סיכום שבועי!

Tin Doll

New member
אין לי תמונה אבל תכנסו בכל זאת

משהו טוב שקרה לך השבוע: ע.. אישי? משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל שיר שלא הפסקת לשמוע: Porcupine Tree - The Sound Of Muzak, שוב. וגם Sentimental וWay Out Of Here + כל מיני שירים של אביתר בנאי. התחדשות השבוע: פיייי כל כך הרבה. מלאאאאאא דברים מהסופר פארם, 2 תיקים, 2 גופיות. ומחר הולכת שוב עם אמא לקניות :< תוכנית השבוע: בעיקר תוכניות מזון ריאליטי. P: (סיפורים מחדר מיון, ציידי הרוחות, וכו') ופספסתי השבוע את 'איך פגשתי את אמא', וגם מחר אפספס. :< רק אני חושבת שזו סדרה גאונית? כל כך מצחיק. סרט השבוע: 'מיס סאנשיין הקטנה', וואי השחקן הזה מ'בתול בן 40' ענק. הוא היה הדבר הכי טוב בסרט. (איך קוראים לו?) ספר השבוע: מאכל השבוע: העוגה שאמא הכינה והפשטידה יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביתר בנאי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MC SammY

New member
Umbrella ella ella

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביתריק והוא, התפטרתי סוףסוף רשמית, סופ"ש
וסוףסוף מחזור! משהו רע שקרה לך השבוע: אכלתי קצת סרטים.. שיר שלא הפסקת לשמוע: קנדוג קדס-הערוץ שלי והזמנה לחתונה של שוטי הנבואה. התחדשות השבוע: 2 חולצות מגניבות שאמא שלי קנתה לי באילת
תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: - ספר השבוע: לונדון בפיתה-ליעד שהם מאכל השבוע: סלט יווני בקפה מצדה יציאת השבוע: למייקספלייס אתמול, היה מצחיק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא עבודה חדשה, לסיים את הבגרות האחרונההה (מועד ב' לא נחשב, נכון?), הופעה של שון פול
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שאנאפול
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "Do you come here alot?"
(החבר שואל בחור אמריקאי במייספייס אחרי שהפסיד לנו במשחק) תמונת השבוע: אני וליאני
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד על הכתבות, למצוא עבודה, לסיים עם הבגרות בספרות, לנסות לשלב בין מסיבת הסיום הכיתתית להופעה של שון פול.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שכונתי ביותר.

אנלא מאמינה שעוד שבוע עבר ../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את כל הבגרויות [[:, הייתי אצל יפעתיייייי, מסיבת מתגייסים, מסיבת סיום ביתספרית, סמינר קיץ [סמינר אחרון עם השכב"ג ]]:] משהו רע שקרה לך השבוע: שלא סיימתי את העבודת גמר שיר שלא הפסקת לשמוע: המממממ וואלה לא יוןדעת התחדשות השבוע: תיק וחולצה של הכפר [[: תוכנית השבוע: בנות גילמור סרט השבוע: לאראיתי ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע מאכל השבוע: פסטה בשמנת ופטריות אצל יפעת :p יציאת השבוע: הערב מתגייסים נראה לי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסבית סיום שלה תאטרון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה בסדר, הוא רק חצי מרכז|
אוי זה היה קורעעעעע תמונת השבוע: וואו אני אוריד תמונות מהסימנר ואעלה התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת סיום תאטרון, פגישות וחזרות למסיבת סיום, ישב"צים לרוב, פגישה על העבודהת גמר,, 2 פעולות, יום שכב"ג הנהגתי, מסיבת סיום לחניכים ובטח עוד כמה שטויות ששכחתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת, חביב ממש

Lost Lullaby

New member
../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לודעת משהו רע שקרה לך השבוע: גם לא. אבל אני ת-ש-ו-ש-ה וזה לא טוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: שישי לסרט? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת והפרצוף של ניר בעבודה מחר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את מבינה שבחיים שלי לא לקחתי כדור?" "אז מה את עושה כשממש כואב לך?" "שותה קפה והולכת לישון", חברה מהעבודה היום תמונת השבוע: סושילה מדגימה גמישות מהי! התוכניות שלי לשבוע הבא: אילת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתיש

use your guns

New member
עדיף מאוחר מאשר בכלל לא

משהו טוב שקרה לך השבוע: אם אני אתחיל לספר את כל הדברים הטובים שקרו זה לא יגמר.בקצרה: חגגנו לאחותי יומולדת והיה ממש מוצלח ומדהים, דוד שלי נחת מוונצואלה, כנ"ל עוד קרובת משפחה, יצאתי מלא עם הבנות דודות והיה שבוע משפחתי למדיי. יום שישי ראיתי את הבנות והיה ממש כיייף ובכלל, כל השבוע הייתי עם המשפחה המורחבת והיה פשוט כיייף. רק מזכיר לי כמה המשפחה שלי מדהימה ואין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיה. הורדתי קילו וחצי, התחלתי להכנס לכושר! (כל יום הליכה\40 בריכות). משהו רע שקרה לך השבוע: אזכרה לסבא ביום חמישי. 5 שנים עברו ואני עדיין לא מאמינה. שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר ערבי כזה שאחותי צרבה לדוד שלי ולא הספקנו לשמוע בבריכה! התחדשות השבוע: 2 גופיות ממדנס, 2 ספרים "זה ג'ונגל שם בחוץ" "הנרדף" 250 שקלקלים חדשים. תוכנית השבוע: כוכב נולד של יום שישי סרט השבוע: "שודדי הקאריביים 2" [לקחתי בדי וי די כי לא זכרתי ממנו כלום ואני וחברה מתכננות ללכת ל3]. ספר השבוע: התחלתי לקרוא אתמול את "זה ג'ונגל שם בחץ" [של זו שחיברה את סקס אנד דה סיטי] והוא ממש חביב ואני כבר בעמוד 70 לערך. מאכל השבוע:התכוונתם מאכלים: אונטריקוט של אבא והרצל!!! [אבא שלי קונה בשר שמיובא מאוורגי] אז אנחנו עשינו כמעט כל יום בשבוע על האש, פילה טעייייים, סושי שאני ובת דודה שלי הכנו ועוגת קרם עם פרורי שקדים שדודה שלי הכינה. אה, ופשטידת בצל-פטריות של אמא. יציאת השבוע: כל השבוע כמעט יצאתי; אבל הכי כייף היה בבאולינג. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אלי להתקבל לעבודה?, לבלות עם אריאלה כמה שיותר, לראות את רני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רני! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא עולה לי משהו תמונת השבוע: יש תמונות מהג'קוזי של אתמול, אבל אין מצב שאני מעלה אותן :) התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך בחיפושיי אחרי עבודה, לקנות בגדים, להשתזף ולהתמיד עם הספורט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהייייייייייייייייייייייייים

N o o s h y

New member
בואיייייייייי הכל עליייייייי!

משהו טוב שקרה לך השבוע: טקס סיום, יומולדת לנעה ונשף סיום. וגם פגשתי את זוהר, אני יוצאת לקורס, התחלנו לצבוע את השבט וראיתי את ניביק מלא! משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע היה לא משו. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'אחריות' ו'נוף אחר' של יוני בלוך התחדשות השבוע: נעליים לנשף וכרטיסים להופעה של אביב בזאפה תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: 'מר ורטיגו' של פול אוסטר מאכל השבוע: קינואה עם ירקות מבושלים יציאת השבוע: קשה לבחור אחת: טקס סיום ואז פרינדס וקשתות, גמברינוס בחמישי, מקס ברנר ואאוטסיידר בשישי ונשף סיום ופרינדס בשבת :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קורס'כםםםםםםם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל ההנהגה בקורס! (ואת אח של יוני בלוךךךךךך "כבר בן 14, לא מעשן ומאוד איכותי!") ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כל השיחת טלפון ההזויה הזו עם אורלי ביום שישי בערב תמונת השבוע: מהשמחה בפרינדס התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רווי אלכוהול.

little shorty

New member
סיימתי ביצפר. לא יאומן.

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבת סיום והאפטר, החזרות, הפן שהיה פצצה, יום שבת, הנסיעה לים, ועוד כל מיני אה ואתמול בבית של ידיד שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: הציפורניים שלי יצאו זוועה, נגמר כל המסיבת סיום וכל הביצפר והשכבה שלי וזה כזה עצוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: umbrella חפרו איתו התחדשות השבוע: בגד ים שחור, גופיה אדומה. תוכנית השבוע: הבורר סרט השבוע: לא יצא לי לראות ספר השבוע: העולם, הישבן שלי ועוד דברים גדולים ועגולים מאכל השבוע: לזניה של אמא. יציאת השבוע: האפטר למסיבת סיום, הישיבה בבית של ידיד שלי אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבגרות האחרונה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ לא יודעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את לא מבינה שאני אוהב אותך? את לא מבינה את זה? אני סופר את הנשיקות שלנו. אני סופר את הרגעים שאני חושבת עליך. אני ידעתי למה אני מכניס את עצמי ושיש לך חבר אבל זה לא מעניין אותי אני בחיים לא יפסיק לאהוב אותך." ידיד שלי
תמונת השבוע: עוד לא שלחו לי מהמסיבת סיום התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיפי ועצוב ביחד.

GoOni

New member
באיחור קל.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי היסטוריה וכנראה שאת כל הבגרויות לשנה הזאת והלך טוב, הייתי בים (כמה לא צפוי), מצאתי עבודה, קידמתי קצת את התסריט שלי, הופעה של הmagical mystery tour, סופ"ש כייפי עם בן ושיחה מעולה איתו. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעורי נהיגה מזעזעים (נראה לי שבחיים לא יהיה לי רשיון), משהו תקוע כזה. העבודה די קשה, למדתי המוןןןןןןןן להיסטוריה. שיר שלא הפסקת לשמוע: שכחתי איך קוראים לו.. and I can be your favourite girl forever.. גרוע כזה התחדשות השבוע: קונסילר, פילינג גוף וגלולות. תוכנית השבוע: כלום כלום. לא רואה טלוויזיה ממש. סרט השבוע: חסין מוות של טרנטינו. די ענק. ספר השבוע: אקסטרה סמול, גרוע. מאכל השבוע: חביתה. יציאת השבוע: להופעה של המג'יקל מיסטרי טור! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר, בייסיקלי. עבודה, נהיגה.. די גרוע. מחר יד ושם, ויהיה מעניין. זהו בערך. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דוד שלי שחזר מאוסטרליה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרת:| תמונת השבוע: חרישה אינטנסיבית להיסטוריהP: שימו לב כמה דפים יש שם. הכל סיכומים שליP: התוכניות שלי לשבוע הבא: נהיגה נהיגה נהיגה (הלוואיייי שטסט פנימי. הלוואי.), עבודה, יד ושם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סתם קצת מעפן הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה