סיכום שבועי

Orange Sky

New member
פשע מן העבר../images/Emo7.gif

המשפחה היפנית! איזה עצוב.כל פרק של פשע מן העבר אני בוכהXD ~ראית את הפרק שיש בימי חמישי ביס נכון? חח~ שמחה שנהנת בטיול!!D:

xXx Lilo xXx

New member
יוווו כ"כ../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שהיה פרק אחד שלא בכיתי בו בפשע מן הערב
סוף טוב זה מה שחשוב

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: 16 אזור: יקנעם שיר השבוע: I Wanna-The All American Rejects A Thing For Me-Metronomy להקת השבוע: The All American Rejects 3 Doors Down סרט/סדרת השבוע: בלאדי וולנטיין
קרוברחוק
ספר השבוע: Eclipse משהו טוב שקרה השבוע: בלאדי וולנטיין, פלאפון חדש, המוןהמון גשם!!! משהו רע שקרה השבוע: מישהו אמר לי שמשהו שהייתי מעדיפה שהוא לא היה אומר
זה עשה לי יותר מידי חושבים, אחרי שלקח לי מלא זמן להתגבר על זה. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היו מלא, ואני לא זוכרת עכשיו כלום. אתמול נסענו לנצרת ואבא התבלבל בדרך והגענו לעפולה. זה היה משעשעXD ציטוט/י שבוע: "Shoot him!" "No! shoot him!" "OK. shoot both of us!" חחחחח "שכב"ג שחר-כי עם בהמות לא מתעסקים" D: ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לא מתחפשת. איכ

Fall Out Liel

New member
It's the Facebook obsession../images/Emo168.gif

שיר השבוע: Broken Strings- James Morisson, Bellas Lollaby, All Robert Pattison songs
להקת השבוע: אין להקה, יש אמנים, למעלה ^^ סרט/סדרת השבוע: בוורלי הילס 90210, הישרדות
, אמריקן איידול
, טרמינייטור, אלן דג'נרס
. ספר השבוע: T היחיד שאני "קוראת"
משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו מיוחד >< משהו רע שקרה השבוע: מאיפה להתחיל?
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: וואי היו לי כמה דברים לזכור, ודווקא עכשיו שכחתי ><" ציטוט/י שבוע: ~גיסתי מתלהבת מזה שאח שלי רזה~ "וואי אם תמשיך ככה אולי תהיה חתיך" XDD ~אותה גיסה מראה לאחיין שלי תמונה מהדירה הקודמת קודמת שגרנו בה~ "אתה זוכר שהיית פה?" אח שלי: "הוא היה כשגרנו שם?" גיסתי: "הוא היה בן ארבעה חודשים בערך" אח שלי: " אז איך הוא לא זוכר?"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? למין בובת פורצלן כזו/ערפדה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

A Kiss To Kill

New member
ואוו, סיכום שבועי ראשון פה ../images/Emo22.gif../images/Emo25.gif

שם: אמילי גיל: 15 אזור: חדרה שיר השבוע: הממ.. עידן רייכל-חלומות של אחרים תומר יוסף-עברתי רק כדי לראות להקת השבוע: The used Three days grace My chemical romance כנסיית השכל מוניקה סקס סרט/סדרת השבוע: סרט-השטן לובשת פרדה
סדרה- עלטבעי דם אמיתי חברים טירוף בבית ספר השבוע: ספר- New moon Eclipse
משהו טוב שקרה השבוע: מבחן במת' שהלך דווקא טוב סופ"ש נחמד.. משהו רע שקרה השבוע: מבחן במת' שזה מבחן אז זה כבר רע
משהו שקצת דפק לי את הסופ"ש ועצר אותו מלהיות מושלם.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ההמממ.. זה משהו ממש לא מצחיק האמת! עמדתי מרבע ל3 בתחננת אוטבוס כשירד גשם מטורף והאוטבוס הגיע ב3 3 ורבע!!! הייתי רטובה
ציטוט/י שבוע: חחח קארין כתבה את הרוב
אבל יש כמה שהיא לא כתבה
Strength of the World אומר/ת (20:09): אמי אימו אימור קארינימו .Strength of the World אומר/ת (20:10): שלישיית עלטבעימו קארין:"יאו אני בטלויזיה!" "אני:"מה?! איפה!" קארין:"בנאשיונל ג'אוקרפיק, יש תוכנית על קופים!" "מה? את בטח טועה.. טקס מלכת היופי שודר מזמן" וישלי שניים מאקליפס שאשכרה מירקרתי בשביל לזכור! [ישלי בעיות זיכרון קשות ] Edward:I'll be back so soon you won't have to miss me. Look after my heart-I've left it with you. "Jacob: I know. Doesn't matter, right? I guess I'll survive or something. Who needs friends?"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? הממ.. כרגע זה נתקע על סמארה [הילדה מהצלצול וזה..] אבל נראה מה יהיה בחנות עצמה
שבוע טוב :)

Kawaii Me

New member
בווו../images/Emo10.gif ../images/Emo122.gif

שם: עדן גיל: 20 ושבוע D: אזור: ת"א שיר השבוע: poker face להקת השבוע: ווית'ין טמפטיישן לנצח. סרט/סדרת השבוע: 24
ספר השבוע: אקליפס
התקדמתי סוף סוף היה לי זמן לקרוא. אני בעמוד 400 סוף סוף O-0 משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם גל כל הסופ"ש. משהו רע שקרה השבוע: ידיד שלי, שלמד איתי בכיתה..נפטר מהתקף אפילפסיה. איזו מחלה נוראית...בלע את הלשון ונחנק
מה זה העולם הזה?? דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא הרבה מצחיק אותך כשאתה בצבא. ציטוט/י שבוע: do i havw to be always the responsible one? חחח אדוארד קרע אותי!
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? תעזרו לי, אין לי מושג!! תנו לי משהו קל לנשף פורים !!!!!!

דינדש

New member
אומייגאד אמאל'ה! ../images/Emo10.gif

ומשו קל לפורים? סמיילי XD סתם לא. אין לי מושג ת'אמת.

Kawaii Me

New member
כן..בעע..:(

והחלטתי להתחפש לקולג' גירל. חצאית מיני שחורה כזו עם חולצה מכופתרת, עניבה שחורה קטנה, גרביים עד הברך, נעלי עקב שחורות נמוכות:)

../images/Emo63.gif יפההה

כמו ב-Gossip girl ממש... רק שהן בתיכון ולא בקולג'...ארר אז לא משנה

דינדש

New member
אני!

שם: דניאל גיל: 18 אזור: ראשון שיר השבוע: Caramelldansen Speedy (ככה זה כשאחותי חורשת עליו 24/7) להקת השבוע: McFly סרט/סדרת השבוע: אמריקן איידול, מדגסקר 2 XD ספר השבוע: --- משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי ^^ משהו רע שקרה השבוע: אין
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: כמעט כל הטיול! במסלול האחרון ילדים מהכיתה שמו שירים של בלינקי ביל, טאזמניה, אנימניאקים וכו'
ציטוט/י שבוע: לא שזכור לי. ~יצאתי סנילית~ ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? ג'ק ספארו!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nuriel13

New member
עונה :]

שם: נוריאל גיל:15וחצי אזור: ירושלים שיר השבוע: כל מיני שירים של הביטלס :< להקת השבוע: הביטלס *שליטע* סרט/סדרת השבוע: SPN
רוצה עוד סאם ודין! רוצה כבר לראות את העונה השנייה! ספר השבוע: אמ. חוק הקוסמים השני א' שסיימתי והתחלתי את ב'. משהו טוב שקרה השבוע: פסטיבל סאקורה - "פסטיבל" יפני לכבוד הפריחה של הסאקורה בגן הבוטני בירושלים. היה כיף D= משהו רע שקרה השבוע: חולה, שוב <.< דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אמ. אמ. חברה שלי אמרה "יש לי חיים יפות" ומאז אנחנו צוחקות עליה שהיא עולה חדשה. ציטוט/י שבוע: ראה סעיף למעלה. ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? שנות ה-60! (כאילו לאנשים משנות השישים).

מסכמת D:

שם: ליאן גיל: 16 אזור: השרון שיר השבוע: דיקוד להקת השבוע: סימפל פלאן, סליפנוט ולינקין פארק סרט/סדרת השבוע:
- למטרות שעשוע בלבד
- החיים לפי ג'ים, בנות גילמור, הכי גאים שיש, גברים על עצים ו90210 ספר השבוע: ספר מתמטיקה חחח משהו טוב שקרה השבוע: ביטלו לנו מבחן בלשון והבעה D: משהו רע שקרה השבוע: אח שלי
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא כזה הזוי אבל גיליתי שעל הדלת של הפיג'מות כתוב סליפנוט XD ציטוט/י שבוע: אחתוי הקטנה (בת 5) עזרה לאחותי השניה למצוא תחפושת: "תתחפשי לפרפר, תתחפשי לחיפושית, לחתול, לרקדנית.. ~חושבת~ תתחפשי לדאגי!!" XD החוכמה של שיר: "כשהעם במלחמה, זה כמו במלחמה" XD החוכמה של חברה שלי כשהיא ראתה חנות שקוראים לה טנגו: "טנגו? מה זה טנגו? זה כמו טנגו!" XD ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לאופנה יפנית וזה יצא ממש מגניב D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח חן אכן גאון. XD

ושתדעי לך שהמשפט שלי מאוד חכם, את פשוט לא מספיק חכמה כדי להבין אותו!

Johnni456

New member
../images/Emo18.gifזהירות חפירה לפניכם../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שם:
סתיו גיל:
14 ועוד 9 ימים 14.5
אזור:
|מרכז שיר השבוע:
breath ו-the diary of jane של ברייקינג בנג'מין להקת השבוע:
ברייקינג בנג'מין, קצת בלינק ו-3DG סרט/סדרת השבוע:
מחשבות פליליות
ספר השבוע:
לב של דיו משהו טוב שקרה השבוע:
מלא שיחות איתו ויצא לי להפגש עם חברה שלא ראיתי מלא זמן ואני מתקדמת עם התחפושות
והרבה גשםםםם
משהו רע שקרה השבוע:
הלך לי דיי גרוע במבחן במתמטיקה... דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:
חחח בשיעור ערבית רציתי לכתוב על המחק של חברה שלי את השם שלה (הדס) אז לקחתי את המחק וכתבתי עליו ופתאום אני קולטת שכתבתי על המחק שלי
חחחח וגם אמרתי היום מלא שטויות כמו "בשנה שעברה את תלכי לזה?" (במקום שנה הבאה
) וכתבתי שיר (דיי גרוע, אבל זה מה יש
) על ערבית: ערבית זה מקצוע כ"כ מיותר אפילו הערבים לא מבינים דבר זה נשמע כמו קונצרט של פלוצים ואני מעדיפה לפוצץ פצפצים (
זהירות חרוז גרוע בדרך
) הערבית יותר מידי מסובכת ובגללה אני תמיד מדוכדכת סיגל (השם של המורה) המורה היא מעצבנת מאוד ואני רק רוצה לישון עוד ועוד
ציטוט/י שבוע:
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ?
סוד! חחחח סתם לסנופקין

shaharory

New member
../images/Emo221.gif לסנופקין??

יואו מגניבבב!! תביאי תמונה אחרי פורים :) אוקיי אני רשמית רואה המומינים שוב, והיום היה את הפרק הזה שאיזה טמבל אחד פוגש את סנופקין ביער ורוצה שסנופקין ייתן לו שם וזה, זוכרים? ואז סנופקין קורא לו טיטיהו ><

למעלה