סיכום שבועי!

Sacred Lie

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo80.gif

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ !

ספירצ

New member
אניאניאניאני D:

שם: ספיר גיל: 15 אזור: רעננה D: שיר השבוע: lily allen - Never Gonna Happen להקת השבוע: the veronicas סרט/סדרת השבוע: - ספר השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: המורה לאנגלית לא הגיעה כל השבוע D: משהו רע שקרה השבוע: המרוה לאנגלית לא הגיע כל השבוע ושבוע הבא מבחן XD דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הברזתי עם חברות משיעור, והלכנו לשיעור ספורט של בנים מכיתה ז', ואיכשהו מצאנו את עצמנו משתתפות איתם.. תמונת השבוע: - ציטוט/י שבוע: -

עונה לסיכום ^~^

שם: טלי גיל:13 אזור:מרכז שיר השבוע: Not Gonna Get Us (English) - TATU להקת השבוע: Silverstian סרט/סדרת השבוע: "כל מה שבחורה רוצה". ספר השבוע: MS , התחלתי לקרוא היום, ממש מעניין , בעיקר ההתחלה מצחיקה חח משהו טוב שקרה השבוע: ימי הולדת לחברה , ולתאומיים של בת דוד שלי ^~^ משהו רע שקרה השבוע: טיול שנתי , אני מפונקת מידי..שונאת טיולי שטח |: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הלילה באוהל היה ממש ממש ממש מצחיקים , יש לבנים בשכבה הרגל לצעוק שמות של אמהות , וישנו בנים ליד ההפרדה בין הבנים לבנות ואני הייתי קרובה לשם..אז הם צעקו לי באוזן ואני צרחתי שיפסיקו ועכשיו אני צרודה. תמונת השבוע: איזה נופים יאללה P: ציטוט/י שבוע: נתנו לנו לשמור על ביצה עד לסוף הטיול..והיינו צריכים להמציא לה סיפור חייםXD בקיצור זה הולך ככה: רז:"נקרא לה עליזה , ההורים שלה נטשו אותה בגיל 3 , היא ניצולת שואה , היא בת 18.5 , גואל רצון אימץ אותי D-:" אליאב:"יש בך כוח מתפרץ" אני:"אל תעצבן אותי , אני יראה את הכוח המתפרץ הזה כשאני יזרוק אותך מהצוק" D-: ולעובדה המתחלפת:אני רוצה לישון !!!!

Galuush

New member
מסכמת

שם: גל גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: wind of change של הסקורפיונס להקת השבוע: סקורפיונס סרט/סדרת השבוע: חברים, שרק הראשון ספר השבוע: האי של סופייה משהו טוב שקרה השבוע: היה לנו מפגש של קבלת תעודת בגרות- שמחתי לראות את המחנכת שלי! משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת... כל התורניות
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: המחנכת שלי מתחתנת בשנית
תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: אין ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! - אני מוחה! בא לי חורף!!!!

Aeon

New member
../images/Emo181.gifמסכמת../images/Emo181.gif

שם: מיטל.
אזור: גבעתיים.
שיר השבוע: Lady Gaga - Love Game.
להקת השבוע: The Beatles.
סרט/ סדרת השבוע: 90210.
ספר השבוע: התחלתי את E
משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שאת הסרט של Eclipse גם הולכים לצלם ב - 2010 והבמאי לא יהיה אותו אחד של New Moon אלא אחר וגם מסתבר שיש פגרה של חצי שנה בין כל סרט. מגניב,לא
, ממש לא נותנים למעריצים לחכות (יותר מידי...).
משהו רע שקרה השבוע: היה יום שואה עצוב במיוחד השנה, בכיתי... - מה שלא קורה בד"כ. דברים הזויים/ מצחיקים/ מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: קיבלתי עקיצה וכנראה שהייתה לי תגובה אלרגית (כי אולי זה לא היה יתוש אלא עכביש) במשך ארבעה ימים היו לי שני מרפקים באותה זרוע. חח...
תמונת השבוע: בראדלי קופר. אחד השחקנים היותר סקסים וכישרוניים שיש היום בהוליוויד (שזה שילוב די נדיר, תודו...).
ציטוט/י שבוע: "...ספינתנו היא צרת מימדים, אך הרוח הנושבת במפרשיה היא רוח גדולה." שמעון פרס.

adi dion

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 אזור: ת"א שיר השבוע: שוב- מה שאדם שר באמריקן איידול (אל תגיבו לי עם ספוילרים! אני רואה מחר את הפרק הדחה
) להקת השבוע: - סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד
ספר השבוע: גוף מארח. איזה שעמום.. לפחות הגעתי עכשיו למה שאמור להיות האקשן
משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי משהו לשם שינוי! חחח סתם הייתי קצת בעזריאלי.. אה וחברה שלי קנתה לי אתמול משהו שרציתי
משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמורה ללכת לטניס עם חברה שלי, בסוף לא יצא.. קצת באסה אבל לא נורא.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: - תמונת השבוע: הבת של ג'וני דפ קוראת ניו מון
ציטוט/י שבוע: - ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ! גם לי!

חחחחחחח אהבתי P:

אני קוראת את גוף המארח באנגלית , וכשהלכתי לקניון קראתי בעברית את הפרק שאני קוראת באנגלית , וזה דווקא יותר מעניין. לא רציתי לקנות בעברית כי אבא קנה לי בעברית אז פחדתי שיעלב או משהו XD אז ביקשתי שחברה תקנה לי ליום הולדת P: חחחחח התמונה הצחיקה אותי , הרבה התעצבנו על NM מהקטעים עם ג'ייקוב , פתאום היא כזה קמה מתחילה לצעוק "יואיאואיואיאו ג'ייקוב מעצבן"XDDDDDD ובדיוק יצלמו אותה?! אני לא יופתעXD

adi dion

New member
חחחחחחח ../images/Emo58.gifNM

תצחקי אבל הנה תמונה שמתאימה לסיטואציה אחרת
רואים שהסימניה לקראת הסוף... זה כזה: "אמאאאאאאאא הוא חושב שהיא מתה והוא הולך להתאבד!!!!!!
" התכוונתי לקנות את דה הוסט גם באנגלית אבל לא היה בחנות... האמת שזה נראה לי ממש פלספני באנגלית, בקושי בעברית אני מצליחה לעקוב מרוב שעמום

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אדיר! איזה חמודה. :)

זה מזכיר לי שהייתי בירושלים בטיול שנתי והייתה נערה תיירת שקראה את אקליפס, ואז עצרה והפסיקה לקרוא, ואני וחברות שלי לא הבנו איך היא מסוגלת. XD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif

שם: שחר גיל: עוד 90 ימים 15! אזור: כפר סבא שיר השבוע: bottle it up - sara bareills (אני לא סגורה על האיות של השם שלה) להקת השבוע: the script סרט/סדרת השבוע: ראיתי שני סרטים השבוע- מארלי ואני- היה ממש מרגש סאנשיין בע"מ- היה דרמתי ומרגש וגם קומי והכל ביחד! ומפתיע, בעיקר מפתיע סדרה- תפאורות קרטון עונה 2!! סיימתי היום ונשאר רק לראות את "רנסאנס" באתר של itv אבל לא נראה לי שזה עובד מישראל אז אני יוריד אותו מאיפשהו ספר השבוע: ניו מון משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי ל-2 סרטים בחינם
קיבלתי 97 בעבודה בהיסטוריה ו-90 בבוחן בגיאוגרפיה (שכולם קיבלו בו 50 בערך) ואני מרגישה טוב עם עצמי כי אני משקיעה בלימודים :) משהו רע שקרה השבוע: לא עולה לי! D: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ההטרדה המינית ב"תפאורות קרטון" (בעצם היו 3...) ופרידה פינטו ודב פאטל היו בישראל ביום שלישי OOOO: ופרידה עדיין פה לעוד חודשיים!! =] תמונת השבוע: תפאורות קרטון!!! ציטוט/י שבוע: מתפאורות קרטון חח מפתיע? במאית: okay jonathan, it's time for your hichcok moment! טום: take out the hich and you got it right... לא יודעת איך כותבים היצ'קוק :S ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! לי בא שיגיע החופש הגדול:)

orw93

New member
אני לא מאמינה שאנואר היה בארץ../images/Emo205.gif

ולא הלכתי לראות אותו!@ וגיליתי את זה יומיים אחרי. ראר#$

MeItOsH

New member
מזל טוב לקלי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

קלארקסון.בת 27 היום.
שם: מיתר גיל:16 אזור:הצפון הרחוק שיר השבוע:I do not hook up - Kelly Clarkson - הקליפ פשוט קורעעע! להקת השבוע:מיוז סרט/סדרת השבוע:אמריקן איידול,גוסיפ,בונס,סי אס איי ניו יורק. סרט-ראיתי את טוויליט שוב[זה מעין מסורת שכל פעם שאני מסיימת את הספר/ים אני רואה את הסרט..אובססיה אני יודעת.] ספר השבוע:התחלתי וסיימתי את טוויליט,מספר חסוי-ליעד שהם משהו טוב שקרה השבוע:היה לי שבוע זורם כזה,וגם עשיתי שיעורים בספרות בפעם הראשונה מאז כיתה ט' בערך... משהו רע שקרה השבוע:מתכונת שנכשלתי בה במתמטיקה דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: -עשיתי את תמונת התפוח של טוויליט,אבל זה אצל חברה אז אני לא יכולה להעלות אותה
-יום שלישי בשיעור ביולוגיה [מקצוע שתמיד אהבתי,אבל בתקופה האחרונה הרבה יותר-מעניין למה..] חברה שלי הביאה איתה מעריב לנוער,והיא שם פוסטר של רוב..אז דפקתי צרחה ולקחתי לה אתזה מהר. בהחלט הזוי ומצחיק גם יחד [וגם עצם העובדה שזה שיעור ביולוגיה..*אהמאדוארדאהמ*] תמונת השבוע:באלי להתגרות בפוסטר היפה שלי
ציטוט/י שבוע:אממ..היה מונולוגים של מגמת תיאטרון והיה מצחיק בטירוף...אבל זה מסובך מדי בשביל להסביר..אז לא משנה..

orw93

New member
הפוסטרים במעריבלנוער אחד המצחיקים../images/Emo205.gif

הם שמו אותם אחד על השני ואז למריאנה יש את הראש של אקסל רוז ולהפךXD

One Drop

New member
הלכתי לקנות את העיתון!!!!!!!!!!!111111111111

אממ אולי בראשון, יש לי הרגשה שהחנויות סגורות עדיין

MeItOsH

New member
חח כןןן..זה נראה כמו הפרסומות הישנות של GAP

שכל הזמן מחליפים דפים ואז כאילו הבגד משתנה... אבל למי אכפת? העיקר שמו את רוב!!

noam270

New member
../images/Emo99.gifהפוסטר שלך...ושאלה..

באיזה ספר בלה אמרה את מה שיש לך בחתימה? אני זוכרת שהיא אמרה את זה מתישהו אבל לא זוכרת מתי....

למעלה