סיכום שבועי!

EVE Lights

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

נמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציון טוב קיבלתי:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: פשוט מאוהבת ספר השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה בטח (אולי) התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור דווקא:)

nettus

New member
עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הדייט אתמול עם חבר שלי משהו רע שקרה לך השבוע:הליכה לרופא נשים בקריה, הלכתי עם קביים ועד שהגעתי חזרה לרכבת הלכו לי גם הרגליים וגם הידיים, לפחות באותו יום היה לי דיקור סיני וזה הציל אותי שיר שלא הפסקת לשמוע:אממממ אין כזה התחדשות השבוע: גרביונים סקסים כאלה, כדי להוציא לחבר שלי את העניים. תוכנית השבוע: תשעה סרט השבוע:ראיתי השבוע סרט?! ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:אמממממ יציאת השבוע:אתמל היה הכי כיף למרות שהלכתי הרבה והלכו לי הרגליים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את חבר שלי, וימי הולדת לחלק ענקי מהמשפחה שלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המאמי שלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אממממ לא יודעת תמונת השבוע: מהחתונה של אח שלי, אני ואחותי התוכניות שלי לשבוע הבא:אין לי מושג אמת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה חביב ביותר

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

זה סתם עוד שבוע נורא. משהו טוב שקרה לך השבוע: שלחתי את המכתב להילה, דיברתי קצת עם ליז! משהו רע שקרה לך השבוע: סבתא בבית חולים, כל הלא יודעת איך לקרוא לזה עם עידן, נגמר בי"ס שיר שלא הפסקת לשמוע:- התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:- יציאת השבוע: מחר אמור להיות הערב סדנה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רסיטלים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אי אפשר היא נוסעת לסטוקהולם. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אוף נו אין תמונת השבוע: דיי התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש לאנקור (מה שאני לא אעשה כנראה) רסיטלים, למות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חה, מדהים פשוט. סתם, אסון.

OverSharing

New member
די, הכל טס לייי../images/Emo103.gif

:( משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמר היסטוריהההההה!!!!1, אמרו לי שאני דומה לבר רפאלי! חח רזיתי קצת:] ואני לבד בבית עד יום שלישי כמובן! משהו רע שקרה לך השבוע: היום הייתה הפעולה האחרונה:( שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: חולצה, מייקאפ, מכנסיים, גופיותבנים, דאודרנטים תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע: שוקולדדדד:] יציאת השבוע: לשבט, אלא מה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טירוף ימי עבודה וזהווווו. אמאלה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי. אני לא יודעת מתי יצא לי בכלל:( וגלי חוזרת כנראה ביום שבת!!!!!! שנה שלא ראיתי את הדבר היפה הזה! יואו, אני מתהמתהמתה שהיא תחזור כבר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לודעת:< תמונת השבוע:
[חולצה חדשה:)] התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון-שבת ימי עבודה, שלישי-הבטחה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חוץ מיום משבר היה מעולה.

mishmishonet

New member
איזו תמונה מקסימה.../images/Emo23.gif

שחר, את פשוט... לא חוקית. צריכים להכניס למאסר בחורות כמוך. את פשוט יפהפיה וכוסית של החיים, ואת כולך פלא עולם שמיני.

OverSharing

New member
הייתי הולכת על 'מההההה'../images/Emo103.gif

:) [תודה יפה] תגידי, אני יכולה אולי לדעת מה המסנג'ר שלך?!

SNoopY 26

New member
שחררררררררררר

בעיקרון אני לא מגיבה כזה הרבה אבל כל פעם שאני רואה תתמונות שלך אני פשוט חייבת להיב! את מהממת וכוסית עללללללל וכולך קורנת אושר :)

e l u l a

New member
איזה תמונה מהממת שלך!:)../images/Emo153.gif

את ממש ממש יפה
וגם את מאופרת יפה!(למרות שאני עדיין חושבת שאת לא צריכה מייקאפ בכלל כי יש לך עור פנים ממש טוב) :)

OverSharing

New member
חח אתן כאלו חמודות:]../images/Emo103.gif

אין, אתן טיפחתן לי את הבטחון עצמי. נשמות
[כאיו, גם בימים הכעורים של כיתה ח' אמרתן שאני יפה! ואז זה מטיל בספק את היפה של עכשיו כי פעם הייתי קוף! נו מילא..:)]

EVE Lights

New member
עד שאביב יגיע.. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סימולציה ראשונה עברה בשלום, סיימתי את כל הכרטיסיות ב"ה והיה ממש כיף ביום רביעי
משהו רע שקרה לך השבוע: ראשון-שני-שלישי היו מטורפים ושחקו לי את הנשמה, ואני חושבת שאני במסלול הבטוח לאיבוד שפיות. אבל לא נורא. חוצמזה גם התקשרתי למישהו שממש ממש לא הייתי צריכה להתקשר אליו. אה כן, גם חלומות על האקס רודפים אותי. הצילו. שיר שלא הפסקת לשמוע: Toby Mac - Burn For You התחדשות השבוע: עוד ועוד ועוד ספרי מרתון...
תוכנית השבוע: האקס המיתולוגי סרט השבוע: היום נראה בבית את אושן 12 כנראה ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: רביולי 3 גבינות ברוטב שמנת פטריות (מספגטים
) וסנדוויץ' פטה מלחם ארז. אחחח
יציאת השבוע: אתמול עם מאיה לנשנש בספגטים, היה קצר וקולע ומאודדדד טעים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סימולציה שנייה?
מיאו אני לא יודעת אם אני אראה את אביב באמצע שבוע בגלל שהחלוקת תארים שלו ביום רביעי ולא בטוח שהוא יספיק... אוף רציתי להיות שם גם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב, בתקווה ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "היית מאמין שמאיה סיננה אותי?" "אם זה קרה, סביר להניח שגם יהיה שלום" תמונת השבוע: חמודדדדד
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון שיעור מרתון, שני שלישי בית וחרישה מטורפת, רביעי סימולציה שנייה ואולי אביב. חמישי בלי תוכניות, בטח אני אצא בערב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה דווקא נחמד, מעבר לכל ההיסטריות ושאר הבלאגן

Small talk

New member
"אם את בעניין, רק אם יש לך כוח

סיבה מספיק טובה להנות מהזמן..." משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם היסטוריה
, ביום היה כל כך כיף,מגישים אותי על 95 לבגרות המעשית במחשבים,כנראה שאולי שיכול להיות (גם אני לא ממש סגורה על זה) שסגרתי עם אמא על זה שאני אתחיל ללמוד נהיגה בקרוב מאוד,תפרתי ארנק ממש מגניב בחוג, אני ואמא הזמנו היום כרטיסים לשתינו ל'כתובה' בקאמרי לעוד שבועיים. משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי מחזור היום והיו לי כאבי מחזור מטורפים, כל מיני תחושות חוסר ביטחון וטיפשות במהלך השבוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל היום מתנגן לי בראש השיר החדש של שלמה ארצי ומוקי (ואני בכלל לא אוהבת אותו אבל הוא היה חלק מהתקליט שנאלצתי להקשיב לו בהמתנה בטלפון). התחדשות השבוע: מחזיק מפתחות בשקל ולפגלוס של נצנצים ב4. תוכנית השבוע: ה-X המיתולוגי. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: עדיין 'עשרה כושים קטנים של אגאטה כריסטי' מאכל השבוע: אבטיח יציאת השבוע: לים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם מחשבים (בגרות מעשית) תאריך יומולדת של שתי אחיות שלי (בהפרש של יומיים בניהן) והיומולדת של שתיהן ושל אבא עם המשפחה ביום שבת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: של הארנק החדש והיפה שתפרתי בעצמי (בחוג, אבל אני אחראית על כל התפירה הכואבת[מאוד!] שלו). התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון בגרות מעשית במחשבים (צריך לקום ב7
), יום שני כנראה שלאחותי יש תור לרופא בירושלים ואני נוסעת עם אמא ואני אסתובב בקניון מלחה לחפש מתנה לאחותי, וימי הולדת של כולם. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שווה מאוד
ועוד צריוף של עצמי - גילוי השבוע : לא ממיסים שמרים במים רותחים כי זה הורג אותם (ואז במקום חלה יוצאת בלטה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה