סיכום שבועי

נויה XY

New member
שאלה - ../images/Emo207.gif -

אתם יודעים במקרה מתי יוצא הספ החמישי? זה מנקודת המבט של אדוארד על הפגישה הראשונה עם בלה..? תודהההההההההה

xXx Lilo xXx

New member
היא לא המשיכה לכתוב אותו...../images/Emo29.gif

כאילו היא הפסיקה לכתוב אותו והיא פרסמה את החלקים שהיא כתבה וזהו. אני ממש מקווה שהיא ממשיכה בכלל לכתוב אותו... או שיש מצב שאני לא מעודכנת והיא המשיכה

ספירצ

New member
אני מקווהשהיא תמשיך אותו ><"

התחלתי לקרוא אותו במחשב, אבל זה מאייש ><"

../images/Emo63.gif כנ"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה כל כך נאחסססס לקרוא דרך המחשב, זה לא נוח בשיט
אין על ספרים....אין כמו ריח של ספר חדש - זה הריח הכי טוב בעולם. לא משנה כמה אנשים יבואו ויגידו לי שזה נוח ולא מפריע להם בכלל לקרוא דרך מחשב, אני לא יאמין. אז לגבי MS - הגעתי לעמוד 17 והתייאשתי. אני אקרא אותו כשהיא תחליט לפרסם כמו שצריך, ואם היא לא תוציא אותו? אני אפרק אותה.... כמו כולם!!
חפרתי, לא

ספירצ

New member
חחח אני קוראת באינטרנט,

אבל זה נורא מציק, העיניים כואבות באיזשהו שלב, ואפעם אני לא זוכרת באיזה עמוד עצרתי.. אבל לפעמים אם אני יודעת שיש לי שיעור נורא משעמם [לשון, פיסיקה, אנגלית] אני מדפיסה לי כמה עמודים וקוראת בשיעור ><"

../images/Emo63.gif זה הקטע!

ואיך את מדפיסה?? אני ניסיתי וזה חסום להדפסה, זכויות יוצרים וכל השיט הזה....

ספירצ

New member
אמ..

אני לוחצץ על הכפתור הזה שמראה את העמוד על כל המסך, ואז עושה פרינט סקרין, מדביקה בצייר, שומרת כתמונה ומדפיסה את התמונה ><"

נויה XY

New member
שמעתי שהיא ממשכיה לכתוב אותו...

למרות שפרסמו לה כמה חלקים.. את יודעת איפה היא פרסמה את מה שהיא כתבה?

shaharory

New member
../images/Emo221.gif

שם: שחר גיל: 14 אזור: כפר סבא שיר השבוע: jacob black - mitch hansen band חח להקת השבוע: the script כי סופסוף למדתי מילים לשירים שלהם סרט/סדרת השבוע: נער החידות ממומביי האלופיםםםם! :) ובא לי לראות מילק כבר!! ספר השבוע: לא קוראת לצערי.. משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי בכרטיס זוגי ליס פלאנט לאיזה סרט שאני רוצה! וראיתי את האוסקר כל הלילה :) וקיבלתי הרבה מאיות משהו רע שקרה השבוע: אני אמורה להתקדם בעבודהבהיסטוריה אבל זה לא קורה! ולא ראיתי "עמוק באדמה" כל השבוע!!!
וקונאן נגמר!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אממ הקטע באוסקר של הקומדיות היה קורע ציטוט/י שבוע: "dont fall in love with me!" וגם: "the reader! i know i need to see the reader! i went to it with my wife but there was a line, of people going to iron man for the second time!" מי שראה את האוסקר יבין :) ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? אליס :)

shaharory

New member
אה וגם בדברים ההזויים ../images/Emo221.gif

אז כזה באמצע הלילה שראיתי את האוסקר, אז בפרסומות ראיתי מה שהיה ביסטארס, אז מתישהו ראיתי "סקינס" פעם ראשונה בחיים שלי והיה איזה חננה אחד שידידה שלו באה אליו הביתה ומורידה את הבגדים ואז הוא אומר לה: "חלמתי על זה כל החיים, אבל לא, לא ככה!" ואז אבא שלו נכנס חדר והילד אומר לו: "מישל רק הייתה עצובה" ואז רואים את האבא יורד במדרגות כולו מחייך ואומר כזה: "הוא לא גיי!!! הוא לא גיי!!!!!!!" XD זה קורע במיוחד כשזה באמצע הלילה חח

You are the only one who saves me. ../images/Emo23.gif

+
That's why i've been missing you lately, You make it real for me.
שם: שירז. גיל: 16 בקרוב.
אזור: מרכז. שיר השבוע: אווו. כל James Morrison-Songs For You, Truths For Me ובמיוחד You Make It Real.
Black Stone Cherry-Folklore And Superstitions. במיוחד Come In.
!!! Innerpartysystem-Don't Stop.
The Fray-You Found Me. להקת השבוע: בלאק סטון צ'רי.
סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי סרטים טובים. [ראיתי את ונילה סקיי שהיה גרוע!] סדרה-"הכיתה".
סדרה גדולה! המירוץ למיליון. ספר השבוע: לא הספקתי לקרוא כלום.
שונאת לימודים. משהו טוב שקרה השבוע: בת דודה שלי ילדה אתמול. D: || היה מבצע שביעית. || חברות היו אצלי... משהו רע שקרה השבוע: היה מבחן ממשממש גרוע [וחופר] בלשון.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: גיליתי שאפרת מהישרדות למדה בבית ספר שלי.
[זה לא קורה הרבה, אני לומדת באולפנה. XD] ושאחותה בכיתה ט'. חחח. כל השבת הזאת הייתה הזויה לגמרי, כי לא ידענו מה הולך עם בת דודה שלי והתינוק ואנחנו מתחרפנים כל השבת. חחח. ציטוט/י שבוע: מהכיתה:
"Now you've got me telling lies, keeping secrets... You might as well have me do sports!!!"​
חחחחחח. שיכור מונילה סקיי[בערך הקטע היחידי המצחיק בסרט הזה]:
"I good you bead night."​
~מה-DVD של מקפליי~ המפיק שלהם:
"You should do it like 'nah nah nah nah...' Just less Japanese!"​
טכנאי סאונד אחד: ~דיבר על פסנתר ישן-ענק כזה שהם סוחבים ממקום למקום~
"We could have gone to the computer to do this, but NO! We are going for authenticity because McFly don't fake ANYTHING! Right?" Tom: "No!"
"It's not exactly death metal." חחח. הרכזת חינוך חברתי שלנו מדברת על שבוע עבודה: "לבנות של יבול:[לאן שאני הולכת :)] אנחנו נביא לכם מצרכים מהבית ספר, ואתן תצטרכו לבשל אותם לבד." ~המורה שיוצאת איתנו חוטפת לה את המיקרופון~ לרכזת: "טחח, טוב, בסדר." ~מדברת אלינו~: "לכל הבנות של יבול... אני לא מבשלת!!! תביאו כסף, נזמין פיצות!!!"
זה היה גדול. במבצע שביעית[מין פרויקט כזה שי"א עושות בבית ספר שלי... מביאים המון ילדים חולים/ממשפחות מצוקה/עם בעיות כלכליות ועושים להם מין יום כיף כזה בבית ספר. כל בת לוקחת ילד/כמה ילדים איתה והיא אחראית עליהם כל היום]: ~חברה שלי ואני מתלבטות איזה ילדים לקחת~ ~פתאום איזה אחד גבוה וחתיך כזה נכנס[אחד שאחראי על הילדיםXD]~ אני: "אותו! בואי ניקח אותו!
" ~אחרי שלקחנו שתי בנות~ ~אחת מהן ראתה ילדה עם הרובה הזה של הבועות ורצתה גם~ ~כולנו הולכות וצועקות: "בועות!!! בועות!!!! בועות!!!!!!" חחחחחחחחחחח. ~אח"כ הן רצו עוד פרסים~ כולנו: "פרסים!!!! פרסים!!!"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? לא סגור... יש מצב שבכלל לא.

../images/Emo63.gif מסכמ"שת!

שם: לירן
אזור: ירושלים
שיר השבוע: מלא של אוונסנס
להקת השבוע: Evanescence - זה לא הולך להשתנות, זו התשובה הקבועה שלי בדיוק כמו השם שלי
סרט/סדרת השבוע: אני ממחזרת סדרות, אז תאמינו לי שלא תרצו לדעת את התשובה.....
ספר השבוע: טווילייט שהתחלתי שוב, התחלתי אותו ב-5/2 ואני רק בהתחלה של המשחק בייסבול....
משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שיש לי את הבוס הכי סבבה בעולם
משהו רע שקרה השבוע: אתמול בגלל מזג האוויר הייתה נפילת חשמל ולא היה לי אינטרנט 3 וחצי שעות....זה היה זוועה
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אמא של אילן....אררר. הדרישות שלה הן מעל ומעבר למה שאני מסוגלת בחיי....
ציטוט/י שבוע: אני, כל יום, כל דקה - "קר ליייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? אני מתחפשת לעצמי, אני חושבת שזו התחפושת הכי טובה. במיוחד בגלל שאני שונאת את החג הזה....

YuvalSP

New member
אני מסכמת ממש לפני שהשבוע נגמר D: ../images/Emo203.gif

שם: יובל גיל: כמעט 14 אזור: צפון שיר השבוע: My Bloody Valentine - Good Charlotte להקת השבוע: גוש שארלוט, סימפל פלאן ואואסיס סרט/סדרת השבוע: סיפורו המופלא של בנג'מין באטן ספר השבוע: ברייקינג דון
משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לשומר הצעיר D:, היה יומולדת לדוד שלי, לסבא שלי ולחברה ממש טובה והלכתי לסרט XD משהו רע שקרה השבוע: לא היה חוגי סיור השבוע!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: בשומר הצעיר שיחקנו משחק שקוראים לו "גוד דיי בוריס". יושבים במעגל ולכולם קוראים בוריס. מישהו מתחיל ואומר למי שיושב לידו "גוד דיי בוריס", האיש השני עונה לו "גוד דיי בוריס", הראשון: "סיי גוד דיי טו בוריס, בוריס", וככה ממשיכים במעגל... הרעיון הוא שכל פעם שמישהו טועה יש לו שם אחר D: והיו שמות ממש מפגרים -שמונצס, שפונץ, דודידו וכו' XD ואני תמיד טעיתי וקיבלתי שמות חדשים XD ציטוט/י שבוע: "גוד דיי שלמה" (חחחחחחחח זה היה כזה לא קשור...אותו ילד היה צריך להגיד "גוד דיי שמונצס" XDDD) ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? רועת צאן P:

xXx Lilo xXx

New member
My Bloody Valentine../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

xXx Lilo xXx

New member
באלי שמש../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שם:ליאת גיל: 17 אזור: מרכז שיר השבוע: Metro Station - Shake It Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - California Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You דור דניאל- מקום לצידך Within Temptation - The Howling להקת השבוע: Metro Station סרט/סדרת השבוע: סרט - הברית, הלבוי 2 סדרה/תוכנית- פשע מן העבר, שארק, חף מפשע, האנטומיה של גריי, אמריקן איידול ^^" ספר השבוע: רומן SMS משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי - אילת 2009
(גאד אני מתגעגעת לחום ולשמש השורפת XD) משהו רע שקרה השבוע: היה ערב אחד בטיול שממש בכיתי בו
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ילד מהכיתה שלי אכל חרא XDDDD ילד מהכיתה שלי מסתכל כזה על האבן "המממ זה קליק ??" המדריכה <לא זה חרא> ~הוא טועם~ ~יורק את זה~ *כולם מתים מצחוק* XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ דחפנו את ידיד שלי לתוך הארון בחדר כי הרכזת ואחת המורות היו בקומה שלנו וזה היה מצחיק
אנלא מצליחה לחשוב כרגע על עוד :O אבל היו מלא XD ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? אין לי מושגגגגג

למעלה