../images/Emo79.gif עונההההההההD:: ../images/Emo191.gif../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif
שם: קארין
אזור: אשדוד
שיר השבוע: A Day To Remember - Have Faith In Me Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - Time Of Dying Three Days Grace - Let It Die Paramore - Stop This Song
להקת השבוע: Three Days Grace
סרט/סדרת/ספר השבוע:
- התחלתי היום את "נער החידות ממומביי".
- המסור 4.
- אמריקן איידול 8, על טבעי 2.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
95 ו-99 במבחנים באנגלית.
מחר מבחן בלשון.
המבחן בתנ"קקי עבר והיה סביר.

|
אני מצוננת, ובמחזור והמזג אוויר הזה מעצבן אותי. מאוד.
היה שבוע ממש מצחיק. D:
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אי אפשר לתאר, אבל היו קטעים קורעים.
ציטוט/י שבוע: ציטוטי עמילי!
~אמילי שומרת ורוצה לשלוח לי תמונות של טיילור לאוטנר~ "אוי ראיתי 12 במחיר 1, איזה חמווווווווווווד, כזה קוקי, הוא נראה ישראלי אחושרמוטה!" אני:"חחח כן איזה פיצי הוא
וזה לא שולח תתמונות, לא נורא ראיתי מלא תמונות שלא |גבגבות|" שלו***
אמילי: "סנעל לו יודאט לחטוב" אני: "שטכי מפאגרט" אמילי: "למא מאי עט!?" אני: "הני כהרין!!!" ~אמילי צוחקת~ אני: "עמילי הים יש לח באיוט טאגידי!
" אמילי: "עין לעי באיוט!!! זא שעט תיפשע זע לו הומר שקולם קחה!" אני: "הני למאדטי מאתווא מקולאן!" אמילי: "לע הוונטי הט השטי מילים העכרונותט" אני: "כככככככככככככ מהטובה מכולן" אמילי: "ךךךךךךךךךךךךךךך עט קול הזמן לומדט ממני!" אני: "קולאם לומדימ מימאח! בגלאל זא אמדינא שאלנו קחה!!" אמילי: "עט מעוד חושפניט! ענכנו תיפשים בגלעל שעט כיע ףע" אני: "שהני מא?
" אמילי: "כוצפניט!!! תוב. טכשיוי הנאי צריחע ללחט.. נדבר הוד מאת?!" אני: "עוכהיי.. הועווט! 333<” אמילי: "גמענאיייייי 5555>"
~אני אומרת לאמילי שיש לי מבחן בתנ"קקי~ אמילי:" במה? תנקקי? מקצוע חדש? O:” אני:" תנ"ך אהבלה!" אמילי: "מה?! למה את לומדת תנך~! לומדים רק בי"א!" אני: "לומדים תנ''ך, יש בגרות בי"ב :O איזה ביצפר מוזר יש לך XD תושבע, תנ"ך בי"ב
” אמילי: "תושבע השנה" אני: "למדתי את המקצוע הזה פעם אחת, וזה היה בכיתה ג'" O__O אמילי: "חחחחח השנה קוראים לזה תושבע... בחטיבה קראו לזה תורת ישראל"
אני: "אמג!!!! תהייה עונה 5 לעל טבעי!@#!#$!@#" אמילי: "ואוווווווווווו תביאי לי לראות לפחות חצי מהראשונה!!" אני: "ראיתי את 3.1 אתמול :$" אמילי: "הוו אקסייטינג! איך היה?" אני: "*__* אני לא מסוגלת להתאפק!! אני רוצה עוד
זה כזה ממכר ;;" אמילי: "אימא הדפיסה לי את אקליפס ומביאה לי היום *__* וזה בסדר אנחנו ניקח אותך לקבוצת תמיכה, אותך ואת מור" אני: "אנחנו באמת צריכות את זה
" אמילי: "זה מה שאתן צריכות! מוסד סגור!" אני: "אחרי שאת תראי יותר פרקים את תביני למה!" אמילי: "אני בטוח לא אהיה כמוכן!!!... אותי ייקחו לקבוצת תמיכה של הסאגה!!!"
~ אחרי שאמילי ראתה בעל טבעי את פרקים 3-4 בעונה ראשונה, אני אומרת לה שהיא תראה את בלאדי מרי~ אני: "יואואואו מחר תראי את בלאדי מרי נראלי תפחדי ממראות איזה חודש
” אמילי: "שיט אז לא אני ממילא מפחדת ממראות ישלי פחד ממראות בחושך מגיל 10" אני: "וואי אז אם ככה אל תראי בלילה בכלל" אמילי: "חח זה כבר פחות מפחיד אבל אם זה משהו שקשור במראות אני לא אראה.. מעדיפה לפספס פרק" אני: "לאאאאאאאאאא את צריכה להתמודד! אמילי זו סדרה
" אמילי: "קארין! חצי שנה בכיתה ו' לא הסתכלי במראה לפני שיצאתי מהבית@#+_$" אני: "נו בטח שלא תתנפץ |שורק|" אמילי: "חחחח אני פשוט לא נכנסתי בה
חח סתם באמת, זה ממש לא טוב לי עניין עם מראות" אני: "למה?
" אמילי: "ובסיידס, אני גרה מול בית קברות!!" ~ אני צוחקת ~ אמילי: "תקשיבי, בכיתה ו' חברה שלי הייתה באילת וצילמה תמונה שכאילו היה שם איזה משהו ואז ישבנו בשכונה וזה וכל שאר האנשים התחילו לספר דברים מוזרים שקרו להם וגם כמה סיפרו דברים עם מראות אני עד היום לא מסוגלת להיכנס לחדר בלילה בלי להדליק קודם כל את האור ולא להסתכל על המראה" אני: "
מזה את מפחדת ומהבית קברות לא? Oם" אמילי: "לא |חושש|" אני: "אם מישהו יידע שפספסת את בלאדי מרי (אומרים שזה הכי טוב בעונה 1) הוא יהרוג אותך
” אמילי: "אמא הדפיסה לי את אקליפס היום.. את לא מבינה איזה כובד
” אני: "חכי שהיא תדפיס את BD
" אמילי: "חח אמרתי לה, היא אמרה שהיא כבר ראתה אתזה
אמרתי לה שתשים להדפסה כשהיא תגיע לעבודה ובערב זה יהיה מוכן"
יאוא כהרין, פרק 3 כ"כ יפה ומרגש.. דין הזה
" אני: "איזו סדרההה
אני אשכרה לא יכולה להתאפק ;; אמרתי שאני לא אראה שבוע
ועכשיו ראיתי עוד! זה היה פרק קורע!
” אמילי: "המצב שלך.. קשה" אני: "כה אה? גם שלך יא פחדנית
נפצים.. מראות.." אמילי: "כשתגורי בחדרה, מול בית קברות אני אדבר איתך
" אני: "למה נראלך שאני אגור בחדרה? ועוד מול בית קברות? O___O” וחוץ מזה, את רואה שאני חופרת על הסדרה בצדק?!?!" אמילי: "לא עד כדי כך!.. וואי נראהלי נתקעתי בתוך החולצה.. החלטתי להיות מגניבה ולהוריד קודם את הראש ואז את הידיים והעפתי את החור של הראש אחורה ולא הצלחתי להוציא את הידיים"
~SMS~ אמילי: "אני רוצה לחזור הבייתה לראות על טבעי!" אני: "ידעתי שתתמכרי! את בטוחה שאת לא רוצה לראות את פרק 5? את תצטרכי להתגבר על הפחד מתישו
" אמילי:" ממראות? אני בחיים לא אצליח" אני: "הט קן! עמילי הל טיי כנאנא" אמילי: "הני לע כנענע בחלאל! הני פשות הורטי תרהומע"
מור: "וואן סקנד איים גואינג טו דה נוחיות"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לא נראלי שאני אתחפש