../images/Emo41.gifעוד חודשיים טסה!!../images/Emo41.gif D: ../images/Emo168.gif
שיר השבוע: כמה של אוונסנס
, השיר החדש של אמינם
[קורע וממכר ברמות
], וכמה האלבום החדש של פו"ב
.
להקת השבוע: למעלה ^^
סרט/סדרת השבוע: ראיתי רק את ילדת פרא עם אמה רוברטס השבוע.. וסדרה- חברים
, צ'אק העונה החדשה
.
ספר השבוע: T והתחלתי היום עם NM, ואני מרגישה כאילו זו פעם ראשונה שלי [גם כשקראתי פעם ראשונה ידעתי מה הולך להיות, כי הסקרנות הדפוקה שלי גרמה לי לקרוא ספוילרים
]. ד"א מרקוס, ארו וקאויס מוזכרים בT, אמנם לו מרחיבים אלא רק אדוארד מספר לבלה [בפרק 'קארלייל'] שקארלייל חי איתם כמה עשורים, והוא נפרד מהם בגלל הדרך שבה הוא חי [הצמחוניות], וכו'..
משהו טוב שקרה השבוע: העניין עם הויזה מתקדם, ואם הכל ילך כמתוכנן אני טסה לפילדלפיה לחצי שנה ביולי!!!!!!! חלום חיי משהייתי בת שמונה *-*
משהו רע שקרה השבוע: ריב עם אבא שגרר למשהו שהכניס אותי ללחץ מטורף, אבל אני מקווה שסידרנו את זה.. ועכשיו נפל לי האסימון שאני לא אראה את המשפחה והחברות שלי חצי שנה, אני אהיה שם לבד, והחגים יגיעו ואני אהיה לבד
, והאחיינים שלי הם הדבר הכי חשוב לי בעולם/בחיים/ביקום ולא לראות אותם חצי שנה זה פשוט דיכאון
וחברות שלי התחילו לבכות לי בטלפון שהן יתגעגעו אליי וגרמו לי גם לבכות איתן
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שגיליתי לפני חודש בערך שיצא הספר האחרון של הארי פוטר וקראתי ספוילר ענק! [זה היה בטעות כשמישהי כתבה פה בפורום] ושלשום נכנסתי עם אמא שלי לגוגל לבדוק מידע ואמרתי לה שאני ממש רוצה לקרוא את הספר, ואתמול כשארזתי את הדברים שלי למעבר דירה, גיליתי את הספר האחרון שוכב אצלי מכוסה אבק על המדף מול העיינים שלי הוא היה יותר משנה ואפילו קראתי בו בסביבות ה50 עמודים, ואני לא זכרתי בכלל!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
תמונת השבוע: OMR! *-*
ציטוט/י שבוע: "אנחנו ממש נתגעגע אלייך! מה נעשה בלעדייך? מי יעודד אותנו ויעזור לנו?"
ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ! שיהיה לך בכיף
אני מתה על חורף
הודגש באמצעות מדגישומטיק