סיכום שבועי

danish18

New member
סיכום שבועי ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: תוכנית [TV] השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה שבוע, שיהיה.

Karin917

New member
../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי מלא חברות, הלכתי לחדר כושר, ים. משהו רע שקרה לך השבוע: העבודה [שאין לי], השיחה עם המורה לנהיגה וסידור הארון שמצפה לי אחרי שאני אסיים לכתוב. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הלכתי לעבוד באולם אירועים התחדשות השבוע:משקפי שמש
, חולצה וחזיות
. שיר השבוע: - תוכנית [TV] השבוע: הישרדות סרט השבוע: - ספר השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא עבודה[!], להפגש עם החברות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חמוווווווווווווווד תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: היום מטרוק ואחרי זה אני נשארת לישון אצל חברה עד מחר, לפחות 3 פעמים חדר כושר, לחפש עבודה או ללכת לעבוד באחד האולמות, שיעור נהיגה, לפגוש את רעיה
, אולי גם את ליזי, בחמישי מקס ברנר עם החברות [פרידה מאחת מהן שהולכת לשנת שירות
], ים, לקנות ספרי מתמטיקה ולהתחיל ללמוד. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: התחיל מעולה, רביעי-חמישי היו לא משהו ועכשיו בסדר...

קובי221

New member
מק בסוף?

ומה את עושה עם מתמט' ביד לעזאזל?! חופשששששששששששששש גיוססססססססס

Karin917

New member
כן...

אני עובדת 3 ימים בצומת ראם [AKA מסמיה] ואח"כ בגדרה.

tttttttttt1

New member
וואי...קיבלת עבודה ממש מהר ../images/Emo6.gif

למה את צריכה לקנות ספרי מתמטיקה ולהתחיל ללמוד? את משלימה מתמטיקה? את לומדת לבד??

Karin917

New member
ממש מהר? הלוואי!

עשיתי ראיון ברביעי שעבר, בשני הוצאתי פנקס עבודה ומאז אני מנדנדת לזאת שעשתה לי את הראיון. רק היום סוף סוף חזרו אליי... עשיתי מועד ב' במתמטיקה [4 יח'] והלך די גרוע אז החלטתי שעד החורף אני עושה 5 יח' כי אין סיכוי שאני ניגשת שוב ל4. בינתיים אני אתחיל לבד, אח"כ אולי אקח שיעורים פרטיים.

tttttttttt1

New member
אז לא הלך טוב ב-4 והחלטת לגשת ל-5?

שזה הגיוני כי....? פשוט את יודעת שאין כמעט שום קשר בין החומר של 5 לחומר של 4..במיוחד לא בשאלון 007.... אבל שיהיה לך המון בהצלחה...אני הייתי מת להיות במצב שלך עכשיו, שיהיה לי זמן להשלים ל-5 יחידות כי אני ממש רוצה... אגב, איזה ספרים את קונה? יש לך מושג? האלה של בני גורן? אגב#2 - מזל טוב על העבודה...

tttttttttt1

New member
אהה אגב, ההודעה שלי לא נכתבה בטון ציני או משה

באמת איחלתי לך בהצלחה, ובאמת הייתי רוצה להיות במצב שלך עכשיו [של יכולת להשלים ל-5 יחידות, או בעצם - יכולת לשבת ללמוד את זה לבד..
]

Karin917

New member
אצלי לא תמצא הגיון

לא הלך לי טוב בבגרות כי ידעתי שיש מועד ב' וחורף אז לא השקעתי. עכשיו אני יודעת שאני חייבת לעשת את זה [או לעשות 4 בפעם השלישית
] אז אני אשתדל הרבה יותר. חוץ מזה יש לי יותר זמן פנוי... ואין לי יותר מדי זמן. אני מתגייסת בתחילת פברואר.. תודה

tttttttttt1

New member
אממ...רק תראי שזה מסתדר לך

כי עדיין אין תאריכים לבגרויות חורף - אבל מועד חורף בדר"כ יוצא בסביבות חודש ינואר- פברואר.......כך שיכול להיות שמתמטיקה יצא כשאת..בטירונות.....[לא בטוח..אבל עדיין יש סיכוי כלשהוא שזה יקרה..]

raayao180

New member
אמממ אני לא רוצה לדכא..

או להוריד התלהבות או להישמע כאילו אנימזלזלת ביכולות שלך אבל: את מודעת לכך שברגע שאת עושה שאלון 006 ו007(ששייכים ל 5 יחידות) כל הציונים שלך ב003 ו004 נמחקים? כלומר גם אם ב006ו 007 ציונים נמוכים יותר מציוני ה4 יחידות..מה שיחשיבו לך זה את ה5יחידות.. קחי את זה בחשבון.. בכל מקרה בהצלחה:)

tttttttttt1

New member
מה מה מה מההההההה?

מה פתאום! אם היא סיימה יב' עם זכאות לתעודת בגרות - כל שיפור שהיא תעשה היא תקבל ספח עם הציונים החדשים, אם הציונים גבוהים - הכל טוב ויפה ותשמרי על הספח, אם הציונים נמוכים - הפח ישמח לקבל אותם..... [אלא אם כן היא סיימה יב' בלי זכאות לתעודת בגרות, ואז באמת הציונים של 003-005 נמחקים, בדר"כ [(לא 100% בטוח..אולי יש פשרות עם זה..אבל יש סיכון גבוה מאוד שהם נמחקים..]

raayao180

New member
לא נכון..

הציונים נמוכים ישמחו לפגוש את הפח רק אם הם באותה רבה של הציונים הגבוהים. אחרת הם נחשבים.. אפשט את העניין ככה: נאמר ואני ב4 יחידות במתמטיקה. עשיתי בגרות וקיבלתי בציון המשוקלל 90 עכשיו אני רוצה לשפר ולעשות 5 יחידות. וקיבלתי בבגרות 5 יחידות בציון השוקלל 70. הציון הנחשב (בין 5 ל4 יחידות הוא הציון המאוחר.. [במקרה זה 5 יחידות- הציון הנמוך יותר] עכשיו נאמר והיא עשתה בגרות במתמטיקה ב4 יחידות וקיבלה 90 ורצתה להגיע ליותר ב4 יחידות עשתה בגרות חוזרת ב4 יחידות וקיבלה 70 אז.. ורק אז! הציון הגבוה ביותר נחשב.. וזאת מכיוון שהיא נבחנה פעמיים באותה רמה. ברגע שהיא נחבנת ברמה שונה הרמה האחרונה היא נבחנה בה היא הקובעת... ואת זה אני יודעת מהמורה שלי למתמטיקה וגם מהמורה לאנגלית...

tttttttttt1

New member
מצטער [או שמח?] לבשר לך

שגם המורה שלך למתמטיקה - וגם המורה שלך לאנגלית - טועות, והמידע על כך מגיע ישירות מגורמים במשרד החינוך ומשאר מבינים בעניין..... התשובה: בתור זכאי לתעודת בגרות יחשב לך הציון שאתה תבחר - בין אם זה 4 או 5 יחידות [תלוי במה גבוה יותר] בתור זכאי לתעודת בגרות אתה רשאי לזרוק את הספחים שקיבלת אם הציון נמוך. ליתר דיוק - היום הדבר נעשה באופן אוטומטי ע"י האוניברסיטאות - אשר מקבלות את הציונים ישירות למחשב שלהם, והם בוחרים את הציון הטוב ביותר לתלמיד... מה שלא יהיה, הציון הגבוה יחשב לה - בין אם זה הציון הסופי ב-4 יחידות, או הציון הסופי ב-5 יחידות.. במצב כזה של שיפורים - מסתכלים על ממוצע סופי - והגבוה בין הממוצעים הוא שקובע..... בהצלחה

Karin917

New member
אני מודעת לזה

אבל בעיקר עכשיו אני יודעת שאני הולכת לעשות את זה ולהשקיע בזה.

למעלה