סיכום שבועי

מסכמת ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה שלי התארסה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא מתחרטת התחדשות השבוע: קניתי כפכפים של טבע נאות שיר השבוע: תישאר - הילה זייתון תוכנית [TV] השבוע: לא ריאתי טלוויזיה השבוע סרט השבוע: סימפסון
סרט מצחיק ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא לצערי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שבוע עם אוטו משלי
ההורים בחו"ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מזל טוב" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת עדיין ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נפלא ומרגש אבל מהיר מידי

tttttttttt1

New member
החברה שלך - היא לא בגיל של "בין תיכון לצבא"

נכון? סתם, מזל טוב!

elivnat

New member
היי, בדיוק שמעתי על אחת כזאת השבוע..

רק שהיא לא עשתה שנה מכינה... לפחות זה לא נראה ככה.. היא הייתה בקבוצה של חברה שלי בסמינריון... את חדשה פה?

rasmus girl1

New member
עונה:

משהו טוב שקרה לך השבוע:קניות D: משהו רע שקרה לך השבוע:נדה משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:נדה >< התחדשות השבוע:ג'ינס ופיג'מה חח שיר השבוע:--- תוכנית [TV] השבוע:--- סרט השבוע:------- ספר השבוע:--------- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עוד קניות (:) ועיר הבירה וסופרלנד ^^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע:---- תמונת השבוע:------ התוכניות שלי לשבוע הבא:כבר שאלת >< ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:נייס :))

raayao180

New member
אסכם כעת:) בנחת...

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד כנציגה וקיבלתי מהעבודה פלאפון (חחח לעבודה בלבד).. משהו רע שקרה השבוע: אמממ חדי העין בטח יבינו על מה אני מדברת מיני בלאגן שהיה לי בעבודה מלחיץ מלחיץ ... מסיבת גיוס של חברה מאוד טובה שלי..:/ משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שומדבר מיוחד
התחדשות השבוע: מסיבת גיוס ראשונה שהייתי בה
שיר השבוע: יש איזשהו שיר ממש מגניב של שאקירה .. אבל אני לא יודעת את השם שלו...(לא טובה בשמות שאנגלית /ספרדית.) תוכנית [TV] השבוע: החיים זה לא הכל... סרט השבוע: האמת שראיתי אותו שבוע שעבר אבל נגיד.. "גבר מי שמטפלת" ... ספר השבוע:
לא יצא לי לקרוא בכלל משהו שאתה מצפה לו+ תוכניות בשבוע הבא: אממ אז ככה.. לקבל משכורת.. לפגוש את קארין
, לכתוב מכתב לחברה שלי.. לנסות להמשיך להיות אופטימית ולקוות שהפעם המנהל שלי יהיה מרוצה ולא יאמר שהזמנתי קצת מידי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: החיים יפים.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בתחילה עבר נחמד,המשיך בקאנטים ונגמר סבבה לגמרי...:)

EDTH

New member
../images/Emo41.gifשבוע מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור גיטרה
, כפר המוסיקה
, עדן
, ההופעה של אמנזיה!
(הלהקה של עדן, עוד שנייה ארחיב
). משהו רע שקרה לך השבוע:כלום משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: כלום התחדשות השבוע: צמיד P: ומפרט של הגיטריסט של מלכת הפלקט, פלייליסט. שיר השבוע: אווי היו המון.. פשוט המוון.. אבל אבחר את "בומש" של אמנזיה. (אתה בומש אתה בומש אתה בומש
) תוכנית [TV] השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד, נהיגה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו גם פה המווון תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, נהיגה, ללמוד לתיאוריה XD, ולאדע... לעשות כמה שיותר. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה
טוב אז אמנזיה זו להקה שעדן
היא הגיטריסטית בה הייתה להם יום חמישי הופעה ראשונה ב"שבלול" שזה בקניון לב אשדוד ובאווו מלאאא אנשים והייתה הופעה פשוט מעולה! ותבינו, זו הופעה ראשונה... והם נתנו בראש =] אז מחר (יום ראשון) ב 10:30 בבוקר הם יהיו ברדיו דרום לראיון + הופעה אז תתעוררו ותשמעו =] זה שווה... מבטיח
שבוע טוב!

../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא
, אנשים שחזרו הביתה, מסיבת גיוס של יובל כי היה מגניב, שיעורי נהיגה ועברתי תאוריה. משהו רע שקרה לך השבוע: שני אנשים מפגרים, הפסקה באימונים משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שופינג מטורף
ושלא הלכנו להופעות בסוף התחדשות השבוע: תאוריה? חח, חבר (או משהו
) ותספורת שיר השבוע: לילות לבנים - אביב גפן תוכנית [TV] השבוע: שנות ה70!! סרט השבוע: דה ז'ה וו ספר השבוע: נמנמ אין עדיין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שייצא שבת כבר
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחחחח כל האסמסים של אתמול בערב תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, כינרת אולי... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מגניב

ווינגז

New member
המממ

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בת"א עם חברה טובה שחגגה יום-הולדת, הייתי אצל דיאטנית וערכתי במשך יומיים מטורפים. משהו רע שקרה לך השבוע: ממש כואבות לי הרגליים (למרות שעכשיו קצת פחות) והרופאה בקופת חולים שהתעקשה לדקור אותי כדי להראות לי שזה לא כואב
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: המ, לא התעוררתי בשעות הגיוניות, אז התפריט מהדיאטנית התבלגן לי.
התחדשות השבוע: תפריט מהדיאטנית, שלושה קטעים שסיימתי לערוך וכמה תמונות חדשות. שיר השבוע: My Favorite Things - The Sound of Music soundtrack - קצת אופטימיות לא תזיק. תוכנית [TV] השבוע: האנטומיה של גריי? סרט השבוע: כמה זמן לא הלכתי לראות סרט, בחיי. ספר השבוע: הארי פוטר האחרון, עדיין לא התאוששתי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שני
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "וואי, אתן עושות מלא רעש"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שני ושאר חברים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מורכב כזה, חלק ממש טוב וחלק ממש רע.

גלוש122

New member
../images/Emo204.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המון קניות וערב פרידה מהשבט.... משהו רע שקרה לך השבוע: ביליתי יותר מדי בשניידר משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא נפרדתי מאנשים שרציתי לפני הש"ש התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: היירספריי ספר השבוע: "שומרת אחותי" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השנת שרות!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין מספיק שעות ביממה.... תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות .... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה טוב נגמר פחות טוב....

iti4

New member
שיעמוםמום

משהו טוב שקרה לך השבוע:סתם אני עושה מה בא לי בלי התחייבויות..(אני מדבר על החיים לא על בנות וכאלה!) משהו רע שקרה לך השבוע:סתם משעמם כולם בצבא ופה משעמם משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא הלכתי לניצנים אולי..אבל פשו ט איין עם מי ללכת.. התחדשות השבוע:איין.. שיר השבוע:יש הרבה.. תוכנית [TV] השבוע: יריחו.. סרט השבוע: כל מיני סרטים בHOT13,14 ספר השבוע:XXX משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקבל חשבון טלפון ולקוות שזה יהיה פחות מ100 שקלים כי המצב שלי גרוע ציטוט\יציאת\מילת השבוע:שיעמום לא יצא אף משפט מצחיק\מעניין השבוע תמונת השבוע: שקיעה..נרגילה..אתמול בים.. התוכניות שלי לשבוע הבא:כנרת..לתפוס אוטובוס ולהיזרק באיזה חור ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:משעמם ביותר

למעלה