סיכום שבועי

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifהא,שכחתילהזכיר שהיתי בהצגה../images/Emo91.gif../images/Emo125.gif

מזה יפה. מצחיקה, מרגשת, עם ילד קטן וחמוד שמשחק מעולה! "סופשבוע עם תום". מי שאוהב הצגות וזה וגר באזור המרכז (כי זה במוזיאון ת''א.. בבית לסין שברמת אביב) שילך להצהגה הזאת דחוף!

orw93

New member
מיקוד?רע?!../images/Emo205.gif

זה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע! הורידו פאקינג תנעD: זה חסך לי 200 שקל על מורים פרטייםXD

orw93

New member
אני אהיה עוד שנה וחצי בניו יורק ואת לא:p../images/Emo205.gif

שזה חלק מהעסקת פיזיקה. ואם אין תנע אני מוכנהD:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif וואי המיקודים ../images/Emo7.gif

איזה מלחיץ זה XD האמת שיצא לנו ממש טוב במתמטיקקה כי אין שם את מה שלא למדנו חח

noam270

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נועם גיל: אתמול 14 וחצי
אזור: מרכז שיר השבוע: love story של טיילור סוויפט (?) להקת השבוע: מממ... סימפל פלאן?
סרט/סדרת השבוע: סיפורים לפני השינה
ספר השבוע: "הסיפור השלושה עשר" משהו טוב שקרה השבוע: אממ... קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה במדעים (שהוא 87XD... כן יש לי כיתה טיפשה!! סתם, זה היה מבחן קשה...) משהו רע שקרה השבוע: מממ.... הרופא הכאיב לי מאוווווד באוזן....
(אגב, עדיין כואב לי!
) דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שיעור לשוןXD... המורה מעיפה חצי כיתה אז זה די מצחיק...
ציטוט/י שבוע: "שלום לכולם, **** החוצה!!!" (ציטוט אמיתי של המורה ללשון!!!!) ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? אין לי מושג
הצעות?
שיהיה אחלה של שבוע לכווולם!!!

Orange Sky

New member
And you wrote the book on how to be a liar

And lose all your friends, Did I mean nothing at all? Was I just another ghost that's been in your bed?
שם: ניצן
אזור: חיפה
שיר השבוע: Katy Perry - Hot n Cold Paramore - Decode Justify - The Rasmus NIN - Everyday is Exactly the Same -Wanted Soundtrack Twilight Hour- 03. Lullaby - Mitch Hensen Band Mcfly - Buble Wrap Mcfly - Wonderland CD
להקת השבוע: מקפליי
סרט/סדרת השבוע:
- טרויה, מבוקש, מיי בלאדי ולנטיין, בחורה טובה, זודיאק. [כמה סרטים עצובים
]
- מחשבות פליליות
,בנות גילמור, המלך היל, על טבעי, פשע מן העבר, עקרות בית נואשות, סקראבס, גיבורים
דם אמיתי.
ספר השבוע: ניו מון=]
משהו טוב שקרה השבוע:
תהיה עונה 4 למחשבות פליליות^^
דחו מבחן בתקשורת שלא הספקתי ללמוד אליו
יומולדת לאחותי והיא צבעה לי את השיער=]
סידרתי את החדררררר
משהו רע שקרה השבוע:
נשארתי ללא כסף
מבחנים והעדרויות משיעורים
לא נראה לי שתהיה למקפליי הופעה כשאני אהיה באנגליה בקיץ
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: האחיינית שלי אוכלת כל דבר שקיים שזה לרוב הצעצועים שלה אבל היא לא מצליחה לאכול אותם (מסיבות ברורות) אז היא מתעצבנת כל הזמן וצועקת עליהם
חח
ציטוט/י שבוע: המורה לאזרחות:" חוץ מארגוני זכויות אדם, מי עוד שומר על האינטרסים של הציבור?" אני וחברה שלי בו זמנית:" אני." בהרצאה פעם ביום האיידס, המרצה(בחור):"מהרגע שאתה מגלה שיש לך את זה, הדבר היחיד שתמיד יהיה לך בראש זה איך, מתי, ומי יהיה שם." (הכוונה...כשאתה תמות מהמחלה.אם זה לא מובן.)
ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? רציתי לדייזי דאק אבל לא נראה לי אז אין לי תחפושת כרגע.

../images/Emo220.gifמסכמתD;

שם: שני גיל:15.6? אזור: כוכב פלוטו. שיר השבוע: Bloodhound Gang - The Bad Touch
System Of A Down - Chop Suey! להקת השבוע: קילרס mgmt (מתה על האלבום שלהםD: ) ומיוזD: סרט/סדרת השבוע: אבודים וסקינס.
ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב ההוא.
משהו טוב שקרה השבוע: באמת שאני לא זוכרת אבל היום קראתי שמיוז זכו ב3 מעומדויות מתוך 5 חיח
.ו86 בתנך. משהו רע שקרה השבוע: 68 בספרות
. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא זוכרת
. ציטוט/י שבוע: המורה לתנ"ך : "תזדיינו בסבלנות" ו"לכל אחד יש את הנשק שלו"
. ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לשנות ה80 משהו כזה....

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifיואוווווווווו, Bloodhound gang.../images/Emo125.gif

כמה זמן לא שמעתי אותם!

Galuush

New member
מסכמת

שם: גל גיל: 19 בשבוע הבא אזור: מרכז שיר השבוע: כל מיני להקת השבוע: bee gees סרט/סדרת השבוע: אין ספר השבוע: "האי של סופייה" ו"השטן לובשת פראדה" משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת... משהו רע שקרה השבוע: יותר משהו עצוב- סלין סיימה את הסיבוב הופעות
. בא לי שוב! דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: חחח כל מיני ציטוט/י שבוע: אין לי ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים ? לאזרחית

כמה זמן לא הייתי פה. פשייי.../images/Emo12.gif

שם: שיר גיל: 18 בקרוב מאוד. ^^ אזור: אשדוד שיר השבוע: All My Loving של הביטלס. להקת השבוע: קולדפליי ופארמור.
סרט/סדרת השבוע: המספריים של אדוארד ונער החידות מבומביי. ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ישנתי אצל החבר והיה מדהים.
משהו רע שקרה השבוע: הרבה מבחנים/עבודות שיש לעשות. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היו הרבה דווקא, אבל אני עצלנית מידי בשביל לרשום.
ציטוט/י שבוע: "באיזה מצב צבירה הבננה?" ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? אמ, יש לי עוד כמה לבטים בקשר לזה.
מהתמונות מחזור. אני עם הסרט הסגול.

כמה זמן לא הייתי פה. פשייי.../images/Emo12.gif

שם: שיר גיל: 18 בקרוב מאוד. ^^ אזור: אשדוד שיר השבוע: All My Loving של הביטלס. להקת השבוע: קולדפליי ופארמור.
סרט/סדרת השבוע: המספריים של אדוארד ונער החידות מבומביי. ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ישנתי אצל החבר והיה מדהים.
משהו רע שקרה השבוע: הרבה מבחנים/עבודות שיש לעשות. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: היו הרבה דווקא, אבל אני עצלנית מידי בשביל לרשום.
ציטוט/י שבוע: "באיזה מצב צבירה הבננה?" ולשאלה המתחלפת: למה אתם מתחפשים? אמ, יש לי עוד כמה לבטים בקשר לזה.

למעלה