You are the only one who saves me. ../images/Emo23.gif
+
That's why i've been missing you lately, You make it real for me.
שם: שירז. גיל: 16 בקרוב.
אזור: מרכז. שיר השבוע: אווו. כל James Morrison-Songs For You, Truths For Me ובמיוחד You Make It Real.
Black Stone Cherry-Folklore And Superstitions. במיוחד Come In.
!!! Innerpartysystem-Don't Stop.
The Fray-You Found Me. להקת השבוע: בלאק סטון צ'רי.
סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי סרטים טובים. [ראיתי את ונילה סקיי שהיה גרוע!] סדרה-"הכיתה".
סדרה גדולה! המירוץ למיליון. ספר השבוע: לא הספקתי לקרוא כלום.
שונאת לימודים. משהו טוב שקרה השבוע: בת דודה שלי ילדה אתמול. D: || היה מבצע שביעית. || חברות היו אצלי... משהו רע שקרה השבוע: היה מבחן ממשממש גרוע [וחופר] בלשון.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: גיליתי שאפרת מהישרדות למדה בבית ספר שלי.
[זה לא קורה הרבה, אני לומדת באולפנה. XD] ושאחותה בכיתה ט'. חחח. כל השבת הזאת הייתה הזויה לגמרי, כי לא ידענו מה הולך עם בת דודה שלי והתינוק ואנחנו מתחרפנים כל השבת. חחח. ציטוט/י שבוע: מהכיתה:
"Now you've got me telling lies, keeping secrets... You might as well have me do sports!!!"
חחחחחח. שיכור מונילה סקיי[בערך הקטע היחידי המצחיק בסרט הזה]:
"I good you bead night."
~מה-DVD של מקפליי~ המפיק שלהם:
"You should do it like 'nah nah nah nah...' Just less Japanese!"
טכנאי סאונד אחד: ~דיבר על פסנתר ישן-ענק כזה שהם סוחבים ממקום למקום~
"We could have gone to the computer to do this, but NO! We are going for authenticity because McFly don't fake ANYTHING! Right?" Tom: "No!"
"It's not exactly death metal." חחח. הרכזת חינוך חברתי שלנו מדברת על שבוע עבודה: "לבנות של יבול:[לאן שאני הולכת

] אנחנו נביא לכם מצרכים מהבית ספר, ואתן תצטרכו לבשל אותם לבד." ~המורה שיוצאת איתנו חוטפת לה את המיקרופון~ לרכזת: "טחח, טוב, בסדר." ~מדברת אלינו~: "לכל הבנות של יבול... אני לא מבשלת!!! תביאו כסף, נזמין פיצות!!!"
זה היה גדול. במבצע שביעית[מין פרויקט כזה שי"א עושות בבית ספר שלי... מביאים המון ילדים חולים/ממשפחות מצוקה/עם בעיות כלכליות ועושים להם מין יום כיף כזה בבית ספר. כל בת לוקחת ילד/כמה ילדים איתה והיא אחראית עליהם כל היום]: ~חברה שלי ואני מתלבטות איזה ילדים לקחת~ ~פתאום איזה אחד גבוה וחתיך כזה נכנס[אחד שאחראי על הילדיםXD]~ אני: "אותו! בואי ניקח אותו!
" ~אחרי שלקחנו שתי בנות~ ~אחת מהן ראתה ילדה עם הרובה הזה של הבועות ורצתה גם~ ~כולנו הולכות וצועקות: "בועות!!! בועות!!!! בועות!!!!!!" חחחחחחחחחחח. ~אח"כ הן רצו עוד פרסים~ כולנו: "פרסים!!!! פרסים!!!"
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? לא סגור... יש מצב שבכלל לא.