סיכום שבועי!

nettus

New member
והיא רוצה לברוח

לא אין לה תקוח פשוט לקום וללכת לעולם לחזור יש לו סקס במוח לא נותן לה מנוח לאהוב אותו שוב לאהוב אותו שוב עצוב שהייתה תקופה בחיים שלי שהזדהתי עם השיר הזה:-S

GoOni

New member
שבוע ארוך.

[והוא בכל זאת עבר די מהר.] משהו טוב שקרה לך השבוע: לאחותי הקטנה היה יום הולדת, עשיתי מסיבה והיה מגניב והזוי כזה ויחסית ממש הרבה אנשים באו, הייתי כמעט בכל שבועות עם בן, כמעט כמעט כמעט סיימתי לערוך, התבטל מבחן בספרות. משהו רע שקרה לך השבוע: לא למדתי מספיק- לא להיסטוריה ולא למתמטיקה, העריכה הייתה די לא כייפית, הייתי בחתונה של אח של חברה והיה קצת נורא, רבתי עם שתי חברות, דלקת בדרכי השתן (אוווווץץץץץץץ') שיר שלא הפסקת לשמוע: קשה לי- הג'ירפות התחדשות השבוע: דיסק של אביתר בנאי ובובה קטנה של דב. המתנות היחידות שקיבלתי ביום הולדת. מוזר. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה. סרט השבוע: גם לא ראיתי סרטים. חוץ מאת שלי ואת של השכבה שליP: ספר השבוע: אותה האהבה, כמעט - מירי רוזובסקי מאכל השבוע: אלכוהול בכמויות קצת גדולות מידי. יציאת השבוע: ממ המסיבה שלי בשני ולבר האדום ברביעי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם מתמטיקה (שאני אצליח ללמוד ושילך לי טוב), הערב הקרנות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברים שיבואו לערב הקרנות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני אלוהים". תמונת השבוע: פריים מהסרט שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים מתמטיקה, לסיים את הסרט ולהקרין אותו בערב הקרנות, להצליח לתמרן איכשהו בין ללמוד מתמטיקה והיסטוריה ללעשות שיעורי נהיגה ללסיים את הסרט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, עמוס נורא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

adiss90

New member
קוריצה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שחיתי 84 בריכות. (לא ברצף
) משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא עומדת בלוח הזמנים של הבגרויות שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: נון התחדשות השבוע: אחרי זה אני אוציא סיכומולדת. אה וכתובת אימייל?> [email protected] תוכנית השבוע: כלום. סרט השבוע: כלום. ספר השבוע: כמה טוב להיות פרח קיר מאכל השבוע: ממ לא יודעת. אוכל-של-סבתא? יציאת השבוע: להסתובב ברחובות P: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פחות בגרות. תודו שכולכן לחוצות עם הטימטומטיקה הזה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה לתנך(מעניין למה..) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: קו קו קו קו קו קו קו קוריצה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יעיל.

ש י ר י ו

New member
"אין אהבה שלא פוגשת יאוש.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. נראה לי שהסמינר. למרות הקטעים הקשים. משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדנו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Don't cry-גאנס&רוזס. התחדשות השבוע: אממ.. משקפי שמש שלקחתי לאמא? תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: צבע המים מאכל השבוע: הפשטידה של שבועות! יציאת השבוע: לא הייתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת'אמת? שומדבר מיוחד. בעיקר שיעבור כבר יום שלישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את תום, אבל לא יעזור לי שאני רוצה. היא גרה רחוק. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בהחלט וללא ספק- "מרית!" תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעבור כבר יום שלישי, לשכנע את הורים שמגיע לי יום חופש מחר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כבר היו יותר טובים.

ש י ר י ו

New member
"אין אהבה שלא פוגשת יאוש.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. נראה לי שהסמינר. למרות הקטעים הקשים. משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדנו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Don't cry-גאנס&רוזס. התחדשות השבוע: אממ.. משקפי שמש שלקחתי לאמא? תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: צבע המים מאכל השבוע: הפשטידה של שבועות! יציאת השבוע: לא הייתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת'אמת? שומדבר מיוחד. בעיקר שיעבור כבר יום שלישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את תום, אבל לא יעזור לי שאני רוצה. היא גרה רחוק. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בהחלט וללא ספק- "מרית!" תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעבור כבר יום שלישי, לשכנע את הורים שמגיע לי יום חופש מחר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כבר היו יותר טובים.

JuSt A GiRl 94

New member
כי משעמם לי נורא

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ...פלאפון חדש? עזבו, אין ממש משהו חיובי משהו רע שקרה לך השבוע: זה שאני קיימת, מבין השאר. זה שהמחנכת שלי מכריחה אותי ללכת ליועצת יכול להרוס לי קצת את המצב רוח. זה שכמו מטומטמת רשמתי לו ושהוא לא עונה בכוונה. שיר שלא הפסקת לשמוע: סתם נו, אוונסנס, כרגיל התחדשות השבוע: פלאפון (סמסונג 770) תוכנית השבוע: האלופה...איזה קטע שסיגי תמות חחח סרט השבוע: אני מתכננת לראות היום שודדי הקאריבים...נחשב? ספר השבוע: די נו, אני לא קוראת בזמן האחרון מאכל השבוע: שונאת לאכול, טוב? יציאת השבוע: המסיבה אצל קים...וואי הנרגילה היה כ"כ כיף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לומר להילה שאין מצב שאני הולכת ליועצת? מבחן בניתוח, מבחן במתמטיקה, בהיסטוריה חח, שיעור פיתוח קול... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ...עידן וטל. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שירה חמודה, את נורא חיוורת!!! תגידי, את ישנה טוב?? את אוכלת????" תמונת השבוע: אוח נו אל תגרמו לי לחפש עכשיו התוכניות שלי לשבוע הבא: למות, לא נראה לי שזה יצא לפועל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים. סתם, פשוט זבל נו.

ליידי ליידי =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני מרגישה טוב לקראת מתמטיקה..זה עשה המון השבוע משהו רע שקרה לך השבוע:ממ המון קטעים מסריחים עם מאור\= שיר שלא הפסקת לשמוע: "מה עוד ביקשת"-אריק ברמן התחדשות השבוע: המון בגדים =]] תוכנית השבוע: מחר אורי חוזר אז לשבת איתו :] ובגרות מתמטיקה סרט השבוע: ספר השבוע: "אם יש גן עדן"..אני קוראת אותו אז הוא מאכל השבוע:תפוח אדמה מוקרם :]] יציאת השבוע:"גיא, תספר לאמא שאחותך בצומת ואחיך אצל תמר." אל תנסו להבין..:| אבל זה היה קורע ברמות! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולהצליח בבגרות הזאת!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו, אורי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נופר ^^ תמונת השבוע: מהחתונה של אחי, אבל אני אוהבת אותה התוכניות שלי לשבוע הבא: לגמור עם מתמטיקה, ולהתחיל עם היסטוריה =( ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה..לאט מדי שבוע טוב :]

Mooa-Numi

New member
../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בבית, מישהו לרוץ איתו, הרבה זמן פנוי.. פי יא גם סמינר צבא היה בתחילת שבוע! מדהים. לא יודעת אם הוא היה טוב, אבל היה בו דברים טובים.. שאתמול הלכתי עם אליעד. המצלמה. האחו.. משהו רע שקרה לך השבוע: שלא הייתי בים, שישנתי איזה שתי לילות 3 שעות. עד שחזרתי הביתה, דור.. היו דברים מעאפנים שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: 3 גופיות שאמא קנתה איפשהו. 2 חזיות, אפילו במידה שלי (הללויה). גופיה יפה מדלתא. תפקיד בצבא? נראה לי זהו תוכנית השבוע: סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו, שפשוט לקח לי 7 שבועות לראות אותו (נו כי לקחתי אותו בפסח וראיתי בשבועות ואני יודעת עובדות כאלו) ספר השבוע: אני באמת לא זוכרת מה אני קוראת. חזרה ל'שתהיי לי הסכין'. דבריםלא מעניינים אותי.. מאכל השבוע: יציאת השבוע: זה סיפור מצחיק! קיבלתי ממישהי במתנה ללכת לקורס איפור באי מקייאג' (או איך שלא כותביםאת זה!) במתנה. כאילו התקשרו אליי ביום ראשון ואמרו לי שליאור הביאה לי את זה, וזה נורא הצחיק אותי (כי מידי פעם אני בוכה לה 'תאפרי אותי לפה ולשם' וכאלה ואני ממש לא עושה כאלה דברים בעצמי), והייתי בעיצומו של הסמינר באמצע מוזיאון יגאל אלון, אז אמרתי שאני אתקשר בערב שהסמינר ייגמר. חזרנו הביתה ב2 וזה לא קרה. היא התקשרה יום אחרי זה, ואז בערב של אותו יום, ועד שלא קבעתי איתה יום ושעה היא ממש הציקה לי! טוב, רביעי בערב ארזתיאת אחותי ואת אמא ונסענו לרננים כדי שיצבעו לנו את הצורה, וגם בדרך ההיא התקשרהאלינו כדי לוודא ולשאול איפה אנחנו וכאלה... היה מצחיק אבל די מיותר בגדול (באמת שאני לעולם לא אבין אנשין ששמים מייק-אפ), ואז בזמן שאיפרו את אמא שלי אני מקבלת טלפון- "שלום מדברת הילה מאיל מקייאג', אפשר לדבר עם מיכל? רציתי לדבר איתך בקשר לקורס איפור שלנו.." "מה?" אני מסתכלת לצדדים בהבעת 'האח הגדול, איפשהו?' "רצינו לדעת מתי תוכלי לבוא לפגישה" "אני כאן אבל" אני מסתכלת לדלפק ורואה מישהי עם הגב אליי מדברת בטלפון "כן, אני יודעת, פשוט אנחנו רצינו לקבוע כדי שזה יהיה רשום והכל" "אבל אני כאן!" "מה?" היא הסתובבה. "אה! אופס, סליחה. איזה מיכל את?" זה היה משעשע. עוד יציאה מצחיקה- "ידעתם שהקיצור של פבל זה פשה?" "היי זה כמו בthe empire's new groove" "מה?" "יש שם דמות שקוראים לו פשה" "אה, גם בקיסר נפל על הראש!" "אולי כי זה אותו סרט?!" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מוות כיליון שואה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אבל אמרתי כבר
תמונת השבוע: תמונות שצילמתי. תמיד בנות פה מעלות תמונות שלהן בכל מיני מקומות. האמת שצילמתי את עצמי בשדה ואפילו יצא די מוצלח! אבל לא בטוחה שאני רוצה לפרסם (גם מאיה צחקה על ההבעה שלי! סתומה) התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קצר מידי?

"אני עדיין מספק סופר מוזיקה להמונים"

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש באמצע השבוע, שחר הדוגמנית הייתה אצלי, נפגשתי עם חברה אהובה שקצת נתקתי קשר. הייתי בסביבת אנשים טובים. היה טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: הרגיזו אותי ממש איזה פעמיים. וזה סתם היה טיפשי. ]; שיר שלא הפסקת לשמוע: סוויט אסקייפ/ גוון סטפאני. לא יודעת, השמיעו את זה בכל חור בערך. התחדשות השבוע: בגד ים, חולצת סאטלה. תוכנית השבוע: לא יודעת. סרט השבוע: סתם הזמנתי משהו ביס. משהו אמירקקי "ג'ון חייב למות", אנערף. ספר השבוע: מיקוד בלשון ומתמטיקה. חחח ]; אני אחת ה-חרשניות. מאכל השבוע: קרפים יציאת השבוע: הכל היה מעולה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות [1!] במתמטיקה, יאבלולו. ותורכיה עם המשפחה בסופ""ש!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דיילת במטוס. חח בא לי כבר לטוס! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בנות כמה אתן?" חחח חרשתם תמונת השבוע: תמונה שאתמול מצאתי באינטרנט, של האקס. אבל עזבו, אנלא שמה. התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות, עבודה, תורכיה. זה הכל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חופש באמצע השבוע זה חזק. גאידמק גאידמקקק

mishmishonet

New member
לצאת כמו מפגר לרחוב לקנות מאוורר!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההתחברות עם רונה והקיבוץ בכלל, הכסף שהורווח ויום שישי עם הקאסט שהיה מדהים. אה, והעובדה שסיימתי לצלם את הסרט שלי סופסוף. אה! ושהמחשב שלי חזר! משהו רע שקרה לך השבוע: שיחות מגעילות, לילות בלי שינה, הדברי ביום שני. שיר שלא הפסקת לשמוע: אמילי. של... לא זוכרת של מי. שיר מעולה. אה, וLATE BLOOMER של 'האנשים'. התחדשות השבוע: 300 ש"ח לקנית דיסקים, כסף, שלושה לקים מזעזעים, גופיה מצחיקה וחוטיני מטורףףף. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, כרגיל. סרט השבוע: "סטייט פינת מיין", רוקי.. וזהו נראה לי. ספר השבוע: הארי פוטר השלישי וטריינספוטינג. מאכל השבוע: סלט כרוב עם שומשום. יציאת השבוע: רוקי אתמול, ללא ספק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי הבגרות במת', לערוך את הסרט שלי, לפגוש את שיר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יואו שחר הציצים שלך כ"כ גדולים "כן, שחר, הם פשוט עצומים" "שחר... אני חושבת שהם כרגע הסתכלו עליי." "טוב נו, לפחות שלי לא פוזלים!!!" וכל מיני קאברים לשיר של אבריל.
תמונת השבוע: בכולן מצולמות בנות שלא רוצות פרסום אינטרנטי.P: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד מת', לקחת את החתולי לעשות חיסונים, לפגוש את שיר, לקרוא מלא, לערוך את הסרט שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. מניה-דיפרסיה.

GoOni

New member
את גם מצפה לערב הקרנות שלי, יא אמע.

הנה כמה שאלות- מתי הערב שלכם? כמה זמן בכלל יש לך בשביל לערוך? איך הלכו הצילומים? איך נראה החוטיני? איך הרווחת את הכסף? ותוכלי לתת לי לקרוא את טריינספוטינג כשתסיימי?

mishmishonet

New member
פסיכית.

1. הערב שלנו ב4.6. (תלמה ילין, 20:30. בואו בהמוניכן!) 2. אין לי. הערב ביום שני הבא, ואני אתחיל ברביעי. יהיה טוב.
3. הצילומים יצאו מעולים בעיניי, מבחינת תוכן. עוד לא ראיתי אותם. אבל גילי צלמת טובה ועושה רושם שיצא מצויין. 4. כחול, ועל התחת יש לי פוקה.|: והחוט אדום קצת וציורים מטופשים. אני אראה לך. 5. בייביסיטר וארוחת יום הולדת.
6. ודאי.

GoOni

New member
איזה כייף:]

ותעשי לילות לבנים בעריכה.. זה מה שאני עשיתי. מתקדמים בזה ממש טוב, אחרי השוק הראשוני של לקלוט את עצמך בבית של רון ב2:00 בלילה.

למעלה