סיכום שבועי!

נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש :),אבו חאלד,ערב שירה בציבור עם גיאצ'ו
משהו רע שקרה לך השבוע:חברות מעאפנות,תספורת ,המריבה בים שיר שלא הפסקת לשמוע:נמ.. בטח אריק ברמן התחדשות השבוע: תספורת :[ איככ תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:נמ..ראיתי דווקא הרבה סרטים השבוע,לא זוכרת איזה ספר השבוע: אין מאכל השבוע:עוגת גבינה? יציאת השבוע:אין :[ חברות מעאפנותת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות במתמטיקה :| אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נמנמנ תמונת השבוע: יפעת ואני :) התוכניות שלי לשבוע הבא:חרישה חרישה חרישה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

Oo The Gush Oo

New member
קיש

משהו טוב שקרה לך השבוע: שבועות. משהו רע שקרה לך השבוע: אני ועידן נפררדנו. אבל זה לא כזה רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: Don Yute & Spragga Benz - A Lot Of Girls. התחדשות השבוע: וואלה לא יודעת. תוכנית השבוע: מגרש ביתי. סרט השבוע: נו אתמול ראיתי משהו טוב, לא זוכרת ת'שם. ספר השבוע: - מאכל השבוע: תפוחי אדמה אדומים. יציאת השבוע: ער5ב שבועות, כ====ל הש/כבה הייתה בטרבין, היה מטורף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יפצ'ו חוזרת, מסיימת את הקד"צ. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יפית, כ"כ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחנים בראשון ושני, קניות לצבא, בילוי עם החברות, מסיבת גיוס+יוולדת לסיון בסופ"ש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייפי =]]

אחרון ודיייי (אני באמת מגזימה)

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב שבועות, לא עישנתי כל החופש הזה,אני דיי יודעת את החומר למתכונת מחר, ירדתי לחוף עם חברה, היה שבוע טוב ת'כלס :] משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ. שיר שלא הפסקת לשמוע: ברי סחרוף- יומולדת התחדשות השבוע: נזםםםם :]]] תוכנית השבוע: 'איך פגשתי את אמא' סרט השבוע: ראיתי רק ספיידרמן 3- וזה גרועעעעעע ספר השבוע: 'אלמנה לשנה אחת' מאכל השבוע: הלזניה של אתמול בערב, וכל המאכלי שבועות הטעימים :] יציאת השבוע: אתמול ירדתי עם חברה לחוף, היה חביב לאללה :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה מחר, בגרות במתמטיקה יום שלישי :[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חניכים שלי שלא ראיתי כבר חודשיים :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לה דווקא אופי פסדר זאתי" תמונת השבוע: אין תמונות כרגע :-O התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות ראשונה אעעעע :[[[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההההה :]]

MaddyD

New member
יו'ר היז פייבריט וורסט נייטמר!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: המנוחה בחגים, הארמדילו בחמישי משהו רע שקרה לך השבוע: ריב ענקי עם חברה ביום שני שיר שלא הפסקת לשמוע: די איז פור דיינג'רס התחדשות השבוע: שמלה צהובה מתנפנפת , וחולצה ורודה מאמי תוכנית השבוע: הירוז[: סרט השבוע: אמממ קונטרול! ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: פשטידת העל של ליאת יציאת השבוע: גם שלישי בקלרה וגם חמישי בארמדילו, גם אתמול בלובי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסוף שבוע... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את אמא" תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להוציא כסף! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

yaeli87

New member
איך לא בא לי לעשות סיכום לשבוע המעפן הזה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בים,שבועות,חופש,שקט,קניתי בגדים,השתזפתי. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בלי מאמי. שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ... חן קליין ושחר אבן צור-האגם קפוא,כנסיית השכל-האביב הנצחי-המחודש. התחדשות השבוע: מכנס מפול אנד בר וגופיה מפול אנד בר תוכנית השבוע: בנות גילמור,חברים,מגרש ביתי סרט השבוע: יש לה ביצים ספר השבוע: מאכל השבוע: גבינות יציאת השבוע: ביום שלישי לאיזה פאב...היה כ"כ מצחיק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בסיס? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היא לא יודעת מזה פוזה,היא לא מכירה את המושג התנשאות,נו...היא כמו יעלי." חברה. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואו...שנוי במחלוקת.

Small talk

New member
עכשיו אפשר לסכם את השבוע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אהה לא זוכרת הרבה, אתמול היה ממש כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: יום חמישי היה מאכזב, , כל מיני שטויות שאני לא יכולה להסביר שיר שלא הפסקת לשמוע: you give love a bad name בביצוע של בלייק ו broken wings של גורדן. התחדשות השבוע: כותונת משופרסל, חלק עליון של בגד ים (20 ש"ח) שקטן עליי, שלושה לקים, גומיות, סיכות, קרם יידים ממש טוב שגנבתי לאמא בתור פיצוי על זה שהיא הייתה אמורה לקנות לי איזה קרם גוף ובלי לשים לב היא קנתה לי קרם נגד שפשפות
. תוכנית השבוע: הגמר של אמריקאן איידול והגמר של טופ שף. סרט השבוע: שודדי הקאריבים 1 ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה מאכל השבוע: בורקסים במילוי איזה גבינה ובצל, ובורקסים במילוי בולגרית |שמנה|. יציאת השבוע: אתמול ליומולדת של חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות במתמטיקה בהצלחה יתרה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המורה למתמטיקה אחרי שהיא ואני עברנו על כל התשובות שלי והכל היה נכון
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קריסטל 10 ב-2 " , " דוגרי איילת מחפשת כל החיים שלה תירוץ להתפשט"
תמונת השבוע: |שמאלה| תמונה מהפיקניק הבוקר, ביער מתחת לבית. התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש לבגרות במתמטיקה, להצליח אותה (אולי אם אני אגיד את זה מספיק זה באמת יעבוד) ואז למות בשקט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו לו חלקים ממש טובים וחלקים ממש גרועים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
+ משפט השבוע!

עשיתי ביביסטיר וכשהגעתי היו שם עוד חברים אמריקאים של אלה שעשיתי להם בייביסיטר, ולחצתי להם יד וזה, ואחד מהם שאל אותי (הוא לא ידע שאני הבייביסיטר) "פגשתי את בעלך?" (באנגלית כמובן), סמעק, למה אף פעם אני לא נראית בגיל שלי, שהייתי בת 12 כבר שאלו אותי מה אני עושה בצבא ועכשיו בטוחים שאני כבר נשואה באושר ועושר

SomebodyElse

New member
../images/Emo62.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה צבא כל השבוע
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם, מלא ריבים
שיר שלא הפסקת לשמוע: Alanis Morissette - Hands Clean התחדשות השבוע: ממ לא נראה לי שקניתי משהו תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 ספר השבוע: יש ספר!! יש ספר!! זכרונותיה של גיישה, והוא ממש טוב מאכל השבוע: גבינות
יציאת השבוע: היום לים. למרות שנשרפתי ממש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת שלי
סופסוף השלמתי עם זה שאני בת 20 אז עכשיו קצת בא לי שהיום הזה כבר יגיע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין יותר מדי. חוזרים לצבא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כל כך טוב

Tin Doll

New member
.

משהו טוב שקרה לך השבוע: המבט שלו משהו רע שקרה לך השבוע: סופ"ש שיר שלא הפסקת לשמוע: רונית שחר התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: בעזרת השף, ישנן בנות, אבודים סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: החביתה שלו יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור אותו בשלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

©big smile©

New member
מה יש ליייייי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אביב גפן היום בזאפה. מטר ממני. משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע לא היתה משהו, וגם אתמול כשנשארתי לבד. שיר שלא הפסקת לשמוע: i dont love you-MCR התחדשות השבוע: כסף מסבתא תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע: קשרים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: רביולי עם רוטב אלפרדו יציאת השבוע: ביום שלישי לפנות בוקר, הלכנו לחוף תלאביב לדוג
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תל אביב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פסיכולוגית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: תל אביב ביום שני, ובעיקר חזרות כל השבוע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דווקא בסדר, מיום שלישי והלאה. ונתעלם מאתמול.

Liraz 6q

New member
../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות שלי
משהו רע שקרה לך השבוע: הוא
שיר שלא הפסקת לשמוע: דנה אינטרנשיונל- זה הכל לטובה התחדשות השבוע: מכונה לשערות תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטות ומלא מוקרמים טעימים! יציאת השבוע: יומשישי.. היינו כככאלה מסטולות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כבר אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "..אני מצטער שבילבלתי אותך, יצאתי סמרטוט.." תמונת השבוע:
מההפלגה שבוע שעבר.. התוכניות שלי לשבוע הבא: להצליח לשם שינוי במתכונת באזרחות.. ולעבוד קצת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד. לא יותר מדי.

Moreiro

New member
נאמפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמ משהו רע שקרה לך השבוע: כל הדבר המטופש הזה שיר שלא הפסקת לשמוע: איפה הילד - אמצע הקיץ התחדשות השבוע: זה לא הגיוני שכל שבוע אין לי פה כלום, מה>: תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי
3 עונות בפחות משבועיים... ואתמול סיימתי ועכשיו אני מרגישה חלולה וריקה
סרט השבוע: צ'רלי בממלכת השוקולד. יוו הם חייבים להפסיק לשדר את הסרט הזה, אני רוצה לגור שם]: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: יום שישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרויות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע רע רע.

moruush

New member
היום הדרבי../images/Emo3.gif ../images/Emo100.gif

אני מפחדת לקבל מכות חחח אני בשער מעורב
משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש, חוגים, ים, קניון, יום הולדת אתמול לחברה, היום יום הולדת לידיד
משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי כמו לא יודעת מה ועכשו אני מתקלפת וזה מגרד!!
, לא יכולתי לרקוד ביום שני קלאסי כי צרב לי הכל וגם בג'אז. שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר של שרון-צפון למחנ"ק
התחדשות השבוע: לא זוכרת כרגע. ונעלי בובה. תוכנית השבוע: - סרט השבוע: מתכננת לראות את שודדי הקאריבים. ספר השבוע: - מאכל השבוע: רביולי בשמנת. יציאת השבוע: היום בערב לדרבי!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני
, גם קלאסי, גם ג'אז וגם מודרני כפול P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מסויים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *מאיה עושה פרצוף [חיקוי] מצחיק*, *אני נשפכת מצחוק*, אני אומרת לה שהיא חייבת לראות את עצמה במראה שהיא עושה את זה, והיא עושה ברצינות "לא! אני מפחדת." חחחחחחח
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סטודיו וחזרות על הבמה
, קניון - מתנה לחברה, ולנוח!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

josie1986

New member
השלמת פערים

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה מלא חופש! משהו רע שקרה לך השבוע: סתם, כמה ריבים קטנים. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי כמעט רדיו. התחדשות השבוע: חולצה ו-2 גופיות (איאמ קנתה כי בכיתי לה שאין לי מה ללבוש
). תוכנית השבוע: האלופה. סרט השבוע: "שודדי הקאריביים - סוף העולם". סרט מ-ע-ו-ל-ה! ספר השבוע: The Final Detail של הרלן קובן. מאכל השבוע: עוף חמוץ מתוק. יציאת השבוע: וואו, לא יצאתי לשומקום חוץ מלסרט ולצ'ופה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסופ"ש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את שיר. כי הגיע הזמן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואלה, לא היה. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מעולה. עוד 13 ימים למנייק.

Cranberry Sauce

New member
שקט.

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום היה ממש כיף, אתמול אמא קנתה לי שתי גופיות ושני זוגות נעליים, וגם סוכריות גומי וזה תמיד טוב, ואני חושבת שהם מתכננים לי משהו ליום ההולדת. OO משהו רע שקרה לך השבוע: אני בספק אם היה! שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מני סיימון וגארפונקל. התחדשות השבוע: נעלי טבע נאות מקסימות, כפכפים עם הדפס זברה, גופיה לבנה פשוטה, גופיה יפה אפורה עם רקמה ושטויות, משטח לציור וקופסאות יפות. תוכנית השבוע: בנות גילמור, כרגיל. סרט השבוע: שודדי הקריביים 3. ספר השבוע: חוות החיות. מאכל השבוע: דים סאם. יציאת השבוע: היו שלוש מוצלחות. אחת עם חברות לכבוד יום הולדת של ענני, אחת סתם אני ואמא החלטנו שבא לנו דים סאם אז נסענו לקנות ב-11 בלילה ביום שישי, ואחת הלכנו אני ואימי עם ליהי לקנות דברים והיה מצחיק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אם ההקרנות של השביעיסטים זה השבוע אז זה, וגם כל מני דברים אחרים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הציצים שלי הם נשק קטלני!!!11" תמונת השבוע: לאלאלא. התוכניות שלי לשבוע הבא: יש הרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין.

למעלה