סיכום שבועי

danish18

New member
שימי פס על הפסים!

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הרבה.. היו כמה יציאות טובות משהו רע שקרה לך השבוע: סמנריון משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: סיפור ארוך =/ התחדשות השבוע: חזיות שיר השבוע: השירים שחרשנו עליהם בסמנריון.. בואי עזוב, את יפה, וביג גירלס דונט קריי, אה וברור שצ'יינג'ס של דייויד בואי! תוכנית [TV] השבוע: south of nowhere עונה חדשה מהיום =) סרט השבוע: נודל, אחלה סרט ספר השבוע: לא.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למות! כ-ו-ל-ם בחו"ל.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוי היו הרבה..! תמונת השבוע: הבריכה של שירי התוכניות שלי לשבוע הבא: למות, וסופ"ש מלון עם המשפחה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה, קצת מוזר.. מסתבר שהסמנריון השפיע עליי קשות וגרם לי לדכאון חולף.. אבל היי, הוא חלף!

danish18

New member
אה כן!

אני צריכה למצוא מישהו שיבוא איתי לאפרת גוש ביום חמישי! אתם מוזמנים להתנדב וכמובן ששכחתי את התמונה, וכבר אין לי כוח להעלות אותה.

ranch22

New member
....

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת וכאלה.. משהו רע שקרה לך השבוע: היחס ה"טוב" מאנשים קרובים. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: שיחה עם מישהו שכבר חוזר לצבא :/ התחדשות השבוע: חולצות... שיר השבוע: - תוכנית [TV] השבוע: קייל xy סרט השבוע:- ספר השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עבודה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה בעיקר... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר.

Itay Simons

New member
../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוחלט על נסיעה לאמסטרדם
משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שקרה משהו מיוחד
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ספורט?
התחדשות השבוע: דרכון מחודש?
שיר השבוע: היו הרבה.. תוכנית [TV] השבוע: שנות ה70
סרט השבוע: מלחמת הכוכבים-נקמת הסית' *בורח* ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודע
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכר :X תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור עוד שבוע? ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב+

אור1988

New member
שאלה קטנה..

כתבת תוכנית השבוע" שנות ה- 70"..ואני יודע שזאתצ תוכנית ישנה ואומנם אני לא הכרתי אותה עד לא מזמן והשבוע התחלתי לראות אותה בVOD בחינם..את כל העונה הראשונה..האם גם אתה רואה בVOD..או בדרך אחרת? שבת שלום..

elivnat

New member
היייייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: חתונה של בן דודה (אתמול), ראיתי את רוב המשפחה!! נגמר הסמינריון!!! שיעורי נהיגה!! משהו רע שקרה לך השבוע: נגמר הסמינריון...
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אממממממ לא נראה לי שיש משהו כזה... התחדשות השבוע: 2 גופיות (ללבוש מתחת לחולצה) שיר השבוע: "שאפי לא ישכח את הריח" ברח לי שם השיר... חחחח חברה שלי שרה אותו במקלחת ביום הראשון של הסמינריון וזה ממש תיאר את המצב של הריח במקלחות שם... חחחחח אמרתי לה שאין מצב שהאף שלה ישכח את הריח הזה...בעעעע תוכנית [TV] השבוע: המתמחה... סרט השבוע: אמממממ לא ממש ראיתי סרטים השבוע...אבל לא מזמן ראיתי את רטטוי... חמוד לאללה.. ספר השבוע: לא קראתי... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נהיגה, פגישה של אור ירוק (הם באים אליי סופסוףף).. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רון, רון רון רון, אולפנת מי-רון!!", "ערסים טראנסים בלאגנים בית בית בית שאנים", "מי אנחנו אריות? חיפה והקריות!!" חלק מהמורלים שהיו בסמינריון.. תמונת השבוע: דווקא הצטלמתי אתמול בחתונה אבל אני לא מעלה תמונות...
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, עזרה בבית, אור ירוק ונראה מה עוד... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה!! סבבה אגוזים!!

danish18

New member
חחח חברות שלי הולכות לבית שאן,

והן כל הזמן שרות את זה!

elivnat

New member
חחחחחחח חפרו עם זה בסמינריון!!

דרך אגב, היית בסמינריון בעופרה?

. . .

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי קצת. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הגעתי לפעילות עם המחזור.. המחשב עשה בעיות וסתם לא היה מצב רוח. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא הלכתי לפעילות הנ"ל. התחדשות השבוע: כמה חולצות. שיר השבוע: שירים שקטים בעיקר. תוכנית [TV] השבוע: האוס. סרט השבוע: ליטל מן. ספר השבוע: לא קראתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מקווה שיגיעו תשובות למיונים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "טעויות זה בסדר- זה מזכיר לנו שאנחנו בסה"כ בני אדם" (מישהו בעבודה.) תמונת השבוע: "איך תדעו מה קורה עם הילד שלכם?" התוכניות שלי לשבוע הבא: לנצל את השבוע.. יום רביעי אני מתחיל ללמוד
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עוד יהיה טוב בעז"ה.

R e A

New member
צעיר פעור מהלך

משהו טוב שקרה לך השבוע: שו"ש משהו רע שקרה לך השבוע: התגייסתי משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: צרחתי בחזרה על המפקד התחדשות השבוע: מדים? שיר השבוע: שמעתי אותו מלא השבוע דווקא. "לקבלת המפקד סוללה 405 תמתח להקשב! 4,5! 405!" תוכנית [TV] השבוע: מה זה טלוויזיה? סרט השבוע: הסרט המגניב של התומ"תים יורים ספר השבוע: תעודת החוגר נחשב לספר? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעשו לנו הפתעה וישחררו אותנו גם בשישי הבא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לחיילים אין תוכניות ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: פשוט פנטסטי. כאילו! ממש! לא יכולתי לבקש שבוע טוב יותר! בןןן זונה של שבוע! וואו! וכל זה אחרי שבוע אחד בצבא
להשתפר זה לא יכול. אפשר רק להתאים את עצמך למצב ולסבול ממנו פחות.

R e A

New member
טוב די עוד שניה אני אתחיל לחשוב

שהתמונה באמת יצאה בסדר גמור. אני לא מצלם את עצמי יותר בפלאפון. סתם תודה וזה

devilz

New member
נענה לשם שינוי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ... היו הרבה דברים תאמת.. נפגשתי עם ידיד שלא ראיתי 100 שנה.... הכרתי כמה נקבות מגניבות במיוחד וסתם היה סבבה כזה... משהו רע שקרה לך השבוע: מממ שיעמם לי קצת יותר מידי
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ממ לא ניראה לי שהיה כזה
התחדשות השבוע: הרבה גופיות לבנות קצת בירוק זית... גרביים לבנות... תיק של 70 ליטר... הבנתם תכיוון... אה וג'ינס היום
שיר השבוע: ממ לא דעת... תוכנית [TV] השבוע: חח ממ קייטנת יישו
סרט השבוע: תאמת.. זה בעצם היה סרט ספר השבוע: פארנויה ג'וזף פיינדר חמוד לגמרי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ לראות את חבר שלי.. אולי את קארין.. עזריאלי עם מרי ואיתי.. אולי מפגש של הפורום שלי... מממ לא דעת השבוע האחרון באזרחות, מצפה להרבה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חח לא דעת... תמונת השבוע: מממ... התוכניות שלי לשבוע הבא: מממ לא דעת ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מממ התחיל סבבה נמשך לא משו... נגמר מעולה

למעלה