סיכום שבועי!

../images/Emo58.gif קטנטן לMS

שם: טל גיל: עוד פחות מחודש 14
אזור: מרכז שיר השבוע: כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בי
וDebussy - Claire de Lune
להקת השבוע: קלי קלארקסון
סרט/סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא ואבודים. ספר השבוע: MS. אני מאוהבת
משהו טוב שקרה השבוע: אבא חזר מארה"ב עם אדידס חדשות ו3 חולצות בשבילי
ואחת מהחולצות שחורה עם הסמל של ההיפים! XD משהו רע שקרה השבוע: אמא מטומטמת
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:--- תמונת השבוע: אני חולה על המשקפיים האלה עליו!!!
ציטוט/י שבוע:
MS "Could a dead, frozen heart beat again? It felt like mine was about to." ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! ממש לא! אני שונאת קיץ. אני אוהבת חורףףף

יש לי כל כך הרבה סיבות.......... ../images/Emo178.gif

1. חם
2. אני מתנמשת. כי אני לבנה כזאתי XP. ואני שונאת נמשים ונקודות חן
3.צריך לעשות שעווה כל הזמן.
יחי החורף!

xXx Lilo xXx

New member
O_O"../images/Emo29.gif

גם בחורף עושים כל הזמן שעווה XD ואני בקיץ תמיד נשרפת. אבל למי אכפת... כאילו אני מאלו שבחורף, מסוגלים להתמוטת מהקור. אחת מהסיבות שלא טסתי לפולין היא שאני לא אעמוד בקור. פעם אחת שהייתי בחרמון התמוטטתי מהקור. או בחורף שעבר, שהייתה שביתה, היו איזה 3 ימים רצופים של גשם והיה קפוא, ולמרות שהייתי עם איזה 4 שכבות ובבית עדיין היה לי קר. אבל מה, בגלל שאני אנמית, הידיים שלי תמיד קרות, גם אם יהיה 40 מעלות בחוץ, אני קפואה בידיים. זה היתרון אצלי בקיץ XD קיץ זה כיף
למרות שאני חולה על בגדים ארוכים

גם לי יש ידיים קרות כל הזמן!

אמא שלי משתגעת מזה XD ומי מתמוטט מקור?
קור זה כיף! את יושבת מתחת לפוך עם הטלביזיה והכל בסדר

Kawaii Me

New member
Keep On Rising../images/Emo42.gif../images/Emo142.gifשמש|../images/Emo142.gif../images/Emo218.gif../images/Emo98.gif

שיר השבוע
: שירים נוסטלגיים
Lacuna coil- Unspoken Skillet- Whispers in the dark Lifehouse- Everything Incubus- Love Hurts Within Temptation- The last time+ Dangerous mind+ Jillian The All American Rejects- Gives You Hell Nightwish- She is my sin Fray- You found me Lacuna Coil- My wings Haley James Scott- Halo
להקת השבוע:
Within Temptation, שארון ה
מלכה
סרט/סדרת השבוע:
רק סרטים:
כוורת בסרט, הארי פוטר וחדר הסודות. איזה חמוד הוא היה
ספר השבוע:
Breaking dawn
עדיין חח
משהו טוב שקרה השבוע:
יום ראשון לא הייתי בבסיס, יום שלישי ורביעי יצאתי מוקדם ויום חמישי היה לי טרמפ עד לבית. ולראות את גל (חברשלי) זה הכי כיף בעולם
וכמובן חברות, יציאות וכולי
משהו רע שקרה השבוע:
היה רותח השבוע ודווקא בסופ"ש קריר אז אין ים
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:
הייתה לי שיחה מצחיקה עם עדי
אם היא זוכרת מה אמרתי על אדוארד, זה סוד
וחוץ מזה חברה שלי עצרה טרמפ והיא הקליקה עם האצבעות כזה בגסות ואמרה "היי היי תעצור מי אתה חושב שאתה?!" והוא לא עצר
תמונת השבוע:
החתיך המהמם הזה
ציטוט/י שבוע:
"הייתי עושה לו טובה או שתיים או לפחות שרה לו את slave for you"
ובפייסבוק רשמתי יום חמישי I LOVE SOFA"SH (join this group)
ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ בהחלט בהחלט !

Kawaii Me

New member
אה ויש לי עוד ציטוט אדיר מבובספוג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סקווידוויד: "חבל שבובספוג לא כאן כדי להנות מזה שבובספוג לא כאן"
אני מתה עליוXDDD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חחחחחח

הקטע הכי מצחיק בסידרה מבחינתי זה בפרק של הקראטה שהם חייבים להפסיק ואז בובספוג כזה: יש הרבה דברים שאפשר לעשות! אפשר לשחק אותה צמחים! פוטוסינתזה פוטוסינתזה XD וגם בפרק האבוד שהוא עף אז יש כזה שיר ורואים את בובספוג מרים את פטריק כשפטריק ליד פנטומימאי ולא מבין מה הפנטומימאי אומר לו אז בשיר בעברית שרו: אציל את פטריק מחנוך רוזן!

Kawaii Me

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בובספוג קורע אותי קשותXD

זה כל כך מבזה שזה מצחיק. מאז זה יצא אני רואה את זה. השיר של בובי בוטן קורעXD היה פרק שבובספוג נסע לעיר הצדפים להציל את מר קראב מהמלך הזה ואז פלנקטון השתלט על העיר ובובספוג שר את השיר של בובי בוטן בגרסת רוק מטורפתXD נקרעתי.

Kawaii Me

New member
זה היה בסרט? וואי לא יודעת יש מצב?

למה זכור לי שזה פרק? חחחחחחחח ישלך ת'פסקול? וואי איזה גדולהXD

מסכמת D:

שם: ליאן גיל: עוד 6 ימים 17 D: אזור: השרון שיר השבוע: להקת השבוע: סליפנוט סרט/סדרת השבוע: חצי מיום שיש ה 13 גל טבעי, 90210 והעונה השניה של מלאך שחור (DARK ANGEL) בגלל שג'נסן מושלם שם
ספר השבוע: כלכלה ובני גורן משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי מושלם! משהו רע שקרה השבוע: בת דודה שלי חירפנה אותי.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כל דבר בטיול היה קורע והזוי חחח תמונת השבוע: שלמות
ציטוט/י שבוע: בצחוק מעבודה (אם ככה קורעים לזה..) יש את הקטע שהוא מדבר עם "דור העתיד" (ילדים קטנים) והוא שאל אותם כל מיני שאלות על עונות השנה ואז הוא שאל "איזו עונה הכי אהובה עליהם?" ואחת ענתה:"סוף עונה" XDDD זה קרע אותי ואת חברה שלי XDD ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! לא!!! אני רוצה חורף אמיתי!

sweet shir

New member
למה רק חצי? חח

ג'נסן באמת מושלם במלאך שחור. איך אהבתי אותוו שיואו אפילו בתור ילדה קטנה היה לי טעם!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חברה?

אףפעם

New member
מסכמת!../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 16 וחצי. אזור: רעננה שיר השבוע: מרתון האחים ג'ונאס תוך כדי אפית עוגה לשבת. להקת השבוע: ^ סרט/סדרת השבוע: החוק ע"פ ג'ורג'יה, ובנות גילמור דין חזר |אושר| והוא כל כך יפה שם!!!!!
ספר השבוע: התקדמתי בטוויליט אני בעמוד 10! (ההתחלה כל כך משעממת...) משהו טוב שקרה השבוע: הגעתי לבצפר רק ביום חמישי (ראשון עד רביעי השכבה הייתה בטיול שנתי שלא יצאתי אליו ושישי התבטל אנגלית אז לא היה משהו חשוב מספיק ששווה להגיע בשבילו). משהו רע שקרה השבוע: מחזור וכאבי מוות... דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אמ... לא היה משהו מוזר במיוחד... תמונת השבוע: הם כאלה חמודים
ציטוט/י שבוע: אחותי הקטנה: ומה אם אני חולה 180 מעלות? על ממתק מארה"ב "כשר-פארווע" אמא אוכלת שוקולד מוזר: נטע גם את זה אוכלים נכון? אני: אמ.. כן נראה לי... אמא: אוי נטע! זה נייר! אבא שלי: מי שמתאבד אם אדוויל כותבים על המצבה שלו "מת ללא כאבים". ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ. גם לי! בטירוף אני אוהבת קיץ בצורה מוזרה לחלוטין.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים. XDDD

מרתון האחים ג'ונאס זה תמיד טוב. :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif she licked me like a lollipop

~מועתק בקטנה מפורום MCR~
שם: קארין. :)
אזור: אשדוד.
שיר השבוע: My Chemical Romance - Our Lady of Sorrows Framing Hanley - Lollipop (Lil Wayne Cover)
McFly - One for the Radio Madina Lake - Legends Muse - Feeling Good
כי זה היה בשבע נשמות וזה עשה לי חשק. Avenged Sevenfold - Gunslinger
להקת השבוע: Escape the Fate - Dying Is Your Latest Fashion, This War Is Ours Framing Hanley - The Moment
סרט/סדרת השבוע:
- שבע נשמות.
- איך פגשתי את אימא 4, נמלטים 4.
וידיאו - Avenged Sevenfold - Live in the LBC.
Johnny Christ's Birthday Lap Dance! http://www.youtube.com/watch?v=L6QGsOttM0U&feature=related ועוד אחד – http://www.youtube.com/watch?v=EUxBkh8-uf0 Avril Lavigne singing Chop Suey http://www.youtube.com/watch?v=XvbhTWPqmFk&feature=related הקאבר הכי טוב שראיתי אי פעם!
A7X - Unholy Confessions
|מתה| http://www.youtube.com/watch?v=ybDCObQRRM4&feature=related
משהו טוב שקרה השבוע:
96 במנהל, 92 בתנ"ך.
דחו להקבצה שלנו את המיני מתכונת במתמטיקה לשישי הבא. :)
משהו רע שקרה השבוע:
70 בספרות, 71 בהיסטוריה, 56 בלשון ו-63 בביולוגיה.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הקישורים ששמתי.
והציטוטים. :)
תמונת השבוע::)
ציטוט/י שבוע: ענבל: "רוצה לשמוע את השיחות בין המשפחה שלי?" אני: "כן" ~ענבל שמה את Escape the Fate - This War is Ours~ אני: "ענבל תביאי לי לשתות בבקשה אני עוד מעט אתעלף" ענבל: "תתעלפי ואז אני אביא לך" ענבל: "דניייייייייייי
" אירה: "אלוניייייייייי" אני: "קוקייייייייי" אירה: "מה קוקי?! קוקי שלי" אני: "נו אין לי אחד ._. אני בודדה" אירה: "חח טוב אז קוקי שלך יהיה הזה מהקליפ כי.. אני נותנת לך אותו" אני: "לאאאא הוא במציאות בלי משקפיים
" אירה: "אה?! מזה?! אני אדפוק לו את העיניים ככה שלא יוריד את המשקפיים בחיים"
ולעובדה המתחלפת: בא לי קיץ ! גם לי.

למעלה