סיכום שבועי!

little shorty

New member
../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי הרבה, החג, הנסיעה לים, המילוי, מצאתי 5 שקל אתמול, אנחנו מתכננים את החופשתנו בנאפה. משהו רע שקרה לך השבוע: עייפות יתר, אני בקושי בבית, אמא מעצבנת אותי, אין לי זמן לכלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: דנה עדיני - הסודות התחדשות השבוע: בינתיים כלום אבל נראה לי שמחר יהיה. תוכנית השבוע: המתמודד נו מה אני יעשה אני מתה על זה סרט השבוע: בקושי ראיתי אז מה שראיתי עכשיו... גוסט דוג ספר השבוע: משוואה עם נעלם... עדיין אוף מאכל השבוע: עוגת גבינה
בורקסים ואורז יציאת השבוע: הנסיעה לים ביום רביעי הייתה ממש במקום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "וירברטורים" חחחחח הכוריאגרפית שלנו אמרה את זה במקום גנרטורים תמונת השבוע: אני בכינרת כי רק עכשיו שלחו לי.... התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנון שבועי חברים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה דווקא נחמד מאוד.

Summer moved on

New member
../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נלך לפי הסדר. סיימתי עם עוד מתכונת במת', סיימתי עם עוד בגרות, החופש הזה והשלמת שעות שינה, תל אביב אתמול בערב עם חברים שהתגעגעתי אליהם, הוא- היום. משהו רע שקרה לך השבוע: תשישות בלתי פוסקת, לחצים ומתחים שונים. שיר שלא הפסקת לשמוע:KT Tunstall - Suddenly I See התחדשות השבוע: טוניקה לבנה, צמידים, נעליים. תוכנית השבוע: המומינים וחברים. סרט השבוע:נאדה. ספר השבוע: - מאכל השבוע:פיצה ביתית:]] יציאת השבוע:אתמול, לתל אביב עם חברים:} משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל-ס-י-י-ם עם הבגרות במת'. כלכך כלכך. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. וחברה שהתגעגעתי אליה! [למרות שנפגשנו אתמול]. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בתחילתו ללמוד מת'. ביום שלישי לסיים עם מת'. ואח"כ בגרות בקולנוע, ו....חופש חופש!:]] אז? לצאת. חייבים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה..התחיל רע ונגמר טוב, עם ציפייה לשבוע הבא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

the mush

New member
Don't look back at anger

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם אנגלית for ever!
משהו רע שקרה לך השבוע:לא נסעתי לשנטיפי
שיר שלא הפסקת לשמוע: "אוהבת לא אוהבת" של ארדכי דוכין התחדשות השבוע: יד של בובה
תוכנית השבוע: - סרט השבוע: אמ... זהות שבורה ספר השבוע: רחמים של מיכל שלו מאכל השבוע: פסטה
יציאת השבוע: ספיר עם ליאת ואור
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר על המשמררררררררררר של שכבת שומריהההההההה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו, כמובן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מיומניות"
באמת שאני לא מצליחה להגיד את זה! תמונת השבוע:
[מהחג קן] התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות במת, משחק כדורסל, מתכונת בתנ"ך וסמינר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

The Charmd One

New member
נכון כי זה היה בגלגלצ בדיוק?[:../images/Emo79.gif

אם זה מעודד, גם ממני נבצר ללכת לשנטיפי אבל היום שתי חברות שלי חזרו באמצע כי הן אמרו שהיה ממשממש גרוע.[:

K a y a 1989

New member
אהא

היה ממש מבולגן.. היה הרבה מקום לשיפור אבל איך אפשר לא להנות בסופו של דבר כינרת וזה.

שבוע... אנערף

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני ושירה התקרבנו [: וסוג של השלמתי עם שיר משהו רע שקרה לך השבוע: כל המתמטיקה הזאת ]]]: שיר שלא הפסקת לשמוע: אצלך בעולם התחדשות השבוע: קניתי עט XD תוכנית השבוע: הממממממממ סרט השבוע: ראיתי אתמול חצי מאפקט הפרפר!!!111 ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו [שוב] מאכל השבוע: וואו השווארמה שמרקו הביא היום לשבט יציאת השבוע: נראה לי היומולדת של קורמן.. היה גדו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי הבגרות במת'
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: |אני אלך גם וגם כדי להגדיל את הסיכויים!!!" [נדב מסביר למה הוא ילך גם למיונים בכרמיאל וגם לאלה שבכפר] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד מת', לעשות בגרות במת', לצאת לחגוג, ללמוד לתנ"ך, לילה צופיות עם השכב"ג ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יותר מידי מת'

svety

New member
מיאו?../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שאני אקבל בונוס בגלל שאני מצרפת המון סמסים, ובכלל הר"צית שלי ידי מרוצה ממני. וגם הנ"בית. וכמובן - זה שישנתי כ"כ הרבה בשבועות
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי אמורה לבוא אליו לסופ"ש, וזה לא מסתדר לו. וגם יש סבירות של 99 אחוז שטורקיה לא מסתדר לו. בלע.
שיר שלא הפסקת לשמוע: מממ. כלמיני. אני חושבת שבעיקר שירים בסגנון Legend Of Steel/luca Turilli
התחדשות השבוע: כלום, לשם שינוי
כל הכבוד לי!
תוכנית השבוע: וואו! המון! גיבורים, על טבעי, משמרת שלישית, 8 כללים פשוטים, טורצ'ווד...
סרט השבוע: השבוע כלום.
ספר השבוע: התחלתי לקרוא שוב את 'על העוורון' של ז'וז'ה סאראמאגו, ובמקביל אני עדיין קוראת את American Gods, של גיימן.
מאכל השבוע: סלט! דיאטה לפנים!
יציאת השבוע: מוצ"ש באמרולה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ לראות אותו? אולי יום הסטודנט בבר אילן.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו, את שירני, אם יסתדר.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא מצליחה להזכר במשהו ספציפי
תמונת השבוע: אין ^^
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה-לימודים-הוא.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה פנאן, בזרימה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
[וואי, המגדישומטיק הזה ממש נוח!]

מה שבנינו לא תם.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי אבטיח. משהו רע שקרה לך השבוע: היה זין..ורגע עכשיו כשאני שומעת את השיר שאני שומעת- חברה שלי יצאה ממש זונה, ועוד אחת, ועוד אחת. שיר שלא הפסקת לשמוע:סיגריות לייט- ענבל פרלמוטר התחדשות השבוע: אנדרקאט בשיער תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: גילוי עריות- אנאיס משהו. מאכל השבוע: גלידות יציאת השבוע: :\ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המבחנים, לעבוד, לגלות שירדתי 2 קילו. ולהשתכר ולעשן מלא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איזה בת זונה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בליאט. סעמק אפילו נהיה לי מבטא רוסי. תמונת השבוע: >< התוכניות שלי לשבוע הבא: ^^ עבודה לימודים גיטרה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא זוהר בכלל.

MC SammY

New member
Hate blabbermouths.

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי כמה דקות לנשום,הייתי איתו, עשיתי משהו שחיכיתי לו המון זמן, מעייני ישנה אצלי
איך אני מתגעגעת אליה... משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שיש אנשים ממש רכלנים וחסרי חיים, אבל על הזין
שיר שלא הפסקת לשמוע: Maroon5-Shiver
התחדשות השבוע: המממ כמעט קניתי מייקאפ פודרה של שיסיידו, נחשב?
תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: תפוחי אדמה מוקרמים..חח אחותי נהייתה שפית. יציאת השבוע: לשוובלה אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הבגרות במתמטיקהההה
, לנשום קצת, לסיים עוד כמה דברים..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת כמה זמן יהיה לי לפגוש את כל מי שאני רוצה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואי
מוידויו של בן אדם מאד מאד מאד מוזר: "אני בתול. אף פעם לא הגעתי מעבר לנשיקה...הייתה לי מישהי, אבל היה לה ריח רע מהפה. היא גם הייתה נורא שמנה זה היה נורא כבד כשהיא הייתה עולה עליי כשהיינו מתחרמנים...היא גם הייתה 1.50...יש לי שפשפת"
תארו לכם לשמוע את זה לייב. תמונת השבוע:
מישהי מפחידה ממפגש ישראבלוג. אל תשאלו למה. [לא, אני לא קשורה אליהם] התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים מתמטיקה, לעבוד, להיות עם אנשים שאני אוהבת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבי כזה

Fragile rose

New member
../images/Emo6.gif!!

וואי, בחיי שזה היה אחד המצחיקים והדבר הזה. אעעע
השם יירחם, עשתה לי סיוטים

SuGaRBabe1

New member
כל אשר אני אומר עכשיו

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ עברנו לחמ"ל חדש, זה סבבה לאללה משהו רע שקרה לך השבוע: נשארתי לסגור חג בבסיס בהפתעה של הרגע האחרון... איזה יום מזעזע זה היה... שיר שלא הפסקת לשמוע: "בכל פעם שאני מתאהב", זה השיר היחיד שאני שומעת בבסיס כי יש לי אותו בפלאפון P: התחדשות השבוע: ג'ינס מפול אנד בר אתמול! תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה סרט השבוע: גם לא סרטים ספר השבוע: גם לא קראתי ספר... מאכל השבוע: וואי בקושי אכלתי השבוע. באמת, לא היה לי זמן. ואז הגעתי הביתה וחיכתה לי עוגת גבינה של סבתא
יציאת השבוע: שלישי לטרויה באילת.... איזה אדיררררר היה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טעם העיר, יום הסטודנט [למרות שעוד לא החלטתי אם אני הולכת] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה מהבסיס שלא ראיתי איזה שבוע, והבחור- אבל זה לא יקרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואללה לא יודעת תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: כשיהיה תכנ"ש אני אכתוב P: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בעיקרון גרוע. אבל עכשיו סבבה :)

אמ..

משהו טוב שקרה לך השבוע: החג. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: נצמדנו- שלמה ארצי. התחדשות השבוע: אין האמת. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. אבל שיהיה "מישהו לרוץ איתו". יציאת השבוע: בית קפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה בטח. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד
ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר דווקא:) שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו.

The Blue Fairy

New member
למה לעזאזל אני ערה?!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ חופש שבועות! משהו רע שקרה לך השבוע: האידיוט שיר שלא הפסקת לשמוע: מופע הארנבות של דר קספר-סקס התחדשות השבוע: שום כלום...קצת מפתיע תוכנית השבוע: חברים ועקרות בית נואשות סרט השבוע:הרדוף לבן ספר השבוע: אנאערף.. מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: לפאב ביום שלישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האידיוט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המפף... התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: איכס

למעלה