סיכום שבועי

Sacred Lie

New member
סיכום שבועי ../images/Emo80.gif

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ?
~מזכירה לחדשים ולמי שלא קרא את חוקי הפורום , לקרוא אותם!~

adi dion

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 אזור: ת"א שיר השבוע: הרבה
להקת השבוע: - סרט/סדרת השבוע: שלוש עשרה עם ניקי ריד!!
ספר השבוע: אקליפס משהו טוב שקרה השבוע: - משהו רע שקרה השבוע: הייתי קצת חולה בתחילת השבוע וסתם היה שבוע קצת מעצבן.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אם זה נחשב, אקליפס ממש משעשע אותי! אני פשוט מתחילה להתפקע מצחוק בחלקים מסויימים חחחחח ציטוט/י שבוע: - ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? לאזרחית!
חחח סתם.. גם ככה אין לי לאן ללכת בשביל להתחפש השנה..

ספירצ

New member
עונה :)

שם: ספיר גיל: 15 אזור: מרכז שיר השבוע: אוי הרבה >< להקת השבוע: אין >< סרט/סדרת השבוע: לא רואה טלוויזיה כל כך.. רק המירוץ למיליון כי חברה שלי מכריחה אותי ><" ספר השבוע: סיפורי האוטורי [?] משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 98 בביולוגיה D: משהו רע שקרה השבוע: אני חולה =\ דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא ניראה לי שיש =\ ציטוט/י שבוע: כל השיכבה בשיחה עם המנהלת: 'אני מזכירה למי שלא שילם עדיין תשלומי בית ספר, תשלמו.. כמו שלא תלכו לסופר, תקחו מילקי ולא תשלמו, ככה גם עם בית הספר' אני עדיין מנסה להבין את המשפט Oם ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לא ניראה לי שאני מתחפשת :(

vampire girl1

New member
ט-טאם../images/Emo144.gif

שם: תמר גיל:12 אזור:מרכז שיר השבוע: "Unwell" - Matchbox Twenty להקת השבוע: Matchbox Twenty סרט/סדרת השבוע:מלחמת הכלות ספר השבוע: BD משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את הפוסתר הענקי של דמדומים
משהו רע שקרה השבוע: הממ... לא קרה משהו מיוחד שגרם לי להרגיש רע
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: 1.ביום רביעי היינו צריכים להביא פריטים ולעבור בכיתות ולשיר שירים של פורים, חברה שלי שהביאה מכנס מוזר כזה, היא רצתה לזרוק אותו אל חברה אחרת וזרקה אותו בטעות על המורה על הראש.
2.חברה שלי הייתה בטיול שנתי, וכולם היו שם שיכורים וקרו שם מליון דברים מצחיקים: *הם החביאו וודקה בבקבוקי המים, והמורה כדאי לרענן אותם שפכה עליהם את המים.
2.נטע [החברה שלי] ויפעת [החברה של נטע] הבריזו מאיזה ערב ממצגות משעמם שהיה להם, והיועצת תפסה אותם. אז היא אמרה להם:"כולם לרדת למטה, יש ערב!" ופתאום יפעת צעקה:"קקי! יש לי קקי!" וגם נטע התחילה:"קקי! קקי!"
והסיפור האחרון והכי מצחיק הוא שיפעת הייתה שיכורה והן הסתובבו בחוץ. ויפעת צעקה בקול מוזר:"אני צריכה חדר כביסה!" ואז הרכזת שיכבה באה ושאלה אותה:"ולמה את צריכה את חדר הכביסה?" יפעת:"אני צריכה ציפה!" רכזת:"תגידי את שיכורה? את לא יודעת שאומרים סדין?" כשסיפרתי את זה לחברה שלי היא לא הבינה, אבל אם הבנתם אז זה ממש מצחיק
ועוד משהו... [חפירות
] שבאמצע הלילה חבורת אנשים הסתובבה ואחת המורות באה והתחילה לצעוק אליהם:"תלכו לחדרים! מה אתם עושים פה?!?! בלהבלהלבלהלבהלבלה..." ואז מורה אחרת באה אליה ואמרה:"טובה, הם לא לומדים בביה"ס!" נטע וחברות שלה לא השתלטו על עצמן והן נפלו על הריצפה והתחילו להיקרע כשכל המורות מסתכלות עליהן.
יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק... ציטוט/י שבוע: "זהירות! הרקולס!!!!" "כולם להיזהר כי הנה אני בא, אני...סופר גרביל! " "אני גרביל, אני גרביל!!!" ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? כלה שנטשו אותה בחופה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונההההההההD:: ../images/Emo191.gif../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif

שם: קארין
אזור: אשדוד
שיר השבוע: A Day To Remember - Have Faith In Me Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - Time Of Dying Three Days Grace - Let It Die Paramore - Stop This Song
להקת השבוע: Three Days Grace
סרט/סדרת/ספר השבוע:
- התחלתי היום את "נער החידות ממומביי".
- המסור 4.
- אמריקן איידול 8, על טבעי 2.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
95 ו-99 במבחנים באנגלית.
מחר מבחן בלשון.
המבחן בתנ"קקי עבר והיה סביר. :) |
אני מצוננת, ובמחזור והמזג אוויר הזה מעצבן אותי. מאוד.
היה שבוע ממש מצחיק. D:
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אי אפשר לתאר, אבל היו קטעים קורעים.
ציטוט/י שבוע: ציטוטי עמילי!
~אמילי שומרת ורוצה לשלוח לי תמונות של טיילור לאוטנר~ "אוי ראיתי 12 במחיר 1, איזה חמווווווווווווד, כזה קוקי, הוא נראה ישראלי אחושרמוטה!" אני:"חחח כן איזה פיצי הוא
וזה לא שולח תתמונות, לא נורא ראיתי מלא תמונות שלא |גבגבות|" שלו***
אמילי: "סנעל לו יודאט לחטוב" אני: "שטכי מפאגרט" אמילי: "למא מאי עט!?" אני: "הני כהרין!!!" ~אמילי צוחקת~ אני: "עמילי הים יש לח באיוט טאגידי!
" אמילי: "עין לעי באיוט!!! זא שעט תיפשע זע לו הומר שקולם קחה!" אני: "הני למאדטי מאתווא מקולאן!" אמילי: "לע הוונטי הט השטי מילים העכרונותט" אני: "כככככככככככככ מהטובה מכולן" אמילי: "ךךךךךךךךךךךךךךך עט קול הזמן לומדט ממני!" אני: "קולאם לומדימ מימאח! בגלאל זא אמדינא שאלנו קחה!!" אמילי: "עט מעוד חושפניט! ענכנו תיפשים בגלעל שעט כיע ףע" אני: "שהני מא?
" אמילי: "כוצפניט!!! תוב. טכשיוי הנאי צריחע ללחט.. נדבר הוד מאת?!" אני: "עוכהיי.. הועווט! 333<” אמילי: "גמענאיייייי 5555>"
~אני אומרת לאמילי שיש לי מבחן בתנ"קקי~ אמילי:" במה? תנקקי? מקצוע חדש? O:” אני:" תנ"ך אהבלה!" אמילי: "מה?! למה את לומדת תנך~! לומדים רק בי"א!" אני: "לומדים תנ''ך, יש בגרות בי"ב :O איזה ביצפר מוזר יש לך XD תושבע, תנ"ך בי"ב
” אמילי: "תושבע השנה" אני: "למדתי את המקצוע הזה פעם אחת, וזה היה בכיתה ג'" O__O אמילי: "חחחחח השנה קוראים לזה תושבע... בחטיבה קראו לזה תורת ישראל"
אני: "אמג!!!! תהייה עונה 5 לעל טבעי!@#!#$!@#" אמילי: "ואוווווווווווו תביאי לי לראות לפחות חצי מהראשונה!!" אני: "ראיתי את 3.1 אתמול :$" אמילי: "הוו אקסייטינג! איך היה?" אני: "*__* אני לא מסוגלת להתאפק!! אני רוצה עוד
זה כזה ממכר ;;" אמילי: "אימא הדפיסה לי את אקליפס ומביאה לי היום *__* וזה בסדר אנחנו ניקח אותך לקבוצת תמיכה, אותך ואת מור" אני: "אנחנו באמת צריכות את זה
" אמילי: "זה מה שאתן צריכות! מוסד סגור!" אני: "אחרי שאת תראי יותר פרקים את תביני למה!" אמילי: "אני בטוח לא אהיה כמוכן!!!... אותי ייקחו לקבוצת תמיכה של הסאגה!!!"
~ אחרי שאמילי ראתה בעל טבעי את פרקים 3-4 בעונה ראשונה, אני אומרת לה שהיא תראה את בלאדי מרי~ אני: "יואואואו מחר תראי את בלאדי מרי נראלי תפחדי ממראות איזה חודש
” אמילי: "שיט אז לא אני ממילא מפחדת ממראות ישלי פחד ממראות בחושך מגיל 10" אני: "וואי אז אם ככה אל תראי בלילה בכלל" אמילי: "חח זה כבר פחות מפחיד אבל אם זה משהו שקשור במראות אני לא אראה.. מעדיפה לפספס פרק" אני: "לאאאאאאאאאא את צריכה להתמודד! אמילי זו סדרה
" אמילי: "קארין! חצי שנה בכיתה ו' לא הסתכלי במראה לפני שיצאתי מהבית@#+_$" אני: "נו בטח שלא תתנפץ |שורק|" אמילי: "חחחח אני פשוט לא נכנסתי בה
חח סתם באמת, זה ממש לא טוב לי עניין עם מראות" אני: "למה?
" אמילי: "ובסיידס, אני גרה מול בית קברות!!" ~ אני צוחקת ~ אמילי: "תקשיבי, בכיתה ו' חברה שלי הייתה באילת וצילמה תמונה שכאילו היה שם איזה משהו ואז ישבנו בשכונה וזה וכל שאר האנשים התחילו לספר דברים מוזרים שקרו להם וגם כמה סיפרו דברים עם מראות אני עד היום לא מסוגלת להיכנס לחדר בלילה בלי להדליק קודם כל את האור ולא להסתכל על המראה" אני: "
מזה את מפחדת ומהבית קברות לא? Oם" אמילי: "לא |חושש|" אני: "אם מישהו יידע שפספסת את בלאדי מרי (אומרים שזה הכי טוב בעונה 1) הוא יהרוג אותך
” אמילי: "אמא הדפיסה לי את אקליפס היום.. את לא מבינה איזה כובד
” אני: "חכי שהיא תדפיס את BD
" אמילי: "חח אמרתי לה, היא אמרה שהיא כבר ראתה אתזה
אמרתי לה שתשים להדפסה כשהיא תגיע לעבודה ובערב זה יהיה מוכן"
יאוא כהרין, פרק 3 כ"כ יפה ומרגש.. דין הזה
" אני: "איזו סדרההה
אני אשכרה לא יכולה להתאפק ;; אמרתי שאני לא אראה שבוע
ועכשיו ראיתי עוד! זה היה פרק קורע!
” אמילי: "המצב שלך.. קשה" אני: "כה אה? גם שלך יא פחדנית
נפצים.. מראות.." אמילי: "כשתגורי בחדרה, מול בית קברות אני אדבר איתך
" אני: "למה נראלך שאני אגור בחדרה? ועוד מול בית קברות? O___O” וחוץ מזה, את רואה שאני חופרת על הסדרה בצדק?!?!" אמילי: "לא עד כדי כך!.. וואי נראהלי נתקעתי בתוך החולצה.. החלטתי להיות מגניבה ולהוריד קודם את הראש ואז את הידיים והעפתי את החור של הראש אחורה ולא הצלחתי להוציא את הידיים"
~SMS~ אמילי: "אני רוצה לחזור הבייתה לראות על טבעי!" אני: "ידעתי שתתמכרי! את בטוחה שאת לא רוצה לראות את פרק 5? את תצטרכי להתגבר על הפחד מתישו
" אמילי:" ממראות? אני בחיים לא אצליח" אני: "הט קן! עמילי הל טיי כנאנא" אמילי: "הני לע כנענע בחלאל! הני פשות הורטי תרהומע"
מור: "וואן סקנד איים גואינג טו דה נוחיות"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לא נראלי שאני אתחפש

Orange Sky

New member
חחחחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

עם החברה שלך אמיליXDDDD "אני: "חכי שהיא תדפיס את BD " אמילי: "חח אמרתי לה, היא אמרה שהיא כבר ראתה אתזה אמרתי לה שתשים להדפסה כשהיא תגיע לעבודה ובערב זה יהיה מוכן" XDDDDDDDDDD בלאדי מרייי . מבחינת אקשן ופחד ויצורים על טבעיים -הפרק הזה היה בהחלט הכי טוב בעונה.
(זה וגם הערפדים
) אני מבינה את הפחד שלה ממראות חח אני בעצמי אין לי את זה אבל זה מובן..דרך השתקפויות ומראות רואים רוחות וכאלו. אמאלה

A Kiss To Kill

New member
רואה כהרין?! אני לא היחידה שמפחדת!../images/Emo25.gif

חחח נכנסתי רק כדי לראות את הציטוטים שאמרת ששמת
ועכשיו אני אצא עד שאסיים את BD אחרת יהיו לי ספויילרים ואני אבכה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יואו באמת תלכי את עושה פדיחות ../images/Emo11.gif

וגם ככה גילית את כל הספוילרים האפשריים אז מזה משנה?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לדעתי הוא לא הכי טוב. XD

בעצם, אני לא יכולה להגיד מה הכי טוב כי כולם טובים לדעתי בכל דרך שהיא.
והערפדים עאעאהה

בלאדי מרי../images/Emo47.gif. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

פרק גדול!!! ממש אהבתי אותו. [חחח הציטוטים שלך גדולים, אגב. XD]

Kawaii Me

New member
ואו איזה ../images/Emo226.gifיייי! יש לך עוד תמונות כאלה?

אני פשוט צריכה להזיל ריר

Kawaii Me

New member
דפקתי ברז?../images/Emo122.gif

רק ב10 וחצי נכנסתי הביתה:'( מחר תבואייייי :((((((

../images/Emo63.gif ב-21:00 כבר הייתי בחלום העשירי

בערך...
לא נורא, זה לא כאילו אני מתכוונת מתישהו למחוק תתמונות. וגם אם אני אמחק מהמחשב, אני קודם כל צורבת למזכרת.

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gif .Rawrr../images/Emo125.gif

שם: ליאור, בת 16.
שיר השבוע: Paramore - Crushcrushcrush remix 3HO!3 - Punk bitch 3HO!3 - don't trust me Jesse mCcartney - Leavin
להקת השבוע: 3HO!3.
סרט/ספר/סדרת השבוע:
"החופשה"
בורות
כסף, דארלינג2 \ דם אמיתי \ גיבורים
משהו טוב שקרה השבוע: פעולת בית היה כיף \ בגלל הגשם ביטלנו פעולה בשישי
\ חניכה הביאה לי מתנה מזה חמודה ואוכל.
משהו רע שקרה השבוע: מבחן בתנ''ך המורה שמה משו לא מהחומר! \ הגיע מיקוד
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: החניכה שהכי שנאתי הפכה להיות האהובה עלי:)
ציטוט/י שבוע: ,T-tell your boyfriend if he says hes got beef .That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him [דונט טרסט מי
]
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? אולי למשטרת האופנה

למעלה