התחילו לבכות לי בטלפון שהן יתגעגעו אליי וגרמו לי גם לבכות איתן
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שגיליתי לפני חודש בערך שיצא הספר האחרון של הארי פוטר וקראתי ספוילר ענק! [זה היה בטעות כשמישהי כתבה פה בפורום] ושלשום נכנסתי עם אמא שלי לגוגל לבדוק מידע ואמרתי לה שאני ממש רוצה לקרוא את הספר, ואתמול כשארזתי את הדברים שלי למעבר דירה, גיליתי את הספר האחרון שוכב אצלי מכוסה אבק על המדף מול העיינים שלי הוא היה יותר משנה ואפילו קראתי בו בסביבות ה50 עמודים, ואני לא זכרתי בכלל!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDD תמונת השבוע: OMR! *-*
ציטוט/י שבוע: "אנחנו ממש נתגעגע אלייך! מה נעשה בלעדייך? מי יעודד אותנו ויעזור לנו?"
ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ! שיהיה לך בכיף
אני מתה על חורף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharory

New member
../images/Emo221.gif, הו "קארלייל"

ממש התרגשתי כשראיתי שיש פרק על שמו אחרי שראיתי את הסרט והחלטתי שהוא חתיך גם בספר (כי בסרט הוא הורס) כאילו קראתי בעברית ואז ראיתי את הסרט וקראתי באנגלית.. סיפור ארוך

שולצקי

New member
מסכמת D:, דרךאגב, זאת ויינקP:

שם: מאי גיל: 13 אזור: מרכז שיר השבוע: השיר של גיא אפרת ועידן מהישרדות - שיר יפה :) להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: OC ספר השבוע: ECLIPSE משהו טוב שקרה השבוע: ההביאו לי בגדים חדשים מחווול ^ משהו רע שקרה השבוע: יום הזיכרון דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: "את יודעת מה זה אינסטלטור?" " כה בטח כזה שמתקן מזגנים " XXD תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! - גממלי :)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifלא בדיליי, לשם שינוי.

שם:צוף
אזור:צפון בבלעדיות
שיר השבוע:אפר ואבק
זה כזה שיר מרגש ומדהים, איך לא הכרתי אותו עד השנה?
להקת השבוע:אני מניחה שזמרת- טיילור סוויפט אהובתי
סרט/סדרת השבוע:סדרה פרויקט מסלול, האהבה הנצחית שלי
וסרט Bring it on - in to win
ספר השבוע:ספר היסטוריה. זה סיכום של חצי ממה שעשיתי השבוע
משהו טוב שקרה השבוע:באופן נוראי- היום עיון של יום השואה, עבר המבחן המכוער בהיסטוריה,היה כיף בנוע"ל,הרבה תמונות שאהבתי שלי, פגשתי 2 מושלמות מהמחנה (אחת בכלל לא ידעתי שבתנועה!) ועוד כמה אנשים שממש שמחתי לפגוש.
משהו רע שקרה השבוע:התרחקות מחברות (שוב), לא הרגשתי מספיק את יום השואה, אני מטומטמת.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כל הקומונרים המוזרים האלה שמנסים לחטט לך באף
גדולים
אבל מעוותים רצח.
+ מצאנו כפיל לקומונר שלנו והם לא הסכימו להצטלם ביחד!
תמונת השבוע: זה לא מהשבוע, אבל זה ענק ענק ענק.
ציטוט/י שבוע: מישהו מהקבוצה בהקשר הזוי:"מה? אני תמיד מריח שפתיים של בחורה כשאני מנשק אותה, זה בדרך." אני:"ונראה לי שגילינו הרגע למה החברה הראשונה שלו נפרדה ממנו."

noam270

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שם: נועם גיל: 14 ושמונה חודשים אזור: מרכז.. שיר השבוע: the reason של איזשהי להקה ששכחתי איך קוראים לה...
להקת השבוע: מממ.... גרין דיי...
סרט/סדרת השבוע: יומני הנסיכה, אוי, זה סרט כל כך טוב!!
ספר השבוע: אמממ... לא יודעת.... אולי הנסיכה מתגעגעת, שלמרות שזה ספר קצת טיפשי, אני נהנת לקרוא אותו, הוא מבדר..
משהו טוב שקרה השבוע: יום הורים מוצלח למדי
, הסיפור שלי והפריצות דרך שהגעתי אליהן...
משהו רע שקרה השבוע: אממ.. לא נראה לי שהיה משהו כזה, כלומר, חוץ מיום השואה כמובן... דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הערב בבאולינג עם החברים, היה הזוי ומצחיק ברמות קשות... אה כן, ויציאות לא קשורות של אנשים כשהם עייפים...
תמונת השבוע: אין..
ציטוט/י שבוע: מממ... לא זוכרת משהו מיוחד... ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! וואלה?... לי לא!!.. איכס..
סוף שבוע נחמד לכולם!!!!!!

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאוי, The reason-נוסטלגיה../images/Emo99.gif

שניייים אני מאוהבת בשיר הזה ומעולם לא הורדתי אותוXD ואיכ, גם לי לא בא קיץ ):

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יו מאיפה הציטוט באנגלית בחתימה שלך?

מוכר לי קצת

למעלה