סיכום שבועי!

EVE Lights

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo59.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

e l u l a

New member
ממ../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה משהו טוב במיוחד.. כאילו מסיבת שכב"ג וארוחת שבועות. שניהם היו נחמדים אבל לא הכי וואו.. משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור שיר שלא הפסקת לשמוע:לא היה כזה התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכלל! אפילו שאתמול בערב אחותי קראה לי לראות איתה האלופה קמתי באמצע מרוב שזה היה מטומטם!!1 סרט השבוע:- ספר השבוע: שני ירחים. קראתי אותו אתמול אחרי שפעם אחרונה היתה לפני ארבע שנים. מאכל השבוע:פשטידות ועוגות גבינהה נו ארוחת שבועות:] יציאת השבוע:מסיבת שכב"ג, והיום בערב אמור להיות נחמד. אני נוסעת עם חברות לת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי הבגרות במתמטיקה. לא יודעת מה עוד.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא נראה לי שזה יצא גם ככה..אני כבר לא מצפה לכלום. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון-שני ללמוד לבגרות במתמטיקה, רביעי אנלא יודעת, חמישי-שישי-שבת ללמוד לבגרות בתנ"ך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:למדתי הרבה להסטוריה.. בכללי היה נחמד לא משהו מיוחד.

Lost Lullaby

New member
oh, look what you've done

you've made a fool of everyone. משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ אנערף. גיליתי שנדחו לי שני מגנים, היה יום אחד נורא נחמד בעבודה משהו רע שקרה לך השבוע: סתם ביומיים האחרונים אין לי כוח לכלום שיר שלא הפסקת לשמוע: Nelly Furtado - Say It Right התחדשות השבוע: אוטו
שאין לי ביטוח עליו, אבל הוא ממש מגניב תוכנית השבוע: נה סרט השבוע:נה ספר השבוע: אזרחים בישראל
מאכל השבוע: חח. לא אכלתי כמעט :X יציאת השבוע: הייתי אמורה ללכת למקס ברנר שנפתח פה אבל בסוף לא יצא לפועל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים מתמטיקה [עד המועד ב']. אולי חמי געש... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זה מצחיק כי אני בטוחה שיש מלא אבל שומדבר מצחיק לא עולה לי לראש כרגע. תמונת השבוע: לוח מצברוח בעבודה [לא אני עשיתי פינת סגידה לעצמי, מי שאני חושדת בו מכחיש
] התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים תיק הפקה, לסיים עבודת גמר בסוציולוגיה, לעבוד, חבר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף

LimiMimi

New member
תיק הפקה ../images/Emo10.gif

הו גאד למה אני מפיקה פור פאק סייקס, התיק הפקה הולך לצאת כמו נעל!

shiruri

New member
טוב...

משהו טוב שקרה לך השבוע:טיילתי הרבה. משהו רע שקרה לך השבוע: הרסתי את הדיאטה. שיר שלא הפסקת לשמוע: בעיקר מהדיסק החדש של אבריל לאבין. התחדשות השבוע: פלאפון חדש. תוכנית השבוע: "בובספוג" נשבעת לכן לא מצאתי מה לראות חוץ מזה. סרט השבוע: זורו 2, כי זה הסרט היחידי שראיתי השבוע. ספר השבוע: "שקר השתיקה" של עמוס לויטוב, היום מתחילה לקרוא. מאכל השבוע:בורקס, כי אין משהו טוב במקרר. יציאת השבוע:היום הייתי בת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנלך לים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יותר נכון בדיחת השבוע- ילד קניבל רואה ערבי, שואל את אמא שלו "מה זה", היא עונה "ג'אנק פוד". תמונת השבוע: מצד שמאל, אני מזה לא מצטלמת טוב. התוכניות שלי לשבוע הבא: לרדת במשקל, לנסות לעשות ספורט בלי להיפצע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, החופש עשה טוב על הלב..אני קצת דיכאונית כי חברה שלי סיפרה לי שהיא רוצה לאפות עוגות לאנשים בשדרות ואין מי שתעזור לה (ואני לא יכולה לעזור לה!).

EVE Lights

New member
טרילילי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא כתב לי משו ממש יפה, בקושי עבדתי, הייתה אחלה ארוחת חג והיה כיף ביום רביעי
משהו רע שקרה לך השבוע: 3 שעות שינה לפני פסיכומטרי. ממש הרגשתי כאילו אני חוזרת לימי הצבא הנוראיים.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Travis - Closer התחדשות השבוע: ג'ינס אפור מפיוטה וגופייה צבעונית וחמודה, שניהם מיריד המותגים
תוכנית השבוע: הבורר (פרק ראשון בכורה בVOD, נראה טוב.. סופסוף יהיה מה לראות בימי שבת אחרי שנגמר מסודרים) סרט השבוע: היה בתכנון לראות את רעש לבן 2 אבל אנחנו לא מסוגלים לצפות כמו בני אדם בסרט במחשב בלי להתמזמז אז זה לא ממש הלך. לא נורא
ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: בלינצ'ס מטריף של אמא ומילקשייק מקפה קפה (אביב חייב להפסיק להביא מילקשייק איתו בימי רביעי) יציאת השבוע: לא זכור לי משו ספציפי.. מקווה שהיום נצא סופסוף לת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לשומדבר מלבד רביעי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב כמובן ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה, קנית כרית חדשה?" "מה? לא! זו הגופייה שלי!!!" "היא נראית כמו ציפית"
תמונת השבוע:
(חחח זה פסיכי לגמרי. הוא פאקינג התעגל למעלה בסלסול. אין לי מושג איך זה קרה.) התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון פסיכו, שני שלישי עבודה, רביעי פסיכו ובערב אביב. חזרנו לשגרה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה דווקא עבר מהר ממש והיה טוב.

פודפוד ../images/Emo99.gif

בחיי שהתגעגעתי אורנית... זה לא בסדר, פרסמי אותו יותר. הוא סמל מין :[

EVE Lights

New member
חח מבטיחה להשתדל ../images/Emo13.gif

אני פשוט מצלמת אותו במרווחים גדולים יחסית כדי שאשכרה יהיה אפשר לראות הבדלים

EVE Lights

New member
אוקיי בא לי לבכות!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

הראש שלו נפל עכשיוווווווו כשלקחתי להשקות אותו!!!!!!!!!!
בגלל שהענפים שלו היו כנראה כבדים מדי הוא נפל... חח אוף אוף אוף

EVE Lights

New member
טוב נמסר מאמא שהיא שתלה

את הראש בעציץ במטבח. עכשיו היא שוטפת את הסלון אז אין לי מושג איפה הוא אז אני אבדוק את זה יותר מאוחר

EVE Lights

New member
שכולן יחזיקו אצבעות ויתפללו

לשלומו של הראש של פודפוד ;(

EVE Lights

New member
טוב אמא שתלה אותו

באיזה עציץ ועכשיו הוא נראה כ"כ גלמוד כי נשאר ממנו רק הבסיס ו-3 ענפים עצוב לי

Pooh9

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי עם חברה שלי (אחרי ריב דפוק על בן) משהו רע שקרה לך השבוע: הסיבה שבגללה ביטלו את שבועות במושב שלי(לא לי אישית אבל זה רע) שיר שלא הפסקת לשמוע: על הריצפה-מוניקה סקס התחדשות השבוע: כלום:/ תוכנית השבוע: הישרדות 14 XD סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2 (שראיתי שוב לפני שאני אראה את 3) ספר השבוע: משלחת נוער 3 מאכל השבוע:עוגת שוקולד שאני הכנתי:) יציאת השבוע: :/ שבוע משעמם ביותר.. (לא פגשתי אף אחד) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ.. כלום. אה..בעצם, הטרומפים בביצפר ביום שישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. (למרות שזה רעע) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סבבה לפנים. תמונת השבוע: -> (מלג בעומר) התוכניות שלי לשבוע הבא: ביצפר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נהדר!

למעלה