"אם את בעניין, רק אם יש לך כוח
סיבה מספיק טובה להנות מהזמן..."
משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם היסטוריה
, ביום היה כל כך כיף,מגישים אותי על 95 לבגרות המעשית במחשבים,כנראה שאולי שיכול להיות (גם אני לא ממש סגורה על זה) שסגרתי עם אמא על זה שאני אתחיל ללמוד נהיגה בקרוב מאוד,תפרתי ארנק ממש מגניב בחוג, אני ואמא הזמנו היום כרטיסים לשתינו ל'כתובה' בקאמרי לעוד שבועיים.
משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי מחזור היום והיו לי כאבי מחזור מטורפים, כל מיני תחושות חוסר ביטחון וטיפשות במהלך השבוע.
שיר שלא הפסקת לשמוע: כל היום מתנגן לי בראש השיר החדש של שלמה ארצי ומוקי (ואני בכלל לא אוהבת אותו אבל הוא היה חלק מהתקליט שנאלצתי להקשיב לו בהמתנה בטלפון).
התחדשות השבוע: מחזיק מפתחות בשקל ולפגלוס של נצנצים ב4.
תוכנית השבוע: ה-X המיתולוגי.
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: עדיין 'עשרה כושים קטנים של אגאטה כריסטי'
מאכל השבוע: אבטיח
יציאת השבוע: לים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם מחשבים (בגרות מעשית) תאריך יומולדת של שתי אחיות שלי (בהפרש של יומיים בניהן) והיומולדת של שתיהן ושל אבא עם המשפחה ביום שבת.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע: של הארנק החדש והיפה שתפרתי בעצמי (בחוג, אבל אני אחראית על כל התפירה הכואבת[מאוד!] שלו).
התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון בגרות מעשית במחשבים (צריך לקום ב7
), יום שני כנראה שלאחותי יש תור לרופא בירושלים ואני נוסעת עם אמא ואני אסתובב בקניון מלחה לחפש מתנה לאחותי, וימי הולדת של כולם.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שווה מאוד
ועוד צריוף של עצמי - גילוי השבוע : לא ממיסים שמרים במים רותחים כי זה הורג אותם (ואז במקום חלה יוצאת בלטה)
הודגש באמצעות מדגישומטיק