סיכום שבועי

nomad21

New member
בלה בלה קארד גיים בלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי לעבוד, התחלתי ללמוד משהו רע שקרה לך השבוע: לא עשיתי גלום משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ללכת לקוקה קולה התחדשות השבוע: לימודי גיטרה שיר השבוע:monsoon תוכנית [TV] השבוע: אין סרט השבוע:shooter ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הו... הרבה דברים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שקט! תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: חתונה, כנרת.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר

אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי הבייתה אחרי 10 ימים בסמנריון, ואח שלי חזר מתיאלנד משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע היה קצת עצוב משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא הלכתי לים עם חברות התחדשות השבוע: בגדים!! שיר השבוע: יוצא לאור- אהוד בנאי תוכנית [TV] השבוע: בקושי יצא לראות טלויזיה השבוע סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנצל ת'זמן בבית, ולצאת עם חברות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "התחילווווו?" תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

דללה

New member
.........

משהו טוב שקרה לך השבוע: השיחה אתמול... משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדנו... משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שלא ביקרתי אנשים... התחדשות השבוע: בית צבוע? שיר השבוע: היו הרבה בניצנים... תוכנית [TV] השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע אחרון באזרחות? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת.. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לנצל אותו אני מניחה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חרא, ואתם?

danish18

New member
יהיה בסדר..

אני יודעת שזה מדכא לשמוע את זה, אבל באמת שהזמן עושה את שלו!

ranch22

New member
../images/Emo201.gif

יהיה בסדר... :/ נשמע נדוש אבל כך אומרים...

elivnat

New member
../images/Emo201.gif

איך אומרים... "יש הרבה דגים בים" (אבל ביננו, את לא תתחתני עם דג... חחחח זה התשובה של חברה שלי...) סתם כפרה, (ואני לא ערסית!!), תתעודדי... הלך נסיך, יבוא מל(א)ך...

דללה

New member
תודה לכולכם ../images/Emo23.gif

אין לכם מושג כמה אני מעריכה ואוהבת אתכם!

אור1988

New member
רק בגלל מצב הרוח הטוב...

צהריים טובים ושבת שלום, משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באיצטדיון טדי מלא ב20 אלף שרים ומעודדים-אוירה מדהימה משהו רע שקרה לך השבוע: ההדחה מאירופה של בית"ר באותו משחק שהייתי.. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא התקשרתי למורה נהיגה להתחיל ללמוד בחודשיים שנותרו עד הגיוס(התעוררתי מאוחר אני יודע..) התחדשות השבוע: פעם ראשונה שאני כותב פה סיכום שבועי... שיר השבוע: "מאמינים" - מרדכי בן דוד תוכנית [TV] השבוע: אחד נגד 100- האחרון שנשאר.. סרט השבוע: "אדמה משוגעת"..(ראיתי שבוע שעבר כי השבוע אני לא זוכר אף סרט כרגע..) ספר השבוע: אני כבר שנה עם אותו ספר כך ש.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת לאח שלי הגדול...ופתיחת הליגה הישראלית בכדורגל.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אין חכם כבעל ניסיון" - בית"ר למדה שצריך הרבה ניסיון במסגרות האירופאיות כדי לעלות שלבים.. תמונת השבוע: צילמתי את אחיינית שלי יושבת..(היא בת תשעה חודשים עוד עשרה ימים..) התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי למצוא עבודה..ולהזמין שיעור נהיגה ראשון ולהתחיל להזדרז..להספיק עד הגיוס..אני מקווה שייצא מזה משהו טוב לעשות הרבה שיעורים בשבוע .. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: השבוע היה בסדר גמור ברוך השם ..הסתיים במסיבת גיוס לחבר שמתגייס ביום ראשון בים..במילה אחת "כיף". המשך יום טוב לכולם..ושבת שלום..

למעלה